Az INDESIT lemezek és ajánlások leírása a használatukhoz

Mindenki tudja, hogy a hűtőszekrény, mosógép, dolgozó és étkező, tároló mindenféle konyhai eszközök a fő összetevői a konyhában sikeres főzéshez és kellemes időtöltést a családdal. Mindazonáltal mindegyik rész nem jelent semmit, ha nincs tűzhely a környéken – a hostess főosztályja.

Ha a korábbi őseink használt gócok vagy kemencék tűzifa és a szén, majd a modern világban van egy széles választéka közül sokan a modern technológiák, amelyek segítenek bennünket ízletes hazai élelmiszer. Szerencsére van rengeteg új és régóta bevált márkák, amelyek részt vesznek a fejlesztési és gyártási különféle tűzhely modellek konyha. Az egyik ilyen vállalat Indesit.

A háztartási készülékek piacán való megjelenése óta ez a márka sikerült meghódítani és teljesen igazolni a vásárlók bizalmát. Ebben a szegmensben számos más vállalat egyik vezetője lett.

Leírás

Indesit gáz- és elektromos lemez ország ország. Ott van, hogy sok technológiát fejlesztenek ki a háztartási készülékek munkájának javítására, hatalmas számú tervezési ötlet jön létre. Az olasz mesterek az egész világ számára ismertek, és jogosan megérdemlik a legjobbat, mert szakmaiságuk évek óta ellenőrizhető.

A legtöbb felhasználó ilyen megcsodálása érdekében számos jó oka van annak, hogy az Indesit nagyon magas színvonalúak. Tekintsük néhányat.

 1. Kockázat nélkül. Különös figyelmet fordítanak a márkák háztartási készülékeinek fejlesztőjére, természetesen a biztonság. A lemezek speciális megfigyelő rendszerrel vannak felszerelve, amely az égők mindegyikét “órák”. Ha a láng bármilyen okból kialszik, akkor az érzékelők azonnal blokkolják a kék üzemanyag áramlását. Például, ha úgy gondolja, hogy a levest, hirtelen elárasztotta az égő és a gáz ment ki, akkor nem kell aggódnia az esetleges szivárgás. Ez a funkció garantálja a magas szintű biztonságot még a leginkább figyelemre méltó szeretőn.
 2. Minden felhasználó számára. Az elektromos gyújtó rendszer lehetővé teszi, hogy elfelejtse a mérkőzések használatát. Ha az elit modellek egyikét részesíti előnyben, akkor kapsz egy elektronikus rendszert, hogy magam gondoskodik a palaóról, hogy elkezdje a munkát, csak gázellátást kell biztosítania.
 3. Multifunkcionalitás. Az INDESIT lemezek nemcsak levesek és különböző második edények előállítására tekinthetők a főzőfelületen, hanem kiváló asszisztensként is, amikor kulináris remekműveket hoznak létre a sütőben, ahol hihetetlenül finom süteményeket és agyat kapunk. Ezenkívül a lemezek grillel vannak felszerelve, a készlethez csatlakoztatott köpködés. Következésképpen lehetőséged van a hét csirke grillre.
 4. Szép és megbízhatóan. A lemez megjelenése a fejlesztők professzionalizmusát is jelzi. A monolitikus tok kiváló minőségű acélból készül, felületét zománckal kezeljük. Ez nemcsak úgy néz ki, mint a tökéletes, hanem garantálja a korrózió elleni védelmet is, ami fontos, hogy a technika nem egy tucat évet szolgáljon. Tartós munkatechnika Az alkotói különös figyelmet fordítanak.
 5. Vissza a biztonsághoz. A sütő ajtaja kettős üvegből készült, amely nem halmozódik fel, ha a hihetetlenül forró levegővel érintkezik. Ezért eltűnik azzal a kockázattal, hogy a főzés során a kályha véletlenszerű érintetlen érintését éget. Ez az árnyalat különösen fontos, ha kisgyermekek vannak, akik rendkívül kíváncsiak.
 6. Kényelem. A sütő belsejében meglehetősen erőteljes és világos háttérvilágítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy megfigyelje a kedvenc ételeinek főzésének folyamatát.
 7. Gyakorlatiasság. Maga a főzőfelület nagy szilárdságú anyagokból készül, és lehetővé teszi, hogy viszonylag kemény ételeket telepítsen. A rács van kialakítva a különböző dimenzióit egy serpenyőbe, és serpenyőben, ideális kényelmes szállást konyhai eszközök.
 8. Jótállás. Az Indesit márka minden lemezét garanciális időszakban értékesítik. Leggyakrabban egy vagy két év. Ráadásul mindig vannak szükség állományra, és a szakmai mesterek még a garancia után is eljutnak a mentésre.

Előnyök és hátrányok

Az indesit lemezek nyilvánvaló előnyeihez A következő funkciókat tulajdoníthatja.

 1. Jól fejlett árpolitika. Ebben a tekintetben egyik fogyasztó sem lesz problémák a lemez megszerzésével, mert mindenki képes lesz kiválasztani magukat mindennapi technikát, amelynek költségei megfelelnek a jövedelmének.
 2. A lemez háza belsejében és kívülről kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyeket különleges szilárdsággal különböztetünk meg. Ez határozottan jelzi a márkanév háztartási készülékeinek tartósságát.
 3. Hatalmas számú funkció és mód, amely a beállítások alapján választható ki. Ez azonban közvetlenül befolyásolja az áruk költségét.
 4. A lemezek széles választéka a konyhai fejkártyával összhangban. A szakemberek kellő figyelmet fordítanak a megjelenés kialakítására, így a lemez kialakításával kapcsolatos problémák soha nem fordulnak elő.
 5. Ergonómia, amelynek köszönhetően fanatizmus nélkül felkészítheti kedvenc ételeit, és kérem a családot.
 6. A kék üzemanyag ellátásának és az elektromosan kötő rendszerének szabályozása lehetővé teszi, hogy ne gondoljon a tűzhely biztonságára.
 7. A könnyű működés több időt ad a szeretteivel való kommunikációhoz.

Az indesit lemezek hiánya csak az emberi tényezőt szolgálhatja, azaz a főzés figyelmen kívül hagyása. Ez azonban rendkívül ritkán történik, és csak a költségvetési modelleket érintheti.

Típusok

Mint tudják, számosféle konyhai kályha van, amelyek más módon különböznek. Nézzük meg mindegyiküket az egyéni funkciók szempontjából.

A gázkályhák egy főzőfelületből állnak, amelyen 2-6 égő található, és egy sárgaréz szekrény. A fő felület, amely nem számít, a hátsó, zománcos vagy rozsdamentes acélból készült. A jól ismert szabványok szerint a gázkályhák magassága eléri a 85 centimétert, a szélesség 50-90 centiméter, és a mélység – 50-60. A működéshez használt gáz típusának megfelelően különböznek azoknál, amelyekre a földgáz szükséges, és azok, amelyek speciális hengerekben tárolt cseppfolyósított gázt fogyasztanak.

A gázlemezek előnyei olyan tényezők, mint például az azonnali gyújtás, egy meglehetősen előnyös költség (az ilyen típusú lemezek olcsóbbak, mint az elektromos), kényelmes hőmérsékleti beállítás, valamint gyorsabb előkészítési sebesség a magas lánghőmérséklet miatt.

Mivel hiányosságokként a következő funkciókat lehet figyelembe venni: az égéssel, a szén-dioxiddal megkülönböztethető, a gázrobbanás veszélye van (azonban az Indesit gyártók csökkentik azt a nullára), a dohányzás a konyhai eszközökön, amelyek különböző szennyeződések miatt kapcsolatba kerülnek a gázzal.

Az elektromos kályhák viszont többféle típusra vannak osztva a főzőfelület anyagától függően: Klasszikus, üvegkerámia, indukció. Az első olyan színek, amelyek meglehetősen olcsóbbá válnak, és sok nehézség nélkül lemoálnak. A második megkülönböztethető egy stílusos kialakítás, és könnyen tisztítható, de fennáll a karcolás és repedések kockázata annak érdekében, hogy elkerülje, hogy óvatosan válasszon ételeket.

Harmadszor megkülönbözteti az elektromágneses indukció rovására, ez biztosítja csak az ételek fűtését, és nem az egész főzőlapot, amely kiküszöböli az égési lehetőségeket a főzés során. Az elektromos kályhák ellenőrzésének módja szerint elektronikus, mechanikus és elektromechanikus.

Az elektromos kályhák nyilvánvaló előnyeihez nagy mennyiségű különböző funkciók, teljes biztonság (feltéve, hogy az utasítások megfelelően vannak felszerelve és a megfelelés), a lehetséges korom hiánya. Hátrányokként a gázkályhákkal összehasonlítva a magas költségeket, valamint a villamos energia folyamatos függését, amely gyakran veszteséges.

Lehetőség van egy kombinált lemez megvásárlására is, ha nem biztos abban, hogy pontosan hogyan kell használni kifejezetten a konyhában. Az ilyen típusú lemezek megkülönböztetik az a tény, hogy az indukciós égők a főzőfelületen is elhelyezkednek, és azok, amelyek az aztán dolgoznak.

A legjobb modellek

Modell hívott INDESIT KNIG21 (W) – Ez egy 4-korfikus gáztűzhely, amelyet klasszikus szabványok készítenek, amelyek kiváló design által tervezett olasz mesterek. A főzőfelület kiváló minőségű zománcos bevonattal van ellátva, amely minden egyes égő számára egyszerű kapcsolóval van felszerelve, és elektromosan be van zárva a panel gombjával.

A sütő eléri az 50 liter, amely akár 250 fokig is felmelegíthető, ami elég elég ahhoz, hogy kulináris remekműveket hozzon létre. A sütő alatt tágas tároló doboz található. Kiegészítésként van egy grillező és vezérlőrendszer.

Modell indesit kn1g21s (x) – Gáztűzhely szabványos méretek. A főzőfelület kiváló minőségű zománcos, amelynek meglehetősen hosszú élettartama van, a szennyezésből könnyen megszabadulhat az egyszerű tisztítószerektől. Az égők és a rácsok fölöttük ideálisak bármilyen különböző alsó átmérővel rendelkező ételekhez. A gyújtásfolyamat Elementary: A megfelelő égő váltásának görgetéséhez kell görgetnie, és kattintson a gyújtás gombra. A sütő gázvezérléssel, dupla hőálló üveggel, erőteljes háttérvilágítással és időzítővel van felszerelve. Tartalmaz különböző rácsokat és babysittereket.

Modell indesit i5vsh2a (W) – Az egyik legnépszerűbb a költségvetési szint elektromos tűzhelye között. Meg 4 égők vannak szerelve a monolit a üvegkerámia, van egy maradék hőt jelzések rendszere. A menedzsmentet mechanikusan hajtják végre forgó kapcsolóval. A sütőnek 61 liter térfogata van, és grillezési módban működhet.

Modell indesit i5v55 (x) – Az elektromos tűzhely drágább verziója. Ez jellemzi egy ezüst árnyalatú zománc, ami stílusosabb. Hangóra van felszerelve, amely lehetővé teszi a lemez leállításának késleltetését az Ön számára. A főzőfelület üvegből készült kerámia, mind a 4 égők van ellátva maradék hő érzékelők, azok feltüntetése megvéd lehetséges égési sérülés. A sütőben aktiválhatja a konvekciós módot, vagy használja a köpőt.

Hogyan válasszuk ki

A lapot sikeres vásárlása, fontos figyelembe venni több olyan tényezőt, amely befolyásolja a munkáját. Kezdeni, fontolja meg ezeket a legtöbb tényezőt a gáztűzhelyre vonatkozóan.

 1. Konford. Az INDESIT gázkályhákban ugyanolyan méretűek vannak: a közeli sorban egy nagy (100 mm) és kicsi (50 mm), a távoli két pedig körülbelül ugyanolyan égők, amelyek átmérője 75 mm. A tápellátás 1-től 3 kW-ig terjed. Az égők tetején egy speciális rács van telepítve: a költségvetési modellek fémből készülnek, és drágábbak – az öntöttvasból, amely biztosítja a használat tartósságát. Minden kályha automatikus gyújtási rendszerrel és gázvezérléssel van felszerelve.
 2. Főzőfelület. Leggyakrabban a zománc bevonat következik be. Hogy tisztítsa meg, nem kell speciális eszközt szerezni, meglehetősen könnyű mosni. A gyártók speciális zománc technológiát használnak. Mindenféle mikropadin és porozitás nélkül fekszik. A drágább modellekben a felület rozsdamentes acélból vagy nagy szilárdságú üvegből készül.
 3. Sütő. Az alulról ártalmatlanított égők segítenek az egyes ételek előkészítésében. A felső gázellátás az étvágygerjesztő kéreget tartalmazza, és a grill funkció hihetetlenül finom húst és baromfi ételeket tesz.

Most menjünk az elektromos kályhák vásárlása során figyelembe veendő sajátosságokhoz.

 1. Esettanulmány és burr. Gyakran 4 égővel rendelkező lemezek vannak. Ezek öntöttvasból készülnek, amelyet gyakran a költségvetési modellek gyártásában használnak. Ezek az égők nagyon hosszú ideig felmelegednek, ezért a teljes hatalomra kell kiterjedniük. Azonban az ilyen anyag teljesen nem vonatkozik a mechanikai károkra. Drágább bevonat – üvegkerámia felület, de gyorsabb és kiváló minőségű hőmennyiség. Az egyetlen hátránya, hogy a kerámia felület bármilyen mechanikai károsodásnak van kitéve, így fontos, hogy rendkívül szép legyen.
 2. Sütő. Galvanizáló lemezek Multifunkcionális. A felső és az alsó hő lehetővé teszi, hogy maximalizálja az ételek minden oldalról. A grill finom csirkékkel örülsz. És a konvekció és a leolvasztás lehetősége – az elektromos tűzhely minőségének kellemes kiegészítése.

A lemezek vásárlásakor készítsen útlevelet az útlevél jelenlétéhez, a jótállási időszak alatt, hogy elkerülje a készülék működésének problémáinak elkerülése érdekében.

Hogyan kell csatlakozni

A legfontosabb feltétel az elektromos tűzhely hálózathoz való csatlakoztatásához – a vezetékekkel való manipuláció előtt Húzza ki a villamosenergia-ellátást a lakáshoz vagy a házhoz, hogy elkerülje a tragikus helyzeteket, ha be kell kapcsolnia az eszközt.

Indesit lemezek, mint a többi márka, általában nélkül értékesített egy vezeték, ami azzal magyarázható, a biztonsági feltételek. Szükséges, hogy a műszeradatok csatlakoztatása a sorkapcsokkal történjen. Ezenkívül ennek következtében növelheti a huzal időtartamát a szükséges hosszúsághoz. Ha a méretek nem haladja meg a 12 métert, akkor kell használni a kábel keresztmetszete 4 mm-es négyzet, de több mint 12 méterre 6 mm-es négyzet.

Ugyanakkor a lemezekre vonatkozó további automaták telepítése kötelezőnek tekinthető. A kimeneten csatlakoztathatja őket, de ehhez szüksége van rá, hogy az eszközt 32 a 32. Az ilyen célokra szokásos kimeneteket nem használják, mert az elektromos kályhák sok energiát fogyasztanak. Fontos továbbá egy védő eltérési eszköz telepítése és a födém földelése.

Ezután egyértelműen követni kell az általa megadott utasításokat és az összes kapcsolati rendszert.

Használati utasítás

A felső gázégők szabályozásához a kályhában fogantyúval ellátott panel található. Mindegyikük is vázlatosan bemutat egy rajzot, amely megérthető, hogy melyik égő tartozik a kapcsoló kapcsolóhoz. Az ábrázolt “fény” méretét is meghatározhatja a láng erejét. Meg kell kapcsolni a fogantyút, a kívánt ikonra, és hozza a mérkőzést, vagy egy speciális öngyújtót a megfelelő égőhöz.

Ha az Ön által választott síkmodell elektroligigval van felszerelve, akkor még könnyebb használni. A fogantyút is be kell kapcsolnia, és a panelen található gomb megnyomásával. És a tűzhely működik.

Számos indesit modell rendelkezik kényelmes biztonsági rendszerrel.

Fontos! Ha hirtelen a láng véletlenül kimegy, akkor legalább 6 másodpercig kell megtartani a fogantyút, hogy a gázt, hogy kimegy a hőelemhez. A sütő vagy a grill első használata előtt felmelegednie kell a maximális hőmérsékleten fél órán keresztül nyitott ajtóval.

A sütő megvilágításához a váltó kapcsolót a kívánt hőmérséklet megjelölésére kell fordítani, és egyidejűleg hozza a mérkőzést (speciális könnyebb) a sárgaréz szekrény alján lévő lyukhoz. Fontos, hogy néhány másodpercig tartsa a fogantyút, és ellenőrizze, hogy a láng csak tüzet gyújtott.

Mivel a problémák független megszüntetése halálos, bizalom ez a munka szakmai – hívja a gázszolgálati szakembert. Minőségi szinten szétszereli a tűzhely fő összetevőit, eldönteni, hogy valami cseréje. A mester szükség lehet fúvókák, osztókészletek és más alkatrészek.

Vélemény

Ha a felhasználók megjegyzéseit sok háztartási készletről olvassuk, arra a következtetésre juthatunk, hogy az Indesit elektromos és gázlemezei hatalmas mennyiségű előnyökkel rendelkeznek, amelyeket a vásárlók saját gyakorlatában ellenőriztek.

Először is, az emberek a lemezek használatakor magas szintű biztonságot ünneplik. Néhányan panaszkodnak elég hosszú ideig, és nem mindig sikeresek a sütőbe. Ez azonban egyszerű magyarázat – ez biztonsági célokra történik. Az alsó sor az, hogy a gyújtás után a sárgaréz szekrényre szánt knobot 10 másodpercig kell tartani, és csak akkor kell kiadni, hogy ellenőrizze a láng jelenlétét.

Természetesen pozitív vélemények kapnak lemeztervezés. A konyha belsejében bármilyen probléma nélkül illeszkedik. Különösen, ha a lemez anyaga fémes árnyalat anyagok, ami ideálisan egyesítjük, például fogantyúkkal szekrények, amelyek gyakran ezüst.

Ráadásul néhány ember megjegyzi a további funkciók használatának kényelmét. Például az időzítő a lemez vagy a hatalmas háttérvilágítás a sütőben.

Különösen az emberek örülnek, amikor tisztában vannak a megvásárolt áruk árának. A márka átlagos gáz, elektromos vagy indukciós lemezek átlagos költsége 15-25 ezer rubel változik, ami a jelenlegi gazdasági helyzet hátterében elég nyereségesnek tekinthető. Ennek eredményeképpen kiderül, hogy viszonylag kis pénzért az emberek tisztességes terméket kapnak.

Egy szóban az indesit lemezek a háztartási készülékek piacának egyik vezetője. A vállalati szakemberek valóban magas színvonalú terméket állítanak elő az évek során.

Ezután tekintse meg a gáz és a kombinált lemezek indesit videó felülvizsgálatát.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: