Hogyan készítsünk egy két hálószobás lakást?

Egy hálószobás lakás – az optimális lehetőség a poszt-szovjet lakáspiacon. És mindig van lehetőség arra, hogy kompromisszumot készítsen, majd kivonja a maximális előnyöket. Például forduljon egy ilyen lakást egy háromszobásban. És ezt több forgatókönyv segítségével lehet elvégezni.

A felújítás alapszabályai

Ha meg akarja bontani a falakat, azonnal adja meg magának a telepítést Ezt a felelős esetekben meg kell állapodni. Ellenkező esetben legalább egy meglehetősen nagy büntetést kapsz a falak ellentmondásos szétszereléséhez, és még kockázatosbbá teheti a helyzetet és a szomszédok számára.

De Ha úgy dönt, hogy egy 3 hálószobás apartman 2 szobás lakásból, a falak lerombolása kevésbé gyakori, mint felállítani őket. Ha nincs konkrét projekt, gondolj a falbontásra. Lehetséges, hogy az ideális átépítés nem követeli meg ezt.

Számítsa ki a csapágyfalak számát: Ha olyan élőlények csak az “élek”, akkor több esélye van arra, hogy alapvetően új elrendezést hozzon létre a lakásban. De Természetesen nem lehet megérinteni a struktúrákat.

Elemezzük, hogyan kell meghatározni az elrendezést.

 • Egyértelműen felújítási célt jelöl. Ha például 2 gyermekre van szüksége, például 2 kis szoba van kialakítva az egynél több osztály alatt. Vajon az egyik új szoba átmegy, hogyan kell az ablakkal lenni – mindezeket először meg kell oldani.

 • Gondolj, hogy a szoba a legnagyobb idő, és hogy nyereséges-e az Ön számára, hogy megoszthassa. Ha például a nappali egy része a konyhával kombinálódik, egy helyre fordul, a másik rész önálló szoba lesz. Ha úgy dönt, hogy két zónát kombinál, akkor ez az opció az egyik elérhető.

 • A legegyszerűbb módja annak, hogy megnézzük a kész opciókat. Keressen néhány példát, másolja őket a mappába. Tekintsük az egész családot, vezessen szavazatot a legjobb megoldásra. És ha ez alkalmazható a lakásodra, akkor az ujjakat tekerheti.

  És természetesen a projekt becslése jobb kiszámítani előre. Figyelembe véve a kis dolgokat és egy kis százalékos pénzeszközöket, amelyek előre nem látható vásárlásokhoz mennek.

  Projekt opciók

  Lehetőség van a szokásos két hálószobás apartmanról, ha otthoni háza lehetővé teszi, hogy megszervezze. Kétségtelenül, 60 kv. M kiváló forrásadatok az átalakításhoz. De 42-45 négyzetekkel az ötletek sikeresek lehetnek.

  Egy nagy szoba megosztása

  A szovjet minta panel házaiban nem könnyű újrafeldolgozni. A szobák következetesen szolgálnak fel, mindegyik ablakban. Egy tisztességes lehetőség csak egy – osztja meg a nappali 2 részre.

  De ha a szoba mérője kevesebb, mint 18 négyzet, az átalakulás valószínűleg nem lesz sikeres.

  Azután Logikusabban gondolkodni egy ilyen “félig dimenziós”, mint zóna. De ha megosztod a szobát, ahol csak egy ablak, akkor nem veszítheti el a fényforrást. Mivel az elválasztó fal, amely telepítve lesz, üveg matt, az ólomüveg és áttetsző fali opciók is alkalmasak lesznek. A dekoratív fal fénye képes lesz belépni, és a szűkös érzés nem merül fel.

  jól és Ha két ablakkal rendelkező szobáról beszélünk, minden sokkal könnyebb. A szoba 2 részre oszlik, minden egyes fiókra minden egyes ablakra. Csak a logisztikai bemenet / kimenet megvizsgálja. Split Ez a két medence szoba lehet tégla vagy gipszkarton fal. A második lehetőség egyértelműen népszerűbb.

  Szomszédos vagy elhaladó helyiségek

  Anélkül, hogy a szomszédos szobák regisztrálása a kétszobás kétszobás szobahőben fordul elő, rendkívül nehéz. A szóközök kombinációja a mentéshez jön. Tegyük fel, hogy három ablakkal rendelkező lakásban élsz, amelyek közül kettő egyirányú, és a harmadik a ház oldalán van. Vagyis a sarokház-átépítés lakói legkönnyebben költenek.

  Csatlakozás ebben az esetben lesz egy konyha, egy folyosó és a nappali fele. Fal, a nappali és a hálószoba elosztása több méterre kerül. A szoba nem lesz különösen tágas, de kényelmes a háztartások számára. Hálószoba lehetőség házastársakra – elég kitűnő.

  És így a szobák 100% -ban különállóak, a tégla el kell állnia egy átjárót az ex-nappaliban egy óvoda vagy hálószoba. És vágjon egy új folyosót már az új csarnokból. Így az ablak minden szobában megjelenik.

  Szakszervezeti övezet

  Az opció az elmúlt évtizedben népszerű – a standard ház átalakítása egy stúdióapartmanban lakóhely, amelyben vannak olyan elemek elemei. Jellemzően a nappali és a konyha kombinálása. Egy teljes szobát kínál különböző funkciókkal. És a nappali egyes területe elválik, és a harmadik szobává válik. Lehetőség van arra, hogy igazítsa a konyhát a folyosóval, de csak akkor, ha a folyosó nagy.

  Meg kell erősíteni, ha egy új projekt nem szükséges, anélkül, hogy beilleszkedne. Gyakran előfordul, hogy a fémcsatornák erre a célra használják, az oszlopok az átfedő lemezek támogatására épülnek.

  A területek kombinációakor a konyha funkciókat és nappaliakat kaphat, sőt egy szekrény is. Vagyis eltávolítja a falakat, a hely megváltozik, a stúdióvá válik, de az illetékes zónák rovására végül egy szobában többet kapsz. Igen, talán nem lehet egy szilárd fal mögött, de még vizuálisan is ez a zóna észleli a külön teret.

  Transfer Konyhai zóna

  Ha a konyhát a folyosón vagy egy bejárati csarnokban definiálják, akkor egy háromszobás lakást is készíthet az eredeti egy hálószobából. Ha van egy raktárhelyiség vagy öltöző a lakásban, akkor hajlamosodni, és használhatja a szobák növelésére.

  Ez az átadás sikeres lesz, ha a csarnok (vagy a folyosó) 5 méterre található a gázfelvételtől. Az átutalás eltérő egyszerűen nem fogadja el.

  A konyha helyett külön szoba lesz, ablak. Logikus, hogy a konyha új helyén bölcsebb lesz gáz nélkül, de elektromos szerelés. Igen, és a szellőztető rendszer az új konyhában is meg kell tennie.

  Kétségek merülhetnek ki olyan családokból, akik úgy vélik, hogy az apartmanba belépő emberek azonnal “az utcáról” a konyhába esnek. De ez a kényelem, a tisztaság, az elfogadhatóság kérdése. Ma sok hasonló ház van, és az emberek, mint a konyha, amely szinte a lakás első mérőjétől kezdődik. És sok ilyen apartman nagyon szépnek tűnik.

  Helyiség kirakodás

  Kezdetben növelnie kell az eredeti szoba helyét – kirakodjon. És jobban csinálja a folyosón. Ha sok szekrény és éjjeliszekrény van, akkor tényleg zavarhatják a helyet. Gondolj arról, hogy mit lehet megszabadulni arról, hogyan lehet optimalizálni a helyet.

  Készítsen részletes tervet a lakásban, meghatározza a szobák pontos paramétereit.

  Néha egy logikai megoldás kombinálódik egy WC-vel ellátott fürdőszobával, így eltávolít egy ajtót. Annyira bővítheti a folyosót, majd menjen a nappaliba. Hasonló transzformáció jó Khruscsov, ahol a folyosó nem túl nagy, de a szobák elég tágasak.

  Tervezési megoldások

  A dekoratív elemek lehetővé teszik az új zóna-szobát könnyebben, harmonikusnak. A tervezési megoldások lehetnek a leginkább.

  • Színes játék. Ha a padló és a mennyezeti terület néhány hangot könnyebb, mint a fal, akkor a tér többet fog kinézni, és a mennyezet fent látszik. A hideg színek vizuálisan bővítik a helyet. De a fényes színek előnyösen nyomják.

  • Vizuális emelési mennyezet. Ha magas mennyezet van a lakásban, akkor egy zárt mezzanint építhet. És ott helyezheti el a polcokat könyvek számára. Igen, és rendes könyvespolc, ha a mennyezetre teszed, vizuálisan felemeli a szoba magasságát.

  • Tükör és fényes felületek. Tükör – a tér leglátványosabb “bővítője”. A fényes mennyezetek és nagyok ugyanezt teszik.

  Rendben, ha előre döntesz a belső stílusban, amely egyesíti az összes lakást egy hangulatos, gyönyörű szobában.

  Ahhoz, hogy egy új szobát és optimalizálja a szobát, pontosan a skandináv stílusban. Ezért a skandinetsben megjelölt összes tervezési kérelmet könyvjelzőkben kell tartani.

  Ajánlások

  Minden ellentmondásos, problémás kérdés jobb, ha azonnal megoldja a szakembereket. A telepített javítás során nehezebb lesz megbirkózni velük. Gyakran kapcsolódó kérdések és kapcsolódó ajánlások:

  • Belső ajtók, amikor egy kétszobás lakás háromszobás lakásban alakulhat ki különböző helyeken, mert az egyszerűség nem lesz fuvarozók;

  • Ha a gázt nem szállítják a konyhában, egyesülnek szomszédos szobával – kapjunk egy nagy, de a multifunkcionális helyet;

  • A prágai hiányát részben a fülkék, a beépített nagy szekrények, a szobatartományok, az öltözők használatával korrigálják;

  • Gondolhatsz a loggia vagy az erkély használatára;

  • De mit lehet tenni, lehetetlen lebontani a hordozó falakat, végezzen munkát, amely blokkolja a kommunikáció megközelítését, a radiátorok.

   Természetesen nem lehet kombinálni az apartman szomszédos padlóit, feláldozhatja az épületek közötti emeleteket.

   Ne felejtsd el, hogy egyesíti a nappali egy mosdó konyhával, anélkül, hogy telepítené a partíciót tiltott.

   Példák

   És itt vannak konkrét rendszerek, képek, amelyek megmutatják, hogy egy kétszobás lakás hogyan készíthet három szobát. 5 sikeres átalakítást kínálunk.

   • A kis konyha és az átjáróház kompromisszum lett ebben az esetben. Igen, és a fürdőszoba csak a nappaliból érhető el. De általában az opció határozottan aranyos.

   • A “Khruschevki” felújítás terve. A recepcióstúdió részt vesz a konyha és a nappali összefolyásában. Ki fog jönni, hogy mindhárom szoba kicsi, de ha fontos személyre szabni a helyet, ez a rendszer sikeres.

   • Nem a legismertebb megoldás, de érdemes megfontolni. A tér része az ablak nélkül marad, és itt már meglévő, hogy a probléma megoldja a problémát a partíciókkal és a berendezésekkel.

   • Az egyik legegyszerűbb és legkeresettebb lehetőség. A téglalap alakú szoba felére osztható. Valószínűleg a megoldás a legegyszerűbb, de meg kell gondolkodnod a partícióra – a javítás után maximalizálni kell az új formázott helyiségben lévő fényt.

   • A hálószoba kicsi lesz, de ez lesz. Kompakt, gyermekek – kiváló paraméterek biztosítása. Ha nem zavarja az elhaladó szobák számát, fontolja meg ezt az opciót.

   Sikeres megoldások és gyors javítás!

   Értékelje a cikket
   ( Még nincsenek értékelések )
   Megjegyzések hozzáadása

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: