Konyha design együtt nappali, Khruschevka

Mindazok, akik Hruscsovban éltek, tökéletesen jól tudják, hogy a konyhában való főzés nagyon nehéz. Legalábbis valahogy forduljon a szobában, meg kell távolítania az étkezőasztalot és a hűtőszekrényt eltávolítani. Nem véletlen, hogy sok lehetőség nyílik a konyhák és a nappali kombinációjára ilyen apartmanokban.

A szobák kombinációja

A Hrushchev szabványos konyhai mérete hat négyzetméter. Vannak még öt méteres főzőhelyiség. Az ilyen körülmények között minden, ami a modern konyhaszekrény szerves részét képezi, rendkívül nehéz. A konyha gondolata a nappalival kombinálva részt vesz a fejben. Az ilyen megoldás problémája nagyon sok előnye van.

 • A két szoba kombinálása lehetővé teszi, hogy létrehozzon egy helyet a stúdió típusával, ahol kényelmes és pihenhető, és az élelmiszer főzését. Ugyanakkor a teljes terület sokkal több lesz.
 • A konyhai zóna vizuális terjeszkedése kiküszöböli a merevség érzését, és lehetővé teszi, hogy hosszú ideig problémát okozjon ezen a területen.
 • Két szoba közötti partíció hiányában könnyen lefedhető az étkezőasztal, a nappaliba költözött.
 • Nincs szükség külön konyhai TV megvásárlására.

 • A hűtőszekrény kényelmes helyen történő átrendezésének képessége, míg a szoba munkás felében szabadul fel.
 • A hostess nem kapcsolja ki zárva a közeli konyhai területen, miközben dolgozik, hogy szabadon kommunikáljon más emberekkel a szobában.
 • Konyhai tervezési lehetőségek, egy teremmel együtt, sokat. Van valami választani.
 • A csarnok és a konyha kombinálásakor általában lehet javítani a lakásban lévő zónákat. A folyosó részének egy része a folyosón és a konyhában, hogy növelje a fürdőszobában.
 • A kombinált helyiségek teljes területe könnyebbé válik, mivel két ablak van.

Mínusz

A két szoba kombinációjának minden előnye, Ez az opció saját kellemetlen felekkel rendelkezik.

 • A konyhából származó szagok behatolnak a szobába. Idővel az étel íze impregnálódik az összes kárpitozott bútorral és függönyrel a szobában.
 • A konyhai területen, a káoszban, a közös tér ezen részében uralkodó uralkodása a konyhai nappaliban általában rendellenességet teremt. Ez teszi sok erőfeszítést a megrendelés elrejtésére.
 • Konyhai hangok a főzési folyamat során a nappaliban található kommunikációt kísérik, zavarja a TV-t és a TV-t, és így tovább. És a munkahűtőszekrény zaja egyáltalán a közös helyiség életének szerves részévé válik.
 • Egyesítése után senki, aki az ételeket főzzük, nincs más otthonuk saját helye. A háziasszony elveszti a lehetőséget, hogy a munka egyedül, és az egyetlen, aki pihen a szobában nincs esélye, hogy teljesen eltávolítani, hogy mi történik a gazdasági része a ház. A legnagyobb problémák merülnek fel egy szobás lakásban.

Egy külön probléma az, hogy megoldja a felújítással kapcsolatos problémák megoldását a KTF-ben, mivel engedélyt kell tenni a partíció lebontásához. A lebontás és a lakhatás javításával kapcsolatos egyéb fellépések legitimálása. A dokumentumok nyilvántartása, és még inkább a javítás, pénzügyi befektetéseket igényelnek.

Zónás tér

A konyhai terület korszerűsítése, kompetens megközelítése mind a törvény követelményeinek való megfelelés tekintetében, mind a projekt fejlesztése szempontjából. Fontos, hogy fontolja meg az összes kis dolgot:

 • Milyen anyagokat használnak a javítás során;
 • Amennyire lehet, változatos lehet;
 • Hogyan lehet helyet foglalni a funkcionális célja szempontjából;
 • Milyen bútorok a frissített területre;
 • Hogyan szervezzen konyhai világítást.

A vizuális érzékelés megszervezésének rovására helyezheti el a helyet vagy a konyha-nappali más szakaszai, amelyek világítással vagy tapéta színével és textúrájával rendelkeznek. Bútor készlet az általános térben egy bizonyos zóna kinevezésének megfelelően, segít a kényelem kialakításában. Néha a zónákba való szétválasztás könnyű válaszfalak segítségével, például átlátszó vagy áttetsző. Ezek a helyzet függvényében csúsztathatnak vagy képviselhetnek, tiszta és kiállíthatók. Ez adja a szoba eredetiségét, és sok háztartási problémát megold.

A munka során meg kell tenni egy bizonyos egységesítést a konyha és a nappali dekorációjában. Lehet, hogy egy színes függöny, a különböző tapéta, a bútorelemek és így tovább. Aztán egy világos különbséget a zónákat a funkcionalitás, az érzés marad, hogy ez egy közös tér, és nem két különböző, mint korábban volt rendezését.

Falak, mennyezet és padló díszítése

A padlófejlesztési lehetőségek óriási összeg. A konyhai zónához fenntartható külső hatás alkalmas, amely könnyen mosható. Ez a kerámia csempe, linóleum. A nappali zónához választhat egy parkettát, majd a szőnyeget. Maga az elválasztás nemcsak egyenes vonalban, hanem a göndörön is elvégezhető, például ívként, például. A konyha-nappali meglehetősen megfelelő “játékok” különböző szinten. A dobogón kényelmes egy kanapé és egy TV-t.

A konyha és a nappali számára kívánatos különböző háttérképek kiválasztása. A munkaterületre, a mosható. A nappali számára jobb, ha olyan anyagokat választhat, amelyek gazdag textúrával rendelkeznek. Egy kis térben a háttérkép vagy festék a könnyű árnyalatok falakjához jó, képes vizuálisan bővíteni. A fehér vagy bézs hangok kombinációja zöld és rózsaszínes, hogy a helyzet nem darab.

A mennyezet kialakításához kényelmes választani egy szakaszos opciót, bár meg kell látnod, hogy hogyan “eszik” a szoba magasságát, amely a Hrushchev típusú apartmanok soha nem büszkélkedhetnek. Ugyanez vonatkozik a többszintű mennyezetek szervezésére. Használatuk megengedett, de megközelítse a konyha kialakítását a nappalihoz, így nagyon átgondoltnak kell lennie.

Bútorok elrendezése

A konyha-nappali térségének kényelme nagyrészt attól függ, hogy mennyire kompetens a bútorok. Abban az esetben, ha a partíciót eltávolítják a konyha és a szoba között, a lakás két részének két részének beszerelése jó lehetőség lesz. A rack funkcionális szeparátorként szolgál a munkaterület és a rekreációs terület között. Rövid vagy hosszú – szinte az egykori partíció teljes hosszához.

Használhat ilyen struktúrát étkezőasztalként, és a háztartási készülékek asztali felső részeként. Ha ezt a bútorokat az edények és más konyhai eszközök alatt lévő polcok kiegészítik, akkor még kényelmesebb lesz a használathoz. A két szoba közötti határon szokásos asztalt is elhelyezhet, ha teljes körű zónát készíthet étkezéshez. A házi készítés biztonságosan összegyűlhet ebédre, és a hostess könnyen elhelyezi az asztalt, és az asztalon lévő edényeket szolgálja.

A tervezők azt javasolják, hogy az étkezési helyiség funkcionális világítóeszközök helyén található, amelyek ezt a helyet vonzóbbá teszik, és a legkényelmesebbé teszik. Az ilyen helyiségekben egy pihentető nyaralás helyét hagyományosan egy kanapé vagy magas sarok hangsúlyozza. Nem csak a falon állhat, hanem a konyhai területre is megfordított oldal. Néha a kanapé mögött helyezi a rack, amelyre vannak könyvek, képek, vázák és kis szobrok. Funkcionálisan kiderül, és az elválasztás a leglátványosabbak.

A kabinet és más szekrény bútorok, a legegyszerűbb módja annak, hogy megtalálják a hely egy adott fal. De lehet alkalmazni őket, mint egy elválasztó is lehetséges. Mindazonáltal szem előtt kell tartani, hogy ebben az esetben a szobában lévő emberek nemcsak a homlokzatot, hanem az ilyen bútorok hátsó falát is látják. A műanyag fali panelek típusát, festményeit, festményeit vagy befejező anyagát kell bevinni.

Világítás

A világítás megszervezése a lakás lakói preferenciáitól függ. Ha a hostess a működés közben élénken világít, akkor egy csillár a főzési zónába helyezhető, kiváló minőségű fényt biztosítva. De a nappaliban több fényforrással lágy világítást végezhet. Senki sem fertőzi, és fordítva, gazdag csillárba helyezve a nappaliba, és a konyhában több külön megvilágító eszköz, amely oldali fényt tartalmaz.

Sikeres belső példák

A konyha és a szoba hatástalanítása vizuális lesz, amikor egy sávszámláló telepítése, színes, konyhával és design elemekkel kombinálva van a padlón. A szétválasztást is a dekoratív design hangsúlyozza, mint az ív. A közös könnyű fal hang és mennyezet teszi a helyet.

A konyha és a nappali közötti határon lévő táblázat telepítése Az egyszerűség, a kényelem és a kényelem érzését. Sokféleképpen ez a különleges megvilágításnak köszönhető az élelmiszerbevitel helyén. Cseppek a falak és a bútorok díszítésében.

Light tones a fali dekorációban és a levegő fényfüggönyökkel, vörös és vörös hajú ékezetekkel kombinálva a mennyezeten, padlón és bútorokkal, lehetővé teszi, hogy vizuálisan bővítse a konyhát. A kitűnő designt egyszerű fogadtatásokkal érik el, a pihenésre és a konyhai munkahelyre vonzódik.

A Khruschevsky konyha-nappali beállításainak finomítása az eredeti tervezési technikák miatt érhető el. Fél nap, megkülönböztetve mind a kombinált tér felét, beilleszti a partíciót a mintás üveg “ablakok” formájában, a kárpitozott bútorok és függönyök bútorainak közössége harmonikus egészet hoz létre.

A képernyő gyönyörű partíciós típusának használata, a munkaterület dekorációjával kombinálva kiváló megoldást kínál a konyhai nappaliban a harmonikus hely kialakítására. Világos, optimista kép pozitív lesz a szoba általános érzékelésében.

Arról, hogy hogyan lehet kombinálni a konyhát egy nappali Khruscsov, lásd a következő videó.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: