Szőlő eredetű

 • Szerzői: Ivive Nim. BAN BEN.E. Tairova, Ukrajna
 • Célja: Asztal
 • Bogyó szín: Fehér és rózsaszín és rózsaszín a napban
 • Íz: egyszerű
 • Csontokkal: Igen
 • Érési idő (szűrő): Közepes teljesítmény
 • Érési idő, napok: 135-145
 • Fagyállóság, ° C: -21
 • Súlycsomó, g: 400-600
 • A virág típusa: Oboy

Lásd az összes jellemzőt

A közelmúltban a népszerűséget fagyálló szőlő szerezték meg. Ez nem meglepő, mivel az időjárás sokáig megváltozott a déli régiókban az elmúlt években.

Eredeti – csak az egyik ilyen fajták. A kertész megfelelő előkészítésével ízletes bokorot kaphat a gyümölcs vonzó megjelenésével.

Az eltávolítás története

Ukrán tudósok az Iviv Intézetben. BAN BEN. E. Tailova. Lehetséges, hogy kétféle szőlőfajtát átlépték: DE Saint Valle és Damaszkusz Rose.

Az első osztályból az eredeti olyan pozitív tulajdonságokat kapott, mint a fagy és a legtöbb betegség ellenállása, a második – csodálatos íz és a szőlő alakja.

Földrajz elosztás

A legtöbb fajta az országunkban és Ukrajnában terjed ki. Oroszországban 2009-ben Rosreestben szerepelt.

Leírás

Az asztali fajta eredeti virágok. Ezek nagy szellemű bokrok, amelyek kötelező vágást igényelnek. Egy növényen a gyümölcs nélküli hajtások százalékos aránya 65-80%.

Az eredeti a termelés együtthatója 1.2-1,7. Nem ipari léptékben használják, így a bogyók borai nem termelnek. De otthon egy italt főzhet, mert a gyümölcsökben elegendő cukor tartalom.

A fajta alfajja van, a bogyók színe között különböznek egymástól. A legizgalmasabb fehér szőlő.

Összegyűjti a betakarítást időben, különben a gyümölcs minőségének romlásához vezet. Nedvességet fogyasztanak.

Érlelési idő

Ez egy közepes szőlő, a pillanatról érlelődik, hogy a veseering 135-145 napig terjed.

Brozdi

A bokrok egy csomó kúpos alakját képezik. Berry sűrűség laza vagy mérsékelt. Minden felhő 400-600 g tömegben érhető el.

Bogyók

A gyümölcsök fehérek és fehér-rózsaszínek lehetnek. Vannak csontok, minden szőlő esetében 2-3.

Cukor tartalom 190-210 g / dm³, savasság 5-6 g / dm³.

Ami a bőrt illeti, tartós, a húsos és lédús hús belsejében rejtve van.

Mindegyik gyümölcsnek hosszúkás tojás alakja van, a tipp mutatott lehallgatás. Az egyik súlya 5-6 gramm.

Szőlő nagy 30×22 mm.

Íz

Az eredeti elég egyszerű hagyományos íz a szőlő számára.

Hozam

A vintage már augusztus végén gyűjthető össze. Ez egy közepes hozam. Egy bokorból megfelelő ellátással 40-100 kilogrammot vehet igénybe.

A hozam csökken, ha a gyümölcsöknek nincs a nap, vagy a talajban felesleges vizet figyelnek meg.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

Az eredeti művek ápolásakor nagyon fontos a felszín alatti vizek megfigyelése. Ha a föld felszínéből állnak közelebb 1.5 m, a bokrok gyökérrendszere nagyon sérült.

Szerette a fokozatot és a sokszorosítást a reprodukcióban. Új növényeket termeszthet mind a magok, a hornyok, a dugványok vagy a palántákból.

Leszállás

Növényi anyag tavasszal, akkor eshet az ősszel. Ha az év melegét használják, akkor az iszap megkezdése előtt kerül rá. A őszi időszakban, a palántákat ültetett a földbe, hogy az első fagyok, a pontos idő függ a kirakodási régió. A gyakorlatban a második lehetőség jobb.

A leszállási helyen jobb választani egy helyet az épületektől délre. Így a bokrok védve lesznek a széltől. Győződjön meg róla, hogy a nap folyamán elég nap van a leszállás helyén.

A legkedvezőbb talaj csernozjomnak tekinthető, de az eredeti és más, néhány sikert tartalmazó talajok zajlanak. Az egyetlen árnyalat – ha van egy csomó homok vagy agyag a földön, akkor a leszállás után több éven belül megtermékenyíteni kell.

A legjobb, ha ezt használja:

 • komposzt;

 • humusz;

 • Módosított bevásárlókeverék.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

A beporzásban nincs szükség, mert vannak perimvirágok a növényeken.

Ritkítás

A szőlőt 8-12 szemre vágjuk. A bokor 45-60 darabnak kell lennie.

Locsolás

Mint minden szőlőfajtás termesztése, az öntözés elengedhetetlen, ha jó betakarítást kell kapnia. Hetente egy bokorban 10 liter elég, de csak akkor, ha nincs állandó esőzések.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Alárendelt

A táplálást szükségszerűen többször is használják szezononként. Hogy kifejezetten létrehozott kis hornyok, amelyek 50 cm-t ásnak a hevedertől. A mélységük nem lehet több mint fél méter.

A műtrágya teljes vegetációs periódusa 3-szor használ.

Mielőtt elrejti a palántát a téli, 20 g szuperfoszfát keverékét, 10 g ammónia-nitrátot és 5 g potash sót. Mindezt 10 liter vízzel hígítjuk. Az ilyen arány egy bokorra számít.

Ugyanaz a keverék a színek megjelenése előtt táplálta a növényt.

Amikor a gyümölcsök megjelennek, csak a kálium-sót eltávolítjuk a keverékből, a fennmaradó komponensek ugyanabban a mennyiségben maradnak.

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

Az eredeti fagyállóság szintje -21. Menedéket erős fagyokkal kell, különösen, ha ez egy fiatal növény.

A bokrok körüli betakarítás után 200 mm mélység van. A gyökerek megtisztulnak, de úgy, hogy ne károsítsák az egész rendszert. Akkor a gödör újra elalszik a talajba.

Betegségek és kártevők

A fajtát a gombás betegségekkel való jó ellenállás jellemzi. Nagyon ritka szőlő csodálatos penész.

Az eredeti legnagyobb baj – a darázsok, akik nagyon szeretik őt. Ha a gyümölcsöket eladják, akkor jobb, ha egy speciális rács alatt elrejti őket.

A penész mellett a kertésznek olyan problémákkal kell szembenéznie, mint a bakteriális rák, fehér rothadás, hamis penészedvek. Az első és legfontosabb ok, amiért a betegségek kezdenek fejlődni – gomba.

Ennek megelőzésére érdemes többet használni az ásványi bevásárlási készítmények táplálására. Minden lombozat a növények alatt megtisztul, a talaj szükségszerűen fodrászi, mert könnyű és porózusnak kell lennie.

Ha nem tudja megakadályozni a betegség megjelenését, akkor sürgősen alkalmazzák a fungicideket. Jól végzett réz erőteljes. Könnyedén megvásárolhatja, hogy a 0 permetezésre használják.5% -os oldat.

A permetezés megtörtént, mielőtt a vesék virágoztak, nyáron és miután Leafall.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

A betakarítás után a gyümölcsöt megőrizheti januárig.

A szállítás során problémák merülhetnek fel, mivel a gyümölcsök könnyen kiabálhatók az ágakból.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: