MFP értékelés otthon

MFP értékelés otthon

Függetlenül attól, hogy szükség van-e egy irodaira vagy otthonra, az MFP-hez – nagyszerű megoldás. Bár minden modell ugyanazokat a feladatokat végezheti, mint például a nyomtatás, a szkennelés, a nyomtatás, néhányuk további jellemzői, például egy automatikus dokumentumadagoló mechanizmus.

Ha vásárol egy MFP, az is fontos, hogy fontolja meg a rendszer patronok, és különben meg kell változtatni őket gyakrabban, és a végén akkor merülnek nagy költségek hosszú távon.

MFP értékelés otthon

Top cégek

Számos gyártó van a piacon, amely kiváló minőségű MFP-eket kínál számos hasznos tulajdonsággal. A legjobb márka az, amely olcsóbb tintával rendelkezik, bemutatja a felhasználói hasznos funkciókat a papír feldolgozásához, beleértve az automatikus kétoldalas nyomtatást is.

A beépített Wi-Fi egyre gyakoribbá válik, és ez fontos, ha a felhasználó meg szeretné osztani a nyomtatót családtagokkal. A fotofitereknek egy olyan modellt kell keresniük egy tálcával a fotópapír, a patronok rendszere 6 tinta színekkel és a speciális CD és DVD-hordozók nyomtatásával.

Az Epson Technology az egyik vezető pozíciót foglalja el az átlagos árkategória MFP szegmensében.

Ez mindig nyereséges üzlet a felhasználó számára.

MFP értékelés otthon

MFP értékelés otthon

MFP értékelés otthon

Ami a költségvetést illeti, körülbelül 100 dollárt kell költeni egy minőségi eszköz megvásárlására. Az MFP ebből a gyártóból kompakt, könnyen használható. A legtöbb modell USB és Wi-Fi-vel rendelkezik.

A megadott márkás tinta másik előnye olcsó, ami meglehetősen elfogadható az alacsony teljesítményű nyomtatáshoz. A duplex (kétoldalas) nyomtatás manuálisan és csak PC-felhasználók számára történik.

Számos jó modell van a középosztályú MFP között. Különösen erős HP Photosmart vonal. Az ilyen eszközök érintőképernyős panelrel vannak felszerelve, és az olcsó tintával. Néhány MFP speciális tálcával rendelkezik a fotókhoz.

Ezek mindig hasznos eszközök, amelyek kényelmesebb funkciókkal rendelkeznek, beleértve az automatikus dokumentumadagolást is.

MFP értékelés otthon

MFP értékelés otthon

MFP értékelés otthon

Nem említheti a Canon technikáját, amely magában foglalja az integrált csúszási vizsgálatokat és filmeket, nyomtat CD / DVD és 6 tartálykazetták rendszert. A fejlett modellek kiváló fényes fotókat készítenek. Sajnos néhány eszközben nincs adf.

A tökéletes MFP-nek kompakt, tisztességes nyomtatási sebességet kell fenntartania, vezeték nélküli kommunikációval.

Ma kiváló minőségű tintasugaras nyomtatók túllépnek alacsony minőségű színes lézerek, mivel a felhasználó jobb sebességet, nyomtatási minőséget és minimális fogyóeszközöket kínálnak.

A költségvetési szegmensben érdemes figyelmet fordítani a HP modellre.

Ezeket 250 laphoz egy tágas papírtálca jelöli.

MFP értékelés otthon

MFP értékelés otthon

MFP értékelés otthon

Melyek a legjobb modellek?

A Midfield rangsorban otthon vannak minden jól ismert vállalat. Kiváló minőségű eszközöket kínálnak a költségvetés, a középső szegmens és a prémium modell.

A kompakt 3 1 MFP-ben kétoldalas tömítéssel megfizethetőbbé vált.

MFP értékelés otthon

Költségvetés

MFC-J995DW testvér

Olcsó, de a megbízhatóság egy tisztességes egység, amelyben a tinta az évig megmarad. Az MFCJ995DW patronok belsejében, lehetővé téve a kivételes megtakarítások és a megszakítás nélküli nyomtatás 365 napon belül történő megszerzését.

Kompatibilitás áll rendelkezésre a Windows 10, 8 PC operációs rendszerrel.1, 8, 7, Windows Server 2008, 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016 Mac-OS X V10. tizenegy. 6, 10.12. X, 10.13. X

Beépített tinta intelligens érzékelő. Lehetséges nyomtatás a mobileszközökről az AirPrint segítségével, a Google Cloud Print, a Brother és a Wi Fi Direct.

Eredeti tintával: LC3033, LC3033BK, LC3033C, LC3033M, LC3033Y, LC3035: LC3035BK, LC3035C, LC3035M, LC3035Y.

Támogatott hálózati protokollok (IPv6): TFTP szerver, HTTP-kiszolgáló, FTP kliens, NDP, RA, MDNS, LLMNR, LPR / LPD, Egyéni RAW-Port 9100, SMTP kliens, SNMPV1 / V2C / V3, ICMPV6, LDAP, Web Services.

MFP értékelés otthon

MFP értékelés otthon

Epson WorkForce WF-2830

Kiváló minőségű költségvetési nyomtató otthoni használatra. Típus: tintasugaras. Maximális nyomtatási / szkennelési felbontás: 5760 / 2400dpi. Belső költség 4 patron. Vannak mono / színes nyomtatás és az USB, Wi-Fi csatlakoztatásának képessége.

Első pillantásra ez meglepően olcsó nyomtató, figyelembe véve, hogy lehetővé teszi, hogy elvégezze az összes szokásos szkennelési feladatot, fénymásolás. Támogatja a faxot, és még egy automatikus dokumentumadagolóval rendelkezik, amely akár 30 oldalt is képes befogadni.

A készülék támogatja az automatikus kétoldalas tömítést. Csak 4 patron, ez nem tökéletes a nyomtatott fotókban, de jól működik a színes dokumentumokkal.

Vannak külön patronok mind az összes 4 szín esetében, de a nyomtató alacsony teljesítményű “telepítés”, amely hamarosan egy eszköz megvásárlása után véget érhet. Mindazonáltal vannak lehetőségük az XL-opció nagy kapacitással történő cseréjére.

Segítenek csökkenteni a működési költségeket.

MFP értékelés otthon

MFP értékelés otthon

Átlagos árszegmens

Canon Pixma TS6320 / TS6350

A legjobb univerzális nyomtató a középső ár szegmensben, a sebesség és a sokoldalúság összekapcsolása lenyűgöző minőséggel. A műszaki jellemzők:

 1. Típus – tintasugaras;

 2. Maximális nyomtatási / szkennelési felbontás – 4800/2400 dpi;

 3. Patronok – 5;

 4. Mono / Color Print Speed ​​- 15/10 ppm;

 5. Csatlakozás – USB, Wi-Fi;

 6. Méretek (WXL) – 376x359x141 mm;

 7. Súly – 6,3 kg.

MFP értékelés otthon

A kék, lila, sárga és fekete színeken alapuló festékek kombinációja kifogástalan minőséget biztosít a mono színes és színes dokumentumok, valamint egy kiváló fotójelentés.

Ez az utóbbi vonalmodell intelligens funkciókat tartalmaz a gyorspapír feldolgozáshoz, beleértve egy kompakt motoros tálcát, amely az elülső, belső kazetta papírt, valamint egy hátsó betöltőeszközt tartalmaz, amely ideális fényképészeti papírra és alternatív formátumokra.

Automatikus két Zpindel nyomtatás is rendelkezésre áll a felhasználó számára.

Az érintőképernyő hiánya ellenére az intuitív fedélzeti vezérlőrendszer kiváló minőségű OLED kijelzőn alapul.

MFP értékelés otthon

CANON PIXMA TS3320 / 3350

A legjobb olcsó változat. Előnyei között – olcsó, kicsi és egyszerű.

A készülék megment egy helyet a házban. 4 patron, amely mono- és tricolor nyomtatáson működik. További XL patronok segítenek csökkenteni a költségeket. A nyomtatási sebesség nem elég gyors, és kétoldalas nyomtatás csak kézzel hajtható végre, de ebben az esetben ez a modell jó költségvetési lehetőség.

MFP értékelés otthon

MFP értékelés otthon

Premium osztály

EPSON ECOTANK ET-4760 / ET-4700

Tökéletes nyomtató nagy mennyiségű nyomtatáshoz. A specifikációk a következők:

 1. Típus – tintasugaras;

 2. Maximális nyomtatási / szkennelési felbontás – 5760/2400 dpi;

 3. Patronok – 4;

 4. Mono / Color Print Speed ​​- 33/15 ppm;

 5. Csatlakozás – USB, Wi-Fi, Ethernet;

 6. Méretek (WXL) – 375x347x237 mm;

 7. Súly – 5 kg.

MFP értékelés otthon

Az előnyökből:

 1. Nagy kapacitású tintatartályok;

 2. Csökkentett ár nagyméretű nyomtatáshoz.

Hibák:

 1. magas kezdeti vételár;

 2. Csak 4 tinta szín.

Ez a viszonylag drága vásárlás akár 4500, akár 7500 színű nyomtatásra alkalmas. Cserélhető injekciós üvegek nagy kapacitású (ha szüksége van rájuk) költségek sokkal olcsóbb a legtöbb szokásos patron.

Egyéb kényelmes funkciók: Automatikus duplex nyomtatás, automatikus dokumentumadagoló 30 laphoz és közvetlen küldési faxok gyors beállított memória / szám / számok memóriával.

MFP értékelés otthon

Canon Pixma TS8320 / TS8350

Fényképek nyomtatásához ez a tökéletes lehetőség.

A tervezés 6 tinta rendszert biztosít a fotók minőségének javítása érdekében. Van egy intuitív érintőképernyő.

Az 5 tintapatronból álló gazdag Canon örökség alapján ez a modell javult. A felhasználó a CMYK, valamint a kék tinta alapján a Fekete pigment és festék hagyományos keverékét kapja, valamint az élénkebb fotók számára még simabb minőségű. Ez a legjobb A4 formátumú fotónyomtató a piacon. Ez egyformán jól kezelhető bármilyen feladattal.

A mono és a színes nyomtatás sebessége magas, és egy automatikus duplex funkciója van.

MFP értékelés otthon

MFP értékelés otthon

MFC-L3770CDW testvér

Legjobb lézernyomtató otthoni használatra. Lehetőség van 50 lapos ADP-vel és faxokkal.

Tipikus viszonylag olcsó lézernyomtató. A LED Mátrix alapján. A technológia lehetővé teszi, hogy a dokumentumokat legfeljebb 25 oldal / perc sebességgel bélyegezze. A felhasználó fénymásolatot készíthet, vagy beolvashatja őket a számítógépére, valamint faxot küldhet.

Egyszerű menü navigáció 3,7 hüvelyk érintőképernyős. Az NFC funkcionalitásában a szokásos opciókészülékek mellett: USB, Wi-Fi és Ethernet.

A fekete-fehér nyomtatás működési költsége kicsi, de a szín drága.

MFP értékelés otthon

MFP értékelés otthon

HP Color LaserJet Pro MFP479FDW

Ez a modell kiváló ár és minőségi arány. Hazánk számára, elég drága.

Ez a LED színes lézernyomtató ideális havonta 4000 oldalra történő nyomtatáshoz. 50 lapos automatikus dokumentumadagolóval, valamint automata duplexrel van ellátva másoláshoz, szkenneléshez és faxoláshoz. Közvetlenül az e-mailben és a PDF által beolvasható.

Az FDW verzióban a Wi-Fi engedélyezve van. Nyomtasson sebesség 27 oldal percenként mind a monokróm, mind a színes dokumentum számára. 2400 fekete-fehér és 1200 színes oldalakhoz elegendő patronok. A fő papírtálca 300 lapot foglal magában. Ez a paraméter 850 darabra növelhető további 550 lapos tálcát.

A nyomtató gyorsan és egyszerűen beállítható, amint azt az intuitív színű érintőképernyő 4,3 hüvelyk diagonálja.

Általánosságban elmondható, hogy ez a HP kiváló színű lézer otthoni használatra.

MFP értékelés otthon

MFP értékelés otthon

Epson Ecotank ET-7750

Legjobb szélesvásznú univerzális nyomtató. Támogatja a szélesvásznú nyomtatás A3-at+. Nagy kapacitású patronok. A szkenner csak A4 méretű.

Mivel az Epson nyomtatók sorában általában történik, ez a készülék tinta tartályokat tartalmaz a patronok helyett.

Nem lehet frissíteni több ezer fekete-fehér és színes dokumentumot, vagy akár 3400 kép 6×4 hüvelyk.

MFP értékelés otthon

MFP értékelés otthon

Tippek a választáshoz

A megfelelő MFP kiválasztása otthoni használatra, meg kell értened, Milyen feladatok szükségesek az ilyen berendezések végrehajtásához. A jó fotónyomtatáshoz érdemes figyelmet fordítania a drágább modellekre, a fekete-fehér dokumentumokra, hogy megvásárolhat egy eszközt és olcsóbbokat.

Elvileg a második lehetőség elegendő egy diák számára, de egy profi fotósnak jelentős összeget kell kialakítania.

Először is meg kell határozni a jövő MFP méretét. Hely, ahol áll, meg kell mérnie minden oldalról. A kapott térre, és meg kell tennie az eszközt.

Válasszon a tintasugaras és lézeres technológia között. Az Inkjet MFP-k az elmúlt években az egyik legnépszerűbb lehetőség volt. Ez történt, mert sokkal alacsonyabb kezdeti értékük van, mint a lézer eszközök.

Lehetővé teszik, hogy jobb fotókat készítsen, ha összehasonlítjuk a lézert.

MFP értékelés otthon

MFP értékelés otthon

MFP értékelés otthon

Azonban a tintasugaras eszközök lassabban dolgoznak, rossz eredményt adnak, ha alacsony minőségű forrás vagy alacsony felbontású.

A lézernyomtatók jobban megfelelnek a gyors nyomtatáshoz és nagy mennyiségben, de nagyobb méretűek.

Ha a felhasználó csak szöveges dokumentumokat nyomtat, lézer MFP – a legjobb választás. Gyors, szerény a szolgálatban, és kiváló minőségű. Bár a tintasugaras modellek hasonló minőségűek, lassabban dolgoznak, és sokkal több szolgáltatási alapot igényelnek.

Ha gyakran színes nyomtatásra tervez, akkor egy tintasugaras mfp-t kell választania. A fekete-fehér nyomtatással ellentétben a lézerkészülék színe 4 festéket igényel, ami jelentősen növeli a karbantartási költségeket. Ezenkívül a színes lézer MFP-k sokkal drágábbak.

Amikor fotókat nyomtat, a tintasugar MFP a legjobb választás. A lézeres egység nem nyomtat rosszul a speciális papírra.

Ennek eredményeként a képek mindig alacsony minőségűek.

MFP értékelés otthon

MFP értékelés otthon

MFP értékelés otthon

Ha fotózni szeretne, akkor meg kell vásárolnia egy eszközt egy memóriakártya-olvasóval, amely a használt kamerához megy. Így közvetlenül nyomtathat képeket. Néhány fényképnyomtatási eszköz LCD-képernyővel van felszerelve a nyomtatás előtti képek megtekintéséhez és szerkesztéséhez.

Azoknak, akiknek szüksége van egy szkennerre, tanácsot adni egy olyan eszköz megvásárlására, ahol kiváló minőségű érzékelésű. A szabványos MFP-k gyakran alacsony minőségű képeket jelentenek. Azonban azok, akik érdemes figyelni, drágák lesznek a felhasználó számára.

A legtöbb MFP-k fax funkcióval vannak felszerelve. Néhány, a prémium szegmensből, lehetővé teszi számodra, hogy több száz, és akár több ezer számot tároljon, és használja őket egy gyors készletre. A különálló modellek képesek a kimenő faxot ütemezett időre tartani.

Ami a kiegészítő funkciókat illeti, akkor mindenki úgy dönt, hogy magának. A drága modelleknél a papír mindkét oldalára nyomtatható. A közelmúltban az ilyen eszközök megfelelnek az internethez való csatlakozás képességével.

Ez lehetővé teszi, hogy közvetlenül reprodukálhassa a tartalmat, vagy küldje el.

MFP értékelés otthon

MFP értékelés otthon

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása