Fejhallgató áttekintése DEXP

A DEXP fejhallgatók mind vezetékes, mind vezetéknélküliek. Mindegyik fajnak mind az előnyei, mind hátrányai vannak. Elemezzük a különböző modellek jellemzőit cikkünkben.

Nézetek

Vezetékes

Dexp Storm Pro. Az ilyen lehetőségnek a játékosok lelkét kell, akik szeretik a játékot, hogy egyértelműen meghallgassák minden hangot. Ez a modell biztosítja a surround hang hatását (7.egy). A játékos úgy tűnik, hogy a hang mindenhol körülveszi őt, bárhol is megy. Modell design – teljes méretű. Amikor a játékos fejhallgatót helyez, mindegyik teljesen bezárja a fülét. A cél puha, amely lehetővé teszi a játékos számára, hogy kényelmet érez a játék áthaladása során. A modell fő fekete színe tökéletesen kombinálódik pirossal. A fejhallgatók könnyen hajthatók össze, ami nagyon kényelmes a kompakt tárolásához. A fülhallgatóban vannak olyan membránok (50 mm), amelyek hangminőséget biztosítanak (2-20000 Hz). Minden környező zajt a hangszigetelés elnyomja. Az emitterek 50mvatt-ig terjednek.

Az érzékenység elégedett, ami jó minőségű hangot biztosít bármilyen hangerőben.

Következő népszerű nézet a vezetékes fejhallgató – Játék DEXP H-415 hurrikán (fekete és piros). Ez a modell jobban tájékozódott azoknak, akik videojátékokat szeretne játszani. Hatalmas ambusushura van, amely jó zajszigetelést biztosít a külső környezetből. Fejmező, mint a fejhallgató maguk, puha – fontos a kényelem érdekében játszani. Átmérő 40 mm. 20-20 000 Hz-es frekvenciákat végezhetnek. A számítógéphez csatlakoztatott számítógép (2.4 m) és két csatlakozó (egy mikrofon, egy másik a fejhallgatóhoz). A telefonhoz is csatlakoztathatók. A távirányítón a hangerőszabályozás kimutatható, amely a kábelen található.

Vezeték nélküli

Egy másik, nem kevésbé minőségi nézet a dexp – fehér vezeték nélküli Csatlakoztatott TWS DEXP Lightpods. Ez a modell tiszta hangot biztosít a kedvenc zenéből. Ezeknek a fejhallgatóknak a legnagyobb előnye a vezetékek hiánya. Már nem kell feloldani semmit, kiszállt a zsebéből. Minden fülhallgató külön eszköz, hívásokat fogadhat rajta, zenét hallgatni, filmeket nézni.

Annak érdekében, hogy a fejhallgatók szinkronban működjenek, először egymáshoz kell csatlakoztatniuk, majd az eszközhöz. A kibocsátók 13 mm. Ez lehetővé teszi számukra, hogy a tiszta hangot 20-tól 2000 Hz-ig terjedjen. A készülék 16 ohm ellenállása van. Díjat képesek tartani 2 órát, amely után el kell helyezni az esetet, ahonnan újra felszámolják. Az okostelefonokkal a készülék megfelel a Bluetooth-nek.

A vezeték nélküli fejhallgatók eltérnek a WIRED-től, azzal a ténnyel, hogy különböző típusú párosítással rendelkeznek más eszközökkel: Bluetooth (a leggyakoribb konjugáció), a rádiócsatorna (az ilyen fejhallgatók ugyanazon elven dolgoznak, mint a rádió, az optikai párosítás), Wi-Fi, optikai párosítás inkább ritka fajok, de a legjobb hangminőséggel), az infravörös port (nem nagyon népszerű, állandó hozzáférést igényel az IR Porto-hoz).

Hogyan válasszuk ki?

A jó és kényelmes fejhallgatók kiválasztásához elő kell vizsgálnia a jellemzőiket. Általában a dobozon olvasható. A részletes funkciók az utasításokban vannak írva, de hivatalos webhelyeken is megtekinthetők. Érdemes figyelmet fordítani a felhasználók felülvizsgálatára az egyes modellek összehasonlításához és kiválasztásához. Emlékeztetni kell arra, hogy a különböző fejhallgatómodellek különböző célokra alkalmasak.

A fejhallgatók kiválasztásakor a figyelmet az ilyen jellemzőkre kell fizetni, mint a tartomány frekvenciája (20-20 000 Hz), a kényelem, a kényelem. A vezető mérete közvetlenül befolyásolja a hangerőt. Ha vezeték nélküli fejhallgatóról beszélünk, fontos, hogy megvizsgáljuk, hogy mennyi ideig tartják a díjat.

Hogyan kell szinkronizálni egy TV-vel?

Nem minden népszerű modell jó minőségű dinamikával rendelkezik. A hangszórók állapota közvetlenül befolyásolja, hogy milyen világos lesz a hang. Az ilyen jellegű problémákat az akusztika összekapcsolásával korrigálják. A TV-vel való szinkronizálás segít a mélyen elmerülni a megtekintett film vagy számítógépes játék légkörében, tökéletesen hangzik a zene lejátszásával.

Annak érdekében, hogy sikeresen szinkronizálja a fejhallgatót TV-vel, szükség van egy Bluetooth-ra. Hogy szinkronizáljon mindent, meg kell változtatnia a TV-beállítások beállításait. További eszközök nem igényelnek. Ha a készülék nem tudja támogatni a Bluetooth-t és a Wi-Fi-t, akkor a kapcsolat sokkal nehezebb lesz. Ebben az esetben szükség lesz:

  • televízió;
  • Bluetooth-adó;
  • vezeték nélküli fejhallgató.

A TV-vel való szinkronizálás jellemzői a márkától függenek. Például az LG televíziókban van egy speciális alkalmazás, amelynek szinkronizálása gyorsabban történik. A beállításban lévő árnyalatok is attól függhetnek, hogy van-e okos TV a TV-n. Az Android operációs rendszer jobb szinkronizálva a Philips és a Sony TV-kkel. Ilyen kapcsolat esetén nincsenek korlátozások, amelyek nagymértékben leegyszerűsítik a szinkronizálást: csak a menü telepítéséhez, a paraméterek által igényeltek.

Csatlakozni a vezeték nélküli fejhallgató, a felhasználónak meg kell nyitnia az Android TV főmenüben talál egy része úgynevezett „vezetékes és vezeték nélküli hálózatok”, és jelentkezzen be, majd aktiválja a Bluetooth és kattintson a „Keresés Bluetooth Device”. Azután A televízió képernyőn olyan értesítésnek kell lennie, amelyben azt mondják, hogy aktiválnia kell ezt a technológiát a TV-n. Ebben az esetben a fejhallgató nem lehet tovább 5 méterre a csatlakoztatott TV-tól.

A televízió képernyőjén a felhasználó megjelenik a csatlakoztatható eszközök listáját (ez a kék jelzőt is megmutatja). Ha az indikátor meggyújtotta, de nem villog, akkor meg kell tartania az “Enable” gombot, vagy egy speciális kulcsot, amelyen van egy megfelelő ikon. Amikor a felhasználó látni fogja a televízió képernyőjén a televízió képernyőjén, mely eszközök állnak rendelkezésre a kapcsolat, meg kell választania saját, és kattintson a “Connect” gombra. Ezt követően ki kell választania a “Fejhallgatók” eszköz típusát. Ezután érkezik a fülhallgató csatlakoztatásáról a TV-hez. Miután az összes művelet elvégezte, a TV hangját a csatlakoztatott fejhallgató segítségével játssza le.

Annak érdekében, hogy kezelje őket, be kell írnia a TV-beállításokat. A lekapcsolás ugyanazokkal a beállításokkal történik.

Hogyan kell csatlakozni?

Samsung TV cégek

A közelmúltban a települési televíziók a beépített Smart TV funkcióval rendelkeznek, különösen népszerűbbek. Azonban szinkronizálja a vezeték nélküli fejhallgatók munkáját ilyen TV-vel. Sokan függhetnek attól, hogy melyik márka a TV, valamint az intelligens TV-től származó firmware. Annak érdekében, hogy megtudja, meg kell nyitnia a TV-beállításokat, majd menjen a “hang” és a “Hangszóró beállításai”. Csak azt követően szükséges, hogy fejhallgatót (amelyben Bluetooth van).

Érdemes ezt csinálni, a TV maximális közelségében. Ha a kapcsolat sikeres, akkor a villogó kék jelzőt mutatja. A jelzés után meg kell mennie a “Bluetooth fejhallgató listájának listájához”. Attól függően, hogy a TV-vel rendelkezik egy modellrel, az interfész, amikor csatlakoztatva lesz más, de a fő dolog az, hogy a Samsung márkájú TV ugyanaz lesz a kapcsolat algoritmusában.

TV-cégek lg

A TV-tól a webOS rendszeren működik. A vezeték nélküli fejhallgatók csatlakoztatása ezzel kapcsolatban különböző lesz – meglehetősen bonyolult. Érdemes figyelmet fordítani arra, hogy az LG TV-hez csak az ugyanazon vállalat eszközeihez csatlakozhat, azaz a fejhallgatónak is az LG-től kell rendelkeznie. A kezelőpanelt meg kell tennie, menjen a beállításokhoz, válassza ki a “Hang” részt, majd a “Vezeték nélküli hangszinkronizálás”. Bizonyos esetekben egy speciális adapter hasznos lehet a Bluetooth fejhallgatóhoz.

A vezeték nélküli Bluetooth fejhallgató könnyedén szinkronizálása bármely más márka TV-hez, könnyebben vásárolni egy adaptert. Ez az eszköz nem olcsó, de jelentősen csökkenti a szinkronizálás nehézségeinek számát, és egyszerűsíti a kapcsolódási algoritmust, mivel ez nem igényel előre beállított. Az előny arra is áll, hogy az akkumulátor tartalmaz egy akkumulátort (újratölthető).

Ha a TV még mindig nem látja a fejhallgatót, amelyek megpróbálnak csatlakozni, megpróbálhatja visszaállítani a beállításokat. Gyakran ez a módszer segít megszüntetni ezt a problémát. Milyen messze lehet az adapterből, teljes mértékben a modelltől függ, amelyre érdemes figyelmet fordítani a kiválasztáskor. Leggyakrabban ez a távolság nem haladhatja meg a 10 métert. Ha tovább mozog, a hang csendesebb lesz, vagy eltűnik. A szinkronizálás teljesen törött lehet, és a fejhallgatónak újra kell csatlakoztatnia.

Így, Minden felhasználó foglalkozhat azzal, amit a fejhallgató modell kényelmes lesz a használat szempontjából, és szintén megfelel az eszközének. Ha megfelelő figyelmet fordít minden fontos szempontra, a kiválasztás és a szinkronizálás során problémák nem fordulhatnak elő.

A következő videóban látható a DEXP Storm Pro fejhallgató felülvizsgálata.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: