Fejhallgatók: Jellemzők, típusok, kiválasztási tippek

Jelenleg az utcán nagyszámú járókert láthatunk különböző típusú fejhallgatókkal. Az ilyen termékek révén kommunikálhat más emberekkel, zenét hallgatni, beszélni a Skype-on. Ma beszélünk a fejhallgatók jellemzőiről.

Ami?

A fejhallgató fejhallgatók, amelyek közvetlenül a fülön viselnek. Ez a modellek, nem fedezi a fülét, de csak nyomja meg. A teljes méretű modellekhez képest az ilyen fejhallgatók sokkal könnyebbek. Köztük egymáshoz kapcsolódnak egy kis arigon segítségével, bár vannak olyan minták, amelyek a fülön viselnek egy speciális eszközzel, mint a hallókészülékek.

A felső modellek a legmegfelelőbb lehetőségnek tekinthetők a zenehallgatáshoz, a mobiltelefonokról szóló kommunikációhoz. Általános szabályként egy személy, aki az ilyen eszközök állandó használatával is kényelmet érez, a fülek nem fáradnak meg a hosszú jelenlétükből.

Mik vannak ott?

A mai napig számos különböző fejhallgató készül, ami Nem csak a fő műszaki jellemzők, hanem további funkciók és kiegészítők is különböznek. Tehát a szaküzletekben mind a vezetékes, mind a vezeték nélküli típusú modellek megfelelnek. Az első lehetőség sokkal olcsóbb lesz az ügyfelek számára, mint a második.

A vezetékes fejhallgatók elkezdenek dolgozni, Ez csak lehetséges, hogy a vezeték végét a csatlakozóhoz csatlakoztassa a csatlakozóval a csatlakozóval. Vezeték nélküli modern modellek, mint általában a Bluetooth opcióval. A vezeték nélküli minták szinte bármilyen gadgethez csatlakoztathatók. Az ilyen eszközök meglehetősen stabilak a működésben, nem veszítik el az érintést. Az ilyen modellek kényelmesek az úton, hogy az úton.

A vezeték nélküli típusszélességű fejhallgatók az összecsukható fajok legegyszerűbb kialakításához csatolják. Viszonylag tauzális elemeket használnak, a leggyakrabban elég gyakran 10 órán keresztül. Ma az ilyen fejhallgatók népszerűek a fogyasztók körében, további kis mikrofonnal felszereltek. Ezeket a mintákat mobiltelefonra és számítógépre lehet használni. Gyakran használják az online játékokat.

Néhány felső mintázat van KÜLÖNLEGES KÉSZÍTMÉNYEK KÜLÖNLEGES KEZELÉSRE. Az ilyen modellek rögzítése a fej mögött van. Az ilyen termékeket a legmegfelelőbbnek tekintjük, mivel a fogantyú nem írja fel a fejét, és a személynek nincs kellemetlensége a hosszú zenét hallgatva, vagy kommunikálva. Minták is megtalálhatók a fül mögötti különleges rögzítéssel. Ugyanakkor nincs fogantyú. Szerszámok, amelyekkel a készülék rögzítve van, két finom félkör alakú rész, amelyek közvetlenül a fülön viselnek.

Érdekes lehetőség is Felső zárt fejhallgató. Olyan struktúrák formájuk van, amelyek teljesen megszáradnak egy személy gyenge mosogatóit kívülről, és maximális felhasználói elkülönítést biztosítanak másoktól. Leggyakrabban a zárt fejhallgatók is vannak felszerelve speciális ambiushuras. Lehetővé teszik, hogy a termék sűrűbb illeszkedését biztosítsák a férfi fejéhez.

A nyitott típusú fejhallgató nyitott fala van a tálban. Lehetővé teszi, hogy a levegő áramlást és hangot adjon be és ki.

A patch fejhallgatók hangerővel felszerelhetők. Gyakran, pontosan olyan modellek, amelyek kis mikrofonnal készülnek.

Összehasonlítás más fajokkal

A patch fejhallgatók jelentősen különböznek a teljes méretű modellektől. Először is ezek a fajták különböznek méretükben és tömegükben. A teljes méretű opciók alaposabban létrejöttek, drága anyagokkal, beleértve a különböző fémeket, valódi bőrrel. A hanghullámok átvitelének mechanizmusa ez a két fajta szintén jelentősen eltérő. A fejhallgató ilyen módon működik, Az elektromos jelek hatására, amelyek a játékosból mennek, a membrán mozog. Teljes méretű minták működnek az erőteljes magas színvonalú hangszórók miatt. Ezenkívül az utóbbi különbözik a membránok méretében.

Általában, Nagyobb átmérővel rendelkeznek más modellekhez képest (legfeljebb 45 milliméter). A két faj közötti különbség abban is rejlik, hogy a fejhallgatók csak a fül ellen nyomódnak, a teljes méretű típusok teljesen emberi mosogatók vannak. Ezenkívül a jobb hangszigetelés és sűrűbb és tömeges bélések megkülönböztetik őket, amelyek lehetővé teszik, hogy kényelmesen viseljék őket.

Legjobb legjobb modellek

A mai napig az üzletekben számos különböző fejhallgatót láthat, Ezek közül a legnépszerűbbek a fogyasztók körében, és a legtöbb kvalitatív a következő minták.

  • Urbanears plattan adv;
  • Philips shl3070mv;
  • Technika RP-DJ1200;
  • DENON AH-MM400;
  • Végső audio design hangzó vi;
  • Marshall Major II Bluetooth;
  • Pioneer SE-MJ553BT;
  • Bowers & Wilkins px;

Urbanears plattan adv

Ez a modell megkülönböztethető Laconic és egyszerű külső kialakítás. Képes közzétenni Minőségi hang. Ezeknek a fejhallgatóknak van egy megbízható kábel, amelynek szövet fonása van. A kapcsolat az egyoldalú típus egyike. Ezenkívül az urbanears Plattan Adv viszonylag nagy érzékenységet különbözteti meg (103 dB). Tervezze meg a hajtogatási típus termékét. De ha kiválasztja, hogy emlékezzen arra, hogy a maximális teljesítménye legfeljebb 50 mW.

Philips shl3070mv

Az előző verzióhoz hasonlóan ez a minta meglehetősen egyszerű kialakítású. De ugyanakkor magas színvonalú és megbízhatósági szinten büszkélkedhet. Ezenkívül a termék rendelkezik Speciális érzékenység (106 dB). A fejhallgatót kiváló teljesítményszint jellemzi (1000 MW). Ezek lehetővé teszik a leghangosabb zenét hallgatva. Számukra kétoldalú kábeltartó van használva, a kábel hossza 1,2 méter.

Technika RP-DJ1200

Más modellekkel ellentétben, Ezeknek a fejhallgatóknak nincsenek bizonyos meredeksége szigorúan magas vagy alacsony frekvencián. Még a maximális hangerő-zenehallgatás mellett is egy személy nem fog tapasztalni semmilyen kellemetlenséget vagy feszültséget. Technika RP-DJ1200 csatlakozik a készülékhez 3 méteres hosszú kábellel. A modell 1500 mW-os lenyűgöző teljesítményszintet büszkélhat. A termékkel együtt az adapter 6,3 mm.

DENON AH-MM400

A modell szokatlan szép kialakítású. A fejhallgató a fa fajtájának színe alatt készült. Hangzik őket, hogy különleges kis emittereket készítsenek. A készlet mellett 2 zsinór, és egyikük mikrofonnal van felszerelve. A termék kapacitása 1000 mw.

Végső audio design hangos vi

Ezek a fejhallgatók nem tudnak megközelíteni az egyes személyeket, mivel ezek a legdrágább modell (az átlagos költség 61 ezer. rubel). Ez a minta ötvözi Armatúra és dinamikus típus.

A termék csatlakoztatható egy mobiltelefonhoz. De ugyanakkor a legmagasabb minőségű hang hallható a tartozék csatlakoztatásával a jó hangeszközökkel.

Marshall Major II Bluetooth

Ezek a zárt fejhallgatóknak 99 dB érzékenysége van. 37 órán keresztül autonóm módon dolgozhatnak. Teljes töltési idő 4 óra. A termék kiváló hangot biztosít, de ugyanakkor Talán a hosszú hallgatáson lévő fülek nyomása.

Pioneer SE-MJ553BT

Ez a japán modell folyamatosan 15 órán keresztül működik. A teljes töltéshez 4 óra szükséges. A minta egymagyarázati mikrofonnal van felszerelve. Viszonylag megfizethető költsége magas színvonalú minőségben. Pioneer SE-MJ553BT Lágy Amop-szal készítünk, amely a hallgatás közben kényelmet biztosít.

Ilyen fejhallgatók is Szükség esetén könnyen hajtható és megszerzi a legkisebb kompakt méreteket, ha szükséges a zsebébe. Ezek a fejhallgatók széles körben reprezentálhatók (piros, rózsaszín, fehér).

Bowers & Wilkins px

Az ilyen fejhallgatók rendelkeznek Lenyűgöző költség (átlagos ár 30 ezer rubel). 22 órán keresztül autonóm módon dolgozhatnak. Ezek biztosítják az outsiders elnyomó funkcióját. A Bowers & Wilkins PX egy összecsukható modell iPhone támogatással. Szintén vannak megadva Speciális mini jack 3 csatlakozó.5 mm. A teljes töltőeszköz 3 órát igényel.

Hogyan válasszuk ki?

A fejhallgató megfelelő modelljének kiválasztásakor bizonyos szabályok által vezetendő. Ezt emlékezni kell Az ilyen termékek lehetnek nyitva és zárva. Ha olyan modellt szeretne vásárolni, amelyben biztosan nem fogja hallani, mi történik körül, akkor jobb, ha egy zárt típusú mintát vásárolsz. Ez lesz az utcán optimális lehetőség.

Figyeljen a fejhallgató rögzítés típusára. A fejükön lévő hátrányos modellek minden személy számára alkalmasak lesznek. Ezenkívül, ha a termék jelentős súlyú lesz, a felhasználó akár nem állandó használat esetén is kellemetlen érzést érezhet. A szokatlan lehetőség ebben az esetben képes lesz fejhallgató-klipekké válni. Érdemes figyelembe venni a kapcsolat típusát. Mind a vezetékes, mind a vezeték nélküli másolatok saját előnyökkel rendelkeznek, de ugyanakkor az utolsó lehetőség nem korlátozza a zenét hallgatva, mivel a fejhallgató nem rendelkezik vezetékekkel.

Jelenleg lehetőség van egy kombinált csatlakozási típusra is.

A következő videóban megtalálja a Denon Ah-MM400 fejhallgató részletes áttekintését.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: