A Thomas porszívók javításának jellemzői

  A modern hostessek már nem jelentenek életüket segítő nélkül. A ház üzletek tisztaságának fenntartása nagyszámú felszerelést kínál. Mindenki önmagában választja, az eszközök specifikációjára és költségere összpontosítva. A legtöbb esetben nagy összegeket fordítanak a ház technikájára, így a vevők asszisztenseik hosszú élettartamában hisznek. Azonban a biztosított azonban nem biztosított.

  Sajátosságok

  A porszívót a kapacitás, a tisztítás minőségének, méretének jellemzi. Az ügyfelek véleménye szerint ez az egység hosszú ideig szolgálhat.

  Annak ellenére, hogy nagyszámú pozitív visszajelzés a Thomas porszívóiról, A készülék klasszikus bontásokat tartalmaz a szivattyú, a bekapcsológomb, a fröccsenő víz és a porózus tömítés kopása.

  Minden otthoni mesternek tisztában kell lennie azzal, hogy a hibák problémái vannak-e, és hogyan kell helyesen kiküszöbölni őket.

  Lehetséges hibák és azok megszüntetése

  Szivattyújavítás a Twin TT modellből

  Ha a porszívó nem esik a permetezőbe, és a szivattyú be van kapcsolva, akkor ez azt sugallja, hogy a technika hibás. Ha a víz alatt áramlik, akkor a hibás működés a vízszivattyúhoz kapcsolódik. Ebben az esetben javasoljuk, hogy ellenőrizze a vizet és a szivattyút tartalmazó gomb csatlakozását. Ez történik, hogy ellenőrizze a porszívó ezen komponensei közötti érintkezést.

  A POWER gomb nem működik

  Ha nincs bekapcsolva, a fő oka lehet a bekapcsológomb. Ez a legegyszerűbb probléma, amellyel könnyen és gyorsan kezelheted. Az egységen még otthon is javítható. Különböző módok vannak a javításra, de csak az egyik a legegyszerűbb és bizonyított idő.

  A cselekvés algoritmusa a következő:

  • Meg kell csavarni az összes csavart a porszívó alján;
  • Távolítsa el a házat, a vezetékek maradhatnak (ha leválasztják, akkor jobb, ha minden kiküldetést meg kell jelölni, hogy megértsük, mit és hol, hogy mi megy);
  • csavarja ki a csavarokat az egyik oldalon, amely meghatározza az ellátás alatt a bekapcsoló gomb, a másik pedig, hogy el kell távolítani a klip található, hogy a csap;
  • Meg kell találni egy olyan gombot, amely kölcsönhatásba lép a készülék bevonásával;
  • Az alkohollal megnedvesített pamut pálcával törölje a felületet a fekete gomb körül, majd ismét nyomja meg újra;
  • húzza meg a csavarokat;
  • Fontos, hogy figyeljen egy ilyen elemre, mint a szivattyút, hogy ne mozduljanak el, és ne esnek.

  Az ilyen manipulációk után a gombnak működnie kell.

  Vizet fröccsönt

  Ez megtörténhet, hogy száraz tisztítással az egység elkezd permetezni vizet a piszkos vízrekeszből. Ugyanakkor a víz lehet Nano a “norma”, a szűrők tiszta maradnak.

  Többféleképpen kiszállhatsz a helyzetből.

  • Helyezzen új tömítéseket és tömítéseket.
  • A víztartályba behelyezett dugó lazán leült vagy repedt.
  • Cserélje ki a szűrőket. Az AQUA szűrő diagnosztizálásához, annak érdekében, hogy ne szakítsa meg az egység egységét, amelyben a víz csökken, amikor a szűrő meghibásodik.

  Porózus tömítés cseréje

  A porózus szűrő késlelteti a nagy por- és szennyező részecskéket, amelyek más szűrőkön keresztül haladtak. A tartályban a piszkos vízben található az “Aqua szűrő” részletében. Ez olyan részletek, amelyeken keresztül piszkos víz. A csere könnyen megvalósítható:

  • nyissa ki a hajótest fedelét;
  • Kivonja az “Aquafiltra” részletet porózus szűrővel;
  • húzza ki ezt a szűrőt, és változtassa meg az újnak;
  • Telepítsen mindent az eszközbe.

  Most aktívan használhatja a technikát.

  Annak érdekében, hogy az “Aqua szűrő” hosszú ideig hallott minden összetevőjével, havonta egyszer le kell öblíteni.

  Szegény szar por

  Ha a betakarítás során a porszívó nem szopja a port, vagy rossz, akkor meg kell találni az okot. Az alábbiak egyike:

  • felhős szűrő – meg kell öblíteni a daru alatt;
  • Szükséges csereszűrő, Mivel a régi használhatatlanná vált (évente egyszer meg kell változtatni);
  • Ellenőrizze az ecsetet – Ha megszakadt, akkor a szívófolyamat is zavart;
  • repedt tömlő – akkor a készülék hatalma is csökken, szopás lesz.

  Hangosan működik

  Kezdjük az összes tisztítószállító tisztítószerek elég hangos. Ez az erős motor működésének köszönhető, amely a forgalma miatt a folyadékot szopja.

  Ha megjelent egy abnormális hangos hang, azt jelenti, hogy diagnosztizálni kell. Az ilyen bontás oka lehet a víz hiánya egy speciális dobozban, ha egyenletesen tisztítják.

  A probléma megoldása nagyon egyszerű – szükség van egy kis vizet. Általános szabályként a hang visszatér.

  Lehet, hogy porral kalapálták, például a rácsokon, ezért abnormális zaj következik be zárt térben, azzal a ténnyel, hogy a ventilátor keményedik a levegőt.

  A port kifelé bocsátja ki

  Ebben az esetben a probléma csak egy – szükséges, hogy ellenőrizze a szívó rendszert a szorossága: ellenőrizze a porgyűjtő, tömlő. Lehetőség van egy olyan rés kialakítására, amely befolyásolja a berendezés normál működését.

  A Thomas porszívó vízellátó tömlőjének javítása.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: