A konyhai kárpitozott és tapéta jellemzői

A konyha a legkedveltebb és kényelmes hely a házban, ezért fontos, hogy maximalizálja a belső stílusát, helyesen válassza ki a szín, textúrák kombinációját. Konyhai csempe és tapéta díszítése – Központi tervezés a tervezésben. Nem elég, hogy finoman ragaszkodjunk az anyagokhoz, fontos kiválasztani és kombinálni őket. A konyhai belső tér világos vagy díszített színekkel díszíthető.

A vizuális hatások mellett az anyagoknak praktikusnak kell lenniük, a nedvességnek, a magas hőmérsékletnek ellenállnak.

A Befejezést választjuk

Annak ellenére, hogy a konyhai befejezések széles skálájának széles skálája ellenére a vezető pozíciók még mindig hagyományos csempe- és háttérképeket foglalnak el.

Tapéta

A fő tulajdonságok, figyelni, hogy amikor kiválasztják a falburkolat – nem csettint vízgőzállóság és a hő, harmonikus design. A tapéta gazdag választékát kínálják.

 • Papíralapú. Ez egy nagyon olcsó szegmens, amelyet számos színek és dísztárgy képvisel. A konyhában ez a faj nem ajánlott, lehetetlen tisztítani. Azonban lehet használni őket kombinálva több ellenálló anyagokkal, egy étkezőterületet rajzolva.

 • Fliseline alapon. Ez egy komolyabb változat a papír háttérképek, amelyekben a cellulóz mellett polimert is tartalmaz. Ezek jó festés alatt, szerkezete szokatlan. Glicitive őket nagyon egyszerű, a levegő, amit átadnak, sűrűek és könnyen kezelhetők. Tagadhatatlan méltóság – a felújítás, ha a design fáradt.

 • Vinil. A leggyakoribb megjelenés, ezek alapján mind papírból, mind pedig a vinil bevonattal. Nagyban elrejtik a falhibák, tartós, könnyen kezelhető, lopás mechanikai károk. Adjon nagy lehetőségeket a tervezéshez, miközben utánozza a fát, a kő, a téglát. Mínusz – ne hagyja, hogy a levegő, így az anti-crabrab kezelés is ajánlott a túl nyers viteldíjakban.

 • Üvegberendezés. A nagy szilárdságú újdonság, a gomba alatti gomba nem fog működni, hőálló és nem érzékeny a statika. Lehet, hogy nem veszítik el az eredeti űrlapot legfeljebb 30 évig. Ha a tervezés unatkozik, könnyen átfedheti. A mínuszok – magas költségek és a tökéletesen sima felületek szükségessége. Vannak háttérképek bambusz, textilek, fotó háttérkép, folyadék, de csak az étkezési terület kialakításának eleme, a törékenységük miatt. A konyhai falainak kialakításában a tapéta népszerűsége a szétszerelés és a matricák egyszerűségének köszönhető, megfizethető ár, valamint hatalmas választék.
Olvasson tovább  Hordozható gázlemezek: Jellemzők, szelektálási és használati tippek

 • Csempe. Kerámia csempe – minden alkalommal megüt. Hihetetlenül praktikus, tartós, gondoskodik. Különösen azért, mert a gyártók évente különböző méretű, árnyalatok, textúrák, díszek új fiókjait kínálják. A legnépszerűbb megoldás, hogy gondoskodjon egy csempe munkaterületet, az úgynevezett kötényt. Tehát megmenti a falakat a foltokból, a válásokból, a zsírból, a csempeből, amit mindez nagyon egyszerű.

A csempe nem fél a nedvességtől és a hőmérsékletcseppektől – ezek a tulajdonságok lehetővé teszik, hogy bátran használhassa a főzőlapon.

A lap alakú csempe lehet:

 • négyzet, 10 vagy akár 50% / 50 cm / 50 cm;
 • Különböző méretű téglalap alakú;
 • Klasszikus téglák;
 • mozaikok vagy mozaik utánzása;
 • nyolcszög ferde szögekkel;
 • Díszítőelemek, például panelek, frieze, amelyek kifejezést tesznek a tervezés, az eredetiség és a harmonikusan illeszkednek a teljes összetételbe.

Az összes felsorolt, mozaik, varratok legmegvilágosabb nézete nagyon sok, és a szennyeződés, a mikrobák felhalmozódnak benne. A vizuálisan csempe fényes és matt. A legegyszerűbb dolog a szál nélküli fényvisszaverő gondozásában van, ráadásul a válások, cseppek és foltok viszonosításával gyakorlatias.

Egy másik plusz a tér nyilvánvaló vizuális bővülése, amely különösen szignifikáns a kis szobák számára.

Anyagi kombináció

Leggyakrabban a modern házban a konyha ötvözi a dolgozó, mind étkezési területet, így kibővült funkcionalitás. Az anyagok helyes kombinációja lehetővé teszi, hogy figyelembe vesszük az egyes zónák jellemzőit, és megfelelően terheljék őket. A szennyezés hatálya alá tartozó munkaterület, a magas páratartalom és a hő ideális esetben a csempe. Ez a mosás, főzőfelület. A többi szoba biztonságosan leválasztható a tapéta, olcsóbb, sokkal érdekesebb a tervezés, kényelmesebb, elhagyja a belső kísérleti mezőt. Nagyszerűen néz ki további elemek díszítése: üvegpanelek, dekoratív vakolat, fényképek különböző felületeken, fafelületek.

Hogyan készítsünk ízületeket?

A csempe elrendezési módszerek a kiválasztott anyag méretétől és alakjától, a dekoráció elérhetőségétől függenek. A szakemberek határozzák meg a három alapvető módszert:

 • Átlós, vagyis a falazat iránya egy szögből a másikra, csak a csempe négyzet alakú;
 • A forgó vagy elmozdult, valójában hasonló a téglafalhoz hasonlóan, amelyben az ezt követő sorok anyaga halmozott, így a középpontja az alsó sor varrására esik;
 • Hagyományos, ebben az esetben az alak és méretű csempe zökkenőmentes, a varratok generálják a megfelelő rácsot.
Olvasson tovább  Mi a gázvezérlés a gáztűzhelyen és hogyan kell beállítani?

Ezeket a módszereket a falak és a nemek kitüntetésekor használják. Ideális esetben a csempe mindkét felületnek meg kell egyeznie a stílus és a szín döntés, hogy egy gyűjtemény. Ha úgy döntöttél, hogy a különböző gyártók anyagait ötvözi, győződjön meg róla, hogy egy bizonyos mennyiségű állományt indít, amely hibára megy, amikor kiömlött és illeszkedés.

Általános szabályként legalább 15%

Háromféleképpen hozzon létre esztétikus észrevétlen áttérést az anyagok között:

 • A csiszolás segítségével a csuklót szárítottuk, a csuklós, a háttérképek ragasztva vannak;
 • Tegyen egy kínos zavarba, festse meg a háttérkép színét;
 • Használjon fém vagy fafedélzetet, ha lehetővé teszi a kiválasztott tervezés.

Gyönyörű példák

A fényesebb a csempe, mint az éles kontraszt, a nyugodtabb, a falaknak tömörnek kell lenniük. Az egyszerű szabály figyelembevételével elkerülheti a túl sikoltozó és rögeszmés belső teret, még akkor is, ha a munkaterületen nagyon világos csempe van.

Az ilyen kombináció beírása elegendő ahhoz, hogy egy harmadik semleges árnyalattal hígítsa, például fehér, és a háttérkép fő színe.

A sárga és kék árnyalatok hihetetlenül pozitív kombinációja tökéletesen néz ki egy hófehér háttéren.

A sárga-kék kompozíció kiváló háttérként szolgálja a kék ékezeteket és a semleges tapétát.

Egy hasonló színű megoldás különösen előnyös lesz egy mintás változatban egy néma-kék háttéren.

A konyhai csempézés és a tapéta javításának jellemzőiről és javításáról.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: