A Haier TV-ről

A Haier televíziók a közelmúltban megjelentek az orosz piacon, de már sikerült nagy érdeklődést okot a vevők körében. Kérdések arról, hogy WHO gyártója, hogyan kell konfigurálni a berendezést egy sugárzási jel fogadásához, a telefon csatlakoztatásához nem csak válaszokat igényel, hanem részletes és bevezetett magyarázatot igényel. Azonban az ügyfelek véleménye és szakemberei a 65, 55, 50, 43,32 hüvelykes modellen nagyon pozitívnak tűnnek, csak a Haier TV-nek szentelt részletes felülvizsgálat felfedezésére és saját következtetéseire.

A Haier TV-ről

A Haier TV-ről

A gyártóról

Haier jól ismert a fogyasztóknak a világ 160 országában. Termelés a KNK-ban, a Qingdao-ban, a márkát szigorú minőségellenőrzés jellemzi, a világ első fejlesztője teljesen vezeték nélküli LCD TV. A vállalatról könyveket hoz létre, és a technológia piacán sok nagy szereplő egy kínai óriásval való koalícióról álmodik. Hivatalosan a Haier a háztartási készülékek legnagyobb világ gyártójaként ismerhető fel.

A vállalkozás története 20 évnyi 20. században kezdődött. Mint egy magánhűtőberendezés, 1949-ig létezett, majd államosították. Hosszú ideig, a gazdálkodó állami állapota lehetővé tette, hogy a csőd mélységében emelkedjen “felszínen”.

A Társaságnak a Liebherr 1880-ban történő forgatása idején a növény alig küzdött a 80 hűtőszekrénnyel havonta, a berendezést több mint 30 éve frissítették, a minőségellenőrzés egyszerűen hiányzott.

A Haier TV-ről

A Haier TV-ről

Az új partnerség lehetővé tette az anyag és a műszaki bázis korszerűsítésére. 1984-ig az egykori hűtőberendezés “Qingdao hűtőipari cégévé vált”. 2 évvel később a termelés elvesztése megkezdődött. Hamarosan a gyár csatlakozott más városi gyárakhoz.

A bővítés azt a tényt eredményezte, hogy 1991-ben megváltozott az aggodalom nevét: most Qingdao Haier csoportot nevezték el, a német partner tiszteletére, mert a teljes név Liberhaier volt. 1992-ben a márka új változásokat várt. A nevének végleges változata Haier csoport volt. Ezen név szerint első alkalommal tőzsdei részvényeket adtak ki, majd elkezdték a vállalat gyors nemzetközi karrierjét.

A Haier TV-ről

Már 1996-ig a vállalat saját termelést kapott Indonéziában, egy évvel később, Malajziában és a Fülöp-szigeteken. 1999 óta az aggodalommal rendelkezik az Egyesült Államokban, 2002-től Pakisztánban, 2003-tól Jordániában. Miután elsajátította a Közel-Keletet, a vállalat folytatta győztes felvonulását azáltal, hogy 5 vállalkozást nyitott az afrikai országokban – Dél-Afrikából Tunéziából. Európában a Haier termelés Olaszországban, Oroszországban – Naberezhnye Chelnyben található.

Hogy megértsük az üzleti haier skáláját, érdemes ezt mondani A vállalat sikeresen megszerezte az általános elektromos elosztást a Kentucky székhelyével, felszívva a cukorkát, nem beszélve a kisebb összefonódásokról.

Ma már a márka technikája a már létrehozott bevásárlási márkák egyik fő versenyzője.

A Haier TV-ről

A Haier TV-ről

Sajátosságok

TV Haier – Modern technológiai megoldás, a mozi, a televízió, az online szórakozás rajongói által irányult. A termékcsalád magában foglalja a vacsorázott és LED televíziót Ultra HD felbontással (4K), Full HD, HD. Az ívelt sorozat az ívelt képernyős modelleket mutatja be. Majdnem minden televízió van felszerelve Wi-Fi-vel, az Android alapú intelligens TV-funkcióval. Ma, a felhasználók rendelkezésére állnak a felhasználók, mint a kapcsolódás Netflix, YouTube, Google Play-filmek, zenék és tárolja alkalmazások a Google, a IVI mozi és egyéb szolgáltatások.

A Haier TV-ről

A Haier TV-ről

A csatornák beállításakor beállíthatja a jelszót. A szülői felügyelet részeként ez elkerülheti a TV-t a kisebb nézők engedélye nélkül. Külön figyelmet érdemel a REMOTE a Netflix, YouTube gombokkal, hangkereséssel – a segítőt a kívánt kulcs egyikével futtathatja.

A 4K által végrehajtott HDR10 technológiával rendelkező televíziókban nagy részleteket biztosít a színek képének, fényerejének és gyümölcspuhának. Bármely tartalom javítható az ultra hd minőségre.

A Haier TV-ről

A Haier TV-ről

Jellemzők

Haier TV-k A legújabb vezeték nélküli fejlesztési fejlesztést használja. Bluetooth 5 modul.0, Wi-Fi 5 GHz biztosítja a maximális gyors és stabil kapcsolatot, felgyorsítja a tartalom tartalmát. A modern modellekben a TV-k is vannak:

 • képernyő 32, 40, 43, 50, 55 és 65 hüvelykes diagonális;
 • Case 3 színben – fekete, fémes, ezüst;
 • Megfelelő alap vagy lábak kültéri elhelyezéshez;
 • a modellnek megfelelő firmware;
 • Kiváló minőségű ház, szoros szomszédos keretben;
 • Beépített TV-tuner az alapvető TV jelének fogadására;
 • Szükséges bemenetek és kimenetek fejhallgató, HDMI, USB;
 • HBBTV támogatása az internethez való csatlakozáskor;
 • sztereó színek a helyzetben;
 • LAN a vezetékes hálózati kapcsolathoz;
 • Optikai bemenet a vevőhöz.

A Haier TV-ről

A Haier TV-ről

Ezek csak közös jellemzők, amelyek relevánsak az összes márka TV-hez. Az egyes modellek egyedi tulajdonságait részletesebben figyelembe kell venni.

A Haier TV-ről

Népszerű modellek

A LED TVS HAIER széles választékban kapható. A jelenlegi modellek között kb. 20 pozíció, különböző képernyő átlós és műszaki felszereléssel. Részletes áttekintés és leírás a legérdekesebb közülük lehetővé teszi, hogy jobban megismerje magát a márka technikával.

LE65U6700U

Aktuális modell egy 4K Ultra HD, SM @ RT Android TV, közvetlen LED háttérvilágítású kijelző. A 65 hüvelykes átlós képernyő egy 60 Hz-es keretfrekvenciás frissítést támogat, 300 CD / m2 fényerő jó színvisszaadást biztosít. A TV támogatja a HDR-t, amely zajcsökkentő modullal felszerelt. Teljesítsen 2 oszlopot 15 W-os erőteljes sztereóhoz. Az equalizer, a surround hang segítségével még lenyűgözőbb filmkép készítéséhez.

A Haier TV-ről

A Haier TV-ről

LE55K6500U

Univerzális modell Haier TV A padlótelepítéshez, fali elhelyezéshez. A Smart TV-ben az Android, a videó sugárzás 4K felbontásban. Az 55 hüvelyk átlósja elegendő ahhoz, hogy fényes megtekintési benyomásokat szerezzen. A modellt jó tisztaság, fényerő és színes reprodukció jellemzi. A készletben lévő portok és bemenetek lehetővé teszik a külső médiából származó tartalom megtekintését és hallgatását.

A Haier TV-ről

A Haier TV-ről

LE55Q6500U

TV az ívelt sorozatból, ívelt képernyővel és teljes multimédiás funkciókkal. Kiváló transzfer, a “hang körül” funkció, teljes merítés a képernyőn történik. Mindezek az opciók valóban érdekesek. A Linux platformon végrehajtott intelligens TV, de az alkalmazások villamos meghajtással telepíthetők. 4k engedélyek elegendőek ahhoz, hogy megtekinthessék a legmagasabb minőségű videó tartalmat.

A Haier TV-ről

A Haier TV-ről

LE50K6500U

Univerzális modell nagy képernyővel és stílusos kialakítással. Ez jó választás a nappali, a hálószoba, a házimozi számára. A kép sugárzott egy 4K felbontású, van egy SMART TV funkció, a sugárzott média fájlokat a külső média támogatott. Az ilyen TV egy arany közepe a legnagyobb modell és a ház kis modellje között.

A Haier TV-ről

A Haier TV-ről

LE43K6500SA

Számítógép 43 hüvelykes képernyő átlós, támogatja a teljes HD felbontást. A modell Wi-Fi modullal, intelligens TV-vel felszerelt, beépített komponensek különböző külső eszközök csatlakoztatásához. Ez egy kényelmes és megbízható TV a folyamatos használathoz otthoni médiaközpontként. Nagy kijelző használható a hengerek megtekintésére a hálózatban vagy játékokban a konzolban.

A Haier TV-ről

A Haier TV-ről

LE32K6500SA

32 hüvelykes képernyő átlós TV. Ez egy klasszikus modell HDR, HD felbontással, háttérvilágítással. Érdemes választani egy gyermekszoba vagy konyha, hálószoba. A csomag tartalmazza az intelligens TV funkciót, az összes szükséges alkalmazással. A látószög kicsi – 160 fok, van sztereó színek 8 W, a modell olcsó, jó specifikációval rendelkezik.

A Haier TV-ről

A Haier TV-ről

LE24K6500SA

TV intelligens TV-vel, videofelszereléssel HD formátumban és kényelmes kompakt képernyőn. Optimális megoldás a konyhában vagy az országhasználat számára. A Haier Smart OS operációs rendszer lehetővé teszi, hogy magabiztosan élvezhesse az összes szükséges intelligens funkciót. TV 2 USB és HDMI bemenet, vannak más szükséges interfészek, köztük Wi-Fi.

A Haier TV-ről

A Haier TV-ről

Konfigurálás és kapcsolat

A legtöbb funkciót egyszerűen a TV-ben hajtják végre. Például a gyári beállítások visszaállítása Haierben egy külön menüpontba kerül. Csak meg kell erősítenie a szándékait, és visszatér a TV-t az elsődleges állapotba. A böngészőt és más alkalmazásokat a ház ikonjával telepítheti. Ha a piachoz férhet hozzá, egyszerűen csak a tartalmat választhatja ki. Ezenkívül a televíziók támogatják az alkalmazások külső forrásokból történő telepítését – flash meghajtóról.

A Haier TV-ről

Vezeték nélküli és vezetékes kapcsolat

Smartphone Android vagy iPhone A Wi-Fi TV-vel szinkronizálhatja, ha megosztott otthoni hálózathoz csatlakozik. Haier nem támogatja az Apple Gadgets vezetékes kapcsolatot USB-vel, mint meghajtó. Az Android készülékekkel nincs ilyen probléma. A képernyőn megjelenő iPhone-on további alkalmazásokat vagy chromecast-t kell használnia.

A számítógéphez a legegyszerűbb módja annak, hogy csatlakozzon HDMI használatával. A tartalom lejátszásához elegendő lesz a menüben szükséges jel forrásaként kiválasztani. A kábelvevő is csatlakozik, a játékkonzol.

Az optikai TV-kimenet lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a kábelt, hogy csatlakozzon a külső akusztika hangos akusztikus bemenetéhez. A vezetékes kapcsolat az interneten keresztül Haier TV-ben van egy LAN bejárat.

A Haier TV-ről

Csatorna beállítása

Az otthoni antennát csatornákat találhat a DVB-T jel forrásának kiválasztásával, majd:

 • Nyomja meg a MENU gombot a távirányítón;
 • Válassza a “Csatorna beállítások” lehetőséget;
 • hozzon létre egy országot (Oroszország);
 • Indítsa el az autotune-t;
 • A végén menjen a megtalált csatornák megtekintéséhez.

Távolítsa el a túl hangos hangot, amelyet a távirányító nem szabályoz, könnyű. Csak az otthoni üzemmódban kell cserélnie, ha az elsődleges beállítás során nem történt meg.

A Haier TV-ről

A Haier TV-készülék kábel TV kiemelte a DVB-C jel forrását. El kell mennie a menübe, telepítse az országot, futtassa az automatikus hangolás futtatását a “Full Scan” keresési típusnál. Ha ebben az üzemmódban semmi sem található, a frekvencia a szolgáltatónál van megadva, és kézzel íródik be.

Konzol vevő, csatlakoztassa az adott esetben. A TV-vel közös interfésszel rendelkezik, amelynek CL-csatlakozója van, amelyhez intelligens kártyát csatlakoztathat a fizetett tartalom vagy a CA modul megtekintéséhez.

A Haier TV-ről

Firmware frissítés, kapcsolat Wi-Fi-vel

Az USB frissítéshez vagy a Wi-Fi-hez való csatlakozáshoz elegendő a felhasználó, hogy menjen a “Beállítások” menübe, és válassza ki a kívánt elemet. Az otthoni vezeték nélküli hálózathoz jelszót kell megadnia. Hasonlóképpen frissítheti a TV firmware-jét – az “Általános beállítások” elem és a vezeték nélküli rendszerindítási módszer kiválasztása.

A Haier TV-ről

A Haier TV-ről

Távolítsa el az időtartamot a képernyőn

A TV képernyőjének feliratú időtartamának megjelenése blokkolja a gombok működését. A probléma megoldásához menjen a menübe, Válassza az albekezdés lehetőséget. Itt van beállítva az aktuális idő, a beállítások az átmeneti TV-re készenléti állapotba vannak állítva. Ha az összes beállítás helyesen van megadva, akkor nincs további probléma a működésben.

A Haier TV-ről

ConnectingPlayer

A targonca csatlakoztatása a hálózaton keresztül egy gombnyomással egy gombnyomással egy gombnyomással, az IPTV-vel, a Haier TV-nek manuálisan kell átkapcsolnia egy új DNS-címre. Azonban nem szükséges minden modellen. Van egy bizonyos eljárás, amelyet meg kell adni.

 1. Kapcsolja be a TV-t.
 2. Lépjen ki a menüből.
 3. Válassza a “Hálózati beállítások” lehetőséget.
 4. Cserélje ki a DNS-kiszolgáló címét 195-re.88.208.101 vagy 85.17.harminc.89 – A választástól függően a targonca különböző alkalmazásokon keresztül fut.
 5. Az adatok szinkronizálása után a kompatibilis alkalmazások új játékoson keresztül fognak működni.

A Haier TV-ről

Ha van egy targonca, akkor nem kell teljesítenie az IPTV kapcsolatot. Egy kompatibilis alkalmazáson keresztül fog működni.

Lásd alább.

Használati utasítás

A LED TV-ről való kivonás után a Haier-t a támasztóra kell telepíteni, vagy a falon lógni kell. A falra szerelhető, meg kell védenie a képernyő elülső felületét negatív külső hatásokból. A konzol a hátsó panelen rögzítve van, speciális csavarokkal. A modelltől függően a köztük lévő távolság 200 mm-re lesz, legfeljebb 43 hüvelykes vagy 400 mm átmérőjű eszközökhöz, 55/65 hüvelykhez. Csak a tőke falára helyezhető el.

A Haier TV tartalmazza mind a keret alsó szélén, mind a távirányítón található fizikai gombot.

A vezérlés navigációs menüje egy Crossbar egy központi gomb és 4 elem a peremén. Ezek a vészhelyzetben lévő duper elemek. A fő vezérlést távirányítóval végzik.

A Haier TV-ről

A Haier TV-ről

Amikor először bekapcsol, bizonyos műveletek feltételezik.

 1. Válasszon nyelvet.
 2. Telepítse a kezdeti jelszót – alapértelmezett 0000, de beírhatja.
 3. Válassza ki a munkaterületet. A demonstrációs módban az üzlet volumene mindig a maximális lesz. Érdemes választani otthoni módot otthoni használatra.
 4. Dallam Internetkapcsolat.
 5. Válassza a DVB típusú antennát, a hangolási módot, az országot. Ezeket a paramétereket automatikusan beállíthatja.
 6. Keressen TV-műsorokat. A keresés végrehajtásra kerül a TV-ben, a DTV, a rádió tartományban. Ha ez nem történik meg, a TV-képernyő alapértelmezettje lesz a “Nincs jel” felirat. Úgy tűnik, ha a sugárzás hiányzik a megelőzés miatt.

A Haier TV-ről

A Haier TV-ről

Az elsődleges beállítás befejezése után a TV kezdőképernyője indul el. Innen kiválaszthatja a jelforrás típusát: DTV, ATV, HDMI 1, 2 vagy 3, AV és mások. A Ribbon alkalmazásokban megtalálható és futtatható alkalmazások.

A Haier TV-ről

Lehet: Lehet:

 • A képbeállítások konfigurálása;
 • Javítsa ki a hangot;
 • egyensúlyozza az akusztikus jel csatornáit;
 • Adja meg és állítsa be a hálózati konfigurációt (Wi-Fi, kábel);
 • futtassa az Autotopoisk Wi-Fi jelet;
 • aktiválja a feliratokat;
 • Kapcsolja be a kék képernyő módot;
 • Hozzáférés a PVR $ fájlrendszerhez
 • Update szoftver USB;
 • Vissza a gyári beállításokhoz.

A Haier TV-ről

Ahhoz, hogy engedélyezze a YouTube-t a telefonról a TV Haieren, két intelligens modulot kell csatlakoztatnia 1 Wi-Fi hálózathoz. Ezt követően elegendő lesz az alkalmazásba a TV-n, és kattintson rá, mint egy ház ikon. A telefonon be kell írnia ugyanezt a fiókot, menjen a beállításokhoz, válassza a “Nézet TV-címet” lehetőséget. Ha minden rendben van, akkor az okostelefon megjelenítésének képét lefordítják a TV képernyőjén.

A megtekintéshez tartozó csatorna közvetlenül a menüben lehet. Elég, ha a fel és le gombokat a programok közötti váltáshoz használhatja, majd kattintson az “OK” gombra. Tiltsa le a biztonságos módot, és folytassa a csatornák ismételt beállítását a jelszó megadásával. Meg kell jegyezni a Lock menübe. Univerzális alapértelmezett kód – 0000. Ha ez a kombináció nem működik, használhat egy felügyeleti jelszót 9443.

A Haier TV-ről

Javítási tippek

Ha működik, a Haier TV-k gyakran problémái vannak, hogy a felhasználó önállóan megoldható. Ezek közé tartozik néhány hiba.

 1. A TV nem kapcsol be, a LED kiment. Szükség esetén ellenőrizze a hálózathoz való kapcsolatot, helyezze be a dugót a kimenetbe. Érdemes ellenőrizni a hatalom elérhetőségét a házban vagy a lakásban, Trace, nem működött az “Avtomat”.
 2. A TV önmagában kikapcsol. A legvalószínűbb, hogy a képernyőt az instabil villamosenergia-ellátás miatt leválasztják. Ha a LED villog, akkor a villanykörte világít, és kialszik, valószínűleg az érintkezést megzavarják a tápegységben vagy a kábelen. A problémák oka lehet hibás kimenet vagy alacsony feszültség a hálózatban.
 3. Tv lógott. Ha a probléma nem túl globális, elég ahhoz, hogy kikapcsolja, várjon egy ideig. Egy komoly programmal a hiba csak a műhelyhez forduljon a technika villogásához, a hibák kiküszöböléséhez. Kis késleltetés 20-30 másodperc alatt, amikor bekapcsol, nem szükséges – szükség van az intelligens TV-rendszer betöltésére, nincs ilyen probléma a szokásos televíziókkal.
 4. A TV nem válaszol a távirányítóra, a fény be van kapcsolva. Először is ellenőriznie kell az akkumulátorok alkalmazhatóságát. Szükség esetén megváltoztatják őket. Befolyásolják a távvezérlő jelének vételének minőségét is zavaros lehet rajta. Ha a távirányító megszakad, akkor egy hasonló.
 5. Nincs kép. Néha megjelenik a mátrix vagy a háttérvilágítás. Ebben az esetben a fekete képernyő jelenteni fogja a kicserélendő szükségességet. A pontosabb diagnózis képes lesz a szervizközpont szakembere folytatására.
 6. Nem látja az USB flash meghajtót. Ez a probléma az a tény, hogy a Flash Drive fájlrendszerének formátuma nem felel meg a szabványnak. Ezenkívül a TV lehet törött USB port, maga a meghajtó néha meghiúsul. Ha az Apple-eszközöket csatlakoztatja a Haier TV-kábellel, nem ismeri fel őket adathordozónak.
 7. A hang eltűnt. Ha a kép normális marad, érdemes ellenőrizni az audio módot – függetlenül attól, hogy leforduljon-e csendes formátumra. Ezenkívül a TV mozgathatja, hogy az audio kábel vagy a külső akusztika helytelenül csatlakozik.

A Haier TV-ről

A Haier TV-ről

Ezek a fő működési zavarok, leginkább könnyedén diagnosztizáltak és megszűnnek a szervizközpont szakemberei nélkül.

Értékelések áttekintése

A szakértők szerint a Haier TV-k sikeres felfedezhetnek az orosz háztartási készülékek piacának. A termékek modellkategóriája nem túl széles, de bemutatja az otthoni vagy apartmanok különböző szobáiban történő használatra vonatkozó összes szükséges lehetőséget. Meg kell jegyezni, hogy a 4K technológia megvalósításának minősége még mindig rosszabb a vezetőknél. Ellenkező esetben, beleértve a tervezőberendezést, a márka megérdemli a legmagasabb minősítéseket.

Vásárlók véleményei a Haier TV-ről megosztottak. Vannak olyanok, akik sietettek, hogy mentse, visszaküldte az árut a boltba indokolatlan elvárások miatt. A legtöbb vásárló azonban meglehetősen és mátrix, és színes reprodukció, és intelligens funkciók végrehajtása. Mivel a márka viszonylag új, óvatosan óvatosan, de a boltban a drágább analógokkal való valódi összehasonlítás még mindig dönt az áruk megvásárlásáról.

A Haier TV-ről

A Haier TV-ről

A Haier TV-k nyilvánvaló előnyei között kiválóan érzékelhető a Wi-Fi jelről – Nem kell tartani az útválasztót a TV-hez közelségében. Az oszlopok szintén hangosan játszanak, sztereóban, a beállítások változása, a surround hangzás speciális lehetőségének beillesztése. Piaci vásárlók és elegendő számú résidők, azzal a lehetőséggel, hogy ne csak az USB-fuvarozók lejátszását, hanem a tartalom rögzítését is lejátszják. Ezenkívül csatlakozhat a telefonhoz, lejátszhatja az informatikai videofájlokat.

Hátrányok esetében a felhasználók hosszú befogadást tulajdonítanak – A jel kiszolgálását követően a TV még mindig körülbelül 20 másodpercig van betöltve. Ezenkívül nem mindenki azonnal meg tudja érteni a beállításokat, és a skála, amellyel a hang beállítása van, akkor a képernyő közepén történik. Wi-Fi hálózati televízió minden alkalommal, amikor újrateremtünk – időbe telik.

A Haier TV-ről

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása