Hogyan és mit kell tisztítani a távirányítót?

A kezelőpanel otthoni tisztítása hosszú ideig lehetővé teszi, hogy megmentse ezt a televíziós tartozékot jó munkakörben. Ez csak kevés ember tudja, hogyan kell csinálni. Javaslatok, hogyan kell tisztítani a távirányítót a televízióból, mint a mosott belsejében, és a kontaktusok területén a munkakörben, segítenek megbirkózni a feladathoz, anélkül, hogy elektromos készüléket elrontoztatna.

Miért kell tisztítani?

A távvezérlő felületének rendszeres tisztítása – szükséges biztonsági intézkedés. A TV-készülék naponta a kezelőpanel érintkezik az összes háztartás kezével. Megállapulnak, nyomosan, por, állati gyapjú, egyéb szennyezés. A bakteriális mikroflóra bizonyos körülmények között behatolhat a ház belsejébe, károsodott érintkezők, provokálási folyamatok. Minél több szennyeződés felhalmozódik, annál gyakrabban jelenik meg a “ragasztó” gombok, a jelek nem kerülnek át. Ha az elemek idő előtti cseréje, tartalmuk is áramolhat, szennyezi a konzol belső térét.

Távirányító – nem a legtisztább tárgy a ház belsejében vagy lakásban. Ha a házban kisgyerekek vannak, a távirányító felszínén lévő baktériumok felhalmozódásával kapcsolatban rendkívül veszélyes lehet számukra. “Lassú bomba” Ez az allergiákhoz vagy csökkentett immunvédelemmel rendelkező emberek számára is lesz.

Ezenkívül a rossz ellátás vezetheti azt a tényt, hogy a távirányító egyszerűen nem sikerül. A régi modellek esetében a csere megvásárlására nem lesz könnyű.

A pénzeszközök megválasztása

Az alkoholvegyületeket leggyakrabban házi eszközként használják a távirányító tisztításához. Minél magasabb az erőd, annál jobb. Alkalmas vodka, de jobb lesz az orvosi alkohol használata. Az illatanyagokat és a kozmetikai készítményeket nem szabad ilyen célokra választani azokban lévő olajszennyezés miatt. Ha a házban lévő panelek több, meglátogathatja a rádiók osztályát, és megvásárolhatja a különleges kontakt tisztítófolyadékot.

A konzol belső felületei, a tábla nem kezelhető vízzel alapulva. Kondenzátum és közvetlen érintkezés Nedvességgel Oxidizációs kapcsolatok. A felület a gombokkal lehet szabadítani a szennyeződéstől koptató gyógyszerek vagy készítmények a sav-alapú alapon. Tisztíthatja a tisztítást egy fogkefével. Mint az aloid feldolgozására szolgáló készítményT fogkrém, természetes ecet, citromsav. A készítmény zárva a felszínen a sörték, a gombok dörzsölni, majd a tampon vagy ruhával a felesleges törlődik.

Hogyan tisztítsa meg kívül?

A televíziós konzol otthoni tisztítása nem szükséges a felület külső kezelése nélkül. Végezze el a munkát az akkumulátorok kivonása után. Ezt követően előkészítheti a szükséges készletet a tisztításhoz: szükség van fogpiszkáló, pamut tampon vagy botok, alkoholkészítmény. A pamutból készült kozmetikai kerekek, amelyek nedvesíthetők SÁtszúr.

Először is, mechanikai feldolgozás történik. Fogpiszkáló, tisztító hornyok, szögek, csikkek használata. Ezt követően minden felületet alkohololdattal dolgozunk fel, míg a pamutszalag tiszta marad. Nem kell megpróbálta kezelni a háztartási vagy kozmetikai célú nedves törlőkendőkkel, nedvesített vízzel.

A víz beírása esetén a díjak oxidálódnak.

Készített vegyületeket gyártott fogyasztói elektronika tisztítására. A legnépszerűbbek között megjegyezzük, hogy ilyenek.

  1. Paritás. A készletet mikroszálas spray és szalvétával ellátott palack formájában állítják elő. A kompozíció középpontjában használ, mint egy tisztítására szolgáló eszköz egy számítógép billentyűzetén, de lehet használni, hogy gondoskodni a távirányító. Az összetevők zsírtalanító, kimeneti foltokat tartalmaznak.
  2. Deluxe digitális készlet tiszta. Egy másik tisztító készlet, amely gyors és szennyeződés gyors feloldását biztosítja. A készítmény jól illeszkedik a foltok eltávolításához a könnyű konzolokon.
  3. WD-40. Klasszikus keverék a tárolókhoz. A mély zsírtalanításra, a szennyeződések, a Nagar nyomai megszüntetésére szolgál. Az elektromos díj kapcsolati képességei Az ilyen ellátás után teljesen helyreállnak. A permet formájában való felszabadulást biztosítja az alkalmazás kényelmét.

Hogyan kell tisztítani?

Helyesen mossa le az eset belső felületét, tisztítsa meg a névjegyeket csak a hátsó fedél leítélése után. Az eljárás a következő lesz.

  1. Nyissa meg az elemtartót. Kivonat elemek.
  2. A rekesz belsejében csavaros rögzítésnek kell lennie. Ki kell kapcsolni, akkor ugyanez ugyanezt a rögzítőelemek többi részével.
  3. Az összes csavar eltávolítása, meg kell húzni a konzol részeit. Ha a fedél rossz, akkor a kést vagy a csavarhúzó végének vékony pengéjével bérelhető.
  4. Elválasztja a ház tetejét, távolítsa el a rugalmas bélést a gombokkal.
  5. A fedélzethez való hozzáférés, a tisztításhoz. Az asztalon jobb, ha megzavarja a ruhát vagy papírt, amely nem csúszik.

Néhány távirányítót speciális reteszekkel adnak ki. Az esetek egyedi paneleinek leválasztásához először a csomópontra kell jelentenie őket, majd a hatalommal, hogy húzza. Óvatosan csavarja be az elemeket, folytathatja a kapcsolatok feldolgozását. A tábla felületét tisztítófolyadék borítja (permetezés formájában spray). Az alkohololdatot tampon segítségével alkalmazzuk. Ezután 10 másodpercet kell várnia, majd fegyveres pamut pálcával, és távolítsa el a szennyeződést minden felületről. Az eljárás megismétlődik, Míg a díj nem lesz tiszta. Az elemtartó rekeszben az érintkezési feldolgozást is elvégzik.

A benne lévő esetet gondosan kell feldolgozni a gombok szerelési területén. A vágott lyukakat pamut botokkal és alkohollal törölték. Gumi pad formájában szilárd vászon lehet mosni szappannal és kefével vagy fogantyú paszta, majd a tétel érdemes öblítés, óvatosan száraz.

Fontos, hogy ne hagyja abba a gyapjú maradványait – sérti a kapcsolatok vezetőképességét.

A szennyezés megelőzése

Természetesen senki sem takarítja meg a távoli takarítást, de a megrendelés fenntartása szisztematikus megközelítést igényel az üzleti tevékenységhez. Javasoljuk, hogy a feldolgozást kívülről, beleértve a fertőtlenítési célokat, legalább 2-szer havonta. ÉSA szennyeződés gombjai körüli hornyokat fogpiszkálóval tisztítják. Ha ragadós anyagok, élelmiszer marad, azonnal el kell távolítani őket.

A megelőzés mértéke, egy polietilén fólia használható. A távirányító és a távozás felszínén fordul. Rendszeresen a csomagolás megváltozik, és nem kell tisztítania, mivel a por és a szennyeződés nem behatol. Az ilyen intézkedés nem ad hozzá esztétikát, hanem hosszú távú karbantartást biztosít a tartozéknak.

Arról, hogyan tisztítsa meg a távoli, nézd meg a következőt.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: