Radioratices: nézetek, a legjobb modellek áttekintése, kiválasztási szabályok

Az emberek folyamatosan felállnak minden új eszközzel, hogy az életük kényelmesebbé váljanak, érdekesebb és könnyebbé. Az ébresztőóra éles hangja senki számára nem felel meg, ez a szebb, hogy felébredjen a kedvenc dallamodra. És ez nem az egyetlen plusz a rádiófrekvenciák – sok hasznos funkcióval rendelkeznek, amelyet a cikkben tárgyalnak.

Sajátosságok

A modern személy számára idővezérlésre van szükség, mert sokan festették az egész napot. A nyomon követési idő segít mindenféle eszköz: csukló, zseb, fal, asztali óra, mechanikus vagy elektronikus akcióval. A népszerűséget ma és “beszélgetés” órákkal veszik fel. Rádiós vezérlésű modellek Képesek szinkronizálni az időt regionális, nemzeti vagy világmutatókkal egy osztott másodpercig.

Szinte minden rádiófrekvenciát kvarc stabilizátorokkal adnak meg, amelyek segítenek az instabil ac instabil ac körülményeinek pontos visszaszámlálásával.

Sajnálatos módon a háztartási tápegység (220 volt) nem mindig állandó, az oszcilláció az a tény, hogy az óra elkezd rohanni vagy leesni, egy kvarc stabilizátor segít megbirkózni ezzel a problémával.

Minden rádiófrekvencia különböző méretű izzó kijelzővel rendelkezik (folyadékkristály vagy LED). Vörös, zöld vagy fehér fényű modelleket választhat. A fényerő változatos, de nem függ a színtől. A nagyméretű képekkel rendelkező modellek kétféleképpen képesek beállítani a fényes jel telítettségét:

 • A kétpozíciós dimmer teszi a számokat világos nap és unalmas éjszaka;
 • Engedélyezze az izzítás telítettségének sima beállítását.

Az óra alatt vannak olyan akkumulátorok, amelyek energiatakarékosság esetén segítenek az összes végrehajtott beállítás mentésében. A modern rádiómodellek képesek támogatni a különböző médiát: CD, SD, USB.

Néhány rádió opció van felszerelve dokkolóállomással. A házon gombok vezérlése van, valamint távirányítóval is felszerelve. Van hely egy mobiltelefon telepítésére.

A hasonló rádiók modelljei különböző méretű, színeket és formákat termelnek, amelyek segítenek abban, hogy megfeleljenek a fogyasztók ízlésének kielégítésében.

Nézetek

A radixák különböznek egymástól a funkciók halmaza szerint. A lehetőségek száma közvetlenül befolyásolja az elektromos készülékek költségét – ezt a termékek kiválasztásakor figyelembe kell venni. A radiák különböző kritériumokkal különböznek egymástól.

A jel eloszlásával

A rádióvezérelt óra egy olyan eszköz, amely ötvözi az FM rádiót és az óra funkciót. Az FM rádió esetében a 87,5 és 108 megahertz közötti frekvenciatartomány jellemzi. És bár az átviteli távolság ebben a tartományban korlátozott 160 km, a zene és a beszéd jobb modulált, az FM-sugárzás sztereó módban történik.

A jelzés módjának különbségei a saját ideiglenes kódjaik továbbító állomásainak formátumai vannak. Az óramodellek a következő sugárzást vehetik igénybe:

 1. VHF FM rádióadatrendszer (RDS) – a jelet legfeljebb 100 ms pontossággal forgalmazza;
 2. L-tartomány és VHF digitális audio műsorszórás – A DAB rendszerek nagyobb pontossággal rendelkeznek, mint az FM RDS, a második pontossággal rendelkező GPS-vel egyenlőek lehetnek;
 3. Digitális rádió Mondiale (DRM) – nem tudnak versenyezni a műholdas jelekkel, de legfeljebb 200 ms-ig terjedő pontossággal rendelkeznek.

Funkcionalitás szerint

A rádióxek eltérő lehetőségekkel rendelkezhetnek, ez a termék fajai miatt különböző tartalma van. Az összes lehetséges rádiós ásatási lehetőség általános listáját mutatjuk be.

Riasztás

A legnépszerűbb fajok közé tartozik a rádió otthonok. A kedvenc rádióállomások hangjai segítenek a felhasználók számára, hogy jó hangulatban ébredjenek fel, Nem ugrik a stresszes stresszből a hagyományos ébresztőóra. Hasonló lehetőség nemcsak felébredni, hanem aludni, ha egy monoton lullaby dallamot választottak ki. Egyes modellekben két riasztási záró zárható egyszerre, egy 5 napos üzemmódban (hétfőtől péntekig), egy másik – 7 nap alatt működik.

Rövid alvási lehetőség (szundi)

Jó azoknak, akiknek nehéz felkelni az első jelre. Csak egy gomb van, amely lehetővé teszi az ébresztőórák megismétlését, Miután egy másik 5-9 percig ébrednek, míg a test alkalmazkodik az elkerülhetetlen emelkedés gondolatához.

Független idő

Egyes eszközök két független órát léteznek, amelyek egyenlőtlen időt mutathatnak, például különböző időzónákból származó adatok.

Rádiótunner

Lehetővé teszi, hogy az órát teljes körű rádióval használja az FM tartományban lévő frekvenciákkal, elegendő a rádióállomás testreszabásához. By the way, nem teheted meg minden alkalommal, de egyszerűen a készülék 10 kedvenc rádióállomás és program konfigurálásához. A rádió könnyen átkapcsolható a riasztási funkcióra, ha a hangerőszabályzást jelzi, jelezve a kívánt időt.

Lézer kivetítő

Ez az opció lehetővé teszi, hogy a tárcsát bármely síkra telepítse a kívánt méretű telepítéssel. Például egy személy használta a jobb oldalon aludt, és az óra a bal oldalon áll. A vetítési funkció segít a tárcsa átvitelét az ellenkező falra, anélkül, hogy a készüléket áthelyezné. Szokott aludni a hátán elég ahhoz, hogy megnyissa a szemét, hogy az óra felhős a mennyezeten.

Időzítő

Az ilyen lehetőség releváns azok számára, akik szeretnék elaludni a kedvenc rádióállomás hangjai alatt. Ha először beállítja a leállítási funkciót, a rádió automatikusan kikapcsol a határidőn belül. Az időzítő bármilyen időközönként megjelölhető, például az edzés vége, vagy emlékeztetőt állíthat be a főzési időre.

Éjjeli lámpa

Néhány modell, mint egy kiegészítő elem, éjszakai fényt tartalmaz. Ha nem szükséges, az éjszakai fény le van tiltva és elrejthető.

Játékos

Egyes modellek nem korlátozódnak csak a rádió tartalmára, a CD-lejátszó beépül. Az ébredésért megfelelő dallamokat rögzíthet egy CD-n, és ébresztőóra (vagy lulling).

A naptár

Naptár, amely minden alkalommal telepítve, segíti, hogy mi a második szám, hónap, év és nap a héten.

Meteorofunkció

Az órákon és a rádió mellett, Az ilyen eszköz tartalmazhat egy miniatűr klimatikus állomást, amely a távérzékelők miatt jelentést tesz, milyen hőmérsékletet és páratartalmat jelent a helyiségben, valamint a szomszédos szobákban és az utcán. A külső környezet hőmérséklete képes -30 és +70 fok közötti mérésre. A helyiségérzékelő számos mutatót tartalmaz -20 és +50 Celsius fok között. És a bárdiagramon az elmúlt 12 órában (nő vagy esik) változások láthatók.

Beállíthatja a készüléket, hogy a jelet kritikus vagy alacsony hőmérsékleten táplálja. Ez a funkció segít a légi jelzések nyomon követésében, ahol kisgyermekek vannak, üvegházakban, borospincékben, ahol klímaváltozásra van szükség.

A készülék képes csatlakozni akár 4 érzékelő a különböző szobákban, amelyek azt mutatják, nem csak az aktuális hőmérsékletet, de a legnagyobb, vagy alacsony, fix napközben.

A legjobb modellek értékelése

Hogy biztosak legyenek a rádióberendezések kiválasztásában, a preferencia jobb, ha híres márkáknak adják. Kínálunk, hogy megismerjük a legjobb felső modelleket ma.

Rolsen CR-152

Kompakt készülék gyönyörű designnal, jól alkalmas hálószobával. Könnyen konfigurálható, kiváló akusztikai adatokkal rendelkezik. Az FM Tuner és az időzítő lehetővé teszi, hogy naponta elaludjon, és felébredjen a kedvenc dallamára. A gyönyörű modell sok funkcióval kellemes ajándék lehet a rokonoknak és szeretteinek.

RITMIX RRC-818

A kompakt méretek ellenére a rádióvegyület erős hanggal és tágas akkumulátorral rendelkezik. A rádió mellett a modell Bluetooth és egy játékos funkcióval rendelkezik, amely támogatja a memóriakártyát. A készüléknek köszönhetően egy telefonbeszélgetés lehetséges a Hands Free módban. Hátrányokhoz kapcsolódik A fényerő beállítása és csak egy riasztás jelenléte.

Sangean WR-2

A történelmi háttérrel rendelkező tervezés megfelel a Retrosztilis belső terekben. Az egyszerű alak ellenére az eset a mechanikai hatásokkal szembeni erős fajták természetes fából készült. A modellt egy kis kijelzővel kell ellátni, ugyanakkor számos modern funkcióval rendelkezik.

Van egy fejhallgató csatlakozó, a fényerő beállítása, a frekvencia beállítása. A készüléket a kezelőpanel kiegészíti.

Philips AJ 3138

A modell két független ébresztőóra, sima hangjelzés és csodálatos megjelenés – az ősi ébresztőóra. A digitális tuner 100 km-es sugáron működik. Companion a gombok és a praktikus hangrögzítő helyén.

Sony ICF-C1T

A rádióadások két tartományban vannak – FM és AM. Az ébresztőóra 10 percenként megismétli a jelet 10 percenként. A fényerőt szabályozzák.

Hogyan válasszuk ki?

A rádiófrekvenciák megvásárlása előtt óvatosan olvassa el az eszközt tartalmazó beállítások listáját, és fontos. A “csak abban az esetben” funkciók esetében nem lehet túlfizetni. Amikor a feladatok érthetővé válnak, a vásárláshoz, és válasszon egy modellt megfelelő lehetőségekkel. Néhány árnyalatokat kell figyelembe venni.

 • Azok a felhasználók, akik megakadályozzák az alvás fényesen megvilágított kijelzőt A fényerőbeállítással rendelkező modellen. Alkalmas ilyen esetekben és vetítő rádióban. Ez segít megtanulni a megfelelő síkból származó hanyagság vetület idejét, maga a fénytárcsa könnyen elrejthető.
 • Aki a rádióra összpontosít, választania kell Modellek kiváló minőségű hanggal, Figyelembe véve a kapott rádióállomások számát.
 • Azok számára, akik fontos klímavédelmi szabályozásra van szükség Rádiós szemüveg meteorológiai állomással. A modell kiválasztása, figyelmet kell fordítania a felajánlott érzékelők számára és a hőmérséklet-tartományra.
 • Jobb, ha inkább az eszközöket szeretné, Nem csak a rövid tartományban lévő jeleket kaphat.
 • Néhány felhasználó fontos Képes támogatni a különböző média (CD, SD, USB).
 • Vásárláskor meg kell győződni arról, hogy A modellben van egy kvarc stabilizátor.

A radiaták nem csak többfunkciós és hasznosak – ez a kis gyönyörű eszköz tökéletesen beágyazódik a modern belső térbe, és sajátos díszítéssé válik.

Csak előre kell tudnunk, ha a modellt választjuk: a konyha, a gyermekszoba, a szekrényben, a falon – és válassza ki a megfelelő kialakítást.

Ezután nézze meg a rádió videó felülvizsgálatát.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: