Egyszerelt gázkályhák: Leírás és finomságok

A gázlemez használata léggömb alatt releváns, ha nincs főgáz az ország falujában. Van egy jó alternatíva az elektromos tűzhely számára, azonban a vidéki területeken gyakran lehetséges a villamos energia működésében, ezért a gázberendezés megbízhatóbb opcióval rendelkezik. Ha a tulajdonosok ritkán vannak a nyári házban, akkor egy meglehetősen gazdaságos modell lehet egy rögzített lemez.

Sajátosságok

Egy egyre szerelt gázkályha használható egy olyan családban, amely nem több, mint két ember, emellett, a használat ritka.

Lehet, hogy jó lehetőség egy őrre vagy őrségre, akiknek egy napot kell végezniük egy standon. Ez a legcsodálatosabb lemezverzió, ezért a legkisebb szobában is könnyen illeszkedik.

Ezeknek a lemezeknek a legtöbbje mobil, azaz a helyről helyezhető el, vigyázzon velük, az úton, az úton. Ezenkívül helyhez kötött modellek vannak felszerelve asztali. Javasolt fajták, például további jellemzőkkel, például elektromos gyújtással.

Hogyan válasszuk ki?

Gázkályha kiválasztása az adáshoz, azt kell szem előtt kell tartani, hogy nagyon ritkán fogják használni, ezért javasoljuk, hogy az egy csomópontokkal rendelkező modelleket válasszuk ki. Megkülönböztethető megfizethető ár és könnyű karbantartás.

Ha a kályha a kirándulás vagy a szállítás során gyakori használatra van szükség, előnyös a miniatűr opciók kiválasztása. Ilyen fajták esetében még nincs szükség szokásos palackok alkalmazására -.

Ezenkívül az ilyen eszközöket egy kis bőröndbe lehet átvinni. Egy hasonló egyáramú modell alkalmas, ha nem használják több mint egy nap naponta.

Figyeljen arra, hogy a kisebb lyukakkal rendelkező további fúvókák jelenjenek meg. Ha nem állnak rendelkezésre, akkor fontolja meg, mit kell költeni a vásárlásukra.

A leggazdaságosabb lehetőség a kézi gyújtású modell, Bár a piez vagy az elektromos kényelmesebb. Az olcsó megoldás egy zománcozott acélfelületű tűzhely, de rozsdamentes praktikusabb. Ezenkívül ajánlott előnyben részesíteni az öntöttvas rácsot, és nem acélból.

Modellek

Figyeljen az egységes gázlemezek legnépszerűbb modelljeire.

Nur Burner RC 2002

A Koreai Desktop Gas Plate Nur Burner RC olyan eszköz, amely klasszikus kollégájú hengerrel kombinálva működik. A legtöbb orosz modellhez képest ez az opció védelmi funkciókkal rendelkezik. A berendezések csatlakozása az emelkedése esetén a nyomás egy hengerben által kiváltott túlmelegedés, és átfedésben a szelep a szivárgás elkerülésére.

A felhasználói vélemények alapján a NUR BURNER RC 2002 Egyszerre szerelt modell alkalmas az automatikus utazók számára. A vásárlók tájékoztatást adnak továbbá az infravörös fűtőberendezés megszerzésére a kényelmesebb főzéshez.

A hátrány hiánya megjegyezve, ezért javasoljuk, hogy ne felejtsük el elfelejteni az úton.

Delta

Egy másik hordozható egykomponensű eszköz, amelyet az ügyfelek ajánlottak. Elég erőteljes lehetőség, egy kollé ballonból dolgozik. Egy tartály cselekedetei megragadják a 90 perces oktatást. További biztonsági funkciók védelmet nyújt a megnövekedett nyomás a henger, a szivárgás és a biztosíték.

A felhasználókat nagyra értékelik a lemez egy további hordtáskához, valamint egy piezoroka funkció jelenlétét.

Jarkoff JK-7301BK 60961

A modell egy cseppfolyósított gázon működik, 2800 pa névleges nyomáson. Tökéletesen alkalmas a túra főzéshez vagy fűtéshez. A készülék megbízhatósága kiváló minőségű fém, vastagságú 0,45 mm, amelyből készült.

A vásárlók szerint a modell nem csak megbízható, hanem egy szép megjelenés is van a zománcozott bevonat miatt is. Teljesítmény – 3,8 kW. Szép költségvetés a kínai termelés.

“DREAM 100M”

Egy másik asztali modell a nyári házhoz. Zománcozott felületen van felszerelve. A hozzáférést egy forgó kapcsoló biztosítja. Teljesítmény – 1,7 kW. Az előnyök, a vevők megjegyzik az egyszerűség és a hozzáférhetőség egyszerűségét sok üzletben, hátrányok – meglehetősen súlyos súly (több mint két kilogramm) és egy kissé túlbecsült költség.

GEFEST PGT-1

Lényegében ugyanazokat az értékeléseket kapja, mint az előző opció, ugyanolyan mechanikai vezérlést tartalmaz a forgó kapcsolókkal és egy göndör rácsokkal.

Az előnyöket a könnyű súlyának és a kompakt méreteknek kell tulajdonítani, valamint az égő erejének szabályozására való képességét. A mínuszok hiányzik a gázellenőrzés hiánya.

Hogyan válasszunk gáztűzhelyet, különösen egykomponensen, nézd meg az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: