Vishnya Bolotovskaya

  • Szerzői: DE.ÉS. Bolotov, N.ÉS. Naildyukova, M.G. Isakov (Sverdlovsk Kertészeti állomás)
  • A törzs típusa: Bush
  • A növekedés típusa: Diszkrét
  • korona: Széles élű, feszített, közepes vastag
  • Hűtőközeg: Közepes
  • Levelek: Extranno-ovális, zöld, anthoói szín hiányzik
  • Virágok: Szita alakú
  • A virágzás és a gyümölcsök típusa: Vegyes – a pékség ágak és egyéves növekedés
  • Magzati méret, mm: magasság 14.6, szélesség 15.5, vastagság 14.5
  • Formában: Széles körű

Lásd az összes jellemzőt

A Steppe Cherry Grade Bolotovskaya leggyakrabban az elakadás, kompótkezelés, házi lekvárok főzése során használják. A nagy hozamok különböztetik meg, különböző betegségekkel szemben, a hőmérséklet változások.

A fajták leírása

Ez a faj egy slimboy bokor formájában nő, amelynek magassága átlagosan 1,6-1,8 m. Korona ilyen növényzetben széles körben elterjedt, feszített, közepes sűrítés. Hűtőközeg ezen a cseresznye átlagában.

A lemezlemezek hosszabb alakúak, telített zöld színűek. Felületük fényes csillogó. A lombozat szélei enyhén hullámosak. A hegye éles.

A virágok különleges csészealj alakúak. Minden virágzat 4 kis virág. A virágzás típusa és a vegyes típusú gyümölcsök típusa. Az ilyen bokrok kora több mint 30 év. A bokrok vesék ovális alakúak. Az általuk érdemes hajtásokkal kapcsolatban.

Gyümölcs jellemző

A fajta kis bogyók tömege 3-4 gramm. Széles látószögű formában vannak. Érett gyümölcs sötétvörös színű. Van egy meglehetősen lédús, közepes sűrűségük.

Csonttömeg az átlagok belsejében csak 0,17 gramm. A cellulóz csontszétválasztása jó. Gyümölcselválasztás. Az érett bogyók ellenállnak a repedéseknek. E fajta fajta gyümölcse.

Ízi tulajdonságok

Az ilyen cseresznye-édes, kielégítő íze. A nyerstermékben a bogyókat gyakorlatilag nem fogyasztják, de ugyanakkor tökéletesen illeszkednek, ha különböző édes ételeket főznek.

Érés és gyümölcsözés

A gyümölcs cseresznye Bolotovskaya a tervezés után a harmadik évben kezdődik. Virágzási időszak május 25. – július 2. Ez a faj átlagosnak tekinthető. A gyümölcsözés időtartama augusztus első évtizedére esik. Az érés jellege ésszerűtlen.

Hozam

Cherry Bolotovskaya kiváló hozammal rendelkezik. Az egyik ültetett hektárból 70-80 C bogyókig gyűjthetjük össze. Ez annak köszönhető, hogy ez a specifikáció ipari méretű termesztéshez használható.

Leszállás

Az ilyen cseresznye leszállása a 2,5×2 méteres áramkör szerint történik.

Növekvő és gondoskodás

Emlékeztetni kell arra, hogy ez a fajta sztyeppe, innen, és minden funkcióját és alapvető követelményeit kijavítja. A leszállás csak akkor hajtható végre, ha a talaj nagyon jól felmelegszik. Leggyakrabban a leszállási idő május végén jön – június eleje.

Mint minden sztyeppe cseresznye, Bolotovskaya előnyben részesíti a jól megvilágított telkeket. Felvenni. Ne feledje, hogy az ilyen fajok nem szeretik az alföldi és túl vizes élőhelyeket.

Ehhez a sztyeppékhez az optimális lehetőség karbonát talaj lesz. Ha egy másik talajra helyezed, akkor a humuszt és a dolomit lisztet hozzá fog adni hozzá.

A leszálló gödrök nem ásni ásni őszi, mint sok más fajta. Leszállás előtt Wells forma. Táplálkozási műtrágyákra van szükség.

Az első évben az állandó hely tervezése után az ilyen cseresznye palánták rendszeres bőséges öntözésre lesz szükségük, lazításkor. Ezután a kultúrát csak a forró és száraz időjárás hosszú távú telepítésével kell hidratálni. Ne felejtsd el eltávolítani az összes gyomnövényt a bokrok körül.

Ellenállás a betegségekkel és kártevőkkel szemben

Cherry Bototovskaya meglehetősen magas ellenállást biztosít a kártevőknek, de alacsony ellenálló gombás betegségeknek. Gyakran elcsodálkozik a kokcquomsis, míg a leveleken kis pontok vannak, amelyek idővel erősen nőnek, és nagy lyukakká válnak. Ezután a lombozat csak esik. A növényzet gyógyításához jobb, ha rézet tartalmaznak. Annak érdekében, hogy elkerülje az ilyen betegség megjelenését, el kell távolítania az összes elesett leveleket időben, vágás.

Ezenkívül ez a cseresznye befolyásolhatja a Monillasis, amelyben a vegetatív részek kiszáradnak, majd az egész ágak, a kéreg az egész idő alatt különböző méretű repedések vannak. A moniliózis elleni küzdelemhez kábítószereket is alkalmazhatunk rézzel.

Néha a cseresznye Bototovskaya láthatod a cseresznye eszköz, élnek a leveles lemezeken és hajtások, szopni gyümölcslevet a növényzetből. Egy kis sérüléssel egy háztartási szappannal készült oldatot használnak. Súlyos károkkal jobb inszekticidek használata.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása