A fürdőszobában lévő rést elrendezése

Niche, a fürdőszobában, nem csak vonzó, hanem egy nagyon praktikus építészeti megoldás. Így kiderül, hogy a leginkább racionális a meglévő tér használatához. Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan kell felszerelni a fürdőszobában.

Elhelyezkedés

A fürdőszobában a fürdőszoba különböző helyeken található. Fontolja meg, hogy melyik hely a legnépszerűbb és ergonomikus.

 • A fürdőszoba felett. Nagyon gyakran a fülkék közvetlenül a fürdőszobában vannak felszerelve. Ilyen helyeken a vizsgált elemek eltérő méretűek és szerkezetek lehetnek. A vízvezeték helyiségben telepített méretek alapján vannak kiválasztva. Például a szögletes vagy négyszögletes fürdők számára tökéletesen megközelítik a hosszabb oldal mentesített típusú terveket.

 • WC-re. Ez a döntés nem kevésbé népszerű, sok ember érkezik rajta. A WC elhelyezése nagyon kényelmes. Itt el lehet fogadni vagy elrejteni a különböző mérnöki kommunikációt, bővítheti a szükséges gazdasági tartozékokat.

Ezenkívül a vizsgált opciónak köszönhetően szabadon mentheti a szabad területet, hogy nagyon hatékonyan mentse el.

 • A mosdó mellett. A megadott zónában felszerelt fülkék különböző dekoratív díszítéssel kiegészíthetők. Lehet, hogy gyönyörű csillagfüvek vagy kagyló. Az ilyen tárgyak gondosan elrendezhetők, és a kozmetikumok mellett. Gyakran itt van, hogy a törülközőket és más higiénikus kellékeket lefedik.

 • Rejtett. Sokan inkább rejtett réseket szerelnek. Zárt típusúak. Legtöbbször ezek az összetevők olyan módon történnek, hogy később tökéletesen harmonizálják a fürdőszobában lévő környező környezetet.

A niche megszervezésére irányuló konkrét hely kiválasztása nagymértékben függ a fürdőszoba tulajdonosainak, elrendezésének és területének preferenciáitól.

Dimenziók

Niche, a fürdőszobában felszerelt, különböző méretűek lehetnek. Az ilyen építészeti megoldások egységes szabványos paraméterei nem léteznek.

Ha rengeteg higiénikus tartozékot és más dolgokat terveznek a Niche-ben, akkor érdemes gondoskodni a megfelelő mélységéről. Egy nagyon kicsi kialakításban valószínűleg nem képes számos különböző elemet és tartozékot rendezni. Azonban keskeny és kompakt kialakításban telepíthet egy dióda háttérvilágítást, kis tájképet rendez. Így a szerény niche méretű, látványos dekoratív belső komponenssé válik.

A tervezés alatt álló terv optimális mérete elsősorban a fürdőszoba területétől függ. A niche közvetlen befolyásának mérete is van egy célja, amellyel felszereltek.

Mert mi használható?

A fürdőszoba tervezési eleme különböző módon használható. Megtudjuk, hogy miért a leggyakrabban felszerelnek egy hasonló kialakítást, melyik funkciót végzi.

 • Nagyon gyakran, a niche tárolórendszerként van felszerelve. Még csak nagyon nagy mélyedések is nagyon hasznosak lehetnek. Lehetőség lesz egy zóna megszervezésére a samponok, törölközők, szappan, kar és lábak elhelyezésére – az opciók nagyon sokak.

 • Gyakorlati megoldás – Berendezés a mosógép felszerelésére szolgáló hely résjében. Egy ilyen kényelmes fordulaton keresztül lehetséges, hogy észrevehetően megmentheti a szoba szabad helyét, így nagyon vonzó és funkcionális.

Az ilyen lehetőség kiváló megoldás lesz, ha egy fürdőszobában van egy khruscsov lakásban.

 • A Niche felszerelhető fürdők. Ennek az érdekes elhelyezésnek köszönhetően kiderül, hogy tökéletesen elrejti a csővezetékek, valamint a belső tér maximális esztétikáját. Így egy adott helyiségben teljes körű higiénikus komplexet lehet kialakítani.

 • A vizsgált tervezésben lehetséges, hogy befogadható és olyan fontos komponens, mint a mosogató. Ez a megoldás nagyon népszerű és kereslet. Mosogató a szekrényekkel vagy a pulttal a niche-ben tökéletesen védve a külső hatásoktól. Ezenkívül a rögzítés erősebb és megbízható lesz.

 • Érdekes és gyönyörű megoldás egy résszel szervezet, amely egy tükröt hoz létre benne. Egy ilyen környezetben minden bizonnyal külön akcentus lesz a belső tér, nagyobb fényt fog a fürdőszobába, és mesterségesen megváltoztathatja a térbeli észlelés egészét.

 • Vannak, akik inkább a réseket csak törölközőket tárolnak. Az ilyen struktúrák nemcsak nagyon hasznosak, hanem nagyon vonzóak. Ha érdekesebb nézetet szeretne adni, akkor ez a megoldás sikeres lesz.

Mint elkülöníteni?

A fürdőszobában vannak telepítve a praktikus és gyönyörű finisküszők. Tekintsük részletesen, hogy milyen anyagok vannak a legjobban ezekhez a célokra.

 • Csempe. Leggyakrabban a Niche Fürdőszobai házigazdák számára kerámia vagy csempe. A boltokban számos különböző típus van. Vegye fel a megfelelő példányt, amely belsejében bármely paletta és stílusban viharvert.

 • Műanyag panelek. Nagyszerű megoldás – a niche műanyag panelek elválasztásához. Ezek nagyon gyakorlati anyagok, amelyeket nem érinti a hőmérsékleti különbségek vagy a magas páratartalom hatását. Ma egy ilyen célt egy hatalmas választékban mutatják be.

Az üzletekben olyan panelek találhatók, amelyek utánozzák a fából, a kőből és más bevonatok után.

Ezeket az anyagokat leggyakrabban a vizsgált építészeti struktúrák befejezésére használják. Ha rejtett rést beszélünk, akkor gyakran kiegészülnek a különböző méretű különböző bélések, amelyek bizonyos méretűek számára hasonlóak vagy vakok. Az utolsó opciót leggyakrabban használják olyan tervekben, amelyek különböző kommunikációt rejtenek a fürdőszobában.

Tervezés

A fürdőszobában elhelyezett építészeti elem nemcsak funkcionális, hanem kifelé vonzó. A NIS Design lehet a legkülönbözőbb.

Sokféleképpen kiderül, hogy felhívja a figyelmet az ilyen struktúrákra, ha látványosabbá és gyönyörűbbé teszi őket.

Fontolja meg, hogy mit lehet a fürdőszobában.

 • Polcokkal. A Niche kialakításában gyakran polcok vannak. Lehet fából, üveg vagy műanyag alkatrészek. Az ilyen komponensekkel a készítmény eredeti és harmonikus, valamint funkcionálisabb. Ugyanakkor a szoba szabad helye nem lesz túlterhelt.

 • Háttérvilágítással. Nagyon vonzó niche lehet a háttérvilágítás. A díszítés módszerének köszönhetően további meleg fényt hozhat a belső térben. Így a fürdőszoba sokkal kényelmesebb lesz. A niche mindkét pont lámpával és LED szalaggal díszíthető. Lehetőség van díszíthető aromás gyertyák formájában.

 • Mozaikos. A mozaik típusú csempe nagyon érzékenyen átalakítható a belső térben, lehetővé teszi, hogy lenyűgöző megjelenést érjen el. Annak érdekében, hogy egy jól mélyedő rést készítsen, célszerű magas minőségű nedvességálló mozaikot használni.

 • Figurált lehetőségek. A niche szabványos és szokatlan göndör alakú. Az ilyen összetevők jelenlétének köszönhetően a fürdőszoba belső összetétele nagyon különböző színeket játszható le. Az ilyen érdekes mélyedések lehetséges, hogy kiegészítse a tükör betétek, hogy decorat egy cafeter vagy mozaik, porcelán lapok vagy más nedvesség-ellenálló anyagok.

Ahhoz, hogy minőségi gondoskodjon és díszítse a képernyőt a fürdőszobában, nagyon fontos, hogy a belső tér fő stílusát, valamint a színkombinációit. Ha mindent megtesz az általános stílusnak megfelelően, akkor a niche képes lesz a leghatékonyabban és harmonikusan díszíteni.

Hogyan lehet magad?

A fürdőszoba belsejében vizsgált építészeti részleteket önállóan lehet kialakítani. Az ilyen összeszerelési munkák elvégzéséhez semmi sem bonyolult. Fokozatosan fontolja meg, hogyan kell csinálni a saját kezét, és beágyaz egy kiváló minőségű és gyönyörű niche.

Rajzok és jelölés

A telepítési munka megkezdése előtt el kell készítenie a jövőbeni házi készítésű és gondosan kiszámítva. A vázlaton meg kell jeleníteni az összes méretet, a területet és a tervezési funkciókat. Ha a munkát tágas magánházban végzik, itt a nagy design elrendezését biztosítja. A városi lakásban érdemes szerényebb lehetőséget biztosítani.

Először a falon lesz szükség a jövőbeli tervezés jelölésére. A mélyedésen keresztül lehetőség lesz vizuális változást érni a szoba arányában. Ha a fürdőszoba alacsony mennyezetű, akkor a legjobb, ha egy keskeny és függőlegesen irányított niche telepíthető. Ez az elem vizuálisan húzza a helyet. Ha a szoba nagyon keskeny és szűk, akkor képes lesz vizuálisan kibővíteni a vízszintes kialakítással.

A fürdőszobában telepíthet ilyen mélyedést, amely több szint vagy szakaszból áll. Tehát a többszörös másolatok nagyon kényelmesek, ha tervezik, hogy különböző tartozékokat és elemeket tárolják. Ehhez csak 1 niche épül fel először, majd vékony partíciók révén külön részekre osztja. Az utóbbi fából, műanyagból vagy edzett üvegből készülhet. A felhasznált összes komponenst meg kell jegyezni a rajzban. Ha fából készült alkatrészeket terveznek, azokat antiszeptikus oldatokkal előre meghatározzák.

Keret

Először is, a felszín, amelyen a jövőbeli kialakítás lesz, mint a nyár. A megfelelő átmérő falakat a falban fúrjuk, majd telepíteni egy dugánt. Ezután alumínium síneket kell szednie, és mindegyiket 4 kötőelemre kell rögzíteni. Ha a kialakítást a padlóra és a mennyezetre állítják be, akkor a dugók is csatolják. A keretszerkezet összeszerelésének folyamata meg kell kezdeni a sarkokkal. A vízszintes és függőleges elemek egymáshoz vannak csatlakoztatva.

Mennyire kerülnek a keret összegyűjtése, szükség van az építési szinten és a téren. Ezután telepítsen alumínium állványokat, 60 cm-es lépést. A késztervezésre lesz szükség a vezetőelemek között bemutatott fémszegmensek segítségével.

Ezek az alkatrészek nemcsak az összes eszköz megerősítését teszik lehetővé, hanem a gipszkarton felszerelésére is szolgálnak.

Tisztítás és kézitás

A nedvességálló gipszkartonlemezeket biztonságosan rögzítik csavarokkal. A rögzítőelemek között az időközökre szükség van, amelyek legfeljebb 15 cm. Véletlenül károsíthatja és nem osztja meg az anyagot, a legjobb, ha kihasználja a különleges biteket. A gipszkarton lapokat a vázlatoknak megfelelően kell levágni, majd rögzítse őket alumínium keretbe. E célból a csavarok ideálisak 35 mm hosszú és 3,5 mm átmérőjűek. A GLK-szakaszokat speciális rubel használatával kell feldolgozni.

A design sarkai kiegészíthetők dekoratív béléssel perforált szerkezetgel. Ezek az elemek fémből vagy műanyagból készülhetnek. A bélések jelenlétének köszönhetően az anyagot a szerelés és a működés során károsodástól védjük. Az ízületeket a lehető legközelebb kell testreszabni, hogy még a minimális résidők is maradjanak. Ha a gipszkarton lapokat nehéz kerámia csempével elválasztják, akkor nem lehet több, mint 10 cm a kötőelemek között. A felületek szükségszerűen alapulnak, zárják le az összes varratot, festékkeret elemeket.

Példák a belső térben

Tekintsünk több érdekes fürdőszobát, ahol niche van.

 • A Niche felszerelhető a szerelt WC felszereléséhez. A felülvizsgálat alatt álló belső tér nem teljesen világos színekben van kialakítva – padló, szekrények, oldalfürdők fürdők, és a niche alkatrészek belső felülete fából készült nyomtatással és szürke-barna árnyalattal rendelkezik.

 • A falba beépített nagy mélyedések reflektorokkal kiegészíthetők. Az ilyen megoldások különösen látványosak a fényes fürdőszobákban. A vizsgált ügyben a fülkék a mosdó mellett vannak felszerelve. Dekoratív kosarak és edények zöld növényekkel vannak elhelyezve a polcokon.

 • A többszintű niche nagyon érdekesnek és gazdagnak tűnik. Ezek a fürdőszoba felett levegőztetett beton falánál végezhetők, majd elválaszthatják az összes csempét. Küzdelem egy érdekes design kiderül a kontrasztos fa polcok.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: