Polarline TVS: Jellemzők, modell áttekintés, hogyan kell konfigurálni és csatlakozni

A mai napig az orosz háztartási készülékek piacát a külföldi áruk túlcsordulják. De számos hazai cégek, amelyek részt vesznek a kiadás az otthoni használatra szánt berendezések, különösen – TV-k.

Az egyik ilyen vállalat a Polar Enterprise. Melyek a vállalat jellemzői? A gyártó mely modelljeinek modelljei a legnépszerűbbek? A TV beállítása? Mindez megtanulod a cikkünkből.

Sajátosságok

A Polarline TV-k a Polar által gyártott termékek. A márka háztartási technikái Oroszországban készülnek. Hazánkban a márka az 1990-es évek óta létezett, de a Polarline TV-t csak 2005-ben kezdték kiadni. A gyártó a Kaliningrad régióban található. De a tartomány része A vállalat Alexandrov Vladimir régió városába megy.

A Társaság olyan modern televíziókat keres, amelyek megfelelnek a hazai fogyasztóknak. Ezek alkalmasak megtekintésére analóg kábel, digitális televízió, van egy megfizethető áron, és ellenáll a villamos energia csökken a hálózaton.

Emlékeztetni kell arra, hogy a vállalati fejlesztők folyamatban vannak az új modellek létrehozásában és tervezésében. Ugyanakkor a piaci helyzet vezetik őket, valamint csak a legújabb fejleményeket alkalmazzák.

A kényelem érdekében a vállalat hivatalos képviseleti irodákat nyitott az egész országban: mind az üzletek, mind a szervizközpontok maguk.

Népszerű modellek

Polarline 32pl52tc-sm

A TV Diagonal 32 hüvelyk. A kiváló minőségű kép szép Nagy felbontású, amely 1366×768, HD 720P-ben. Nézési szög – 178 fok.

A készülék méltósága kettős képminőséget tartalmazhat, több formátum és funkció jelenléte “Smart TV”. Ugyanakkor vannak hátrányok, például a hangszórók magas hangerejének rossz munkája.

Polarline 40pl51tc

A képernyő 40 hüvelyk. A TV nagyszámú funkcionális csatlakozóval rendelkezik, valamint egy elég magas színvonalú kép, még a költségvetési ár ellenére is. Azonban sok vásárló szeretne más modelleket, mivel a Polarline 40pl51tc nem rendelkezik a “Smart TV” funkcióval, és nem csatlakozik a Wi-Fi-hez.

Polarline 40pl52tc-sm

Ez a modell az “Smart TV” kategóriára vonatkozik. A képminőség meglehetősen magas szinten van, hasonlóan a hanghoz.

Ennek köszönhetően, hogy a TV a költségvetés kategóriájára utal, rendkívül alacsony minőségű szoftverrel rendelkezik.

Polarline 43pl51tc-sm

A modellt 43 hüvelyk nagyméretű képernyő jellemzi. A TV-nek nagyon vékony kerete van, és kiváló minőségű kép jellemzi. A szoftver rész is elég alacsony minőségű (mint az előző modellben).

Polarline 50pl52tc-sm

Az eszköz költsége körülbelül 20 000 rubel. Képernyő átlós – 50 hüvelyk. Emlékeztetni kell arra, hogy a TV-t a DLNA hiánya és egy nagyon kis mennyiségű rendelkezésre álló alkalmazások jellemzik.

Tehát meggyőződhet arról, hogy a televíziók tartománya meglehetősen széles, és minden vevő képes lesz kiválasztani az optimális eszközt.

Hogyan kell beállítani?

A Polarline TV konfigurálásához a használati utasításnak meg kell adnia. Ezt a dokumentumot a csatornák beállításairól, a konzol használatával, a TV és a T. D.

A telepítés távvezérlővel vagy a kezelőpanelen keresztül történhet, amely a TV külső testén található. Meg kell adnia a menüt, és kattintson a “Csatornák” gombra. Ezután válassza ki a műsorszórás országát.

Annak ellenére, hogy nagyszámú országot talál a listán (beleértve Oroszországot is), a tapasztalt felhasználók és a szakértők javasolják a Németországot.

Így a telepítés gyorsan és egyszerűen áthalad, és a TV-művelet a leghatékonyabban történik.

Az ország kiválasztása után lépjen a “TV mód” szakaszra. Ebben a részben el kell döntenie, hogy mi a műsorszóró formátuma. Ez több tényezőtől függ. Tehát, ha szokásos szobaantennát használsz, és ingyenes csatornákat szeretne használni, akkor az “éter” adásformátumhoz illeszkedik.

A következő lépés az elérhető csatornák megtalálása. Ehhez kattintson az “AutoPoyScript” gombra. Ugyanakkor válassza ki az “ALL” opciót. Így a rendszer mind a digitális, mind az analóg csatornákat keresi. Ha csak digitális keresést szeretne keresni, akkor az opciót használja.

Abban az esetben, ha a kábelcsatornákat konfigurálja, van egy adott elem, amellyel kiválaszthatja a “Teljes keresés” opciót. Ha ismeri az összes konkrét paramétert, kiválaszthatja a “Hálózat” opciót. Ezután kattintson a “Start” gombra, és várjon, amíg az automatikus csatorna keresési folyamat befejeződik.

Ezenkívül használhatja az automatikus csatorna keresés szokásos funkcióját, de manuálisan hajthatja végre. Ugyanakkor biztosan meg kell adnia a hálózat paramétereit.

Miután a csatornakeresés teljesen befejeződött, szerkesztheti a csatornákat (például annak megrendelését), valamint konfigurálhatja a fényerőt, a kontrasztot és más paramétereket.

Hogyan lehet csatlakozni a telefonhoz?

A Polarline TV-hez többféleképpen csatlakoztatható:

  • USB csatlakozón keresztül (Ehhez szüksége van egy olyan kábelre, amelyet kifejezetten e célokra terveztek);
  • HDMI-n keresztül (Ez megköveteli az Android-okostelefont vagy iPhone, valamint a megfelelő portjával felszerelt TV modell);
  • Wi-Fi közvetlen útján (Ez egy vezeték nélküli kapcsolat útválasztó nélkül);
  • A DLNA-n keresztül (Ebben az esetben szükséged lesz routerre);
  • repülőgépen keresztül (Csak iPhone eszközökre alkalmas);
  • Miracast keresztül (A rendszer hasonlóan működik az Airplay rendszerhez);
  • A Chromecast-on keresztül (szükség van egy speciális konzolra).

Választhat bármilyen módon kényelmes az Ön számára.

Értékelések áttekintése

A Polarline TV-k tapasztalt vásárlók és szakemberek valódi áttekintése pozitív irányú. Tehát megjegyzik, hogy a digitális antenna csatlakoztatásakor a készülék által továbbított képminőség jelentősen javul. Ezenkívül a felhasználók elégedettek az ár és a minőség, a megjelenés és a funkcionális teljesség arányával.

Vannak azonban néhány panasz a felhasználók számára: a távvezérlő gyorsan elrontott, és Sheal, gyakran nehézségek merül fel flash meghajtó használatakor. Ezenkívül a hibák a TV külön elemeiben és elemeiben merülhetnek fel.

Polarline eszközöket készítenek és gyűjtenek hazánkban. Ugyanakkor a minőségben nem különböznek a világpiac vezetőktől. Ennek megszerzése hasonló eszközöket, akkor nem csak termékeket vásárolni, amely megfelel az Ön egyéni igényeinek, hanem támogatja a hazai gyártók és az orosz gazdaság.

A Polarline 40pl51tc fullhd TV áttekintése az alábbi videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: