A belseje a római stílusban

Majdnem minden modern belsőépítészeti területet nem különböztetnek meg speciális puff és pompás. Mit tudsz mondani a klasszikus stílusokról, amelyek jellemzői jellemzői a kifinomultság és a gazdagság minden részletben. A klasszikusok fényes képviselője a római stílus, amely ötvözi a görög motívumokat, nagy számú luxus és pompás. Az ilyen kialakítás határozottan nem alkalmas a minimalizmus tapadásaira.

Megkülönböztető jellegzetességek

A belsejében római stílus mindent megtett, ami az ókori Róma házaiban – a gazdagság, a pompás, de ugyanakkor finomítás volt. A római ház fő csarnoka volt az atrium, amely körülötte minden más helyiség található. ezért, A belső tér kialakítása az ilyen formában, a hangsúly a szoba központi részén van.

A stílus jellemzői közé tartoznak más tényezők.

  1. Korlátozás a luxus és elegáns.
  2. Falak festése a pasztell árnyalatok monotoni színében. Csak a célban használható élénk színekkel – Bordeaux, sötétkék, barna és mások.
  3. A természetes kövek utánzása.
  4. Fali dekoráció festés, dísztárgyak és apró modellezés. Aktív használat színes mozaikban és freskók kialakításában.
  5. Nagy szobákban üdvözlendő oszlopok, árkád és szobrok hozzáadása római témákban.
  6. Bútorok fából, fémből, kőből készülhetnek. A termékek díszítése gravírozás formájában, természetes anyagokból készült, stukkó.
  7. A szoba díszítése az ókori Róma stylisztriájában lévő tárgyak hozzáadásának köszönhetően.
  8. A szövetek (selyem, bőr, len) használata határon és anélkül, hogy nélkül. A szoba közepén római stílusú szőnyeggel rendelkezik.
  9. A világítás használja a játéklámpát. Telepítse a pontot (sofit) vagy szalag elektromos fényt.

Befejező opciók

Annak ellenére, hogy hatalmas számú különböző stílusok egy lakás belső dekorációjához vagy otthon, a római népszerűség egyik vezető helyszíne. Néhány díszíti ebben a stylistban az egész lakást, mások – csak az egyik szoba. Azok számára, akik úgy döntöttek, hogy felszerelik lakásukat az ókori Róma stílusában, tudnod kell több ajánlást, amely segítséget nyújt a legmagasabb kategóriában a professzionális tervezők segítségével.

A háttérképhez kiválaszthatja az élénk színeket, hogy a bútorokra és a dekoráció elemekre összpontosítson. Ezután érdemes megtagadni a felületek dombornyomott felületét. Jobb, ha a dekoratív bevonatot elnémított virágok – fehér, bézs, világoskék, elefántcsont színe. És a márvány utáni utánzást is alkalmazza.

Az ilyen belső lehetőség jól néz ki a római stílusban végzett hálószobákban.

A fényes hangok falak tervezését nagy szobákhoz használják, minimális bútorkészletekkel. Ebben az esetben az őszibarack, a burgundia, a sötét narancssárga színek alkalmasak. A falak tágas szobáiban freskókkal és színes mozaikokkal díszítettek. A falakon lévő hatalmas csarnokokban az ősi rómaiak életétől az egész képeket ábrázolja.

Padlófejlesztés Válasszon anyagokat imitáló természetes kő, kerámia burkolólapok vagy rendes beton. Ez nem pontosan a linóleum vagy parketta. Paul mindig semleges, hogy ne túlterhelje a szoba tervezését. Könnyű árnyalatokat használnak. Szűkítés egy egyszerű díszítéssel a visszatartott színekben.

A mennyezet kialakítása a falak falai alapján következik be – ezeket össze kell kötni egymással. A mennyezet mindig világos árnyékot készít, amelyet a római stylistában egy kis mintával hígíthatunk a kerület körül. Ez a lehetőség jól illeszkedik a konyha kialakításához ebben a stílusban.

Fényűzően úgy néz ki, hogy a mennyezet 2-3 szintből áll. Ez a fajta kupola – a római design egyik fő eleme. És rejtett pontvilágítással létrejött a behatoló fény érzése.

A belső tér elemének egy másik szokatlan változata – a kocsmás mennyezet. Gazdagnak és fényűzőnek tűnik, de csak nagyon nagy helyiségekben történik, magas mennyezetekkel. Ebben az esetben a térfogat dísztárgyakat alkalmazzák.

A rómaiak számára a fürdőszoba különleges hely volt. A szoba belsejében természetes kőet használnak, márvány, mozaikelemek. Maga a fürdő alakja lehet, a falak színes mozaik, kerámia csempe, márvány. A szoba bronzelemekkel díszített. A római belső térben a fürdőszoba előnyben részesíti a mosogatókat, a WC-t, a márvány bidéit, kerámia anyagokat is. Ugyanez vonatkozik a bútorokra és a polcokra is. Tükrözi a leggyakrabban a téglalap alakú keretet római díszítéssel. A nagy szoba dekoratív oszlopokkal díszíthető.

A bútorok kiválasztása

A római stílusú bútorokat a fali dekorációval ellentétben választják. Lehet fából, de kőből, például márványból készülhet. A legfontosabb dolog az, hogy a klasszikus kialakítás, egyszerű szimmetrikus formák (kör, ovális, téglalap és mások) és alacsony. A vendégek elfogadása az ősi rómaiakban egy különleges kanapén fekvő helyzetben zajlott. Innen a kis kanapé kanapék belsejében használtam.

A kanapék lábai, székek, faragásokkal díszített asztalok.

Dekoratív elemek és textíliák

A római dekoráció nagy számú szövetet használ – selyem, len, bőr. Párnák és ágytakarékok díszített határ, perem, csipkék. A szőrme használata széles körben üdvözlendő: például a kanapén vagy ágyon, lehetséges, hogy terjessze a színek egyfajta macskacsaládjait. És a padlón – feküdt egy szőnyeget egy római mintával.

Fontos, hogy ne zavarja a görög és a római stílusok díszítő elemeit. Igen, az ókori Róma épült az ősi Görögország romjaira, de az ősi római kultúra radikálisan különbözik az ősi görögül. Ugyanez vonatkozik a belsőépítészetre is. A dekorációs elem megvásárlása, győződjön meg róla, hogy a római stílushoz tartozik.

A római stílus légkörének létrehozása segít az ilyen belső tárgyaknak, mint antik vázák, figurák, kis szobrok, urnák.

Gyönyörű példák

Ezekben a római stílusú különböző szobákkal kapcsolatos érdekes design változatokban, teljesen minden: Szökőkutak és szökőkutak, oszlopok és kolonnádok, pódium az ágyhoz, átlátszó kannák, sok szövet, márvány (vagy utánzás), kanapé, alacsony kanapé és élelmiszerszékek a legalacsonyabb asztalhoz, szobor teljes méretben és szőnyegen a központban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: