Rózsaszín rózsaszín paradicsom

 • Szerzői: Carey B.G., Gulkin M.N., Karmanova O.DE., Matyunina S.BAN BEN.
 • A feltételezések éve: 2018
 • Kategória: Rendezés
 • A növekedés típusa: Integimenziós
 • Célja: Friss használat
 • Érlelési idő: Korai
 • Az érlelés időzítése, napok: 90-100
 • Növekvő feltételek: Nyílt talajra, filmgyógyházakhoz
 • Eladhatóság: Magas
 • Szállítási képesség: Igen

Lásd az összes jellemzőt

Pink Pink vezette 2018-ban benne van az állami nyilvántartás rendezi az Orosz Föderáció szabadalmi tartozik Aelita AGROFIRM. Vannak olyan fajták is, amelyek ugyanolyan formában vannak a sorozatban, de egy másik színes: narancssárga, piros, csíkos.

A fajták leírása

Rozsda kush, jövedelemermináns, 1,5-1,7 méter magas. Hosszú lombozat, sötétzöld, tiszteletre méltó átlag. Bonyolult virágzat, az első 9-11 lapon, nyomon követés – minden 3 lap. Egy kefe, 5-7 gyümölcs.

A gyümölcs fő tulajdonságai

A gyümölcsök hosszúkásak, hengeresek egy kis “derék”, keskeny, alakú, hasonlítanak a paprikák, 80-120 g tömegűek. Van egy kis szalag. Éretlen gyümölcsök – világos zöld, sötétebb foltdal. Az érett gyümölcsök színe – telített rózsaszín. Bőr sima, sűrű, műanyag, nagyon ellenálló a repedésnek. A gyümölcsök jól fekszenek, 3-4 héten belül nem veszítik el a termék tulajdonságokat.

Kóstolási jellemzők

Az íz kiváló. Minden rózsaszín paradicsom több száraz anyagot tartalmaz, mint a vörös, több pektin, C-vitamin, valamint a természetes antioxidánsok: licopopean és selena. A rózsaszín paradicsom ajánlott a gyermekek vagy diétás menüben. A rózsaszín paradicsom íze mindig lágyabb, édes, sav nélkül, gyümölcsjegyekkel. Tökéletes friss használatra: saláták, snackek, desszertek. Sűrű bőr miatt a gyümölcsök jól illeszkednek a töltelékhez. Tökéletesen úgy néz ki, hogy az üresek egésze, szintén más típusú konzerv paradicsomot készítenek: szószok, gyümölcslevek, tészta, ketchup, téli saláták.

Érés és gyümölcsözés

Midhruny fajta, az első gyümölcsök 90-100 napon belül eltávolítják a csírák megjelenését követően.

Hozam

Legfeljebb 7 kg 1 kV-vel. M.

A palántákra való leszállás és a földre való leszállás időpontja

Március közepén vetett magok. 2 hónapos korban a palántákat állandó helyen ültetik, május közepétől június 7-10-ig.

Az otthoni növekvő palánták fő szakaszai

Rózsaszín rózsaszín paradicsom

Magvak előkészítése

Alapvető előkészítési módszerek: felmelegedés, fertőtlenítés, áztatás növekedési stimulánsokban, buborékolás, keményedés, csírázás. Ezek a technikusok különböző eredményekre irányulnak, és más célúak.

További részletek

Rózsaszín rózsaszín paradicsom

A magok áztatása

A szakértők szerint az előzetes áztatás 30% -kal növelheti a hozamokat. Az áztatás időtartamát a használt oldat és a magok minőségétől függően határozzák meg.

További részletek

Rózsaszín rózsaszín paradicsom

Milyen talajt választhat a palántákhoz

A paradicsommag ház ültetéséhez szükséges földet nem szabad a kertből venni. A paradicsomellel kapcsolatos talajnak jó lélegzetességgel kell rendelkeznie, biztosítsa a szükséges páratartalom szintjét, és a pH-savas szintnek körülbelül 6,5 egységnek kell lennie.

További részletek

Ültetési rendszer

A folyosókban 60-70 cm-en, 40-60 cm-es növények között tartják fenn. 1 négyzetméterenként. m növény 2-3 növény.

Növekvő és gondoskodás

Mint bármely iparági fajta, az üzem szükség van kialakítva, harisnyakötő, a lépések eltávolítása. 1-2 szálakban. Szoros, nem csak szárak, hanem ecsetek az érés során is – nehéz lehetnek.

A paradicsom íze és hozama nemcsak a fajta, hanem az ellátásból is függ.

 1. Bőséges minőségű öntözés, aktívabb a forró szezonban. Ugyanakkor a paradicsom nem szereti a rezsim és az álló víz megváltoztatását. A talaj nedvességtartalmának mindig egy szinten kell lennie. Ehhez erős hőben az öntözés kétszerese, reggel és este, és a rész elhagyja az előbbiet. Ha a talaj 2,5 cm-rel megszárad. Nagyon hasznos mulcs. A fűrészporral megszórott sziklák.

 2. Termékeny talaj. Elkészülés az előre beállított alapozó szakaszában. 1, a mérőt a vödör humor, a homok fele, egy pohár szent kőris és 2 st. L. Szuperfoszfát. Az összetevők tartalma a webhely forrásadatától függően változhat. A nagyon savas talajok dezoxidálásával dolomit liszt. Lehetővé teszi, hogy megakadályozza a paradicsom csúcs rothadásának vereségét.

 3. Borinsav permetezése. 1 liter vizet, 1 g por feloldódik, a készítmények permeteznek rügyek, virágok és elhagyják a háromszor: a karakterlánc kialakulása közben, virágzás közben, a termés kialakulása során.

 4. Az aktív növekedés ideje alatt a növényi spray kalcium Selertra-val. A szezon alatt 1-3 etetést végeznek: 10-20 g hatóanyagot feloldunk 1 liter vízben, a leveleket a teljes nedvesedésig permetezzük. Egy ilyen permetezés egyidejűleg táplálkozik és betegségmegelőzést mutat.

A vélemények szerint a fokozat tökéletesen összekapcsolja a gyümölcsöket, még erős hőben is, a virágok nem esnek, és nincsenek clearance a kefékben. Az uralmak kialakulása során a kefék rázkódása hasznos lesz, vagy egy zűrzavarral dolgozik, különösen akkor, ha túl hűvös vagy túl meleg időjárás.

Mivel a betegségek megelőzése, a fitosporin permetezés szükséges, és más biofungsides. A gyógyszer egy széna bot koncentrátuma. A cselekvési mechanizmus teljesen biztonságos az emberek számára. A szálastársai folyamatában a széna botja elnyomja a bakteriális és gombás betegségek kórokozóinak reprodukálását. 5 g “fitoosporint” oldunk 10 liter vízben, a permetezés 14 naponként a lapon történik.

Rózsaszín rózsaszín paradicsom

Hogyan és mint takarmány paradicsom?

A növekedés minden szakaszában különböző nyomelemek szükségesek. Minden műtrágya két csoportra osztható: ásványi és szerves. A népi jogorvoslatokat gyakran használják: jód, élesztő, madár alom, tojáshéj.

Fontos, hogy megfeleljen a normának és az etetési időszaknak. Ez vonatkozik a népi jogorvoslatokra és a szerves műtrágyákra is.

További részletek

Rózsaszín rózsaszín paradicsomÉlesztőRózsaszín rózsaszín paradicsomBórsavRózsaszín rózsaszín paradicsomJódRózsaszín rózsaszín paradicsomHamuRózsaszín rózsaszín paradicsomKalcium-selitraRózsaszín rózsaszín paradicsombukkinsavRózsaszín rózsaszín paradicsomTejszérumRózsaszín rózsaszín paradicsomHidrogén-peroxidRózsaszín rózsaszín paradicsomCsirke alomRózsaszín rózsaszín paradicsomSzódaRózsaszín rózsaszín paradicsomCsalánRózsaszín rózsaszín paradicsomMolyhos ökörfarkkóró

A betegségek és kártevők feldolgozása és megelőzése

Rózsaszín rózsaszín paradicsom

Betegségek és kártevők paradicsom az üvegházban

A paradicsom termesztése során az üvegházban gyakran betegségek vannak a hőmérséklet-rendszer megsértése és a túlzott páratartalom miatt. A leggyakoribb betegségek gombás (fitoofluoris, coloriosis, rothadás).

További részletek

Rózsaszín rózsaszín paradicsom

Betegségek és kártevők a paradicsom nyitott talajban

A nyílt területeken a paradicsomok elleni küzdelem és kártevők meglehetősen összetettek. Ez annak köszönhető, hogy a reszelt különböző kórokozóknak és kártevő rovaroknak kell kitéve.

További részletek

Rózsaszín rózsaszín paradicsomPhytofluoroRózsaszín rózsaszín paradicsomPuffadt harmatRózsaszín rózsaszín paradicsomCsúcsRózsaszín rózsaszín paradicsomClapporiosRózsaszín rózsaszín paradicsomSzürke gnilRózsaszín rózsaszín paradicsomDohánymozaik vírus

Értékelések áttekintése

A vélemények általában pozitívak. Gyönyörű fajta finom gyümölcsökkel, kényelmes feldolgozásra. A gyümölcsök sokáig hazudnak, jól illeszkednek a jarba, ne felrobbáljanak. Növény a betakarítás során látványos, Gyümölcsök bőséges, nehéz. Ha 2 hordóban van, és nem egyben, a gyümölcsök valamivel kevesebb lesz. Tökéletesen tolerálja a hőt. Rózsaszín rózsaszín egyfajta, nem hibrid, így a következő évben magokat gyűjthetsz.

Ami a betegség-ellenállóság vélemények ellentmondásosak: Megmutatja a fokozott ellenállás a phytoophluorosis más fajtákkal összehasonlítva, akkor több mások befolyásolja a vertex rothadás. Vannak kritikus vélemények az alakzatról, nem felel meg a megadott, inkább hordónak; Íz – paradicsom és több. De átlagosan az űrlap, az íz és a hozamok lenyűgöznek. Azok, akik megpróbáltak a peep rózsaszín növekedni, tervezzük újra.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása