Mikrofonok tulajdonosai

Nehéz elképzelni a zenei ipar mikrofon nélkül. A kényelmes használat során előadások és egyéb rendezvények, tartók használhatók. Az univerzális kötőelemek mindenhol megtalálhatók: a konferenciatermekben, a műsorszórásban, a stúdiókban, a jeleneteken és más webhelyeken. Vannak olyan különleges állványok is, amelyek gyakoribbak a rögzítési stúdiókban. Beszélj ezekről és másokról.

Sajátosságok

A mikrofontartók minden típusának saját tulajdonságai vannak, mivel bizonyos feladatokra szánták. Néhányan felhívják a kezét, mások – a rezgések és zajok oltását. Egyél olyan rögzítőelemek, amelyek úgy vannak kialakítva, hogy a mikrofon felszerelése ne legyen olyan észrevehető.

Például az úgynevezett “PereKkka” kap egy speciális ruhadarabot a ruhákhoz. Az ilyen egyszerű eszköz lehetővé teszi, hogy mikrofont csatlakoztasson ruházathoz, hogy kevésbé látható legyen, anélkül, hogy a hangátvitel károsodna volna. Mikrofont is csatolhat egy hangszerre.

Figyelmet kell fordítani: gyakran ruhadarabok vannak felszerelve olyan szegfűszegekkel, amelyek megkarcolhatják az eszközt. A petbrogén mikrofon is csatlakoztatható a ruhák egyszerűbb verziójának ruháihoz – klip.

Mikrofonok tulajdonosai

Mikrofonok tulajdonosai

Fejtartók olyan konzolot jelent, amelyen a kábel és a mikrofon rugalmas vezetékre van rögzítve. Ez az opció lehetővé teszi, hogy rögzítse a készüléket a fejen, anélkül, hogy elrontja a frizurát a vezető televíziós programhoz vagy koncerthez, kihagyja a fejét a fej hátulján. A szabad kezek sok előnyöket adnak: munka egy számítógépen, tabletta vagy gesztus.

Univerzális asztali tartók Engedje meg, hogy bármilyen típusú mikrofont rögzítse, sikeresen tisztítsa meg a vibrációt és engedje el a felhasználó kezét. A professzionális szférában az ilyen kötőelemeket a televíziós stúdiókban és a műsorszórási stúdiókban használják. A vezető blogok és csatornák az interneten is aktívan használnak ilyen támogatást, értékeljük az összes előnyt. Általában egy stúdió kondenzátor mikrofon van felszerelve egy ilyen rögzítőre A “Spider” típusú tulajdonosában.

Az utóbbi két képkocka található egy másikban. A belső keret a rugalmas zenekarok felfüggesztése. Ez lehetővé teszi, hogy elkülönítse a stúdió mikrofon külföldi rezgésekből, hatékonyan az oltóikat. A popszűrővel összesítve egy gyönyörű hangot, amely megengedhető az észterekhez és a hangvezetéshez.

Mikrofonok tulajdonosai

Mikrofonok tulajdonosai

Mikrofonok tulajdonosai

Az asztali tartó egyfajta megfontolható kötőelem. Ilyen látható a konferenciatermekben vagy fogadásokban. A rugalmas vezeték nemcsak a kezét, hanem a mikrofon egyszerű és gyors beállítása is. A hang minősége nem változik.

A rackek nagyon népszerűek a sokoldalúság és az alacsony árak miatt. Ezek különböző konfigurációk tubuláris kialakítása. Két fő típusa van: kültéri és asztali modellek.

Mikrofonok tulajdonosai

Mikrofonok tulajdonosai

Az asztali mintákról már említettük. Az ilyen állványokat nemcsak a műsorszórásban és a felvételi stúdiókban használják – az interjú során is láthatja őket az újságíróktól is.

Kültéri állványok Két fő típusa van: Függőleges és “zhuravl”. Mind az, mind mások elsősorban a jeleneteken vagy állványokon használják, ahol a tömeges események vagy előadások tartják, karaoke. A “Zhuravl” egy függőleges állvány, forgószalaggal és mikrofon rögzítőfejjel.

Ez az opció univerzális, mint egy egyszerű függőleges rack: Gyorsabb és könnyebb konfigurálni egy szólista vagy hangszóró magasságát, valamint kényelmesen hangos zenészeket és hangszereket különböző pozíciókban. A mikrofonkábel a speciális klipekkel ellátott állványokon rögzítve van.

Mikrofonok tulajdonosai

Mikrofonok tulajdonosai

A fényképezőgépen lévő szerelvény két fő típusú kötőelemekkel történik: Zárójel vagy alak. A konzol egy tartó, amely az állványhoz rögzíthető. SHAPE – ONLLOCKED KERET, amelyhez további felszerelést (mikrofon vagy fény) csatlakoztathat. Az eladásra is sok univerzális kötőelem található, így biztosíthatja a mikrofon rögzítését a fényképezőgépen, beleértve az értékcsökkentést is.

Mikrofonok tulajdonosai

Mikrofonok tulajdonosai

Hogyan válasszuk ki?

A tartó kiválasztása számos körülménytől függ: a mikrofon típusától, a munka jellegéből, áron és minőségben. Minden rögzítőelemeket a feladatokhoz tervezték, és kinevezéssel használják őket.

Először is Szükséges figyelmet kell fordítani a mikrofon típusára, és megismerkedni minden olyan rögzítőelemmel, amelyet az erre terveztek. Például egy szokásos énekmikrofonhoz, ütéselnyelő rögzítéshez. Ezután el kell döntenie a munka jellegét: Ha a mikrofont főleg a stúdióban használják az asztalnál, az asztali állvány a lengéscsillapító tartóval van.

Paraméterek, mint például az ár és a minőségi játék nem az utolsó szerep. Nincs értelme túlfizetni a márkát, ha a “Unnamed” rack tökéletesen teljesítheti ugyanazokat a funkciókat. Fontos, hogy figyeljen a műanyag és a mozgó kapcsolatok minőségére, ha vannak. A mozgatható csatlakozások sérülékenyek, különösen akkor, ha a műanyag minősége sok kívánatos.

Mikrofonok tulajdonosai

Mikrofonok tulajdonosai

Áttekintés és kicsomagolás állványok a mikrofonhoz lásd többet.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása