Hangulatos konyha: Szabályok és tervezési ötletek

Bármely házban a konyhát a legszokatlanabb szoba, amelyben a hő, a cozinitás és a nyugalom légköre. Itt van, hogy a hostess egy családi kandalló letétkezelője. A gyerekek először kövessék a konyhát, és a család fejét – munka után. Ebben a szobában találkozunk a kívánt vendégekkel. Ez a hangulatos családi szoba, amely megoszthatja a legintatosabb vágyakat, építési terveket, valamint a családi összeszerelést.

A bemutatott tények alapján minden hostess meg akarja tenni a saját tulajdonukat a legszebb és hangulatos, Függetlenül a szoba területétől. A kívánt eredmény eléréséhez nem szükséges nagy pénzeszközök befektetése, elegendő az élet tárgyakkal játszani.

Hogyan kell felszerelni?

A hangulatos konyha nem csak modern, hanem szépnek kell lennie. A konyhaszekrény kialakításának megteremtésekor figyelembe kell vennie a konyhaszekrények kényelmes elhelyezkedését és a dekoráció további elemeit. A tapasztalt tervezők azt javasolják, hogy a konyhai térben a belső háromszög tétele, ahol a hűtőszekrény, a főzőfelület és a mosogató jelentős távolságra van. Ennek megfelelően nem zavarják a munkaerőt, éppen ellenkezőleg, a konyha ergonómikusabbá válik.

A konyhaszekrény nagy kvadratiája lehetővé teszi, hogy a szoba szétválasztását a főzőlapon és az ebédlőben. Ugyanakkor az élelmiszer-beviteli zónát maximális kényelemmel kell berendezni, tekintettel a családtagok számára és a vendégek. De a munkaterületen a működtetett háztartási készülékeket a meghosszabbított kéz távolságára kell elhelyezni.

Ahhoz, hogy hozzon létre egy konyha kifinomúltság, modern tervezők tanácsot segítségével felújított háztartási cikkek és még létre néhány dekor elemek saját kezűleg.

Bútor frissítése és elhelyezése

Elég gyakran után átalakítása a konyhában, a régi bútorok visszatér a helyeken, de nem mindig a feltétel megfelel a frissített belső design. Sokan van egy vágy, hogy azonnal cserélje ki a régi fülhallgatót, de nem mindenkinek van ilyen lehetősége. Ezért a tervezők díszítők felajánlják, hogy életet lélegezzenek a régi konyhai szekrényekbe.

 • Az első dolog, ami a szemébe a konyhába való bejáratánál rohant, a fülhallgató megjelenése. A megrongálódott szekrény ajtók a legjobban füstölnek öntapadót.
 • Különös figyelmet kell fordítani a padlószekrény felületére. Megszabaduljon az elválasztott bevonatoktól, és helyettük, hozzon létre egy egyrészes pultot, amely kombinálhatja a konyhai fülhallgató több elemét, ezáltal egyetlen összetételt hoz létre.
 • Nagyon fontos, hogy a meglévő fogantyúk és a Tumben csatolása fényes volt. A csillogó szerelvények hangsúlyozzák a szekrények általános nézetét. Felújítható régi vagy új helyettesíthető.
 • A konyhai sarok szövetfelületét a helyreállításnak kell megadni, mivel nem szükséges megbirkózni az ilyen feladattal.
Olvasson tovább  Tabletták alkalmazása mosogatógéphez a mindennapi életben

  Ezeknek a manipulációknak a kihasználása, a régi konyhai fülhallgató egy kényelmes és kényelmes konyhává válik.

  A szekrények illetékes használata

  A hangulatos konyha létrehozásakor különös figyelmet kell fordítani a szekrények funkcionalitására. Ők felelősek az egész fülhallgató ergonómiáért. A dobozok belső térének helyes szervezése elkerüli a hátrányos helyzetű ételeket. A konyha mindig tiszta és tiszta, a fő dolog nem zsúfolt. A padlószekrényeknek nehézkes ételeket kell tartaniuk. A visszahúzható dobozokban bomlik a leggyakrabban használt konyhai eszközöket. A csuklós szekrényekben, különösen a felső polcokon, elrejti a leginkább nem igényelt ételeket.

  Megfelelő szín gamma

  A konyhai tér színoldata nagyrészt a négyzet négyzetétől függ. A könnyű árnyalatok a kis méretű konyhák számára leginkább alkalmasak. A kontraszt létrehozásához használja a fényes színek díszítő elemeit.

  Ami a nagy konyhákat illeti, színével játszhatsz. A szoba kialakítása semleges meleg színekben vagy világos kontrasztos kombinációkban készülhet.

  A konyha elválasztásakor a könnyű és sötét hangok keveréke nagyon érdekes lesz, ahol a könnyű rész díszíti a munkaterületet és a sötét árnyalatokat – étkező.

  Kellemes kis dolgok egy hangulatos légkörben

  Készítsen a megújult konyhai kényelemben, a melegség és a kényelem könnyű. Természetesen bármilyen gazdasági áruházba mehetsz, és vásárolhat különböző tájat, de ha csatlakoztatja a fantáziáját, akkor a leginkább elképzelhetetlen díszek a meglévő háztartási tételekből készülhetnek.

  A falak dekorációja

  Mindenki tudja, hogy a konyhában lévő falak sokkal gyorsabban piszkosak, mint a többi szoba, különösen a kötény területén, ahol a fő munka a főzésen. Ez a telek különleges megközelítést igényel. A teremtés során a legmegfelelőbb mosható anyagok használata, például csempézett csempe.

  A modern trendek az üveg szökőkút üveg bevonat használatára szolgálnak. Az üveggyártás során az erősség és a hőmérsékletkülönbségek ellenállása megkülönböztethető. Nagyon könnyen mosott az olajfoltoktól és a válásoktól.

  Rendkívül eredeti lesz díszítő kő. Az anyag egyszerű, könnyen mosható, és a legfontosabb, hogy kifinomultabbnak tűnik, amikor bármilyen konyhát végeznek, különösen szétválasztó szalagként.

  Érdemes megjegyezni, hogy a modern konyhák falait nem szabad hagyományos vinyl tapéta elhelyezni. Ez egy nagyon elavult mód a konyhai tér frissítéséhez, és a hőmérsékletcseppekből a papír gyorsan el fog menni az alaptól.

  Olvasson tovább  Az elektromos háromajtós lemezek jellemzői és jellemzői

  A konyhai tér legmodernebb változata a falak festése. A tetején különböző elemek képeit stencilek vagy matricák segítségével alkalmazhatjuk.

  Függönyök

  A konyhai tér megtervezésekor a függönyök különleges szerepet játszanak. Helyesen szedje a szövetet és a tartozékokat, a szoba különleges átalakulást kap, megjelenik a kiemelések és az egyéniség.

  Tapasztalt tervezők minden évben minden évben tanácsot kapnak különböző típusú függönyök megszerzésére. A téli időszakban, a legjobb, ha figyelni sűrű textíliák, a nyári könnyen illeszkedik, átlátszó tüll.

  A modern világban sok ember számára a függöny a háttérbe költözött. A vakok cseréje. De még a tapasztalt tervezők is tanácsot adnak a közepes sűrűségű ruhával.

  Világítás

  Fontos szerepet játszik a hangulatos és kényelmes konyha létrehozásában. Kívánatos, hogy a konyhai készlet további háttérvilágítással van felszerelve, így lehetséges a szekrények belsejében. Az általános belső világításban meg kell különböztetni a munkálkodási és étkezési területet. A munkálkodási felében világos, gazdag fényt kell létrehozni, hogy a főzési folyamat ne okozzon kényelmetlenséget. És az étkezőben a lámpákat nyugodt lumineszcenssel kell felszerelni. Az étkezést egy hangulatos, kényelmes és pihentető légkörben kell előfordulni.

  Ha az étkezőasztal egy kicsit távol van a munkaterülettől, akkor felfüggeszteni kell egy csillárral, amely a plaflules által szóródó fényt.

  Bizonyos esetekben a sconiumot vagy a lámpát kell használni, de többnyire ezek a világítási tételek a dohányzóasztal közelében vannak, hogy romantikus telepítést hozzanak létre.

  Asztali és kiegészítők

  A konyha főbb elemei olyan ételek, amelyeket harmonizálnak a közös helyiségstílussal. Rendkívül, dekoratív lemezek a falakon. A felépített szekrényekből fel nem használt ételeket, például levest, terjedelmes ételeket és tálcákat alkotnak.

  A mai napig a divat tendencia az ételek, monofonikus szín nélkül. Ezek a megszakított lemezek és csészék tökéletesen hangsúlyozzák az általános belső tér kifinomultságát, a konyhai stílus színe ellenére. A gabonafélék, a cukor vagy a só elhelyezése, más kontrasztban eltérőnek kell lennie, míg ideálisan illeszkedik a konyhai szoba teljes skálájába.

  Képzeld el egy konyhát kiegészítők nélkül, nevezetesen: szalagok vagy törölközők – lehetetlen. Az egyéniséget a konyhai térre támaszkodnak, házi kényelmet teremtenek, hangsúlyozzák a helyiségek ízét. De lógni az első repedés elég hülye. Még az ilyen csecsemőket is tökéletesen kombinálni kell egy közös belső térrel, és egy konyhai gamme-ben kell lennie.

  Olvasson tovább  Mi az eurós tanácsok és hogyan lehet ezt?

  Érdekes tervezői technikák

  Minden személy számára a konyhai cozinitás és a melegség megértése meglehetősen más. Néhány esetben szükség van arra, hogy a bútorok kizárólag fafelületekből álljanak, más bizonyos preferenciák képeket adnak a falakon, és a harmadik pedig egy kivételesen modern stílus használatát sugallja a háztartási készülékek sokaságával felszerelt,.

  E költségre a tapasztalt tervezők saját szabályokat és tippeket tartalmaznak. Meleg hangulatos környezet létrehozásához több elv is irányítania kell, hogy a konyhai szoba a ház legkellemesebb szobájába kerüljön.

  • Különös figyelmet kell fordítani a falak színtelítettségére. A kiválasztott gamma teljes mértékben érinti a személy pszichológiai állapotát. A meleg hangok képesek pihenni és nyugodni a lelki és érzelmi állapotot egy kemény nap után, de éles és élénk színek, éppen ellenkezőleg, izgat. Bizonyos esetekben agressziót okozhatnak.
  • A meglévő tér megfelelő használata. Még egy kis helyiséget is fel kell szerelni Rational. Nagyon fontos, hogy az összes szükséges elem és eszköz a hosszúkás kéz távolabb legyen. Aktiválási és bomlási tartozékok saját kényelmük érdekében a főzési folyamat sokkal kevesebb időt vesz igénybe.
  • A textiltermékek szerves részét képezik a családi hőnek és a helyiségvozottságnak. A függöny nélküli ablakok meztelenül, befogadottnak tűnnek, és az utcán áthaladó emberek olyan rosszul néznek ki, ami kellemetlen érzést okoz. A kezek és edények, kötények, csapok és rongyok törölközője a munkafelület törléséhez mindig hosszúkás kéz távolságát kell elhelyeznie.
  • A világítással való munka során nagyon fontos, hogy figyeljen a villanykörték hangjára. A palackozott fényt a snack zónába kell helyezni, világos és telített lámpák – a munkaterületen.

  Sajnos a lakás nem mindig követi a belsőépítészek utasításait.

   A javaslatok tömegének ellenére gyakran a konyhaszerkezet teljes négyzete nem teszi lehetővé a fantáziát. De a modern házakban, ahol a terület nagyságrendje több, akkor alkalmazhatja a leginkább bátor ötleteket a tervezés és a dekoráció.

   Hogyan készítsünk egy kis konyhát hangulatos és praktikus, nézd meg a következő videót.

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: