Hogyan kell kinyomtatni egy könyvet a nyomtatóra?

  Mindannyiunk az életében találkozott azzal a helyzetgel, amikor otthon és otthon egy könyvet kell kinyomtatni. Azonban nem mindenki tudja, hogyan kell igazítani. Ma a cikkünkben megnézzük az alapvető szabályokat és módokat az otthoni nyomtató könyvének kinyomtatására.

  Alapszabályok

  Ha egy könyvet otthon nyomtat, akkor meg kell felelnie számos általánosan elfogadott szabálynak.

  • Annak érdekében, hogy egy könyvet kinyomtathasson egy nyomtatóra otthon, számos előkészítő intézkedést kell tennie. Először is, győződjön meg róla, hogy az összes szükséges illesztőprogram telepítve van a számítógépen, a nyomtató csatlakoztatva van és helyesen működik.
  • Ha lehetséges, javasoljuk a legújabb eszközöket és a modern szoftvert használni. Ugyanakkor jól kell kombinálni egymást, ne hozzanak létre interferenciát.
  • Amikor a könyv nyomtatásának folyamata során problémák merülnek fel, javasoljuk, hogy leállítsa ezt a folyamatot. A dolog az, hogy elégtelen számú technikai tudás, akkor a számítógép és a nyomtató helyrehozhatatlan károsodást alkalmazhat.

  Ha megfelel ezeknek a szabályoknak, akkor elégedett leszel a végeredményrel.

  Mód

  Számos módja van otthoni könyvek kinyomtatására. Annak érdekében, hogy a folyamat helyesen és helyesen telt el, az alábbi szabályok világosan meg kell felelniük.

  A nyomtató segítségével

  Gyakran az otthoni nyomtatók releváns funkciókkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a könyv kinyomtatását. Így annak érdekében, hogy használja a képességeit a készüléket, meg kell adni a „File” menüre, és válassza ki a „Print” funkciót itt. Ezt követően be kell írnia a nyomtatóeszköz közvetlen tulajdonságait.

  Annak érdekében, hogy az elektronikus dokumentumot az internetről egy könyv formájában kell kinyomtatni Válassza ki a megfelelő módot, Nevezetesen – az 1. lapon a bal oldalon jobbra. Ezt követően láthatjuk, hogy a dokumentum első két oldala a lap mindkét oldalán kinyomtatott.

  Így maradsz Írjon egy oldalszövetséget a papír két oldalára (Ugyanakkor ajánlatos vesszőt használni szétválasztási jelként). Figyelembe kell venni, hogy ha a dokumentumban lévő oldalak száma nem egy 4 számjegyű, akkor előre kell meghatároznia, hogy az üresség lesz. Maga a tömítési eljárás függ, attól függően, hogy a készülék a lap mindkét oldalára nyomtatható-e. Ha nem – akkor a készüléket manuálisan újra kell töltenie a készülékben 2-szer.

  Mindkét oldalon egy speciális számítógépes program szóban

  Mint az előző esetben, meg kell találnia a “Fájl” elemet a dokumentum menüben, majd válassza ki a “Nyomtatás” opciót. A “Oldalak száma” oszlopban meg kell adnia a 2-es értéket, és válasszon olyan oldalakat, amelyek a dokumentumban szerepelnek az 1. és 4. szám alatt. Ezt követően Az oldal kinyomtatásra kerül, ugyanazt a műveletet kell előállítani, de kisebb módosításokkal: Könyv opció megszerzéséhez második alkalommal, amikor a 2. és 3. oldalt kell kiválasztania.

  Emlékeztetni kell arra, hogy ez a módszer alkalmas olyan dokumentumokra, amelyek hossza nem haladja meg a 80 oldalt. Ellenkező esetben az ilyen könyv kényelmetlen lesz.

  PDF dokumentum nyomtatása

  A dokumentumszóval ellentétben a PDF dokumentum természeténél fogva képe. Ugyanakkor ezek a képek külön oldalakra vannak osztva, lehetővé téve a formátum könyvének kinyomtatását. Tehát, egy könyv kinyomtatásához, a menüben ki kell választania a “Nyomtatás” lehetőséget. Ezután el kell mennie az “Oldalak méretének és feldolgozásának beállítása” címre, és megtalálja a “brosúra” opciót (vagy “füzet”).

  Ezt követően válassza ki a “kétoldalas nyomtatás” opciót, ha a nyomtató képes ilyen funkciót elvégezni. Ha ez a lehetőség hiányzik, akkor ki kell választania a “brosúra tartomány” elemet, és kattintson az “Arc tiszt” gombra. A nyomtatási folyamat befejezése után meg kell oldania a papírt, és válassza ki az “csak az egyetlen oldal csak” opciót a menüben.

  Ne felejtsd el Válasszon a dokumentum könyvorientációját.

  Tippek

  Annak érdekében, hogy a nyomtatási folyamat gyorsan és egyszerűen, és a végeredmény volt megkülönböztetni kiváló minőségű, meg kell betartani egyszerű tanácsok szakemberek:

  • A folyamat kényelmének és kényelmének növelése érdekében ajánlott speciálisan tervezett makrókat használni;
  • Mint kiindulási anyagok, csak kiváló minőségű papírt és tintát kell használni;
  • Annak érdekében, hogy kiszolgálja a nyomtatás után, használhatja, használhatja a mappát, a lyukasztást vagy más hasonló eszközöket.

  Így minden személy számára elérhető nyomtatási könyvek nyomtatása. A legfontosabb dolog az, hogy tudatos és felelősségteljesen megközelítsük ezt a folyamatot, hogy ne csalódjon a végeredményben.

  A következő videóban megtudhatja, hogyan kell otthoni könyvet készíteni egy szabványos nyomtató használatával.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: