Szőlő sherry

 • Célja: Asztal
 • Bogyó szín: Piros
 • Ízszokásos
 • Érési idő (szűrő): Ranestered
 • Érési idő, napok: 115-120
 • Fagyállóság, ° C: -23
 • Szinonimák nevek: Cherry ázsiai
 • Súlycsomó, g: Több mint 1000
 • A virág típusa: Oboy
 • Bánat: Nem

Lásd az összes jellemzőt

Sherry szőlője jól ment az ország különböző régióiban. Ő nem fél a fagyoktól és ugyanakkor tökéletesen gyümölcsök a déli területeken, a fény fénysugarak alatt. Néhány referenciakönyvben ez a faj a következő nevek alatt található – arisztokrata, jaguar.

Az eltávolítás története

Az ilyen típusú kerti kultúra eredete csak telepítve van. Második közös cím – Cherry ázsiai. Feltételezhető, hogy Ázsia hazává válik, a rovására, amit az Oroszország déli régiói területén gyakran termesztenek.

Leírás

Magasságban nagy és erőteljes bokrok eléri a 4 métert. Ez egy erős csillag növény, amely gyorsan fejlődik. A szőlő mérkőzése (több mint 2/3 a szőlő teljes hosszából). A lombozat standard sötétzöld árnyalatú. Felület matt, kis érdességgel. Kis fogakkal díszített élek.

Érlelési idő

Sherhan korai érleléssel rendelkező fajtákra utal. Ez az időszak 115 és 120 nap között van.

Brozdi

A gyümölcs érlésében az erőt szinte nem figyelte meg. Az ovális határok nagyobb knlogrammot kapnak a megfelelő termesztéssel és kényelmes időjárási viszonyokkal. Sűrűség – átlag. Ecset alakja – kúpos. Hossz – akár 50 centiméter. A vonzó megjelenés a termés magas árucikkek tulajdonságait adja.

Bogyók

Az érett bogyók lila színt kapnak piros tammal. Középső súly – 10-14 gramm, néha másolatok nagyobbak. A bőr sűrű és erős, egy húsos pép egy közepes gyümölcslével rejtve alatt. Űrlap – ovális. A csontok kicsiek és kis mennyiségben vannak. Az evés során hallható egy ropogást.

Íz

Az íz harmonikus és szokatlan, savanyú édes. Az aroma gyenge. A gyümölcsök gazdagok az aszkorbinsav és a cukor tartalmában.

Hozam

Hozam – magas. A gyümölcsök növényisége és szállíthatósága – kiváló. Asztali szőlő rendszeresen gyümölcsök Agrotechnology hatálya alá tartozik.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Ültetőanyag kiválasztása

A tapasztalatokkal rendelkező kertészek ajánlják az újonnan érkezőket, hogy szedést és palántákat vegyenek azok számára, akik a szőlőből készítették őket, és szakmailag foglalkoznak az ilyen anyagok előállításával.

Cherenci

Értékelheti azt a minőséget, amely kis mennyiségű kérget. Amikor egy bokor növelése az agrotechnológiai szabályok betartásából, a túlélési arány körülbelül 90%, a kiváló minőségű növények gyakorlatilag garantáltak. A szőlő kialakításának minden szakaszában van.

További részletek

Csemeték

Az agrotechnológia szabályainak betartása alatt a túlélési arány körülbelül 100%. A csemetéknek egészségesnek kell lenniük. Figyeljen a biztosítékok, a növekedés és a betegségek egyéb jelei hiányára.

További részletek

A termesztés jellemzői

Grow Grater Sherch ajánlott a jól megvilágított szakaszokon. Hideg időben a szőlőültetvényt az erős szélektől védi. A déli oldal kerítés közelében lévő telek csodálatos lesz. A növények között elegendő szabad helyet kell hagynia, tekintettel a nagyobb növekedési erőre. A szőlő előnyben részesíti a könnyű és termékeny talajokat.

Leszállás

A sportbokrok előnyösen tavasszal, amíg a vese-disszipáció. Ha az idővonalat át kell tolni, az ültetési anyag kívánatos a hűtőszekrénybe vagy egy másik hűvös helyre. Ez segít megtartani a tápanyagokat. A meleg éghajlatú régiókban Sherhan-t gyakran őszén ültetik, mivel ezeken a területeken a Föld nem fagyasztja mélyen. Májusban vagy áprilisban a gyümölcskultúrákat kemény éghajlatú helyeken ültetik.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Leszállás

Annak érdekében, hogy 3 évesnél idősebb legyen, a szőlő jelet ad a betakarítást, figyelembe kell venni a tényezők halmazát – a talaj típusától a közeli növényekre.A legjobb idő a legtöbb fajtához – őszi, és a hideg régiókban, augusztusban kezdődik. A csemetéket szeptember végén vagy 1 évtizedenként átruházzák a földre. Az őszi leszállás esetében csak a nevetséges szőlőültetvények alkalmasak, egy fejlett gyökérrendszerrel és 8-10 szemmel.A kezdőknek a tippek segítenek kitalálni az optimális rendszereket a palánták és a dugványok helyére, valamint a folyamat más finomságaira.

További részletek

A talaj típusa

A homok, a fekete föld és agyag talajon termesztett szőlő. A talaj összetételének lehetőségeire az előkészítési folyamat észrevehetően különbözik.

További részletek

Vegetatív csemeték ültetése

Az alapvető szabályok megegyeznek a furcsa és zöldséges palánták esetében. Növényi hívás palánták, amelyeket egy üvegházban kapott.

További részletek

Landing Cherenkov

Dugványok – saját gyökérrendszer nélküli folyamatok. Ősszel mindig gyökerezik. Az eljárás a lombozat után kezdődik.

További részletek

Növények szomszédai

A következő növények kedvezően befolyásolják a szőlőt: Siderats, uborka, eper, hagyma és fokhagyma, rózsák, a fehér káposzta és a zöldek korai fokozatai.

További részletek

Beporzás

A virágzási időszak alatt, amely a nyár elején esik, az üzemet mindkét nemi virágok borítják. Ennek következtében a szőlő pollinációt jelentenek egymástól.

Ritkítás

Vágja a sherchan fajtát, valamint az asztal többi részét. Az első alkalommal, amikor a munka költeni néhány évvel a kirakodás után. Távolítsa el az egész szőlőt, és csak a központi és két oldali menekülést hagyja. És megszabaduljon a betegektől és a törött ágaaktól.

Locsolás

Sherhan szereti a bőséges öntözést, de lehetetlen engedélyezni a talaj kikötőjét. 10-14 naponként öntözött bokrok. Hozzávetőleges térfogat – 20-30 liter víz alatt egy növény.

.T-sejt {kijelző: asztali cella; Függőleges igazítás: középső; Magasság: 100%; margó-balra: 0; Margó jobb: 0; } .T-valign_top {függőleges-igazítás: felső; } .T512____MG {Szélesség: 100%; Max-szélesség: 100%; Magasság: Auto; } .T-név {Font-Family: “Roboto”, Arial, Sans-Serif; betűtípus: 600; Szín: # 000000; } A.T-BTN {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } A.T-BTN: Hover {háttérszín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; Szín: # 000; } .T-cím {betűméret: 22px; Margó alsó: 20px; Betűtípus: merész; } .T-TEXTBLOCK {margó alsó: 20px; } A.T04_title_link {szín: # 000; Szöveges dekoráció: aláhúzás; } A.T04_title_link: Hover {szín: # cf2933; }

Öntözési rendszerek

Hogy a bogyók nagyok és lédús, meg kell szervezni a teljes öntözés és etetés. Minden szabványt kell módosítani az időjárási viszonyokhoz és a folyadék elpárologtatásának mértéke.

Friss írisz

A gyakori öntözést rendszer, a hidratáló ajánlott kéthetente egyszer (azaz havonta kétszer a virágzás alatt, és a megjelenése bogyók), olyannyira, hogy a föld impregnált 50 cm mélyen a növény, hogy a növény nem Váltás a felületre (Dewn) gyökerekre. Ez az összeg csökkenthető, ha a szalma mulching.

További részletek

Ritka lengyel

Ritka öntözési sémával, az érlelési szőlő korának és időpontjának kiválasztásával a táblázatban bemutatott szabványok egy másik cikkben.

További részletek

Alárendelt

Szükség szerint táplálja a szőlőültetőt. Tehát, hogy a felhők nagyok, a szuperfoszfát oldatot hozzáadjuk a talajhoz. A bőséges vagy buja virágzáshoz kálium-nitrát oldatot használunk (térfogat – 25 liter). A szerves kompozíciók 2 évente hozzájárulnak. A kertészek tanácsot adnak a humuszról – 3 kilogramm sebességgel a vízvödörön.

Fagyállóság és menedékhelyre van szükség

Ez a fajta gyümölcskultúra fagyállónak tekinthető. Fagyasztást fagyasztva -23 Celsius fokig bármilyen probléma nélkül. Ennek a jellemzőnek ellenére a téli bokrok fedezésére van szükség, hogy a jövő évben gazdag betakarítást kapjon. Az ősz megszabadul a zöld friss menekülől és szőlőből, amely már termesztett. Föld körül növények gördülő. Miután az ág szépen eltávolították a támaszokból, és a földre nyomva. Menedék szőlőfilm, szalma vagy szőnyegek. És használjon snapok vagy fűrészpor. Súlyos fagyokkal, a szőlőt mezőgazdasági.

Betegségek és kártevők

Sherhan erősen veleszületett immunitást büszkélkedhet rovarrohamok és gombás fertőzések számára:

 • Szürke rothadás – 3,5 pont;

 • Penész – 3.5;

 • OIDIUM – 3.

A szakértők összesen a stabilitási mutatót azonosították a 2,5-3 pont határaiban. Jelenleg ellenőrizhető más közös betegségekkel szembeni ellenállás. A szőlő vonzza a rágcsálókat, az os és a midgeseket. Annak érdekében, hogy ne veszítse el a termést, a bokrokat rendszeresen kezeljék a rovarok elleni védelem érdekében.

.T01_col1 {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 40%; Függőleges igazítás: Top; Padding-Right: 20px; } .T01_col2 {kijelző: inline-blokk; Szélesség: 60%; } .T01_main {Font-Méret: 14px; Szöveghez igazítás: maradt; } .T01_item {kijelző: inline-blokk; Box-méretezés: Border-Box; Szélesség: 50%; Betűméret: 14px; Padding-balra: 20px; Szöveghez igazítás: maradt; Függőleges igazítás: Top; } .T01_item_image, .T01_main_image {magasság: 80px; } .T01_item_image img, .T01_main_imagem img {kijelző: inline-blokk; Magasság: 100%; } .t01_main_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item_title {margó: 10px 0; Betűméret: 16px; Betűtípus: merész; } .T01_item A, .T01_main A {szín: # 3d8901; } .T01_main_text, .T01_item_text {szín: # 333; } .T01_item_ather {margó-top: 20px; } .T01_main_btn {margó-top: 15px; } .T01_main_btn a {kijelző: inline-blokk; Border: Nincs; Háttérszín: # ffd426; Szín: # 222; Szöveges dekoráció: nincs; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Border-RADIUS: 4PX; Betűméret: 14px; } .T01_main_btn a: Hover {háttér szín: # fc0; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_btn a {kijelző: inline-blokk; Határ: 1PX Solid # 3D8901; Border-RADIUS: 4PX; Szín: # 3D8901; Padding: 0 30px; Vázlat: Nincs; Min-Magasság: 30px; Vonalmagasság: 30px; Margin-Top: 15px; Szöveges dekoráció: nincs; } .T01_BTN A: Hover {háttérszín: # 3D8901; Szín: #FFF; Szöveges dekoráció: nincs; }

Az összes betegség és kártevők áttekintése

Ha a szőlő bármilyen betegségnek vagy rovarnak van kitéve, akkor mindig tükröződik a megjelenésben. A növény külön részét és az egész kultúrát is szenvedhet.A szőlődegélyek általában a legtöbbet szenvednek a levélgyűjtő parazitáktól.A bogyók károsodása főként a gombás betegségek jelenlétében jelenik meg. A leveleket mindig nagyobb mértékben érinti, sok betegséget azonnal felismerik.

További részletek

> “>

Mildu >> >>

A betegség legfontosabb jellemzője a fehér bolyhos hullám jelenléte a lemezlap alsó részén.

További részletek

> “>

Oidium >>

A betegség tünetei a lemez tetejéről nyögnek – sárga foltok egy hamu-szürke virágzással, még fehéres árnyalattal is.

További részletek

> “>

Szürke gnil >>

A szürke rothadás fő jelei: a barna foltok és szürke plakett lombozat és bogyók megjelenése, barna válások és szürke permetezés előfordulása a szőlőre.

További részletek

> “>

Antraznosis >>

A leveleken barna foltok sötét színű burkolattal. Idővel, mivel az a tény, hogy a szövetek a növény meghalnak, a lyukak megjelennek a leveleken.

További részletek

Tárolás

A bogyók érlése után hosszú ideig elhagyhatja a szőlőt. Az ízes tulajdonságok nem változnak. Sűrű bőr védi őket a naptól. Száraz és hűvös helyen a termés hosszú lesz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: