Sinbo porszívók: A legjobb modellek áttekintése

A modern világban a porszívóknak elektromosnek nevezik. És nem csoda – képesek mindent tisztázni az úton. Sok hostess egyszerűen nem képviseli a tisztítást az eszköz nélkül. A legfontosabb dolog az, hogy az egységnek elegendő hatalma van, és nem sok helyet foglal el. A Sinbo porszívók mindezen tulajdonságokkal vannak ellátva.

Általános tulajdonságok

A porszívók különböző típusai olyan török ​​céget állítanak elő, amelynek neve Sinbo. Ezek az eszközök, amelyeket a fő termelés szentel. A vállalat mindig a kiválóságra törekszik, és termékei világszerte ismertek.

A képviselt modellek megválasztásának meghatározása érdekében fontos információkat kell tudnia róluk.

  • Háromféle porgyűjtő található: műanyag lombik, táska és aquilter.
  • A hatalom eltérő. 1200-1600 W jött otthon és tisztítás. Lehet venni fent. Ebből a tisztító minőségből csak javul.
  • Szükséges, hogy az egység milyen kevés zajt tud.
  • Meg kell határozni a tisztítás típusát. Három típusra oszthatók: nedves, száraz és kombinált. Mit illeszkedik – döntsd magad.
  • Szükséges továbbá a vezeték hossza, az ergonómia, a teleszkópos cső hossza, sőt a tervezés. Az utóbbinak kényelmesnek és örömnek kell lennie.

A Sinbo által gyártott termékek saját pozitív (kiváló minőségű tisztítás, alacsony energiafogyasztás, tisztítás minőség, mobil elemek védett, gyönyörű design) és negatív oldalak (elválasztó tisztítás).

Hogyan válasszuk ki?

Mielőtt eldöntené, hogy megvásárolja a porszívót, képzelje el vizuálisan. Hogyan kell lennie: nagy vagy nagyon kicsi? Itt a választásnak az Ön igényeire kell alapulnia. Tekintsük a képességeit és döntsenek a költségvetésről. Ne feledje, hogy a támogatott márkák nem mindig reagálnak a hirdetésekben bejelentett tulajdonságokra. Talán kevésbé ismert, de az olcsó modellek is nem különböznek a nem költségvetési fickóiktól.

Ha van egy kis lakásod, akkor egy nagy porszívó csak akkor zavarja Önt. Ezenkívül a lakóövezet mennyisége, amelyet minden nap el kell távolítani, nem érdemes megvenni egy nagyon erős és drága modellt. Nem csoda, hogy az emberek megszerzik függőleges porszívók: Ezek kompakt, erőteljesek és megbízhatóak. Ezért ezek a termékek megtalálták a résszel és jól definiálva.

A kis apartmanban hatalmas méretű kábel csak zavarja. Egy másik dolog – újratölthető porszívó. A töltése elég körülbelül három tisztítás. Mi az egyetlen fajuk. Még összecsukható, amely könnyen illeszkedik az autóba vagy a hátizsákba.

Az autonóm porszívók “a fogakhoz” vannak felszerelve a legutóbbi “frills” a modernitás: antiallergén szűrők, ergonómikus fogantyú, nem karcolódnak a bútorok, az ügy nem éghető műanyagból áll, amelynek rendszere “Cyclone “(ezért nagyon jól szopogatják a szemetet és a port).

A használati utasításoknak megfelelően a porszívó hosszú ideig szolgál, és még mindig unatkozik. És ha ideges, mert nincs elegendő hely a kis lakásban vagy a közösségben, akkor tévedsz.

A baba a legkisebb helyre illeszkedik, és ez fogékonyabb lesz tőle, mint egy nagy seprűből és egy hatalmas scoopból.

Különböző modellek

Először érdemes figyelembe venni a Sinbo SVC 3491 porszívót. Ez a termék nagyon vonzónak tűnik a modern design miatt. Csak a száraz tisztításra tervezték, 2500 W-os energiafogyasztással rendelkezik. Porszívóval, szívócsővel – teleszkópos. A porgyűjtő térfogata 3 l. Élelmiszert kap a hálózatból, és súlya több mint 8 kg.

Más modellek nem kevésbé érdekesek a figyelmet – ez a Sinbo SVC 3467 és a Sinbo SVC 3459. Ugyanazok a közös mutatók vannak. Mind a prioritás, mind az elsőbbségi száraz tisztítás, vannak finom tisztító szűrők, a teljesítményszabályozó telepítve van az ügyben, és 2000 W-ot fogyasztanak.

Az értékelések a fogyasztók őszintén írnak, ami nem téved a választás. Mindkét modell enyhén zajos, elegendő erővel rendelkezik, mindent elnyel, és szerény használni. Az egyetlen negatív az, hogy a tartályuk (porkartrát) kemény és száraz. Árpolitika: Alacsony költségvetés és magas színvonalú. A Sinbo SVC 3467 és a Sinbo SVC 3459 az árkülönbség egy kicsit több mint ezer rubel.

Sinbo SVC 3471 – olyan modell, amelyet egy költségvetési ár jellemez. A száraz tisztítása rejlik, van egy porgyűjtő töltőjelző és finom szűrő. A vásárlók sokszínű véleménye. Valaki azt írja, hogy a terméknek nincs szükség ereje, mások, éppen ellenkezőleg, dicséret. Azt írják, hogy még a gyapjú is tiszta a szőnyegből. Itt csak akkor oldja meg.

Sinbo SVC 3438 (energiafogyasztás 1600 W) és Sinbo SVC 3472 (energiafogyasztás 1000 W) van néhány hasonlósággal – ez száraz tisztítást, porgyűjtő töltőjelző jelenlétét hordozza. By the way, a Sinbo SVC 3438 Go jó visszajelzés a vásárlóktól. Szétszereli és könnyen mosható, nincs por szaga.

Egy másik érdekes lehetőség – Sinbo SVC-3472 porszívó. Ez egy függőleges porszívó. Könnyen elhelyezhető a szoba sarkában.

A fogyasztók írják az a tényt, hogy a hipcreálható eset jelenlétének ellenére ez a modell az erővel van ellátva, és elegendő szívóerővel rendelkezik.

A Sinbo SVC 3480Z termék az ügyfelek véleménye szerint egy meglehetősen hosszú vezetékkel rendelkezik – 5 méter. Nagyon erős és nagyon zajos. Műanyag cső, van egy szelep, amely védi a motor túlmelegedését. Ez is kompakt és alacsony áron van.

Sinbo SVC 3470 szürke és narancssárga esetben megy. Hagyományos porszívó, betakarítás száraz, van egy finom tisztító szűrőt, teljesítmény szabályozó abban az esetben, egy porgyűjtő töltés indikátor, energiafogyasztás – 1200 W. Porzsákokkal. A kábel hossza – 3 m. A fúvókák eltérőek, vannak résszel.

Azok a vásárlók, akik már megszerezték ezt a terméket, írják, hogy az ár megfelel a porszívó összes paraméterének.

A Sinbo SVC 3464 helyesen tekinthető az elektromárnak. Függőleges, szürke, kompakt és erőteljes (szívóerő – 180 W, maximális teljesítmény – 700 watt) – így a fogyasztók írnak róla. A tisztítás típusa száraz, ciklon légszűrővel van ellátva, a porgyűjtő térfogata – 1 l. “A zaj, mint az összes normál porszívó”, írta az egyik háziasszony.

Sinbo SVC 3483ZR modell gyakorlatilag nem rendelkezik hátrányokkal. Így válaszolt egy bizonyos vevő róla. Hozzátettem, hogy nagyon jól működik a szőnyeg tisztításával és laminátumával. A fúvókák megbízhatóan biztonságosak, könnyen porszívóznak az ágy alatt, szekrények. Hosszú vezeték, futurisztikus kialakítás.

Azok, akik ezt a modellt megszerezhették, tudniuk kell, hogy A porszívó finom szűrővel, teljesítményszabályozóval, motorszűrővel rendelkezik. A minta teleszkópos csővel van ellátva, a por, fúvókák ecsetek.

Mindenesetre a választás továbbra is az Ön számára. Vásároljon függőleges porszívót, vagy válasszon egy erősebb klasszikus modellt – ez rajtad múlik, különösen mivel minden bemutatott terméknek saját esélye van a sikerre.

Sinbo SVC-3472 Porszívó videó felülvizsgálata látható egy kicsit alacsonyabb.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: