Válassza ki a fehér fejhallgatót

A fejhallgató választéka folyamatosan növekszik. Üzletek különböző funkciókkal és megjelenéssel rendelkező modelleket értékesítenek. Nagyon népszerű eszközök stílusos fehér színű. Az ilyen fejhallgatókat vonzó kialakítás jellemzi. Ebben a cikkben megtudjuk, hogyan válasszunk hasonló eszközöket.

Nézetek

Az univerzális fehér színben készült modern fejhallgatómodelleket gazdag választékban képviselik. Választhat egy megfelelő eszközt bármilyen kéréssel. Tekintsük részletesen, hogy milyen kritériumokat választanak el ezek a szerkentyű, és milyen tulajdonságokkal rendelkeznek.

Válassza ki a fehér fejhallgatót

Válassza ki a fehér fejhallgatót

Építéssel

A tervezési funkciók alapján megkülönböztethetők a hófehér fejhallgatók következő lehetőségei.

 • Felső. Ezek a modellek felülmúlják a füleket felülről. A hangszóró nem esik a hallgató fülcsatornájába, így a készüléknek erős hanghullámokat kell bocsátania.
 • Intrakanál. Nagyon népszerű ma, mivel ezek egy hatalmas választékban kerülnek bemutatásra. Sok példány meglehetősen olcsó. Az ilyen fejhallgatók közvetlenül behatolnak a felhasználói csatornába, így nem tudnak behatolni a külföldi külső zajokra és hangokra.
 • Betét. Az ilyen termékeket a hallgató fülébe is beillesztik, de ne adjanak át a nagyobb mélységbe. Ezek a legolcsóbb modellek, amelyeket gyakran az MP3 lejátszókkal vagy telefonokkal vannak beállítva.
 • Monitor. A monitor lehet a felvételi stúdiókban használt professzionális fejhallgató. Az ilyen eszközök zárják a személy füleinek teljes területét. Leggyakrabban a monitoreszközöket nagy méretek jellemzik, vastag kábellel felszerelve. Az ilyen szerkentyűek erőteljes és kiváló minőségű hangot adnak ki.
 • Teljes méretű. Ezek a fejhallgató is bezárja a fül teljes felületét, és jó szigetelést biztosít a szükségtelen zajtól. Jellemzően az ilyen eszközök a prémiumosztályba tartoznak.

Gyakran hajtják végre az összecsukható formában, és kiegészítik a nem túl hosszú vezetéket.

Válassza ki a fehér fejhallgatót

Válassza ki a fehér fejhallgatót

Az eszköz kibocsátásával

A készüléken az emitter fejhallgatók a következő alfajokra oszthatók.

 • Erősítés. Nem mindenhol használják, de csak drága intrakanális fejhallgatóban. Különbözik a nagy teljesítményt és az érzékenységet.
 • Iso és ortodinamikai. Két erős mágneses részekkel felszerelt, amelyek között van egy komplex radiátor egy speciális filmből permetezéssel.
 • Elektrosztatikus. Az ilyen eszközök nem találhatók ingyenes eladásban. Ban, az emitter egy membrán, amely egy pár elektróda között van. A készülék nem garantálja a hang torzítást.
 • Dinamikus. A leggyakoribb eszközök, de nem hibátlanul kiváló minőségűek. Az ilyen struktúrák a legegyszerűbbek, így szinte bármilyen típusú eszközbe ágyazódhatnak.

Válassza ki a fehér fejhallgatót

Válassza ki a fehér fejhallgatót

A jelátviteli módszer szerint

Ez a paraméter befolyásolja a fejhallgató egyszerű használatának mértékét. Opciókat adnak ki.

 • Vezetékes. Gyakori és olcsó modellek. A hasonló eszközök hangminősége gyakran a modern vezeték nélküli példányok előtt áll. A kapcsolatot a standard 3,5 mini aljzat vagy USB csatlakozó segítségével végezzük.
 • Vezeték nélküli. A fejhallgató ilyen modelljeivel elfelejtheti az örökre zavaró vezetékek problémáját. A hangátviteli technológia infravörös vagy rádió (az ilyen modellek nagyon nehéz találkozni).

Hangjeladóval ezek a modellek a leggyakrabban a Bluetooth modulhoz kapcsolódnak.

Válassza ki a fehér fejhallgatót

Válassza ki a fehér fejhallgatót

A szorosság mértéke szerint

Tekintsük, hogy milyen típusú típusokat osztanak fel a fejhallgató, e kritérium alapján.

 • Nyisd ki. Nagyon kényelmes modellek, de gyengén védik a külső zaj ellen.
 • Zárva. A csészéket nem kiegészítik a perforáció, mint a nyílt modellek, így a hang kizárólag a hallgató fülében kerül elküldésre. A környező hangok és zajok nem hallhatók.

Válassza ki a fehér fejhallgatót

Válassza ki a fehér fejhallgatót

A szerelési mikrofonon

E paraméter alapján osztja ki a következő eszközöket.

 • A vonalon. A mikrofon rögzíthető a fejhallgató vezetékén. Ez az opció megfelel azoknak a felhasználóknak, akik nagyon keveset használnak a megadott részleteket.
 • Rögzített. Ideális megoldás a munkához, például álló számítógéppel. Az ilyen eszközök azonban az okostelefonokhoz és a tablettákhoz kapcsolhatók.

Válassza ki a fehér fejhallgatót

Válassza ki a fehér fejhallgatót

A legjobb modellek

Tekintsünk néhány jó minőségű fehér fejhallgatót.

 • Jbl tune120 tws fehér. Kiváló minőségű mikrofon vezeték nélküli fejhallgató. Különbözik a zárt akusztikai teljesítményben, így könnyen hallgathatja kedvenc zenei pályáit a nyilvános helyeken – a felhasználó nem zavarja az idegen zajokat. A Bluetooth-hálózatnak köszönhetően más eszközökkel való kapcsolatot hajtanak végre. Az Ambushura szilikonból készül, lítium-ion akkumulátort biztosít, amely 4 órányi folyamatos működést biztosít.

Válassza ki a fehér fejhallgatót

 • Sony Wi-C300 fehér. Plug-in vezeték nélküli fejhallgatók beépített Bluetooth modullal (4. verzió.2). A fejhallgatót zárt akusztikus teljesítmény mellett végzik, dinamikus technológiát terveznek. Offline üzemidő 8 óra.

Válassza ki a fehér fejhallgatót

 • JBL TUNE600BTNC fehér aktív zajcsökkentéssel. Népszerű vezeték nélküli modell Fehér Kiváló minőségű fejhallgató. Az eszköz típusa – számla, a beépített Bluetooth verzió 4 modul van megadva.egy. Van egy kényelmes hangerőszabályozás. A modul kialakítása összecsukható, saját mikrofon van.

Válassza ki a fehér fejhallgatót

 • Rombica mysound bh-06 fehér. Ezek a teljes méretű monitor fejhallgató, zárt típusú akusztikus kialakítással. Kényelmes hangerőszabályozás. A tervezés összecsukható. Az öko-faból készülnek.

Válassza ki a fehér fejhallgatót

 • Interstep SBH-520 TWS WHITE. A népszerű mikrofon fejhallgatók zárt akusztikai kialakítással rendelkeznek. Lágy fúvókákkal, amelyek hatékony zajcsökkentést biztosítanak. Az audioforrásokhoz való csatlakozás a beépített Bluetooth modul (5. verzió).0). A fejhallgatóba beépített mikrofon.

Van egy lítium-ion akkumulátor, amely 4,5 órányi folyamatos működést biztosít.

Válassza ki a fehér fejhallgatót

 • Jbl c100si fehér. Olcsó, de kiváló minőségű vezetékes fejhallgató. Az eszközök könnyen és könnyen használhatóak. Zárt akusztikus kialakítás és dinamikus technológia. A készülékhez tartoznak 8 további ütem. Fejhallgató típusa – betét.

Válassza ki a fehér fejhallgatót

 • Sony MDR-XB550AP White. Kényelmes vállalati termékek, amelyek elegáns és vonzó kialakításúak. Vezetékes kapcsolatot és zárt akusztikus végrehajtást biztosítson. Fejhallgató típusa – számla, technológia – dinamikus. Van egy mikrofon. Az érzékenység 102 dB.

Válassza ki a fehér fejhallgatót

Hogyan válasszuk ki?

Elemezzük a fő kritériumokat, amelyekből érdemes visszaszerezni a kiváló minőségű fehér fejhallgatót.

 • Az akvizíció célja. Döntse el, hogy pontosan szüksége van fejhallgatóra. Ha kiválaszt egy professzionális felvételi stúdió modellt, akkor közelebb kell lennie a drága monitor eszközökhez. Ha a technikát megvásárolja a ház szokásos hallgatásához, vagy az utcai kilépések során, akkor választhat valamivel megfizethetőbb és kényelmesebb funkciókat.
 • Műszaki adatok és funkciók. Fedezze fel a kiválasztott fejhallgató összes paramétereit, amely ismeri a kísérő műszaki dokumentációt. Az opciók kiválasztása, hogy meg kell nem kell túlfizetés egy drága modell konfigurációk, hogy nem lesz szükség.
 • Kényelem. Ellenőrizze, hogy a hófehér fejhallgató milyen kényelmes lesz az Ön számára. Ha van lehetőség, találkozzunk velük (általában megpróbálhat felső modelleket). Az eszközöket nem szabad a fejre, vagy fájdalmas érzéseket okozhat.
 • Megjelenés. Óvatosan ellenőrizze a modulot a fizetés előtt. A fehér fejhallgatónak tökéletes állapotban kell lennie. Az eszközökön nem lehet hiba vagy kár. Vessen egy pillantást az eszköz hófehér felületére – meg kell tisztítani, sárga vagy sötét foltok nélkül.
 • Hangminőség. Ha megtapasztalhatja a technikát a boltban, győződjön meg róla, hogy tesztelje azt. Ha az otthoni ellenőrzést kapja, ne pazarolja az időt hiába – győződjön meg róla, hogy a zenei gépek a hangot tiszta, zaj és torzítás reprodukálják.
 • Márka. Vásároljon fehér fejhallgatót. Nem hiszem, hogy minden márkás termék túl drága lesz. Sok híres cég termel kiváló minőségű és megbízható fejhallgatót, amelynek költsége demokratikus.

Ha magas színvonalú eredeti árut szeretne vásárolni, érdemes egy speciális boltba kerülni, ahol a hangberendezést a gyártó garanciájával hajtják végre.

Válassza ki a fehér fejhallgatót

Válassza ki a fehér fejhallgatót

A következő videóban látni fogja a fehér fejhallgató JBL T450BT felülvizsgálatát.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása