Telepíthetek hűtőszekrény TV-t?

Sok apartmanok láthatják a tv-készüléket a konyhában. És bár az élelmiszerek során a fogaskerekek megtekintését nem fogadják az orvosok, a valóság nem mindig felel meg a szabályoknak – és semmi sem végezhető el róla. Mindenki szabadon kezelheti az egészségét, mivel szükségesnek tűnik. Csak azzal foglalkozhatunk, hogy a konyhában lévő hűtőszekrényre telepíthető-e egy TV-készüléket a vacsoraasztal előtt bármely más szabad hely hiányában, vagy ez feltétlenül lehetetlen erre.

A technológia tervezési jellemzőinek hatása

Ha követi a hűtőszekrény működési szabályait, akkor tilos bármilyen elemet helyezni rajta. A tetején lévő nehéz tárgy negatívan befolyásolja a hűtő kompresszor működését, például gyakrabban fog bekapcsolni, mint amire szüksége van.

És mivel a régi modellek televíziók általában „braveled”, akkor ők, természetesen, nagyon nehéz a hűtőszekrény tetejére panel. A súlya alatt egy másik hiba fordulhat elő, kivéve a kompresszor terhelésének növekedését. A televízió súlya a hűtőszekrény műanyag paneljének kereskedelme, ezáltal megzavarhatja az eszköz hőszigetelő rétegét, és ezzel normál hűtési móddal.

Valamint a nagyméretű televíziók, amelyek a hűtőegység felső paneljének hátsó részéből beszélnek, megsértik a motor hűtési módját, ami fenyegeti a túlmelegedést.

A hűtőszekrény fedéllel történő felszerelése esetén egy új generáció keskeny televíziós panelje már aggódott, és nem annyira aggódik a hűtőszekrényhez, mennyit a TV-nek. Ilyen televisers elég könnyű és instabil, különösen a körülmények rezgésének hűtőegység – esetleg a csepp, ha a kompresszor működik, vagy akkor is, ha a nyitási és zárási a hűtőszekrény ajtaját.

A hűtőberendezés rezgése befolyásolja a televíziót negatív: a kép torzul, különösen az engedélyezési idő alatt, és kapcsolja ki a kompresszormotort. Ezenkívül a TV-t le lehet választani, ha a feszültség hiányzik az aggregátum idején. Idővel a rezgés hatása a TV és a kinescope működésével kapcsolatos problémákat okozhat.

A modern hűtőszekrények nagy méretűek. Következésképpen a TV elhelyezkedése kényelmetlen lesz a néző számára – túl magasra kell emelni a fejét, ami meglehetősen unalmas a nyakra.

Elektromágneses sugárzás

Az elektromágneses hullámok áramlatainak két háztartási elektromos készülékek közeli szomszédsága egyaránt részletesen részletezett mindkét eszköz esetében.

Az egyes eszközök elektromágneses sugárzása hátrányosan befolyásolja a másikat, a villamosenergia-fogyasztás növekszik.

Nem kívánatos növelni az elektromágneses hátteret a konyhában és az emberek számára. Bármely új háztartási készülék, megjelenő vagy a konyhában, negatívan befolyásolja az emberi egészséget. És a hűtőszekrény egymás utáni sugárzására és a televízióra támaszkodva kétségtelenül káros, és a hűtőegységen belüli termékek esetében.

Következményekkel jár

A Hűtőegység tetején található konyhai TV-készülékben elhelyezett házigazdák cselekvéseinek eredményeit feltételezheti.

 • A hűtőszekrény több energiát fog fogyasztani, kevésbé gyakran leválasztja, megpróbálja fenntartani a megadott hőmérsékletet. Ennek oka: A kompresszor helytelen működése a terhelésből a nehéz TV súlya alatt, és talán a hűtőszekrény felső burkolatának hőszigetelését károsíthatja. Ennek eredményeként a teljes hűtőberendezés gyorsabb meghibásodása, mint a becsült erőforrás az aggregátum megfelelő működésével.
 • A kompresszor motor túlmelegedése a zárt térben való elégtelen hűtés miatt. Az ilyen jelenség oka lehet bezárni a hátsó felső légrés TV kiugró részét a fal és a hűtőszekrény között (szellőztetés lesz törött).
 • A hűtőegység rezgése meghibásodást okozhat a TV működésében: az elektromos csatlakozásokban kimerültek, a kinescope luminofora permetezése, a kép villogása. És ez is lehet esni egy vevőt.
 • A konyhai tér megnövekedett elektromágneses sugárzása hátrányosan befolyásolja az emberi egészséget. Az emésztőrendszerre azonban a TV-programok megtekintése ártalmas az emésztőrendszerre.
 • Az eszközök elektromágneses hatásai mindkét eszköz lebontásához vezetnek.
 • Kényelmetlen TV TV-vel, ahol a nagy forráspontú hűtési tervezés tartózkodása esetén befolyásolhatja a szem és a nyak csigolyák betegségeit.

A megfelelő hely kiválasztása

Amint a fenti tényekről látható, a TV-készülék elhelyezése a konyhában a hűtőszekrényben meglehetősen sikertelen (lehet mondani, egy extrém) megoldást, amely nem vezet semmit, mint az emberi egészségügyi tervben, és tekintetében az ilyen közeli kapcsolattartás melletti berendezések megvalósíthatósága.

Ha legalább a legkisebb lehetőség áll fenn a helyzet megváltoztatására a negatív következmények csökkenésére, akkor meg kell használnia. Ehhez keresse meg a konyhát egy másik helyet a TV-hez, és nem hűtőszekrény, hogy állványként használja.

És a fő kritériumoknak olyan pillanatoknak kell lenniük:

 • Hogy kényelmes legyen a TV-t mind a magasságban, mind a szükséges szögben;
 • A képernyő távolsága nem kevesebb, mint 5 átlós;
 • A képernyő nem eshet a képernyőre;
 • távol a nedves helyektől (azaz a TV telepíthető a mosogatóról);
 • A konyhai kályha nem alkalmas a TV mellé.

A fentiek alapján arra lehet következtetni, hogy a TV-készülék elhelyezésére szolgáló legjobb helyek a konyhaházban egy falszekrény vagy egy speciális polc.

Csak a konyhabútor megrendelésénél vagy kiválasztáskor figyelembe kell venni a TV kiválasztási tényezőjét. De nem kell elfelejtened a készülék körüli szellőztetését.

A második lehetőség fali konzolok lehetnek egy TV-vel, forgó eszközzel. Ugyanaz az elforduló eszköz a szekrényben elhelyezhető, hogy a böngészés kényelmes legyen.

Arról, hogy hol találja meg a TV-t a konyhában, lásd a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: