Vitek Air Pihifiers: Modell tartomány, választás és használati utasítás

Vannak néhány párhuzamos gyártó. De a Vitek termékek mindegyikük előnyösek. Ebből a cikkből megtudhatja a vállalatot és a termékeit.

A márkáról szóló információk

Vitek a háztartási készülékek és az elektronika egyik vezető gyártója. Vezetője megfogalmazta a szervezet misszióját: a legújabb technológiák felhasználásával megbízható és modern technikák előállításához, a fogyasztók életszínvonalának felemelése. A márka 2000-ben megjelent a hazai piacon. Most a vállalat több mint 350 hivatalos szervizközpontot bontakozott országunkban. És igen, ez egy orosz, nem egy osztrák vállalat, és a termelés szinte teljesen Kínában van. A vállalat neve az “élet” és a “technika” szavak kombinációjából áll.

Jellemzők és elvek elvét

A Vitek Air Numidifier két különböző rendszerben működhet: fűtéssel vagy besugárzással ultrahanggal. Az ultrahangos eszközök nagyon kicsi cseppeket hoznak létre, amelyek nem a lehető legnagyobb mértékben. A Steam hozzájárul a helyiség részének intenzívebb nedvesítéséhez, ugyanakkor felmelegedés közben. A márka szinte minden terméke ionizátorokkal van felszerelve, akik hozzájárulnak a levegő tisztításához és javításához. A fogyasztók mind a párásítás intenzitását, mind annak irányát állíthatják.

A Vitek párásítók modelljeinek egy része a konzolok vezérelhető. A felhasználók becslésekor a műszerház külső választása van. A Társaság minden terméke az átlagos és alacsony árkategóriára vonatkozik, amely örömmel fogadja a fogyasztókat. A VITEK háztartási készülékek másik pozitív jellemzői:

 • nagy teljesítményű;
 • Kiváló funkcionalitás;
 • Könnyű alkalmazás.

Egy ionizációs egység külön beszélgetést érdemel. Belül elrejti a nagyfeszültségű áramot, hogy a nagyfeszültségű áram jön. Ezután az aerongok kibocsátása levegőben kezdődik, ionizálva az oxigénnel történő kölcsönhatáskor. A klasszikus párolgási módszer a “hideg gőz” módja. Víz a fúvókák rendszerén keresztül átadja az elpárologtató blokkot, és már permeteztek tőle.

Hideg gőz nedvesség megbízhatóan, gazdaságosan és biztonságosan. Azonban nem teszi lehetővé a nedvesség növelését legfeljebb 60% -ra. Ami a gőz-párásítókat illeti, ezek olyan eszközök, amelyek alkalmasabbak a páratartalom javítására. Mert pontosan ilyen eszközöket használnak az üvegházban, a téli kertben és így tovább. Munkájuk elve nagyon egyszerű: a folyadék forraljuk, majd az aeroszolt kiürítik.

A Vitek párásítói túlnyomó többsége az ultrahang típusára utal. Kétségtelen előny – A páratartalom szabályozása. Valójában automatikus üzemmódban van beállítva. Az ilyen eszközök nem melegítik fel, ami biztosítja a teljes biztonságukat. Biztonságosan lehetnek még a gyermekek szobáiban is.

Népszerű modellek

A figyelem megérdemli az ultrahangos levegő párásítót Vt-2340. A termék súlya 1,6 kg. Vízszűrő, képernyő és hygrostat biztosított. A víztartálynak 4,5 liter térfogata van. Érdemes megemlíteni egy ilyen hasznos lehetőség jelenlétét, mint a meleg gőzellátás.

Ionizáció is rendelkezésre áll. A hatalom csak a hálózatból lehetséges. Az óra áram fogyasztása eléri a 0.085 kW-t. Végrehajtott és levegő aromatizációs rendszer. Vízfogyasztás a víz 0,3 l. A készülék vezérléséhez használhatja a távvezérlőt és az időzítőt.

Az eszköz alternatívája VT-2338. Ez a párásító nehezebb, mint az előző modell, a tömege 1,9 kg. A tisztító vízszűrő mellett is kerámia van – lehetővé teszi, hogy lágyítsa a vizet. A tartály kapacitása eléri a 4,6 liter. A befogadásjelző és az ionizációs egység biztosított. Más paraméterek a következők:

 • Hygrostat és megjelenítés jelenléte;
 • Csak a hálózatból származó táplálkozás;
 • Villamosenergia-fogyasztás – 0,03 kW;
 • Szervizterület – akár 30 kV-ig. m;
 • Vízfogyasztás víz – 0,3 l;
 • a ventilátor párolgási intenzitásának beállítása;
 • időzítő jelenléte;
 • Mechanikai menedzsment.

Egy másik ultrahangos berendezés – Vt-2335 bk. Legfeljebb 5 liter vizet tartalmaz, amely lehetővé teszi a levegő 35 kV területén történő nedvesítését. m egyszerre. Az ionizátor, a képernyő és a higrosztát biztosítják. A modell előnye a víz kimerültségének és a vízáramlás szabályozójának jelenlétének tekinthető. A termék teljes tömege (víz nélkül) 1,7 kg, egy megbízható elektronikus rendszer kezeli. A jelenlegi fogyasztás 0,055 kW.

Következő modell a listában – Vt-2334 w. A tömege csak 0,72 kg. Víztartály-kapacitás – 2,8 l, lehetővé téve a levegő hidratálása akár 25 m2-es területen. A víz beillesztése és kimerülése van; Az ionizátor hiányzik, de a jelenlegi fogyasztás 0,023 kW-ra csökken. A VT-2334 W meghajtó segít mechanikus rendszert. A fogyasztók használhatják az időzítőt. A folyamatos munkaidő 8 óra.

VT-1764 BK – párásító egy 5 l-es tartálytel, amely akár 50 kV-ig terjedő területet is szolgálhat. M. Ez egy ionizátort, demineralizáló patront és hajótest háttérvilágítást biztosít.

Hogyan válasszuk ki?

Fókuszban egy apartman vagy otthon csak a kiszolgált területre való tekintettel egyértelműen helytelen. De emlékezni kell arra, hogy a szoba lehetséges területe a tartály tartályától függ. A legtöbb VITEK-modell legalább 4,5 liter, amely nem kevesebb, mint 10 órát. A következő pillanatban a kiválasztás a munka elvét. Az ultrahangos hidratálást hatékonyság jellemzi, és ez a technológia teljes mértékben összhangban van az aktuális szintdel. A kombinált párásítószerek az ultrahangos párolgás rovására is képesek dolgozni. Ugyanakkor további módja van – a hideg és fűtött gőzellátás.

Segítenek, ha szükség van az intenzívebb párolgásra. Ha ezt a pozíciót választja, akkor a vezérlési típusra kell lépnie. A Vitek párásítók verzióinak egy része távolról vezérelhető, és mások csak közvetlen mechanikai menedzsmenthez készültek. Az első lehetőségnek meg kell választania a leginkább elfoglalt embereket, akik folyamatosan hiányzik az idő. A második jobb azoknak, akik a lehető legnagyobb mértékben meg akarják menteni.

Miután megértette a kívánt típusú menedzsmentet, meg kell ismerkednie egy adott modell kialakításával. Az orosz vállalat tervezők találtak széles választékát, amelynek más színű és geometriai alakja van. Ezért az eszköz választéka, harmonikusan beírva bármilyen belső, nem nehéz. Az ionizációs egység nagyon hasznos. Köszönet neki, a lakás levegője nem csak hidratált, hanem gyógyul. Beltéri, ahol a légkör ionizált, könnyű és kellemes. A következő pillanatban figyelembe kell venni a készülék nagyságát. Néha túl nagy méretek miatt az eszköz egyszerűen lehetetlen elhelyezni valahol.

Általában a párásítónak napi 12-15 órát kell cselekednie. ezért A paraméterek, mint például a jelenlegi fogyasztás és a zaj kritikusak. Ami a hangot illeti, megengedett értéket tekintünk 35-40 dB, és a legjobb modellek zajosak 25 dB. És ha az energiamegtakarítás különösen fontos, figyelembe kell venni az ultrahangos eszközökre. A jelenlegi megrendelést kevesebb, mint a gőz módosítások.

Működési szabályok

A párásító működésének legfontosabb szabálya alapos ismerős az utasításokkal. Csak ebben az esetben figyelembe veheti a gyártó által biztosított összes árnyalatokat. A levegő párásítóit csak száraz helyiségekben kell alkalmazni, amelyek megfelelnek a specifikációknak. Elfogadhatatlan, hogy olyan helyeken használják őket, ahol könnyen jelölt gázok és folyadékok.

A levegő párásítóhoz való bármely utasítás szigorúan tiltja a levegőellátási lyuk átfedését. Elkerülhetetlenül a készülék hatékonyságának megzavarásához vezet. Ne hagyja felügyelet nélkül a készüléket. Különösen, ha kisgyermekeket vagy háziállatokat kaphatsz. A párásító futtatása előtt meg kell győződnie arról, hogy teljesen összeszerelhető és.

A készülék javítását csak a szervizközpontok és szolgáltatások előkészített szakemberei kell bízni. Meg kell húzni a hálózati kábelt:

 • szétszerelés;
 • összeszerelés;
 • Víztáblázat;
 • a lefolyója;
 • az eszköz másik helyre történő mozgatása.

Természetesen lehetetlen érinteni azoknak, akik stresszesek a védelem nélküli kezek részleteitől. Ajánlatos elkerülni a nedves kézzel való érintést a párásító felületére egyáltalán. A készülék csak a tökéletesen szintű alapon telepíthető. A párásító első bevezetése előtt körülbelül 60 percig kell ellenállt szobahőmérsékleten. Ajánlott feltételek – nem alacsonyabb, mint 5 és nem magasabb, mint 30 fokban.

A VITEK-ből származó hidratálószerek normál működése csak 80% -nál nagyobb levegő páratartalmú lehetséges. A készüléknek száraz felületen kell állnia, közelebb kell lennie a hőforrásokhoz (akkor hatékonyabban fog működni). Természetesen gondosan ellenőriznie kell a használt víz minőségét. Nagyon merev vagy az ásványi sók túlzott mennyisége nem alkalmazható. Csak friss szűrt vagy desztillált folyadékot önthet a tartályba.

A víz nem megfelelő minőségű használata esetén félhet a készülék eltömődését és a szobában lévő elemeket mészbetétekkel. A készülék elindítása előtt ellenőrizni kell a hálózati feszültséget. Emlékeztetni kell arra, hogy a hidratáló legnagyobb hatékonyságát 10-15 perccel és később elérjük. A párásítószerek modellje egy speciális résszel van ellátva az aromaanyagokhoz. Öntsük az illóolajokat, és más adalékanyagok csak ott lehetnek, de add hozzá őket közvetlenül a tartályhoz, vagy a raklap kategorikusan elfogadhatatlan.

Emlékeztetni kell arra, hogy egyszer 14 napon belül meg kell tisztítani a víztartályt, és egyszer 30 nap alatt – hidratáló lemezek. Hosszú üresjárat után meg kell önteni az összes vizet a tartályból, és alaposan szárítsa meg az eszközt. A hidratálószereket maguknak a márkás csomagolásban tárolják száraz biztonságos helyen. Annak érdekében, hogy a tömítőanyag ne legyen elvesztve, a tartály csője a hosszú tárolás előtt eltávolításra kerül.

Az ionizátorok elfogadhatatlanok, hogy 2-3 óráig és több sorban legyenek. Az utasításokban egyértelműen jelezze, hogy mennyi időt használhat ez a mód. Leggyakrabban az ionizációt 3-5 percen belül végzik. Szükségletbe kell hagyni a helyiséget, mivel az aeroszol részecskék leállnak. Az ionizáció túl gyakori felhasználása indokolatlanul mosja meg a padlót. Lehetetlen bekapcsolni az ionizátort, ha a szobát szellőztetik, valamint a dohányzás az eszköz működése során – a nikotin káros hatásait ionizált levegőben ismételten javították.

Az ionizáció nem helyettesíti a normál szellőzést, és kiegészíti azt. Az ionizáló eszköz és az emberek között 1-3 m távolságra kell lennie. Pontosabb információk találhatók egy adott modell műszaki útlevélben.

A párásítókat nem szabad közelíteni a bútorokhoz és a falakhoz. Ebben az esetben a túlzott páratartalom károsíthat. Minden nap a készüléket ki kell kapcsolni, és le kell üríteni a fennmaradó vizet. Következő párásító mosás forró szappan hab ecsettel. Ez megszünteti a káros betétek felhalmozódását. Maga a tartály csapvízzel van tekercselve. A teljes szárítás után csak folyadékkal töltheti be. A párásítók és tartályok mély tisztításához vízzel hígított ecetet használhat. Csak így megszabadul a raidtől. Ecet segítségével tisztítva a készüléket gondosan hengerelték és levegőn szárítják; A hasonló feldolgozást 14-20 nap múlva hajtják végre.

Hogyan kell megfelelően használni a Vitek párásítóját, nézze meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: