Peach Maria Bianca

 • Szinonimák nevek: Maria Bianca
 • A növekedés típusa: Középálló
 • Érlelési idő: átlagos
 • Önsebesség: Önellátott
 • Hozam: Magas
 • Tavasz: A leszállás utáni második évben
 • Régiók növekvő: Észak-Kaukázus
 • A csont eloszlása ​​a pépből: nincs elválasztva
 • Téli keménység: Közepes
 • Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben: Közepes

Lásd az összes jellemzőt

A modern globális katalógus széles választékát kínálja az őszibarack csoportok és fajták. Néhány közülük csak szubtropikákban termeszthet, mások a tenyésztők erőfeszítéseinek köszönhetően, a mérsékelt szélességek lakói, de mindegyiküket illatos, finom és hasznos gyümölcsöket adnak kertészeknek. Mary Bianca Grade (Szinonima Maria Bianca) alkalmas friss fogyasztásra, főzési kompotes, jarry, lekvárok, ugrott. A gyümölcsök csodálatos aromát és sütés ízét adnak.

A fajták leírása

Az átlagos (2-3 m) egy közepes méretű vastagságú fa, sötétzöld lancet-szem lombozat, hosszúkás hosszúkás és hegyes végű. A lemezlemez sima, a mulasztás jelei nélkül, enyhén hullámos szélekkel, kis üveggel, szélén és fényesebb hátoldalán. A központi alkaluban a lap kissé meztelenül van. A régi hajtások borítottak durva barna furat, a növekvő ágak vékony bőrű, világos barna hanggal rendelkeznek. Illatos közepes méretű virágokat festett rózsaszín gamutában, a szirmok enyhén hullámos felülete.

Gyümölcs jellemző

Kerekített nagy (140-160 g) gyümölcsök festett sárga, bordó blush, elfoglalva a legtöbb magzati felület. A szoros és vastag bőr könnyen eltávolítható a pépről, és védi a magzati integritást a szállítás és a tárolás során.

Ízi tulajdonságok

Sárga, lédús és édes pép van a savas, méz íz és egy vékony gyümölcs aroma jellemző az őszibarack.

Érés és gyümölcsözés

A fajta az átlagos kategóriához tartozik – ha a virágzás április közepén kezdődik, akkor a termés augusztus második évtizedében fog összegyűjteni. A rendes gyümölcsözés a leszállás után 2 évig kezdődik.

Hozam

Maria Bianca jó hozam, amelyet az agrotechnológia és az éghajlati viszonyok befolyásolnak.

Régiók növekvő

A fajta az Észak-Kaukázus régióhoz igazodik.

Öntartam és a pollinátorok szükségessége

Az őszibarack a samopidális fajtákra utal, a gyümölcsözés nem függ a pollinátorok jelenlététől.

Növekvő és gondoskodás

Az ültetéshez, kiválasztott napenergia, az északi széltől védett, jól leeresztett talajjal, termékeny és lélegzővel védett. A növény nem szereti a vizes élőhelyeket, és nem tolerálja a felszín alatti vizek formációival való érintkezését. A pH-szintnek semlegesnek kell lennie, a savanyított földet dolomit-liszt vagy kréta dezoxidációnak kell alávetni.

A leszállási gödör optimális mérete Peach Maria Bianca 50x50x60 cm. Vásárláskor az éves növényeket zárt gyökérrendszerrel kell választani. Ha a gyökerek nyitva vannak, óvatosan ellenőriznie kell a minőségüket és életképességüket. Száraz és megfeketedett azt mondják, hogy egy ilyen növény valószínűleg nem fog túlélni, és ha túléli, akkor soha nem válhat teljes és egészséges fa.

A fajta telepítésének legjobb ideje őszi – szeptember vége vagy október eleje. Az Észak-Kaukázus meleg éghajlata lehetővé teszi a növény számára, hogy ne csak alkalmazkodjon és gyökerezzen, hanem hülye is a hideg kezdete előtt. A DIVALED PIT előkészíti előre, hogy a talaj kompakt és letelepedjen. Az alján egy kavics, kavics, törött téglák vízelvezető rétege van elrendezve. Eltávolították a földet humusz vagy komposzt, folyó homok, ha a föld nem túl laza. A kimerült talajhoz nem lesz felesleges, hogy finom és levélterületet adjon hozzá. A ⅓ gödör tele van a kapott földes keverékkel, a fiatal növény leereszthető felülről, terjessze a gyökereket a felületen (ha ökör), elalszik a fennmaradó talajon. A gördülő kör tömörül, egy kis töltés körül a nedvesség fogva tartáshoz és 2-3 vödör meleg vízhez. A fokozat megteremtésének további gondozása rendszeres öntözés, legalább háromszor szezononként a felnőtt fából, gyomnövés, lazítás, etetés, egészségügyi és formáló vágás.

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

Maria Bianca átlagos téli keménységgel rendelkezik, elég elegendő az Észak-Kaukázus termesztéséhez, és problémái a jó betakarításhoz közelebb kerülnek a középső csíkhoz.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Rezisztencia a cracksosporiosis, a moniliózis, a göndörség, a penész és a cystospia a fajta átlagból. Veszélyes neki és a kártevők inváziója:

 • Tll, kullancsok és weevils;

 • Gyümölcs és gyümölcs csíkos mol.

A betegség kialakulásának és a kártevők terjedésének megakadályozása érdekében szükség van a szezonális megelőző kezelésre.

A talaj-éghajlati feltételekre vonatkozó követelmények

A növények követelményei az éves ciklustól függően változnak. A korai tavaszi vesékben ébrednek fel a plusz hőmérsékleten + 5 … 6ºC, a legaktívabb időszak alatt – virágzás, bootonizáció és elindítások kialakulása – Peruss Maria Bianca minimális hőmérséklet + 10ºC, az öntési időszak alatt, 20 fok. A pihenés szakasza nulla őszi hőmérsékleten kezdődik. A növény magas adaptív képességének ellenére a fajta elszámolás akadályozó tényezője téli fagyok marad a hidegebb régiókban.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása