Miért ne kapcsolja be az LG TV-t, és mit kell tennie?

Ha az LG TV nem kapcsol be, a tulajdonosai azonnal konfigurálják a drága javításon és a kapcsolódó kiadásokon. Az okok, amelyek miatt a jelző villog, hogy bekapcsolja, és meggyújtja a villanykörte teljesen hiányzik, eltérő lehet – a hibáktól a felhasználó maga előtt az esemény technikai hibák. Mi a teendő, hogyan lehet kiküszöbölni a hibákat, ha a TV nem kíván bekapcsolni – érdemes megérteni ezeket a kérdéseket részletesebben.

Felhasználói hibák

A bontás komplex elektronikus technikák mindig költség nem szárny – a javítási költség a plazma vagy LCD képernyők gyakran és minden kiderül, hogy veszteséges a tulajdonos. Amikor az LG TV nem kapcsol be, nem szabad azonnal gyanítani a legrosszabbat. A legvalószínűbb, hogy a problémák okai az elemi hibák vagy esélyek, egészen könnyen megszüntethető.

 1. Nincs áram. Ha az áram a kimeneten nem megy a TV-hez, akkor nem fog működni. A probléma közvetett visszaigazolása lehet a házon feltüntetett jelzés teljes hiánya, a távvezérlő jelek reakciójának hiánya. Érdemes ellenőrizni, hogy a hálózati szűrő gombja nincs kikapcsolva, ha a kapcsolat rajta van, győződjön meg róla, hogy a dugók a konnektorban vannak.
 2. Az üzemmód helytelenül van kiválasztva. Az alvó üzemmódra való áttérés esetén a képernyő kialszik, de maga a készülék továbbra is szokásos módon működik, csak külső megnyilvánulások nélkül. Győződjön meg róla, hogy így van, a készenléti gomb megnyomásával a konzolon – a TV nem válaszol más parancsokra. Csak akkor, ha módosítja az eszközt, az eszköz újra készen áll a munkára. Nem kell túl gyakran használni az “alvás” funkciót, ebben az állapotban a technika sebezhetőbb a rövidzárlatra, más hálózati hibákra.
 3. Nem a jelforrás. Néha a TV maga van, de nem tekinti az alapvető televíziót vagy más tartalmat. A probléma megoldásához általában elegendő a jelforrás ellenőrzéséhez. A TV helyett állhat HDMI, AV. Csak a megfelelő módba kell mennie.
 4. A jogosulatlan hozzáférési védelem aktiválva van. Ebben az esetben a TV nem vezérelhető a házba beépített gombokból. De a távoli funkcióval minden funkció fog működni. Az opció a “gyermekek elleni védelem” -nek van elhelyezve – nem tudják maguknak a technikát felvenni.
 5. Vágó fényerő beállításai. Ha ennek az opciónak köszönhetően a felhasználó a minimális értékeket választotta, a képernyő fekete marad. Ebben az esetben be kell állítania és vissza kell adnia a normál fényerőt.

A leghatékonyabb hibák kiküszöböléséhez általában elegendő részletes tanulmány a kézikönyvhez, amely a TV-hez kapcsolódik: sok jellemző probléma merül fel ott.

Műszaki nehézségek

A technikai hibák között köszönhetően a TV nem reagál a befogadási parancsra, a biztosíték-bontásokat leginkább észleli. Úgy tervezték, hogy megvédje a drága felszerelést a feszültségcseppekből, és nyilvánvaló okok miatt fordulhat elő. Ha ez megtörténik, a TV ki van kapcsolva, nem reagál sokáig a konzol és a gombok parancsára, A pontos diagnosztikaért forduljon a szervizközpont szakembereivel.

Azok az okok, amelyek miatt az LG TV-technika nem kapcsol be más technikai hibákban is.

 • Tápellátás törés. A rendszer belsejében van, amikor a rendszer meghibásodik, olyan tüneteket adhat, mint hosszú képernyős terhelés, idegen hangok (kattintások, síp), szakaszos jelzőjel – villog, a kapcsolat nem állandó. A bontás túlmelegedéssel, túlterheléssel, égő tápegységgel járhat. És az erős feszültségcsökkenés után is, a zivatarok rövidzárlatos védőzárral működhetnek.
 • Szoftverhiba. Ha hiba történt a firmware-ben, vagy a felhasználó maga megtörte a megfelelő algoritmust, a TV az újraindítás örökbeeső módjához megy, nem válaszol más parancsokra. Ez néha történik, ha a TV-rendszer frissül a webOS-ra. Ha ez történt, akkor a megfelelő verziót kell letöltenie a külső tárolóforráshoz, és manuálisan kell telepítenie a frissítést.
 • Hibás működés a háttérvilágításban vagy mátrixban. Ugyanakkor a logó nem jelenik meg a képernyőn, amikor betöltésekor van, vannak csíkok vagy megvilágított helyek egy sötét panelen, repedések megjelentek az üvegen. Néha a hang megy, de a kép nem sugárzott.
 • A konzol nem működik. Ebben az esetben a mutató rendszeres sorrendben villog az ügyben, a TV gombjai maga bekapcsolnak és kapcsolják a funkciókat. A távoli csapatok nem kerülnek át.
 • Instabil feszültség. Ebben az esetben a jelző piros, szakaszosan villog (normál üzemmódban ez bekapcsol, mielőtt bekapcsolja a képet a képernyőn). A TV-tápegység egy gyenge áramot jelez a hálózaton, nem elegendő a kép megjelenítéséhez.

Hogyan lehet megszüntetni?

Értsd meg, hogy mit kell tennie az LG TV-bontáshoz, amely után nem kapcsol be, csak a diagnózis után lehet. Amikor a meghibásodást észleli, cselekedhet. A helyzettől függően a javítási algoritmusok eltérőek lesznek.

Nincs áram

Keresse meg az okokat, amiért az áram eltűnt, helyesen van szüksége.

 1. Ellenőrizze, hogy van-e villamos energia a házban, Apartman. Ha a ház leereszkedik, tisztázni kell, hogy a probléma helyi. Ha a nyilvános hálózat rendben van, de nincs áram a lakásban, a hiba minden, valószínűleg az “automatikus” vagy “cső” – az elosztópanelen vannak. Elég ahhoz, hogy visszaadja a karakat a munkahelyzetben, hogy mindent megtegyen. Érdemes megfontolni, hogy az elektromos biztonsági rendszer nem csak így működik – meg kell keresnie a túlterhelés vagy a rövidzárlat okát.
 2. Nézze meg a rozettát. Ezek az eszközök is sikertelenek. Ha a kiterjesztésen keresztül egy másik áramforráshoz csatlakozik, akkor minden megszerzett, a probléma a kimeneten van – ki kell cserélni, előzetesen bekapcsolva az objektumot.
 3. Ellenőrizze a tápkábelt. Átjuthat, felrobbant, háziállatoktól szenved. Bentálisan, de a huzal egyszerűen leválasztható a kimenetről. Ha a dugó érintkezik az áramforrásával, a kábel integritása normális, és a TV még mindig nem fog bekapcsolni, világos valami másról.

Tápellátás törés

A tápegység javítása vagy cseréje megköveteli az eset bontását, amelyben nagyfeszültségű részek vannak, beleértve a maradékdíjat is.

Szigorúan tilos megérinteni őket a kezükkel, vagy más módon cselekedni, anélkül, hogy speciális képzés nélkül.

Ha az áramellátó rendszer blokkolva van a feszültség ugrás miatt, a jellemző kattintások a TV-ügyben kerülnek elosztásra. Függetlenül megoldja a problémát nem fog működni – kapcsolatba kell lépnie a szervizközponttal.

És a tápegység nem működik A duzzadó kondenzátor miatt (Ebben az esetben, amikor megpróbálsz befogadni, a TV közzéteszi a humot és a sípot), kiégés ellenállás. Egy bizonyos tapasztalat jelenlétében önállóan csökkentheti őket a tábláról, új és telepítheti. A hibás elem általában jól észrevehető a szabad szemmel.

A mátrix vagy a megvilágítás

Ez a bontás még új televíziókban is előfordul. A torzított lámpa vagy a panel helyettesíthető a műhelyben, de ha a jótállási időszak még mindig cselekszik, akkor bölcsebb lesz az eladóval, hogy felvegye a hibás technikát. Ha a gyártó hibáját megerősíti, a TV-t visszaküldik az üzemhez az újrahasznosításhoz. A mátrix saját költségén történő megváltoztatása indokolatlanul drága. A lámpák cserélhetők, de jobb, ha nem csinálod magad.

Hibás távirányító

A kezdethez csak megpróbálhatja kicserélni az elemeket, vagy ellenőrizheti a telepítést. Ha ez nem segít, letölthet egy speciális segédprogramot okostelefonra vagy táblagépre. A mobileszközt teljes körű televíziós panelré alakítja. Ezek az alkalmazások közé tartozik a TV-távvezérlő, az iOS, Android modulokkal való együttműködés. És egyszerűen csak egy új PD-t vásárolhat, kompatibilis a TV vagy az univerzális sajátos modelljével.

Instabil feszültség

Ha a TV az instabil feszültség miatt leválasztásra kerül, akkor nem lehet bekapcsolni, ha a mutatók nem normalizálhatók. Először 30 percig kell leválasztani a készüléket a hálózatról, majd újjáépíteni az étkezést.

FIGYELMEZTETÉS A védelem ilyen eltávolítása nem mindig. Különösen nehéz esetekben szakembereket kell hívnia.

Kövesse az utasításokat, a legtöbb problémát, hogy merült fel a felvételét az LG márkanév TV lehet szüntetni önállóan, anélkül, hogy a szervízben.

További információ a hibaelhárítási módszerekről.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: