Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

A mosogatógépek nagyon hasznos technikák, mivel lehetővé teszik, hogy nagy mennyiségű ételeket tisztítsák közvetlen fizikai hatás nélkül. De amikor a kényelem kényelmét szolgálja, az ilyen típusú technológia méretének témája releváns lesz. A közelmúltban az embereket megkérdezik a mosogatógépek legkisebb szélességéről.

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

Vannak az autók szélessége 30 cm?

A kérdésre adott válasz a felszínen fekszik, a legtöbb gyártó tartományának szokásos tanulmányozásával. Ennek alapján arra a következtetésre juthatunk, hogy a keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm egyszerűen nem történik meg, és számos oka van.

  1. Kis szükségletű. Sokan azt várják, hogy a nagyobb szélességű mosogatógépeket beágyazják vagy elkülönítsék. Ez azt mutatja, hogy az a kereslet, amelyen alapul, hogy a meglévő dimenziók optimálisak és népszerűek a fogyasztókkal.

  2. Műszaki komplexitás. Maga maga magas, de a keskeny kialakítás összetett a tartalék alkatrészek, kosarak és egyéb szükséges belső elemek méretének köszönhetően. A téren négyszögletes és négyszögletes társaik könnyebbé válnak. Ez az elem azt is tulajdonítható, hogy az ilyen modellek nagyon kis kapacitása nem teszi lehetővé, hogy hatékonyak legyenek. A modern mosogatógépek félig terhelési funkcióval rendelkeznek, amelynek oka, amelynek szüksége van a 30-35 cm szélességű modellek jelenlétére.

Kapcsolatos minden információt az ilyen hátrányok nem más, mint egy marketing lépés, amelynek értelmében az, hogy, hogy megértsük a fogyasztó számára, hogy még a legkisebb szobában is van saját technikája ezt vagy azt a gyártó. Ebben az esetben mindig figyeljen a dokumentációban meghatározott számokra.

A modern termelők körzetének minimális szélessége 40-42 cm, amellyel érthető, hogy ezek a számok mérföldkőnek tekinthetők. Ugyanakkor az ilyen modellek nem teljesen népszerűek, és a keskeny mosogatógépek leggyakoribb szélessége 45 cm-es jelző.

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

A fajok áttekintése

A keskeny mosogatógépek két fő típusra vannak osztva – beágyazott és különálló. Mindegyikük előnyei és hátrányai vannak, amelyeket a telepítés és a működés jellemzői okoznak.

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

Beágyazott

Ezek a modellek beágyazódnak egy niche vagy fülhallgatóba, ami nagyon fontos, hogy figyelembe vegye egy bizonyos méretű technika megvásárlása és kiválasztása előtt. A megfelelő telepítéssel egy ilyen termék elrejtőzódik, mivel az asztali lap tetején található, és az elülső rész bezárja a homlokzatot. Ebben az esetben a mosogatógépet a tervezésnek megfelelően helyezheti el, ahol a technika nem fogja megtörni a stílust.

A beágyazott technológiának egy másik előnye a gyermekek védelmének nevezhető, mivel az elülső kezelőpanel zárva lesz.

Annak ellenére, hogy jelentős mennyiségű modell van felszerelve az ilyen típusú befolyással szembeni védelemben, a vizuális elrejtés hatékony, hogy senki ne nyomja meg a gombokat a felhasználó tudás nélkül.

Külön fogyasztók megjegyezték, hogy a beépített modellek a megrendelésről csendesebbek, mint a külön érték. Ez elsősorban a bútorok belsejében lévő egység helyének köszönhető, ami miatt a zajszint csökken.

Az ilyen típusú mosogatógép egyetlen hátránya lehet, hogy csak egy résszel és semmi más. Ha ennek lehetősége van erre, akkor ez az opció sokkal jövedelmezőbb lesz, mint a szabványos szabványos PMM.

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

Különálló

Ez a fajta mosogatógép a legegyszerűbb és legnépszerűbb. Meg lehet keresni a technikát a szoba bármely elérhető helyén, ami nagyon fontos, ha már van felszerelt konyha. Ami a tervezést illeti, egyes modelleket különböző változatokban és színekben gyártják, amellyel a fogyasztó a meglévő szoba hangok szerint választhatja ki a terméket.

Ez a fajta mosogatógép előnyösebb vásárolni bontás esetén. Nem kell szétszerelni a terméket annak érdekében, hogy elvégezze a szolgáltatást, vagy teljesen ellenőrizze a designt. A berendezés összes legfontosabb része teljes rendelkezésre áll a felhasználónak vagy a mesternek. Ez az egyes komponensek cseréjére vonatkozik, amelyek közül néhány fogyóeszköz.

Egy másik előny lehet alacsonyabb árat, köszönhetően a tervezés és a telepítés egyszerűsége miatt. Semmi sem kell beágyazódnia, csak mosogatógép van a megfelelő helyen, és kapcsolódjon a kommunikációhoz. Vannak hátrányok, amelyek közül a nagyobb zajszintet, kevesebb energiát és a szűrők rendszeres módosításának szükségességét meg kell jelölni. Ha ez nem történik meg, akkor problémák merülnek fel az eszköz teljesítményében.

A különálló modelleket nem mindig ábrázolja az alapegységek. Vannak olyan termékek, amelyek alacsony magasságúaknak nevezhetők, az ilyen elhelyezkedés lehetőségének köszönhetően.

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

A legtöbb keskeny modell

A közös keskeny modellek széles körű besorolása 45 cm szélességű. Ezek közösek és számos gyártó képviselnek. Közülük meg kell jegyezni, hogy megértsük az ilyen méretű mosogatógépben megadott funkciókat.

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

HANSA ZWM 416 WH – Különböző népszerű modell, A bizonyítottság jó oldalán a vevők nagy száma között. Ez az elfogadható jellemzők kombinációja a technológiai jellemzőkkel, hogy ez a mosogatógép vonzó legyen. Kapacitás 9 félig terhelési funkcióval rendelkező kapacitás Adja meg a felhasználónak a technikát a piszkos ételek számától függően. Ugyanakkor beállíthatja a felső kosár magasságait a legnagyobb lemezek és edények kiszolgálásához.

A programok száma eléri a 6 a funkciók bőséges mosogató, intenzív mosás, előre átitatott és más közlekedési módok, amelyekkel beállíthatja a technika mellett az elkészített ételek elkerülése érdekében fokozott erőforrás-felhasználás. Kondenzvíz szárítás, vezérlés az elektronikus panelen az elején. A só szintjének és öblítése is van az autóban.

Teljes körű védelem a szivárgások ellen, a működő kamra belső felülete rozsdamentes acélból készül. A tartozékok között van egy szemüvegtartó. Érdemes megjegyezni az A ++ szint energiahatékonyságát, valamint az A osztály mosását és szárítását. A gazdaságossággal együtt, mind a hétköznapi fogyasztók, mind a szakemberek számára becslések szerint. Egy munkakörpár 9 liter vizet és 0-at fogyaszt.69 kWh villamos energia, zajszint eléri a 49 db-t.

A munka befejezése után a felhasználót egy speciális hangjelzéssel értesítjük. Maximális energiafogyasztás 1930 W, Méretek 45x60x85 cm, súly 34 kg.

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

ELECTROLUX ESL 94200 LO – drágább keskeny gép, amely eltérő más analógokkal különbözik a kapacitással, ami nem jellemző ilyen méretű modellek. 9 készlet kapacitása a felső kosár beállításának képességével. A hőmérsékletkülönbségnek köszönhetően a kondenzációs szárítás gyorsan elkészíti az ételeket a használatra, és a teljes szivárgásvédelem a munkafolyamat során elkülönítheti a tervezést. Az energiafogyasztás osztálya, a szárítás és a mosás, ezért az erőforrás-fogyasztás magasabb a többi gyártó mosogatógépéhez képest.

Egy ciklus 10 liter vizet igényel, a maximális energiafogyasztás 2100 W, a zajszint eléri az 51 dB-t. 5 munkavállaló és 3 hőmérsékleti mód van. Ezek közül érdemes megjegyezni a gyors ciklus kifejezett programjának jelenlétét, amikor a mosás minden szakasza felgyorsul, jelentős veszteség nélkül. Csak a szükséges erőforrások számát használva. A belső felület gyártásának anyaga rozsdamentes acél. A svéd gyártó gondoskodott egy kényelmes jelzési rendszerről. A só és az öblítés szintjére vonatkozó információ bekapcsolja, megjeleníti a kijelzőn.

A kezelőpanel lehetővé teszi a munkafolyamat teljes állapotának nyomon követését. ESL 94200 LO, teljesen beépített, szintje nagy zajszint a telepítési rendszer miatt. Meg kell jegyezni mind a szokásos, mind az intenzív rendszer hatalmát. Garancia 1 év, élettartam 5 év, súly 30.2 kg, ami kevesebb, mint a keskeny mosogatógépek átlagosnál. Kis, erőteljes és rendkívül hatékony – ennek a modellnek a fő előnyei.

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

BEKO DIS 25010 – Népszerű kompakt beágyazott modell, amely az egyik legjobb árkapcsolat és minőségi arány. Külsőleg ez a mosogatógép meglehetősen egyszerűnek tűnhet, de a hasznos funkciók és technológiák rendelkezésre állása nagyon hatékonyvá teszi az ételek mosására. Ez hozzájárul mind az egyéni birtokosok jelenlétéhez, mind az üvegek számára, valamint a felső kosár magasságának beállításához annak érdekében, hogy a különböző méretű és formák konyhai edényeit elhelyezzük.

Kapacitás 10 készlet helyett 9, mint más vállalatok termékei. Energiaosztály A +, szárító és mosogató osztály, zajszint egyenlő 49 dB. Öt alapvető és hasznos program 5 hőmérsékleti módban lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy optimális beállításokat válasszon az edények leghatékonyabb tisztításához. Vannak olyan esetekben, amikor kis mennyiségű konyhai eszközöket kell elhelyezniük.

A szivárgások elleni védelem a tervezést megbízhatóbbá teszi, és az 1-es pénzeszközök használata 1-ben hozzájárul a kiváló minőségű autómosóhoz. Lehetetlen, hogy ne mondd el az indulás elhalasztásának időzítéséről 1-24 óráig, amely lehetővé teszi a technológia használatának megtervezését az Ön számára, amikor kényelmes az Ön számára. Beágyazott jelzés a gép működése során a legfontosabb mutatókban. Vízfogyasztás egy ciklushoz 10.5 liter, energiafogyasztás 0.83 kWh, elektronikus vezérlőpult érintőképernyős kijelzőn keresztül. Méretek beágyazásához 45x55x82 cm, súlya csak 30.8 kg.

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

A választott szérletek

Gyakran a felhasználók nem tudják, hogy milyen kritériumokat kell vezetni a szűk modellek megvásárlásával. A leggyorsítóbb értékelés külső, mivel nem befolyásolja a munka közvetlen teljesítményét, de csak egy csalitható vevő csalésére szolgál.

Fontos kiválasztani az autót a megadott jellemzők alapján, és hasonlítsa össze őket a vásárlás minden lehetőségével. Ezenkívül figyeljen a dokumentációban megadott telepítési rendszerre.

A különböző modellek saját telepítési rendszerrel rendelkeznek, ami különösen fontos a beágyazott mosogatógépeknél. Ebben az esetben lásd nem csak a hossz és a szélesség, hanem a mélységig is, mert a gép indikátorok szerves része is. Sok fogyasztó vitatkozik a zajszintről, mivel ez a paraméter befolyásolja a működés kényelmét. Olvassa el más tulajdonosok véleményét, hogy megértse, hogy a kiválasztott mosogatógép zajt, és milyen hibákkal szembesülnek az emberek leggyakrabban, hogy elkerüljék őket a jövőben.

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

Keskeny mosogatógépek szélessége 30-35 cm

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása