Válasszon egy CANON teljes képkocka kameráját

A kamerák modelljei zavartak a fogyasztók, akik magas színvonalú és olcsó felszerelést szeretne találni. Ez a cikk segít navigálni a fotográfiai fotók számára.

Terminológia

Annak érdekében, hogy megértsük, mit beszélünk a cikkben, akkor a szakemberek által alkalmazott feltételekkel kell lennie.

Teljes érzékenység (ISO) – a digitális gép paramétere, amely meghatározza a digitális kép numerikus értékének függését az expozícióból.

Növényfaktor – a feltételes digitális érték, amely meghatározza a szokásos keret átlójának arányát az “ablak” átlójához.

Teljes rádiós teljes keretérzékelő – Ez egy 36×24 mm-es mátrix, 3: 2 képaránya.

Aps – szó szerint “fejlett fotóként” fordítja le. Ezt a kifejezést a film korában használták. A jelenleg digitális fényképezőgépek azonban két szabványon alapulnak, APS-C és APS-H. Most a digitális értelmezések eltérnek a keret kezdeti méretétől. Emiatt egy másik nevet alkalmaznak (“megszórva mátrix”, ami azt jelenti, hogy “vágott”). Az APS-C a legnépszerűbb formátum a digitális kamerák között.

Sajátosságok

Teljes képes kamerákat jelenleg készítse el a piacon az ilyen eszközök, mivel nem volt erős a verseny formában tükör nélküli fényképezőgépek, amelyek olcsó és kompakt méretben.

Együtt a A tükörbeállítások a professzionális berendezések piacára költöznek. Jobb tölteléket kapnak, a költségek fokozatosan csökkennek. A teljes keret kamerák jelenléte a legtöbb fotós számára elérhetővé teszi ezt a berendezést.

A kapott képek minősége a mátrixtól függ. A kis mátrixok elsősorban a mobiltelefonokban találhatók. A következő méret megtalálható a “SOAPNYA”. A tükör nélküli opciókat az APS-C, a mikro 4/3, és a szokásos tükörkamrák APS-C mátrixok 25.1×16.7. A legjobb megoldás a teljes képkocka kamerák mátrixja – itt van mérete 36×24 mm.

A felállás

Az alábbiakban a legjobb modellek a Canon teljes keretével.

  • CANON EOS 6D. A legjobb kamerák vonala megnyitja a Canon EOS 6D-t. Ez a modell egy kompakt tükörkamra, amelynek érzékelője 20,2 mp. Ideális azok számára, akik szeretnek utazni és portrék készítése. Lehetővé teszi, hogy irányítsa az élességet. Ez a berendezés kompatibilis az EF széles látószögű lencsék többségével. A Wi-Fi eszköz elérhetősége lehetővé teszi a barátaival és a fényképezőgép vezérlését. Ezenkívül érdemes megjegyezni azt a tényt, hogy a GPS-modul beépül az eszközbe, amelyet az utazó mozgása rögzít.

  • Canon EOS 6D Mark II. Ez a tükörkamera kompakt csomagban jelenik meg, és meglehetősen egyszerű vezérléssel rendelkezik. Ebben a modellben az érzékelő 26,2 megapixeles töltést kapott, amely lehetővé teszi, hogy kiváló fotókat kapjon még homályos világítással is. Az ilyen berendezésekkel kapott képek nem igényelnek utófeldolgozást. Ezt egy erőteljes processzoron és fényérzékeny érzékelőn keresztül érjük el. Érdemes megemlíteni a beépített GPS érzékelő és a Wi-Fi adapter ilyen berendezését. Ezenkívül a készülék Bluetooth és NFC-vel van felszerelve.

  • EOS R és EOS RP. Ezek vándorló teljes keret kamerák. A készülékek COMOS érzékelővel vannak ellátva, 30 és 26 MP-vel. Látnivalók fordulnak elő a keresővel, amelynek felbontása meglehetősen magas. A készüléknek nincs tükrök és pentaprizmus, ami jelentősen csökkenti a súlyát. A felvételi sebesség a mechanikai elemek hiánya miatt nő. Fókuszsebesség – 0,05 s. Ez a mutató a legmagasabb.

Hogyan válasszuk ki?

A szükséges követelményeknek megfelelő termék kiválasztásához meg kell tanulnia az eszköz paramétereit.

Az alábbiakban az eszköz mutatói a különböző paraméterekért felelősek a felvételkészítés során.

  • Perspektivikus kép. Vélemény van arra, hogy a teljes keretkamera képnézete eltérő. Ez azonban nem. A perspektívát a felvételi pont állítja be. A fókusztávolság megváltoztatása, megváltoztathatja a keret geometriáját. És a termény tényezőre való összpontosítás megváltoztatására a keret azonos geometriáját kaphat. Emiatt nem szükséges túlfizetni egy nem létező hatást.

  • Optika. Érdemes megjegyezni, hogy a teljes keret technika magas színvonalú követelményeket helyez el egy ilyen paraméter optikára. Emiatt a vásárlás előtt alaposan meg kell vizsgálni a berendezésekre alkalmas lencséket, különben a képminőség nem kérheti, hogy a felhasználó az elmosódott és a fényerő miatt. Ebben az esetben tanácsot adhat a széles látószögű vagy magas színvonalú javító lencse használatával.

  • Érzékelő mérete. Ne túlfutad a paraméter nagy jelzőjét. Az az, hogy az érzékelő mérete nem felelős a pixeljelzőért. Ha biztosítja Önt a boltban, hogy a készülék nagyjából kibővített érzékelő paraméter, amely egy tiszta plusz modell, és ez ugyanaz, mint a képpontok, érdemes tudni – ez nem. Az érzékelő méretének növelése, a gyártók növelik a fényérzékeny sejtek központja közötti távolságot.

  • APS-C vagy teljes keret kamerák. Az APS-C sokkal kompatáltabb és könnyebb a teljes keretükben. Ezért, a láthatatlan felvételért, jobb választani az első opciót.

  • Kivágás. Ha korona képet kell kapnia, javasoljuk az APS-C használatát. Az a tény, hogy ugyanakkor a háttérkép egyértelműnek tűnik a teljes kerethez képest.

  • Kereső. Ez az elem lehetővé teszi a képeket még élénk fényben is.

Érdemes megjegyezni, hogy a teljes szelepes kamerával ellátott berendezés alkalmas az emberek kategóriájára, akik magas ISO lencsével együtt használják. kívül A teljes keret érzékelőnek van egy kis felvételi sebessége.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy A teljes keretbeállítások tökéletesen megmutatták magukat, amikor különböző tárgyakat fókuszálnak, Például a portrék lejátszásakor, mivel fontos, hogy jó irányítást kapj az élességre. Ez lehetővé teszi, hogy teljes kereteket készítsen.

A teljes képkocka kamerák további plusz a képpontok sűrűsége, amelyek magukban foglalják a kiváló minőségű képeket.

Ezenkívül hatással van a homályos fényre is – ebben az esetben a fotó minősége a magasságban lesz.

Ezenkívül megjegyezzük, hogy a termés tényezővel rendelkező berendezések, amelyek mutatója több mint egy, jobb, ha a hőcserélővel való együttműködésre alkalmas.

A CANON EOS 6D Költségkeret-Költségkeret-kamera áttekintése az alábbi videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: