A Praktica kamerákról

A kamerák termelésében részt vevő sok modern vállalat megjelent. Majdnem mindegyik nagyon magas színvonalú termékeket gyárt sok éven át egymás után. Az egyik ilyen vállalat – Praktica.

Történelem

A Praktica története az 1830-as években kezdődik, amikor az első filmkamerát Drezda fejlesztették ki. Ma Praktica továbbra is világszínvonalú optikát hoz létre olyan termékekkel, amelyek nagy funkciókat és viszonylag alacsony árat tartalmaznak.

1830-1990

Drezda (Kelet-Németország) innovatív központvé vált a kamerák termelésére, a BROTHERMANN, RICHARD HUTTIG, EMIL NYUCHE ÉS HEINRICH ERNAMENN.

1926

A négy legnagyobb német kamera gyártó egyesült Zeiss-Ikonban, Mit csinált Drezda, a legnagyobb kamara termelési régió.

1935

Az első 35 milliméteres tükörkamrát Drezda-ban találták fel Kettős, cserélhető lencsékkel és beépített kiállítóval.

1939

35 mm-es Praktiflex SLR kamera volt kiadva. A koncepció sikeres volt, és a Praktica állandó fejlődésének köszönhetően több évtizede, a 35 milliméteres tükörkamerák egyik legnépszerűbb márkájává vált.

1949

Az első hivatalos, egy-lebeble tükörkamra Praktica volt egy Bayonette M42-vel. Új Praktica modellek majd a mintákat FX, IV, V, NOVA, L-sorozat, amely gyorsan szerzett népszerűségét az NDK-ban és az egész világon. Csak azt követően, hogy a Praktica a kiváló minőségű kamerák előállításában vett részt.

1959

A szocialista (gazdasági) móddal a fényképezőgépek és lencsék gyártóit szisztematikusan kombinálják egy pentacon cég létrehozásával.

1985

Pentacon egyesült Carl Zeiss Jenával, és bemutatta a modern sportkamrák és távcsövek körét.

1989

A kommunizmus összeomlása és a berlini fal bukása, a pentacon partnerség és a Karl Tsaiss megállt. Ezt követően a Schneider Group szignifikáns pénzeszközöket fektetett Pentaconban, és segített nekik a Praktica kamerák gyártásának folytatásában.

Olvasson tovább  A VR oszlopokról szól

Ma

A Praktica továbbra is előállítja az eszközöket fotók és sportoptika, amelyet mind a szerelmesek, mind a szakmai felhasználók számára terveztek.

Sajátosságok

Bármi legyen is hobbijaid: madárfigyelés, atlétika, ugrás vagy este az operában, a vizsgált termékek segítenek abban, hogy megragadják ezeket a felejthetetlen pillanatokat.

A Praktica egy stílus, kényelem, termelékenység és pontosság. A zsebkameráktól az üveg távcsőig Ed – márkájú termékek sokszínűek, és az ár elfogadható.

Felülvizsgálati modellek

A Társaság óriási lépést tett, és viszonylag olcsó, de ugyanakkor kiváló minőségű eszközök. Például, A Model Model termékcsalád számos lehetőséget kínál. De a számos ügyfél véleménye szerint az alábbiakban bemutatott modellek a legsikeresebbek.

Luxmedia Z250

Kevés és könnyen használható Luxmedia Z250 büszkélkedhet egy olyan kép 20 megapixeles érzékelőjének, amely lehetővé teszi, hogy lenyűgöző képeket hozzon létre a barátok és a családok számára. Kiváló érzékenységi mutatók lehetővé teszik, hogy nem csak délután, hanem éjszaka is készítsen fényképeket.

A gombok segítségével egy kattintással lőhet HD videókat (720p), és mentheti őket 64 MB integrált memóriakártyára. Lehetőség van megváltoztatni az expozíciót és a fehér egyensúlyt, ami nagyon fontos a profi fotós számára.

Ezzel a kamerával 30 tiszta keretet kaphat másodpercenként.

Luxmedia Z35 híd

Luxmedia Z35 – egy csodálatos tükörkamra, amelynek nagy teljesítményű 35-szeres optikai zoomja van. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik, hogy csodálatos képeket kapjanak az objektum bármely távolsága mellett. A cellában 26 kreatív mód található, amelyek közül választhat egy megfelelő napot egy adott napra, helyekre és célokra.

Luxmedia Z360

A Z360 modell a 360 ° -os tartalom világába merül, távolítsa el a videót 4K formátumban, és kizárólag részletes fényképeket készítsen, vagy a közvetlen észtereket a szociális hálózatokon egy kattintással.

Hála a két lencse egy látószög 180 °, és 20 megapixeles mátrixban, a Z360 rögzíti a tárgyakat, amelyekre már nem lehetett gondolni.

Teljesen kompakt és egyszerű, ami elengedhetetlenvé teszi az utazásokat.

DIGI 30

A kamera több mint 10 évvel ezelőtt jelent meg, de nem valószínű, hogy valami jobbat enni. Kiváló engedély, Kis excerpt, automatikus fehéregyensúly – mindez alkalmas kezdő fotósok számára. Shot Speed ​​- 20 képkocka / másodperc, amely lehetővé teszi, hogy világos és változatos képeket kapjon, valamint a jó minőségű videókat. A DIGI 30 makró módot tartalmaz, ami nagyon kényelmes a természet fényképezéséhez, különösen a színekben. Van egy kamera az akkumulátorokból, amelyek bármely boltban megvásárolhatók.

Olvasson tovább  A TV-dobozról

Luxmedia WP240

Egy kis kamera, amely kontrasztos autofókuszokkal és a kézi fókusz lehetősége érdekében szakemberek fognak nyilvánulni. A modell ára teljes mértékben megfelel a minőségnek. A CCD-mátrix 5184 x 3888 felbontással lehetőséget ad arra, hogy fényes és szép fotókat kapjon. Kétséges, mi lehetséges? Hiába! A képstabilizátor a modell megkülönböztető jellemzője. Lehetővé teszi, hogy mosás nélküli kereteket kapjon, még akkor is, ha a kezed remeg. Az utazásokon – a legtöbb. Ha aggódik, hogy nincs elég memória a fotózási munkamenethez, akkor 32 GB-os kártyát vehet igénybe. Az akkumulátor kapacitása 700 mA * H, ami elegendő a folyamatos felvétel egész napjára.

A modellt is védjük a por és a nedvességtől, ami nagyon fontos az utazás során.

DPIX 5100

Egy másik népszerű modern modell Praktica-tól. 5x digitális zoom szükséges az olyan elemek világos fényképeihez, amelyek messze vannak a fotósból. A fókusztávolság kicsi – mindössze 38 mm. A stabilizátor hiányzik, így jobb egy állvány használata. A belső kamra mérete szintén kicsi – csak 16 MB. A munkához 2 AA elemre van szüksége, amely bármely boltban megvásárolható.

Az ilyen kamera alkalmasabb a portré útlevélre, jogokra és egyéb dokumentumokra.

Hogyan kell dolgozni Praktica filmkamerával, nézd meg a videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: