Teka mosogatógépei

  A Teka kereskedési márka több mint 100 éve dolgozik, hogy a fogyasztókat a háztartási készülékek világában mindenféle innovációval kell ellátni. Az egyik ilyen eredmény a mosogatógépek létrehozása, amelyeket sokkal könnyebb a házi gond.

  Sajátosságok

  A Teka mosogatógépek nemcsak a mosogatás fő funkcióját végzik, hanem kiegészítik a konyha belső kialakítását is. Az ergonómiai és vonzó elmeiknek köszönhetően tökéletesen illeszkednek és beágyaznak a konyhába. Minden berendezés kényelmes vezérlést mutat az elektronikus rendszer miatt, amely az ujj megérintésével aktiválódik. A programok nagy választéka segít a költséghatékony, gyors és intenzív mosogató elvégzéséhez, amely rövid idő alatt fog megbirkózni, még a legelterjedtebb ételekkel is. A törékeny tételek tisztításához finom mosás áll rendelkezésre, félbetöltési mód van egy kis mennyiségű ételhez. A fő jellemző a szivárgás elleni védelem. Minden mosogatógép jó kapacitással rendelkezik. Még a legkisebb autóban is sok edényt tudsz rendezni a különböző rekeszek miatt.

  Megfelelő és indokolt költségek állnak rendelkezésre a vevők széles körének.

  Hatótávolság

  45 cm

  Hajtogatott mosogatógép Maestro A +++ A SYSTEM “AUTOREAMKING” ÉS Három kosarak 11 készletet kaphat magának, a harmadik sprinkler és ömlesztett kosarakat biztosítják. A folyamat befejezési pontja az automatikus ajtónyitás. A frekvenciaváltó motorjának köszönhetően nemcsak csendes munka, hanem alacsony energiafogyasztás is. A fekete színmodell ugyanolyan színű a szenzoros vezérlőrendszerrel van felszerelve. Az LCD kijelző kényelmesebb működéséhez fehér szimbólumokkal van felszerelve. A fejlett technológia miatt a vízszennyezés központja van, nem csak az edényeket mossa le, hanem csökkentheti a CO2-kibocsátásokat a költséghatékony energiafogyasztási osztály miatt+++. Az “Express Cycle” funkció szabályozza a víznyomás áramlását, hogy a lehető legrövidebb idő alatt hibátlan eredményt kapjon, csökkenti a mosás idejét 70% -kal.

  A különleges órás program nemcsak mosás, hanem szárítóételek is magában foglalja. Feltéve, hogy a “Mini 30” szuperborn program, amely csak fél óra alatt mosja meg az ételeket. A csavart részek miatt megváltoztathatja a fényképezőgép belső alakját. A készlet tartalmaz különleges mellékleteket bögrék és étkezőhöz, amely kompakt elrendezést biztosít a mosogatógépben. Maga az autót a tisztítóhoz igazítják, hogy hivatkozzon rá.

  A speciális érzékelő határozza meg a szennyeződések számát és minőségét az edényen, attól függően, hogy kiválasztja a mosási beállításokat.

  60 cm

  • Hajtogatott mosogatógép Maestro A +++ Az AutoRood System, az ionClean és a harmadik multiflex-3 kosár 41 kg súlyú és ilyen méretekkel rendelkezik:
  1. Magasság – 818 mm;

  2. Szélesség – 598 mm;

  3. Mélység – 550 mm.

  Niche méretek beágyazva 82-87 cm. Az autó 15 ételkészletet kínál, fogyaszt, 9,5 l / h. A zajszint 42 dB, a ciklus 245 percig tart. 8 speciális program különbözik az idő- és vízellátási funkcióktól. A nagyított tálcának köszönhetően az evőeszközök tökéletesen tisztíthatók különböző telepítési lehetőségekkel. A tálca összes hajtóereje a szükséglettől függően mozgatható. A Loclean különleges funkciójának köszönhetően a tisztítás negatív ionok segítségével történik, amelyek nemcsak az élelmiszermaradványok szagait, hanem a patogén mikrobákat is megölik. A gép nemcsak tökéletesen másolja a funkcióját, hanem az edényeket is fényes, válás nélkül is teszi. Olyan csendes, hogy szinte lehetetlen meghatározni, hogy működik-e vagy sem. Csak egy speciális kék gerenda azt jelzi, hogy a gép az edényeket, és nem szakítja meg a ciklust. Az edények függőleges terhelése kifejezetten a felhasználó hátoldaláról történő eltávolításához.

  • Könnyű hajtogatott mosogatógép A ++ az “Extsasca” funkcióval elhelyezhet egy ciklusban 14 készlet ételek. Harmadik sprinklerrel és két kosarakkal van felszerelve. A frekvenciaváltó motorjának köszönhetően a munka a lehető leggyorsabban halad az alacsony energiafogyasztással. A Black Touch Panel teljesen biztosítja a felhasználót az összes funkcióhoz való hozzáféréssel, fehér szimbólumokkal van felszerelve a kényelmes használathoz. Termékmagasság – 818 mm, szélesség – 598 mm, mélység – 550 mm. Súlya 35,9 kg. 7 különböző program és 5 hőmérsékleti mód található. Van egy mikroszűrő és vízlágyító, a belső szivárgás elleni védelem. A fél terhelésű edények mosására. Az extracra funkció a szárítás során beállítja a hőt, ennek köszönhetően nincsenek válások és cseppek az edényekre, és a ragyogás egyharmaddal nő. A detergens típusának meghatározó érzékelője a gépet egy adott mosási módba adapítja. Az intelligens érzékelő meghatározza az edények szennyezõinek számát, ezzel kapcsolatban a mosás beállításait igazolja.

  Használati utasítás

  Használat előtt óvatosan olvassa el a használati utasításokat, hogy megfelelően használhassa és tartalmazzon technikákat a jó szolgáltatásban. Egy adott program elindításához először meg kell értenie a vezérlő kijelzőt, megérteni, hogy mit jelent minden karakter és a lehetséges hiba megnevezések.

  Mielőtt csatlakozna az energiaügyi munkamenethez, ellenőrizze, hogy a tápkábel nem erősen feszült vagy veszélyesen hajlítható-e. Nem lehet nehéz tárgyakat helyezni az ajtókra. A betöltéskor az edények nem lehet éles elemeket helyezni, hogy károsíthassák az ajtó tömítését. Az ilyen elemeket az éles alapú kosárba kell betölteni, vagy vízszintesen.

  Ne engedje, hogy a gép fűtőelemekkel legyen. Az ilyen gépek összes mosója nagyon lúgos, így nagyon veszélyes lehet a lenyelés során. Ne hagyja, hogy a bőrrel való érintkezés, különösen a szemed, ne hagyja, hogy a gyerekek egy nyitott ajtóhoz.

  Miután a mosogató ciklus befejeződött, győződjön meg róla, hogy a mosószer tartály üres. Ez a technika nem tudja használni az embereket fizikai vagy mentális hátrányokkal, valamint a tudás és a gyermekek hiánya.

  Értékelések áttekintése

  Miután megvizsgálta az ügyfelek véleményét, meg lehet jegyezni, hogy sokan elégedettek ezzel a márka technikával, minden nap használd. Tökéletesen mossa le az edényeket, megbízható és megfizethető. Az autó nem csak a villamos energiát, hanem a vizet is megmenti, és a gyártó összes megadott jellemzője egybeesik a tényleges használatával. A beépített modelleket a legkisebb részletekre gondolják, tökéletesen illeszkednek a bútorok kialakításához. Ők, valóban nem bántanak és csendben leeresztik a vizet, és az egyetlen, de egy nagy hátrány az, hogy 5 év után a rozsda mindkét kosarak, amely sajnos nem cserélhető. Csak ezért a felhasználók kétségbe vonják, hogy érdemes-e újra megszerezni a márka termékeit.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: