Válasszon robot porszívót szőnyegekhez

A közelmúltban a porszívók egyre inkább belépnek az életünkbe, a szokásos tisztítóeszközök elhagyására. Ezek funkcionálisabbak, autonóm és nem igényelnek állandó jelenlétét egy személynek. E tekintetben sok kérdés merül fel a technika használatával a szőnyeg tisztításában.

Hogyan lehet választani?

A kiváló minőségű és megbízható asszisztens kiválasztásához több árnyalatokat kell figyelembe vennie:

 • Teljesítmény szigorítás – előnyösen 40 W fölött, különben nem lesz kiváló minőségű tisztítás;
 • A kerék nagysága – több mint 6,5 cm-nél kell, hogy a porszívó szabadon hívja a szőnyeget;
 • Turbo lapok jelenléte vagy gumírozott vagy szilikon görgők;
 • Az akadályok áthaladásának magassága – Az átlagos halom bevonatok esetében porszívókat kell bevennie a 1,5 cm-es leküzdési képességgel (vannak olyan modellek, amelyek képesek mozgatásra és 2 cm-es akadályokra);
 • A szőnyegtisztításhoz csak egy száraz tisztítószerrel rendelkező robot található, Az ilyen munkákra vonatkozó mosószerek nem alkalmasak;
 • Jobb, ha egy nagyobb porgyűjtővel rendelkező modellt választhat;
 • hogy a porszívó hosszabb ideig dolgozott egy töltésnél, Az elektromos akkumulátornak legalább 2000 mA * H-nek kell lennie, és maga lítium-ionnak kell lennie.

Érdemes kiemelni, hogy gyakorlatilag nincs robot porszívó, hogy tisztítsa meg a szőnyegeket egy hosszú halom. Először is nehéz számukra felmászni egy ilyen bevonásra, másrészt a halom nem teszi lehetővé a kefék munkáját.

A legjobb modellek áttekintése

A robot porszívók hatalmas köre között, amelyek könnyedén megbirkóznak a szőnyeg bevonatok betakarításával, az alábbi modellek optimálisnak nevezhetők az árminőség arányában.

Irobot Roomba 980

Nagyszerű szőnyegek közepes halom. A 71 mm átmérőjű kerekeknek köszönhetően könnyen leküzdi a 19 mm-es akadályt. A porszívó háza kerek, az alsó panelnek van egy olyan pályák, amelyek lehetővé teszik az akadályok leküzdését és a felső szögességet, amely nem teszi lehetővé az objektumok alá. Ez a modell matt műanyag fekete, szürke betétekkel történik.

A teljes akkumulátor töltése 2 óra munkára elegendő. Egy ilyen porszívó elég magas, és súlya körülbelül 4 kilogramm.

NEATO BOTVAC csatlakoztatva

A robot porszívó paraméterei teljesen lenyűgözőek (magasság 10 cm, a súly 4,1 kg), nem fog átmenni a bútorok alatt. De ezek a méretek lehetővé teszik őt, hogy végezze el a szőnyegek tisztítását, amelyeknek kis és közepes halom van. Köszönhetően az elülső részek, amelyek könnyen meghajtanak a bevonattal. A félkör alakú test alakja, és maga fekete műanyagból származik.

Van egy nagy kefe, előrehajolva, és kiegészítő oldala. Vezérlőgombok és egy kis kijelző, ahol az összes szükséges információ megjelenik a felső panelen.

Ha lemerült, a robot porszívó autonóm módon megtalálja a díjat.

Ikédbo omega

Ez egy fehér porszívó, az oldalsó kefék közelebb kerülnek az előlaphoz, ami jelentősen bizonyítja a takarítás hatékonyságát a lábazatok, bútorok és a sarkok közelében. Az erős burkolat alsó részén található jelenlét pozitívan befolyásolja a tisztítás minőségét. A lítium-ion akkumulátor 4400 mA * H-os kapacitással rendelkezik, 80 percig tart.

Számos üzemmód van:

 • helyi – egy bizonyos tér szilárd tisztítása;
 • autó – Tisztítás navigációval (a kígyó mozgása az akadályok között);
 • maximális – az egész terület automatikus üzemmódban történő tisztítása;
 • kézikönyv – A konzol használata.

A negatív pontok között – a takarítás zaja, amely elérheti a 65 dB-et.

Icleo arte

Robot porszívó, felső panel az átlátszó műanyagból, és a matt fekete alja egy kis burkolattal. Ez a modell fel van szerelve egy turbó mód, ezen kívül egy nagy forgási sebessége a fő kefe lehetővé teszi, hogy egy porszívó és hosszú láncú szőnyegek. A készülék fel van szerelve egy kamrát, több ütközés érzékelők, magasság érzékelő és a közelség az akadályokat, amely megvédi a csökkenő. A modell méretei kicsiek, így könnyedén kitöröli a bútorokat.

Két és fél óra feltöltése nélkül dolgozhat, de teljesen fel kell tölteni egy és félig.

Iboto aqua x310

Tisztítja a különböző típusú bevonatok, a kívánt mód kiválasztása. Könnyen elvégzi a szőnyegtisztítást egy alacsony halommal. A porszívó tartós fekete műanyagból történő háza, az előlapon a vezérlő kijelzője. Ha a munka nem termel sok zajt. Autonóm módon porszívózás a régióban 2 óra, a teljes akkumulátor töltése – 3 óra, És a kapacitás 2600 mA * H.

A lágy lökhárító által védett sokkoktól, a kis méreteknek köszönhetően, szabadon bontakoznak ki, növelve ezt a tisztítási hatékonyságot.

Xrobot Strider

Ez a modell jó technikai jellemzőkkel és érzékelő érzékelő rendszerrel rendelkezik. Az ilyen porszívó szabadon mozog egy akár 100 m²-es területen, és elkerüli az ütközést vagy cseppeket. Legfeljebb 1,5 óra alatt működik, amikor a lemerültség függetlenül megtalálja az alapot.

Az analógjai között a szennyezés abszorpciójának nagy teljesítménye jellemzi, amely befolyásolja a tisztítás minőségét.

Okos és tiszta z10a

Robot porszívó kerek alakú mélységgel. A készlet több cserélhető bélést tartalmaz a felső panelen, amely lehetővé teszi a frissítés lehetőséget, a készülék megjelenése. A bevonat típusától függően megváltoztathatja a sebességet. Az átmérő testét olyan pattanások borítják, amelyek védik a sztrájkokat.

A tisztításhoz 4 mód van: normál, helyi, kézi, folyamatos (további újratöltéssel). Az ilyen funkciót takarításként használhatja ütemezésen.

Az akkumulátor a nikkelből 2 óra eltöltése nélkül működik. Eléri az adatbázisba, és magával tölti.

Irobot Roomba 616

Egy erősebb akkumulátort fut simán 2 óra. Lökhárító az előlapon gumírozott, amely megvédi a porszívót és a bútorokat. A fő és oldalsó ecsetek a tisztításban vesznek részt. A navigációs rendszer segít az optimális útvonal elhelyezésében.

Ikédbo pop

Kerek alakú porszívó, meglehetősen nagy ferde az alsó panelen. A tisztításhoz 2 kefe is van: központi és oldalsó. A vezérlés a szilárd ásványi üveggel borított érintőpadon van. A készülék mozgásérzékelőkkel van felszerelve, ami lehetővé teszi az akadályok és cseppek ütközését.

A feltöltés nélkül eltávolítható 2 óra, az akkumulátor kapacitása 2200 mA * H.

Xrobot segítő

Elég funkcionális modell, könnyen eltávolít mindenféle szőnyegeket. A készlet tartalmazza a nagy összetevők nagy részét: ecsetek, szalvéták, szűrők. A porszívót az érintőgombokkal vagy a konzol segítségével vezérelheti.

A 2200 mA * H kapacitású nikkel akkumulátor 1,5 óráig tart, és 3-4 óra.

Minden felsorolt ​​modellek saját jellemzői és kiválasztása során, először meg kell alaposan tanulmányozza az utasításokat, elosztásának alapvető követelménye robot porszívó.

Akkor meg fogsz szerezni egy hűséges asszisztenst, és élvezni fogja a szőnyegek és a levegő tisztaságát por nélkül.

Arról, hogy a Xiaomi porszívó robotja a padlószőnyegen, nézze meg az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: