Konyhák színes lime

A konyha része az apartman lakóhelyének, amelyet a ház szívének neveznek. A hálószoba pihentető légkörével ellentétben a konyha fényes színezése képes az új nap energikus hozzáállása. Mindenki reggelivel kezdődik a reggeli reggelivel, vagy legalább egy csésze kávéra, és a belső tér stilisztikai megoldása az élénkítő, friss mész árnyalatok “Generálhat” örömteli jólétet, még az ablakon kívül eső felhős időjárás ellenére is.

A színárnyalat története

Lyme szín, amelyet a citruscsalád gyümölcsnek neveznek. Ez egy árnyalatú sárga és zöld, hasonló a salátához, de világosabb és napos. Első pillantásra úgy tűnik, hogy nem olyan sokáig alkalmazza a tervezést, de valójában a színnek érdekes története van. A Lime legrégibb rögzített hivatkozása, mivel a független árnyalat 1890-re nyúlik vissza. Ezután a stílusos művészet világában diadalmas március volt, amelynek fényes mintázata a természetes motívumok inspirálta, és a mész tökéletesen illeszkedik a zöld színek egész palettájával, lila, narancssárga és arany.

A XX. Század 60-as években kapott második születési szín. Az interiorok ezután rejlőek voltak: szigorú és sima vonalak és formák kombinációja, rengeteg matt és fényes műanyag, lakonikus geometriai díszek. Dinamikus lime árnyalatok, mivel lehetetlen az évekig tele az első űrrepülés energiájával és tudományos felfedezésekkel. A történet megfordult, és ma a belsőépítészetben a 60-as évek ötletei és technikái ismét népszerűek: egyszerű formák és élénk színek.

Sajátosságok

A szín pozitív jellemzőinek teljes mértékben meg kell tudnia annak jellemzőit. A Lime nem a legegyszerűbb szín, amely az alábbi alcímekkel rendelkezik:

 • Az árnyék képes vizuálisan bővíteni a helyet, tökéletesen alkalmas nagyon kis konyhákra;
 • Azonnal megváltoztatja a szoba általános hangulatát: A homlokzatok még részét is átfestjük, gyorsan megkaphatja a konyhát, modern és világosabbat
 • A Lime-t az árnyékban és az északi oldalakon lévő helyiségek tervezései ajánlják, vagy ha a konyha ablaka az udvar süket “zsákába” kerül, korlátozza a szomszédos házak szürke falakjával; A napenergia színe kitölti a fény és a gyönyörű kilátás hiányát;
 • A táplálkozási szakemberek biztosítják, hogy ez a szín izgatja az étvágyat;
 • A színterápia ismeretével fegyveres pszichológusok alkalmaznak egy lime árnyalatot az elnyomott állapotok, a neurózis, a depresszió kezelésére.
Olvasson tovább  Nilfisk porszívó modell

Emlékeztetni kell azonban arra, hogy az ilyen agresszíven energikus színű felesleg az idegrendszer irritációját okozhatja. Ha hosszú ideig a konyhában kíván tölteni, például, ha szenvedélyesen részt vesz a főzésben, vagy van egy nagy családod, és sokat kell főzni, akkor ne győződjön meg róla, hogy az összes fejhallgató a színben a mész, különösen a lédús vagy fényes változatában.

Érett árnyalatok

A “Lyme Color” kifejezés alatt különböző palettát elrejti a sárga és zöld és intenzitásuk különböző aránya alapján. E-mailben egy ilyen nyolc fő árnyalat:

 • Hagyományos mész;
 • Web-lime (“sav”, nagyon világos);
 • citrom lime (színes, nagy arányú sárga);
 • Lyme villanyszerész;
 • Elektromos lime crayola (1990-ben a Crayola kreativitásának márkájának jött létre);
 • Lyamovo zöld (sötétebb, mint mások, a legközelebbi a zöldhez);
 • sarkvidéki;
 • Francia mész.

Alkalmazás különböző stílusokban

A Lyme szín nemcsak a 60-as évek újjáéledt stílusához alkalmazandó, Hanem a következő irányok is:

 • klasszikus – Friss sárga-zöld árnyalat a fa természetes hangtartományával kombinálva a klasszikus belső teret modern és nem pite;
 • Provence – Ehhez a stílushoz, a lyme tompított, enyhén törött színe; Harmonikus, hogy megnézi a lavend, krém, fehér;
 • csúcstechnológia – A mész tökéletesen kiegészül a fém és az üvegfelületek hideg mattságával vagy fényességével;
 • padlástér – a kis színű színek lágyítják a nyers téglák, beton és fémelemek falainak brutalitását, amelyek ebben a stílusban rejlik;
 • minimalizmus – A szilárd lime homlokzatok szigorú formái önellátóak, és nem igényelnek szükségtelen dekorációt.

Minimalista moduláris konyhai fülhallgatót gyakran műanyagból végeznek. A mész csodálatos a konyhai szekrények lapos fényes felületén az akrilból. Ezt az anyagot nem alkalmazták a homlokzatokra. Számos előnye van: nem ég ki, nem veszi fel a szagokat és a szennyeződést, a nedvességálló és tartós. De a látványos ragyogó bevonat a következő mínuszokkal rendelkezik:

 • ez drága;
 • Nagyon észrevehető ujjlenyomatok és foltok a víz és a zsír, ezért kívánatos a felület védelmi polirolával;
 • ragyog ragyogni elég gyorsan.
Olvasson tovább  Fehér csempe a konyhában

A dinamikus citrus szín nem harmonikusan néz ki az ilyen stílusokkal, mint ampir és barokk. Ezek az irányok maguk is eléggé Patheasna és tele vannak számos dekorációval: szál, stukkó, aranyozás. Számukra a természetes színű drága fafajok előnyösek, a tonizálás vagy festett ilyen nemes tónusok, mint “elefántcsont”, “kávé tejjel” és mások.

Kombináció más színekkel

Döntse el a konyha monokróm designját egy lédús citrusfélékben, nem minden. Jobb, ha csak a fülhallgató része van ebben a színben. A modulokat csak világos vagy alsó készlet készítésével lejátszhatja. Összetett opciók Nagyszerű készlet, például a szekrények vagy a vízszintes fiókok függőleges vonalak kiemelésére, a színeket egy ellenőrző sorrendben vagy kaotikus. A lime harmonikus kombinációja olyan árnyalatok lesz, mint:

 • Bézs, krémkamrák és könnyű fás fajták (anya, éger, tölgy, nyírfa, hamu) “megnyugtató” a linoma energiája;
 • Nem jön ki a sötét fából készült wenge divat textúrájából, ami érdekes módon játszik, ellentétben áll; Fényűzően úgy néz ki, mint egy szomszédság az egzotikus zebrano-val;
 • Jogossága és a mész változásai különböző szürke árnyalatokkal – a fénytől a grafikonra, mert tökéletesen kombinálva rozsdamentes acél felületekkel;
 • Nagyon frissen néz ki, mint a klasszikus fehér és türkizes lime; Ez a tandem különösen díszíti a konyhát ablakokkal a napsütéses oldalon;
 • Lime narancssárga, korall, sárga (citrom) – a leginkább “nyári” kombinációk, nagyon napos, akár trópusi; velük óvatosnak kell lennie – gyorsan unatkozhat;
 • látványos és kellemes a lime szemkombinációjához lila és kék.

Használja az opciókat

A konyhában a mész nem csak a homlokzatok befejezéséhez alkalmazható. Festett vagy bélelt citrus csempe fal kiváló háttér lesz egy nyugodt fülhallgató egy klasszikus fa változatban. A konyhai Wenge tökéletesen “érzés” lesz a mészszíntoll padlóján.

Adjon hozzá dekorációs elemeket, textíliákat, ehhez az árnyékot és a belső teret.

Örömteli hangsúly a lime műanyag székek vagy akrilpult. Egy lédús színű, kiosztható konyhai sziget vagy bárszámláló. Tegyen egy fényes kanapé kanapét a konyhába, tegye a sárga-zöld függönyt. A legvadványosabbak még a homlokzati felületeken vagy a konyhai kötényen is eldönthetők, és a teljes dicsőségben természetes formában láthatják a kedvenc gyümölcsöket.

Olvasson tovább  Só mosogatógéphez

A megfelelő megközelítés ismerete az ilyen összetett színhez, mint a Lime, akkor ügyesen alkalmazza a konyhai belső térben, hogy ne jöjjön gyorsan, de csak örömet hozott.

Hogyan lehet felvenni a bútorokat a Color Lime konyhájához, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: