Az “Alice” oszlopok áttekintése belülről

  A jelenlegi statisztikai adatok szerint az intelligens hangszórók iránti keresletet egy rekord ütemben termesztik. Különös figyelmet érdemel az integrált hang Assistant funkcióval rendelkező modulokért. Ezért sok felhasználó érdekli az “Alice” szellemi hangszórók magas színvonalú és objektív felülvizsgálatait, valamint a különböző gyártók által a piacon bemutatott ilyen eszközök kiválasztásának kritériumait.

  Jellemzők és funkciók “Alice”

  Mielőtt megismerkedne a vizsgált eszközökkel, hasznos lesz a funkcionalitásukkal és objektív módon értékelni a modulok képességeit. Most a unstasives a World Wide Web, könnyen talál elegendő számú részletes leírással, amelynek köszönhetően a felhasználó megtanulja, hogy mi képes „intelligens” oszlopban.

  A leírt elektronikus eszközök rekord népszerűsége főként funkcionalitásuknak köszönhető. Mivel számos áttekintés show, a legtöbb felhasználó érdeklődése a beépített hang asszisztens funkcióval ellátott hangszóróoszlop. Az ilyen eszközök működésének elvének elemzése, figyelmet kell fordítania a készségekre.

  A piacon bemutatott modellek túlnyomó többsége meglehetősen gazdag a hasznos képességű arzenál, Amelynek listája különböző funkciókat tartalmaz.

  • Zenei streaming. Ebben az esetben arról beszélünk, hogy szinte bármilyen zeneszámot játszunk egy vagy egy másik online szolgáltatásból. Ez biztosítja, hogy folyamatosan összekapcsolja az oszlopot a globális hálózathoz.
  • A zenei kompozíciók sokszorosítása Bluetooth fülhallgatóval. Az “intelligens” hangszórók legtöbb modellje az Arsenal opcióban az okostelefonnal vagy más mobilkészülékkel való szinkronizálás beállítása.
  • Az “intelligens otthon” funkciók kezelése. A statisztikákkal összhangban az Amerikai Egyesült Államok területén az intelligens oszlop leggyakrabban erre a célra szerzett. Ennek eredményeként a felhasználó képes lesz arra, hogy gyakorlatilag az egész technikát irányítsa otthonában.
  • A különböző házimunka elvégzéséhez szükséges referenciaadatok működtetése. A Hoice Assistant könnyedén megtalálhatja mindazt, amit tudnia kell például, például a konyhai eszközök vagy csővezetékek tisztításáról.
  • Opció az Audiobook szerelmeseire összpontosított. A vélemények szerint ez a funkció releváns a szülők számára, akik hiányoznak, hogy a szokásos könyvek elolvashatók gyermekeiknek.

  Úgy tűnik, hogy a szellemi oszlopok a hangasszökkel gyakorlatilag nem rendelkeznek hibákkal. Azonban az interneten találkozhat a negatív vélemények ezekről a népszerű modulokról. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy a legtöbb negatív hozzászólás témája az alacsony hangminőséggel kapcsolatos panaszok.

  A szokásos hordozható és “intelligens” hangszórók összehasonlításakor egy árkategóriát képviselő, az első általában jobban hangzik.

  Nem titok, hogy mesterséges intelligencia van Az önkifejlesztés képessége. Mint az egyik legszembetűnőbb példa, a “Alice” hangszélességet a Yandextől hozhatja, amelyet a “Smart” oszlopokban “telepített” fejlesztők. Az ilyen szerkentyűek fő előnyei magukban foglalják a funkcionalitásukat. Az asszisztens szolgáltatásainak használatához elegendő a megfelelő parancsok megadása. Ezt követően a felhasználó elérhető lesz olyan részek, mint például:

  • “Tündérmesék”;
  • Zoológia – Kérdések a gyermekek számára, akik képesek kitalálni az állatokat, valamint az állatoknak és az utódaikat elkövető rubrikát;
  • A játék “túl sok talál”, “Találd ki a számot”, vagy válaszoljon a “rejtvényekre”;
  • Matematikai szerelmesek részei;
  • Lenyűgöző játékok “kioszk limonádé”, “ábécé”, “ehető nélkül”;
  • “A festékek keveredése” és “kitalálja a hangot”;
  • A játék, amelyben egy mesés karaktert akarunk kitalálni;
  • szakasz a kopogás szerelmeseinek;
  • “Vidám beszédterapista” és “Music Zoo”;
  • “IKS a játékon”.

  A mai napig az Alice könnyen játszhat a gyermekkel, hogy segítse az írástudás szövegének ellenőrzését, beszéljen az utakon és az időjárás helyzetéről. Valamint a hang asszisztens, hogy bemutassa a felhasználót a legfrissebb hírekkel, és megtalálja neki szerette zenét. Ez egyformán fontos pont az, hogy kölcsönhatás az “Smart Home” rendszerekkel. By the way, ez a jellemző az Arsenal “Alice” viszonylag a közelmúltban jelent meg.

  Érdemes megjegyezni ezt Nem semmilyen ellentmondás nélkül. Először is szem előtt kell tartani, hogy az asszisztens lehetősége korlátozza mind a Yandex, mind partnereit. Ez ebben az esetben a taxi rendelések, az online vásárlás, valamint a filmek keresése. Egy másik fontos pont a számlák integrációjának hiánya, amikor az “Alice” -t kölcsönhatásba lép, a Yandex szolgáltatások partnereivel.

  Más szóval, szükség lesz az egyes meglévő számlák mindegyikében, ami bizonyos kellemetlenségeket teremt.

  És figyelembe kell venni azt is, hogy “Barátság” a hang asszisztens az említett rendszer “Smart House” még mindig fejlesztés alatt áll. Különösen jelent meg a kompatibilitásról szóló jelentések számos nagy gyártó eszközeivel. A listájuk tartalmazza a Xiaomi és a Redmond. Ezenkívül az Alice képes irányítani a “Yandex” márkájában előállított eszközöket, nevezetesen: “Smart” aljzat, univerzális konzol, villanykörte és TV konzol.

  Listája intelligens hangszórók hangos segítővel

  Figyelembe véve a rekord növekedését az ilyen típusú szellemi oszlopok népszerűségének népszerűségében Most a piacon meglehetősen széles körű szerkentyű. Az Amazon és a Google készülékei mellett, valamint a “Yandex” oszlopon, egy beszélő asszisztenssel, más eszközök is megkezdődtek.

  Ma a felhasználó választhat egy piros vagy fekete “intelligens” oszlopot az “Alice” -vel.

  “Yandex. Állomás”

  Ez a gadgetés csak 2018-ban jelent meg. Érdemes emlékezni erre Ez a kis és “intelligens” oszlop lett az első olyan eszköz, amely képes kölcsönhatásba lépni az orosz nyelvű felhasználókkal. Az eszközértékesítés jó dinamikát mutat. Tehát a hivatalos bemutatás pillanatától számított első hat hónapban mintegy 40 ezer eszközt hajtottak végre. Az ilyen siker okai a következő fontos pontokat tartalmazhatják:

  • Viszonylag alacsony költség – az oszlop szinte kétszer olcsóbb az Apple által termelt otthoni pod modell;
  • A magas hangminőség, amely kulcsfontosságú kritérium azoknak, akik érdeklődnek a video- és audio tartalmak iránt;
  • Az orosz nyelv elismerése.

  A “Alice” könyvtár az állomásba integrálva gazdag hangüzenetek listáját büszkélkedhet. Az orosz beszéd és a kiváló minőségű surround hang (legfeljebb 50 W) már említett elismerése mellett a “Yandex előnyeihez). Az állomásoknak meg kell adniuk:

  • Eredeti tervezés;
  • A készülék TV-készülékhez való csatlakoztatásának lehetősége;
  • A beállítások és a működés maximális egyszerűsége;
  • Kedvező ajándékok a Yandex partnerekből.

  Az állomás fő hátrányai közé tartozik a funkcionalitás korlátai. Ilyen problémákkal a felhasználók, akiknek nincs előfizetése “Yandex. Egy plusz”.

  Irbis A

  Ez az eszköz 2018 végén volt a piacon, és a “m” közös fejlesztés lett. Videó “és” Yandex “. Az “Smart” oszlop ezen verziójában az alkotók integrálják az “Alice” -t. Fontos pont egyidejűleg A készülék demokratikus értéke, az azonnal értékelik a felhasználókat. Érdemes megfontolni, hogy az ár kétszer olyan kisebb, mint a yandex. Állomások “, a modell nem rosszabb a funkcionalitás szempontjából.

  Az IRBIS A legfontosabb előnye, hogy a tömörség. Azok, akik aggódnak attól, hogy egy ilyen otthoni készülék “elesik” a belső térből lehet nyugodt. 160 grammnál az oszlop súlya 5 cm magassága és átmérője 8,5 cm. De érdemes megjegyezni, hogy az ilyen kis méretben tartozik mind az érvek és ellenérvek az a modul. A zenei kompozíciók rajongói nem valószínű, mint a basszus szinte teljes hiánya. Az ilyen helyzetben a leginkább racionális kimenet az eszköz csatlakoztatása a 3.2-Jack csatlakozón keresztül erősebb hangszóróval.

  Visszatérve a szellemi oszlop versenyelőnyeihez, a “Alice” Irbis a, Szükség van a következő fontos pontokra:

  • Orosz nyelvű asszisztens interfész;
  • a sztereó rendszerhez való csatlakozás képessége;
  • Bluetooth támogatás.

  DEXP Smartbox

  A DEXP modelltartományának a funkcionalitás szempontjából történő képviselője hívható Az IRBIS márka korábbi modelljének kétsége. Ez a hordozható “intelligens” hangszóró a Yandex IO operációs rendszer alapján fut. Jogosan elviszi a helyét az Alice modulok rangsorában. Az oszloptól eltérően a DNS-cég által kiadott oszlop négyzet alakú, 7 cm-es oldallal és 2,8 cm magassággal rendelkezik.

  Az “SMART” oszlop Smartbox előnyeinek listája a DEXP-től a következőket tartalmazza:

  • Kompakt méretek;
  • Wi-Fi és Bluetooth támogatás;
  • Orosz nyelvű hang asszisztens;
  • Az ár rendelkezésre állása;
  • Jó térfogat és hangminőség.

  Természetesen ez az eszköz jelentős hátrányokkal jár. És ebben az esetben nincs lehetőség a sztereó rendszerhez és más eszközökhöz való csatlakozásra. Ezenkívül érdemes figyelmet fordítani az előfizetés kötelező rendelkezésre állására “Yandex. Egy plusz”.

  Egyes felhasználók panaszkodnak arról, hogy a beszédfelismerés néha azonnal megtörténik.

  Elari Smartbeat

  Az új fejlesztések és az intelligens hangszórók minősítéseinek áttekintése, meg lehet érteni, hogy az elari megpróbál lépést tartani a versenytársakkal. A DEXP Smartbox és az IRbis A fent leírt Smartbeat megkülönböztethető az integrált akkumulátor jelenlétével. Ennek a funkciónak köszönhetően és a hálózati vezetékek hiánya, a hangszóró univerzális és a legtöbb mobileszközévé válik. Az akkumulátor kapacitása, 3200 mA · h komponens, lehetővé teszi, hogy hosszú idő oszlopot használjon feltöltés nélkül. Ilyen körülmények között a modul legfeljebb 5 óráig működik Wi-Fi és Alice használatakor és akár 8 órán keresztül, ha Bluetooth formátumban van csatlakoztatva.

  Az Elari Smartbeat felhasználók értékelésével összhangban meglehetősen kiváló minőségű hang (5 W) jellemzi. Ezenkívül figyelmet fordítunk az “Smart” oszlop következő fontos jellemzőire:

  • Méretek – 84x84x150 mm;
  • Súly – 415 g;
  • A csatlakozó jelenléte más digitális eszközök csatlakoztatásához.

  Többek között figyelembe kell venni a beszélő versenyképes költségeit. Valamint egy eszköz vásárlásakor egy három hónapos előfizetés “Yandex. Zene”.

  LG XBOOM AI Thinq Wk7y

  Ez a gadget a meridián szakemberek munkájává vált. A függőleges formában van. Ugyanakkor a készülék tetején található, a zenelejátszó kezelőpanelje található. A mobilkészülék párosítása Bluetooth-on keresztül történik, és a hálózati kapcsolat – a Wi-Fi modul használatával történik.

  Az oszlop 30 wattos hangszórót kapott a fejlesztőktől, és támogatja a népszerű kodekek támogatását. A készülék méretei és tömege 211×135 mm és 1,9 kg. Emlékeztetni kell arra, hogy az oszlopok kizárólag sötét árnyalatúak. Raisin modell – eredeti tervezés, amely vonzza a potenciális vásárlókat.

  A hangszóró kiválasztásakor érdemes figyelembe venni ezt a modellt számíthat egy ajándékra három hónapos előfizetés formájában “Yandex. Egy plusz”.

  A fő mínusz oszlop az értéknek nevezhető. Az Amerikai Egyesült Államok területén az ár körülbelül 200 USD.

  Választott kritériumok

  Jelenleg az “Smart” hangszórók sokan amicing modulok, és a tömeges fogyasztó csak akkor kezdődik teljes mértékben értékelni képességeit. Fontos megjegyezni, hogy egy ilyen interaktív oszlopra nemcsak a zene lejátszásához szükséges, mint a szokásos vezeték nélküli fickó.

  Figyelembe véve a “SMART” oszlopok főbb jellemzőit és működését, amikor kiválasztják, először a modul működési feltételeit figyelembe kell venni. Azonban még inkább szerény modell rangsorban is sok potenciális vásárlónak van bizonyos nehézségeinek. Ennek alapján érdemes kiemelni a legfontosabb kiválasztási kritériumokat.

  Figyelembe véve a leírt eszközök árkategóriáját, értékük értéke. Eddig, még figyelembe véve az úgynevezett szürke eladókat, a szellemi oszlop legolcsóbb modellje valószínűleg nem olcsóbb, mint 3-4 ezer rubel. Ebben a tartományban az SMART hangszóróknak nevezett modulok egyszerűsített változata áll rendelkezésre.

  10 ezer orosz rubeln belül már kiválaszthat egy fejlettebb opciót, és a zászlóshajó árak indulnak 15 ezerből.

  A következő fontos pont az Integrált hang asszisztens. Viszonylag a közelmúltban a felhasználók csak rendelkezésre álltak Három népszerű asszisztenssel, nevezetesen:

  • Alma siri;
  • Alexa az Amazon-tól;
  • Google asszisztens.

  Ugyanakkor csak az utolsó lehetőség az orosz nyelv támogatásával volt. Ilyen körülmények között ez az áttörés a Yandex megjelenése volt. A fent leírt állomások, amelyek “Alice” hang asszisztensével “barátok lettek”. sajnálatos módon, A fejlesztés ebben a szakaszában ez az eszköz jelentősen alacsonyabb a versenytársak számára a funkcionalitás szempontjából.

  Ugyanakkor az Alice a hangszórók már megtanulták keresni a zenét és a filmeket, játszani a gyermekekkel a különböző játékok, valamint azonnal keresni a szükséges információkat a felhasználói kérelemre.

  Ezt nem szabad elfelejtenünk Az oszlopok fő jellemzője természetesen a hangminőség. És pontosan ezzel a paraméterrel, az “intelligens” hangszórók közül a mai napig rendelkezésre állnak. Természetesen a drága módosítások alacsony és nagyfrekvenciás hangsugárzókkal, valamint mélysugárzókkal vannak felszerelve, amelynek következtében a berendezések közül néhányan 50 W-ot meghaladó hangerővel büszkélhatunk. By the way, egyes eszközök felszerelhetők úgynevezett sztereó párokba, hogy megkapják a megfelelő hanghatást. De a költségvetési oszlopok, általában egy meglehetősen unalmas hangzás.

  Egy másik fontos paraméter a Gadget interfész kiválasztásakor kiválasztásra kerül. Jó, kiváló minőségű modellek Wi-Fi modulokkal vannak felszerelve az internethez való csatlakozáshoz. Ezenkívül a Bluetooth-ot más digitális eszközökkel való együttműködésre és továbbításra használják.

  Az idősebb és költségvetési modellek 3,5 mm-es csatlakozóval rendelkezhetnek, és még néhány HDMI is látható.

  Döntés, mielőtt megvásárolná, hogy milyen “intelligens” oszlop lesz a legjobb, Javasoljuk, hogy figyeljen egy ilyen pillanatra, mint eszköz. Ebben az esetben két lehetőség lehetséges, és a választás elsősorban a működési feltételektől függ. Más szavakkal, egy olyan eszköz, amely a vezetéken keresztül a hálózati vezetéken keresztül működik, csak helyhez kötött. Több mobil modell, amely USB-csatlakozókkal van felszerelve, amelyek egy okostelefonból vagy táblagépből, valamint a Power Bankból tölthetők fel. Sajnos, jelenleg a fejlesztők nem fizetnek kellő figyelmet a beépített akkumulátorral rendelkező oszlopokra.

  Ha szükséges, akkor az eladás és az ilyen modellek találhatók.

  Ajánlások a beállításhoz és üzemeltetéshez

  Az “Smart” oszlop megvásárlásával emlékezni kell arra, hogy ez egy modern szerkentyű, amelynek hangszóróval, mikrofonnal és hangasszival van ellátva, képes különböző csapatok elvégzésére. Olyan eszköz működik, amely mesterséges intelligencián alapul. Az oszlop konfigurálásához és kezeléséhez használja a következő gombokat:

  • Be- és kikapcsolása – A készülék aktiválásához nyomja meg a gombot, és néhány másodpercig tartsa ezt a pozíciót;
  • kihívás “Alice”;
  • A hang térfogatának beállítása;
  • A mikrofon kikapcsolása.

  A felsorolt ​​hatóságok mellett, Az intelligens hangszóró házában vannak csatlakozók más digitális eszközök és töltés csatlakoztatásához.

  Ez a leggyakrabban a MicroUsb és aux 3-ról szól.5 mm.

  A modern technológia által leírt minták működtetésekor a megfelelő figyelmet kell fizetni minden szakaszba. Egyikük van Megfelelő töltés Integrált akkumulátor. A megfelelő utasítások pontjai így néznek:

  1. Csatlakoztassa az oszlopot az USB kábellel és a megfelelő adapteren keresztül, amely az eszközcsomagban szerepel – ebben a pillanatban a LED-kijelzőnek meg kell világítania;
  2. Várjon egy teljes díjat, amely jelzi a kilépési jelzőt;
  3. Maximális felgyorsítás A töltési folyamat lehetővé teszi az oszlop kikapcsolását.

  Általában, Teljesítményblokkok (adapterek) “Intelligens” hangszórók “Alice” nem fejeződ be, és külön kell beszerezniük.

  A tapasztalt felhasználók és szakértők azt javasolják, hogy az eszközöket 5 V-ra és legfeljebb 1,5 a.

  A modul első aktiválására és a beállításokra kell összpontosítania. Ebben az esetben számos manipulációról beszélünk:

  1. Előzetes töltés AKB legalább 30 percig;
  2. Nyomja meg és tartsa lenyomva a bekapcsológombot néhány másodpercig;
  3. Telepítse a Yandex alkalmazást bármely mobil eszközre;
  4. Indítsa el a telepített alkalmazást, írja be a Yandex-fiókot;
  5. Az “Eszközök” szakaszban válassza ki az intelligens oszlopot egy hang asszisztens segítségével;
  6. Csatlakoztassa az eszközt az interneten, az alkalmazás utasításai és kérései után.

  Most az ilyen lehetőség népszerűsége aktívan növekszik Hangvezérlés, amely sok modern eszköz integrált attribútumává válik. Természetesen az ilyen tendenciát nem lehetett figyelmen kívül hagyni az intellektuális hangszórók fejlesztői számára. Az ilyen “intelligens” eszközökkel való kölcsönhatás, egyszerűen az “Alice” használatával lépjen kapcsolatba, például az alábbi kérdések valamelyikével, vagy kérdezze meg:

  • Milyen időjárás várható az elkövetkező napokban?
  • Hány kalória van egy adott termékben?
  • Hogyan kell vezetni a parafa körül?
  • Milyen játékokat játszhatsz gyermekrel?
  • Kapcsolja be a zenét.
  • Ébredjen holnap 6 órakor.
  • Emlékeztesse, hogy 15 perc múlva kikapcsolja a vizet.
  • Mesélj.

  Többek között a “Smart” oszlop tulajdonosa van Képes megindítani az “Alice” párbeszédablakok elindítását más felhasználók által létrehozott párbeszédablakok. Ehhez elég ahhoz, hogy konzultáljon egy hangszélességgel, ha “felhívja a képességet”.

  A rendelkezésre álló párbeszédek listája speciális webhelyeken található.

  Különös figyelmet érdemel a működési oszlopot Bluetooth módban. Ebben az esetben a következő fontos pontokra kell összpontosítani:

  1. Először is, szükség lesz arra, hogy lehetővé váljon a fenti módszerben megadott eszközt;
  2. A szóban forgó lehetőség aktiválásához elegendő megkérdezni az “Alice” -et a Bluetooth bekapcsolásához;
  3. A következő lépés a Bluetooth bekapcsolása a második eszközön, és kezdeményezi a keresést;
  4. Ez csak a listából csak egy párosító intelligens oszlop kiválasztása marad.

  Miután az összes felsorolt ​​manipuláció befejeződött, zenét hallgathat külső adathordozóból. A “SMART” hangszóró AUX módban történő használatához csatlakoztatnia kell egy külső eszközt a megfelelő kábellel. Függetlenül az oszlop funkcionalitásától, Erősen ajánlott, mielőtt a művelet gondosan megvizsgálja a gyártó utasításait.

  Videó felülvizsgálati hangszórók “Yandex. Állomás “Láthatjuk alább.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: