A 40 kV-os egyszobás apartman modern designja. M

Mindenki azt akarja, hogy a szálláshelye stílusosan, gyönyörűen és ugyanakkor funkcionális és hangulatos volt. És erre ki kell választania az optimális felületet, megfelelő bútorokat, helyes tartozékokat. A 40 kV-os egyszobás apartman modern designja. m lehet másképp. Mindez a projekt szerzőjének ötleteitől és preferenciáitól függ, amely naponta látni fogja munkájának eredményét.

Jellemzők tervezés

Egyszobás apartman kialakítása 40 négyzetméter. m modern stílusban, hogy nem olyan nehéz, de figyelembe vesszük a helyiségek fogalmát, és az összes árnyalatnak előre kell lennie. Negyven négyzet egy egyszobás apartmanhoz – olyan terület, amely lehetővé teszi, hogy mindent meg kell helyezni, és nem túl helyet takarít meg a konyhában. Leggyakrabban a fürdőszoba ilyen elrendezésekben van kombinálva, amely lehetővé teszi, hogy a fürdőt akarja, és válassza ki a vízvezeték-szerelőt, amely jobban szereti, és nem az, aki legalább a helyet veszi igénybe. A folyosó nem olyan szabad, de lehetővé teszi, hogy mindent meg kell helyeznie.

Zónás tér

Leggyakrabban az egyszobás lakásban el kell helyezni az alvás helyét, valamint a vendégek szabadidős és vételének területét, valamint a gyermekjátékok munkahelyét vagy sarkát. Akkor ne tegye a szoba zónáját. A belső teret olyan módon kell kiadni, hogy a tér olyan zónákra oszlik, amelyek nem lehetnek túl ellentétben egymással, de egy stílusban öregszenek. Ha meg kell vágnia egy ágyat egy ágy vagy egy gyermek sarok formájában, ez lehet egy eredeti vagy hagyományos Shirma. Ez mögé állítható. És a többi térben, hogy kárpitozott bútorokat, TV-t, számítógépes táblát – mindezt, amire a tulajdonos szükséges.

De Van egy másik lehetőség, amikor a zónázás csak feltételes lesz. Ha például a kanapé mindkét hálóhely, és egy pihenni, hogy nincs értelme megosztani a szobát a Shirm vagy Walls segítségével. A szoba egy részében, például egy TV-vel, a másikra, a másik – íróasztal és könyvek könyvek.

Lehetőség van arra, hogy megoszthassuk a helyet a zónán a különböző anyagok felhasználásával, a különböző hangok bútorainak használatával.

Stílusos megoldások

A modern házhoz választhat bármely tetszés szerinti stílust, de vannak, Mi lesz harmonikusabb és gyakrabban választja őket.

 • Klasszikus. Könnyen újratelepítheti a szobát ilyen stílusban. Elég ahhoz, hogy emlékezzen több fő szabályra. A falaknak szőke – fehér, bézs, tejtermékek, padló – fából készültek, így egy parketta vagy laminátum alkalmas, amelyek különböző árnyalatokból állnak. A bútoroknak hatalmasnak kell lenniük, drágáknak tűnnek, jó textil- vagy bőrkárpitokkal.

Üdvözölve stukkó a mennyezeten, ha lehetővé teszi a magasságát, nagy gyönyörű csillárokat.

 • skandináv. Népszerűsége egyre inkább lendületet kap. Ennek az iránynak a fő mottója a természetesség. Ezért a fából készült és kőfelületek, a zöld növények, a len és a pamut textíliák örömmel fogadják. Sok fénynek kell lennie a szobában. Színek befejezése – fehér, alvó kék, világosszürke.

 • Padlástér. Ez a stílus tökéletes azoknak, akik nem szeretnek sok bútorokat és elemet a lakásban. Itt van a fő dolog – a szabadság. A falak beton alatt vakolhatók vagy téglafalat utánozhatók.

A tér könnyedén zonail, egy bár állvány használatával, itt megfelelő lesz.

 • Modern. Az egyik kényelmes stílus a kísérletekhez. De ideális esetben elegendő ahhoz, hogy elegendő legyen, hogy válasszon egy befejezést, vásároljon kényelmes bútorokat. A regisztráció a kontrasztokon alapul, így ha a falak fények, akkor a bútoroknak sötét hangok kell lenniük, és fordítva.

Zárja be a szobát különböző tartozékokkal nem érdemes.

 • Minimalizmus. Minden olyan tényen alapul, hogy a dolgok nagyon korlátozott összegnek kell lenniük, a túlzott dekoráció nem megfelelő. Előnyös fehér, fekete és szürke formatervezés. A fényes akcentus lehet egy dolog.

Dekoráció

A helyiségek befejezésére szolgáló anyagok Hatalmas mennyiségűek, így minden szobában előre kell gondolkodnod a tervezésre.

előszoba

A leggyakrabban használt mennyezetek – fényes vagy matt. Az árnyalatok lehetnek a legkülönbözőbbek. Ha a mennyezet magas, többszintű mennyezeteket, eredeti világítást használhat. A falak festékkel, tapétával, dekoratív vakolattal. Csak a kiválasztott stílust figyelembe kell vennie. A modern irányba, minden olyan háttérképek, amelyek kombinálják a helyzetet, a klasszikus opció azt sugallja, hogy egy-foton falak, egy vakolat vagy egy csempe a téglák formájában illeszkedik a tetőtér, egy skandinavin oldat lehet fotó háttérképek a tengerrel Látvány.

Konyha

A modern szálláshely konyhai designja csempe és a padlón, a falakon. Széles választék, különböző méretűek, matt és fényes, rajzok is lehetnek mindenféle árnyalat, mint az árnyalatok. Kötényt mozaik vagy panelek készíthetnek. Kívánt esetben természetesen, Használhatja a falakon és a háttérképeken, valamint a dekoratív vakolaton és a festéken.

De minden anyagnak víztaszítónak kell lennie, vagy különleges lefedettséget igényel.

Előszoba

Egy kis szoba, ahol egy kis természetes fény is van, jobban néz ki fényes árnyalatokban, a lámpák jól néz ki a falon lévő kiegészítésként.

Anyagok lehetnek bárhogyan – háttérkép, csempe, vakolat, festék.

Sanusel

A falak és a padló befejezésére szolgáló optimális lehetőség egy csempe. Ezzel másképp helyezhető el másképp, amely lehetővé teszi, hogy hatalmas hangot és dekorációt készítsen. Tehát a fürdőszoba a tengerparton egy sarokba fordulhat, a víz alatti világ, a sivatag, egyszerűen virágzik gyönyörű virágok vagy a festői vászon. Mindez segít a kerámia csempe gyűjteményeinek újjáépítésében. Fontos pont a vízvezeték kiválasztása. Ez lehet fürdőszoba – szögletes vagy egyenes, modern zuhanyzó vagy csak zuhanyzó sarok.

A bútorok kiválasztása

A bútorok nagy szerepet játszanak a hangulatos és stílusos belső kialakításban.

 • Hagyományosan egy kanapé kell jelen lennie egyszobás lakásban. Egy lány számára kiválaszthat bármely eredeti modellt kocka vagy gyöngyház formájában. A család számára egy nagy kanapé megfelelő lesz, amely könnyen csökken és kényelmes ágyat vált.

 • Szekrény nélkül is nehéz megtenni, Mivel a dolgokat és a ruhát el kell távolítani, hogy a szoba tágas és tiszta legyen. Szükség esetén ugyanolyan színű és stílusú ruhával kiegészíthető.

 • Ha az apartman olyan személyt él, aki sokat dolgozik otthon, írásbeli vagy számítógépes asztal nélkül nem tehet. Valaki nagyon fontos könyvek, így a rack szükséges vagy polcok.

 • Az étkező elrendezésével érdemes felvenni egy kis asztalt és néhány széket. Mindenki felveszi a bútorokat, amilyen kényelmes volt neki, összpontosítva az igényeire. A legfontosabb dolog az, hogy ne feledje, hogy nem érdemes a szobát. A modern dizájn egyszerűséget, fényt és helyet foglal magában.

Gyönyörű példák

Modern lakhatási tervezés adható ki, A meglévő példákra összpontosítva.

 • Csodálatos tervezési verzió a kontrasztok alapján. Tágas, hangulatos, van mindent, amire szüksége van a pihenésre.

 • Ez az elegáns díszített szoba feltételes elválasztással rendelkezik a zónák számára. Van hely a pihenésre és egy kis étkezőre. Minden árnyalat kombinálva van egymással, a piros fényes akcentus.

 • Nem túl tágas szoba nagyszámú bútor miatt. De minden harmonikusnak tűnik, általában a szoba csak pozitív érzelmeket okoz.

 • Minden rekreációra és kényelmes időtöltésre ebben a szobában van. Érdekes részletek kiegyensúlyozottak a visszatartott dekorációs hangok.

Áttekintés az olcsó és stílusos javítás egyszobás apartman 40 négyzetméter.M. Az alábbi videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: