A denonerősítők jellemzői

A valóban kiváló minőségű és erőteljes hangzás érdekében az akusztikus rendszer egy teljes erősítő segítségét igényli. A különböző gyártók számos modellje lehetővé teszi, hogy kiválassza a készülék optimális verzióját, amely megfelel az összes követelménynek. A Denon egy elismert vezető az erősítők gyártásában.

A márka eszközeinek tartománya tartalmazza a különböző árkategóriák modelljeit – a költségvetéstől a Prémiumig.

A denonerősítők jellemzői

Általános tulajdonságok

A Denon márka specializálódott a modern audio eszközök kiadásában. Hosszú ideig a vállalat széles körű tapasztalattal rendelkezik a különböző fókusz hasonló technikáinak létrehozásában. A márka denonjának fő típusai a következők:

  • Bluetooth audio;
  • házimozi;
  • Hi-Fi komponensek;
  • hálózati zenei rendszerek;
  • fejhallgató.

A modern technológiák, saját fejlesztések és egyedi hangfeldolgozási algoritmusok bevezetése lehetővé teszi a termékek előállítását, megfelel a modern követelményeknek. Minden kategóriában az áruk, a cég mérnökei kifejlesztett és szabadalmaztatott különleges rendszerek és munkafolyamatok, amelyek lehetővé teszik, hogy Ön kap egy egyedi hangot. Bármilyen sztereó erősítő márkanéven Denon műszaki előírásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy sikeresen használható professzionális szinten.

A denonerősítők jellemzői

A denonerősítők jellemzői

A legjobb modellek áttekintése

A Denon különböző típusú erősítőket kínál, amelyek mindegyikét műszaki jellemzőkkel és funkciók jellemzik. Számos modellben a gyártó képes volt összegyűjteni az összes legjobb fejleményt, ami a legnépszerűbbek a vásárlók körében.

Denon PMA-520AE

Ez a modell vonatkozik az integrált eszközök típusához, és támogatja a két lejátszási csatorna egyidejű működését. Az erősítő technikai képességei lehetővé teszik, hogy 20 és 20 000 Hz közötti frekvenciatartományban működjön, így a hang nagyon telített. A modell rendelkezik Érzékenység a 105 dB szinten és készenléti állapotban jelentősen megmentheti a villamos energiát.

A teljes távirányító lehetővé teszi, hogy teljes mértékben ellenőrizze és konfigurálja az eszköz működését. Az erősítő összes munkamenetét nagy áramerősséggel tartják a nagy áramú egynyomású húzó-rendszer szerint, amely lehetővé teszi a nagyobb teljesítményt és a lejátszható audio teljes körű részleteit. A modell szinte teljesen kiküszöböli az interferencia lehetőségét, amikor dolgozik.

Az ilyen hatás eléri a phono- és CD bemeneti kapcsoló relét, amely inert gázzal töltött.

A denonerősítők jellemzői

Denon PMA-600NE

Az erősítő alkalmas azok számára, akik először szereznek hi-fi rendszert. A bemutatott modell működik A márkás technológia fejlett nagy áram denonból. Lehetővé teszi, hogy gazdag, világos hangzást kapjon a vinil és más audiofelbontási hangformátumokból (192 kHz, 24 bit). Hasonló hatás érhető el a fonokorográfiás és a digitális bemenetek rendelkezésre állása miatt.

Az erősítő Bluetooth segítségével csatlakoztatható PC, laptop, okostelefon vagy tabletta. A Bluetooth sebesség haladéktalanul audio-reprodukciót biztosít. Az egyes csatornák ereje 70 W, ami lehetővé teszi, hogy teljes mértékben ellenőrizze a hangszórók hangját minden frekvenciában.

A denonerősítők jellemzői

A denonerősítők jellemzői

Denon PMA-720AE

Az erősítő az integrált típusra utal, amely képes 4-től 8-ig terjedő ellenállású csatornát támogatni. A modell teljes érzékenysége 107 dB. A készülék funkcionalitása lehetővé teszi, hogy jelentősen javítsa a hangminőséget, ha különböző típusú akusztika esetén dolgozik. Az egyik jellemzője az eszköz, rovására, amely egy ilyen hatás érhető el, a szétválasztása tekercsek a transzformátor.

Támogatják az összes munkaköri rendszer megszakítás nélküli energiaellátását. A gyártó a lehető legmagasabb és érthető eszközkezelést biztosította. A távvezérlővel vagy a készülék elején található kezelővel lehet elvégezni. Az erősítő ház rezgése megszüntetése, miközben dolgozik és csökkenti a kívülállókat Különleges alváz van a tervezésben.

A denonerősítők jellemzői

Denon PMA-800NE

A készülék szabadalmaztatott nagyáramú tranzisztorokon dolgozik Denon fejlett nagy áram. Támogatják az egyes csatornák teljesítményét 85 W-on, és minden stílusú zenei kompozíciók teljes körű lejátszását biztosítják. Az erősítő felszerelte Mm / ms póker Vinyl lejátszás lejátszása. A modell támogatja a digitális formátumú hangfájlokat 24/192.

Az erősítő speciális módú analóg módban működhet. Ha aktiválva van, a készülék digitális részét kikapcsolta, ami javítja a hang minőségét. Az elegáns megjelenés lehetővé teszi a PMA-800NE erősítő számára, hogy harmonikusan belépjen a Hi-Tech stílusában készült szoba belsejébe. A felhasználók szerint, Különösen a modell megnyerése fekete színben néz ki.

A denonerősítők jellemzői

A denonerősítők jellemzői

A denonerősítők jellemzői

Denon PMA-2500NE

Flagship modell erősítő denon. Az innovatív technológiák használatának köszönhetően a bemutatott modellben lehetővé tette a részletek és a hangerő tökéletes arányát. A készülék az UHC-MOS modell speciális tranzisztoraival van felszerelve, amely ultra-nagy áramon működik. Ebben az erősítőben számos rendszer párhuzamos működésének technológiáját hajtották végre.

Az ilyen technológia minden olyan rendszerben állandó működési áramot biztosít garantálja a maximális hangtisztaságot. A modell nagyfeszültségű tágas tranzisztorok az UHC-MOS modell, amely lehetővé teszi, hogy a jelenlegi szinten 210 A.

A denonerősítők jellemzői

A denonerősítők jellemzői

A választott szérletek

Az erősítő modell megfelelő kiválasztásához különös figyelmet kell fordítania a következő paraméterekre. Jobb választani az erősítő modelljét, amelyben az egyes hangkimenethez engedélyezett terhelés minimális szintje 4 ohm. Ebben az esetben kiválaszthat egy akusztikus rendszert bármilyen terhelési ellenállással. Ha a gyártó olyan technikai specifikációit jelzi, hogy a készülék minimális terheléssel működhet 4 ohmon, ez jelzi a tápegység minőségét és megbízhatóságát.

A sztereoxylter maximális teljesítményszintje a helyiség területén van kiválasztva, amelyben működését tervezik. Ha az eszköz folyamatosan működik a képességei korlátozásánál, akkor a hangszóró rendszer hangszóróinak kezelésére alkalmas torzításokhoz vezet.

A denonerősítők jellemzői

A denonerősítők jellemzői

A denonerősítők jellemzői

15 kV-os szobateremben. Mérők illeszkednek egy erősítővel egy kimeneti teljesítményű csatornán, 30-tól 50 W-ig terjedő csatornán. A szoba területének növekedésével növelni kell a készülék kimeneti teljesítményét.

A kiváló minőségű hang biztosítja azokat az eszközöket, amelyek mindegyik kimeneti csatornán csavaros terminálokkal rendelkeznek. A rugós reteszekkel ellátott modellek a kábel tartásához olcsóbbnak és kevésbé megbízhatónak tekinthető. Ne mindig kövesse a legújabb erősítő modell megvásárlását.

Azok a készülékek, amelyek egy ideig raktáron töröttek, jó kedvezményt tudsz vásárolni. Néhány korábbi modell még jobb műszaki jellemzői és jobb teljesítménye van.

A denonerősítők jellemzői

A denonerősítők jellemzői

A következő videóban megtalálja a Denon PMA-800NE ezüst sztereó erősítő felülvizsgálatát.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása