11 egyszerű smink ötletek barna szemekhez

A barna szemek tekintete aligha hagyhat bárkit is közömbösnek. Főleg, ha a szemeket jól megcsinált smink keretezi. Mivel sok orosz szépségnek sötét írisze van, az online kiadás riporterei vezető sminkművészekkel és a sminkmesterekkel beszéltek, hogy megtudják, milyen egyszerű smink ötletek barna szemű lányok és nők testesíthetik meg. Ebben a cikkben 11 szemsmink technika leírását találod.

smink barna szemek

Alapelvek a barna szemek szemárnyalatainak kiválasztásához

A barna szemek különbözőek lehetnek a szivárványhártya árnyalatát tekintve. Sötétbarna szemek, amelyek majdnem olyanok, mint a fekete. Ez a lehetőség a keleti megjelenésű és a természetes égésű barna hajú lányok számára alkalmas. Vannak olyan szemek, amelyeknek nagyon világos írisze van, a gyengén főzött fekete tea árnyalatához hasonlóan. Ennek alapján a paraméter, és meg kell választani a használt árnyékok smink.

A barna szemek sminkjének kiválasztása:

 1. Sötétbarna írisz – kozmetikumok szilva, kobalt, mályva, sötétzöld, sötétszürke, csokoládé árnyalatokban.

 2. Közepes árnyalatú íriszek – zöld, lila, kék és bronzos tónusok.

 3. Világosbarna írisz – kozmetikumok a sárga minden árnyalatában. A citromsárgától a sötétaranyig minden árnyalat alkalmas.

Ha barna szemed színe egyenetlen, zöld, szürke, arany vagy sötétbarna színű, válaszd ki a megfelelő árnyalatokat, és kombináld őket, csillogást és réteges átmeneteket hozva létre.

Milyen kozmetikumokra és kiegészítőkre lehet szüksége

Nagymamáink és anyáink tudták, hogyan készítsenek szép és lenyűgöző sminket szén, kréta, babakrém és púder, liszt a szempillák mennyiségéhez és hasonló rögtönzött anyagok segítségével. oktatás 1 A nagymamák és anyák tudták, hogyan készítsenek gyönyörű és lenyűgöző sminket. De a modern lányoknak nem kell ilyen trükköket alkalmazniuk, a sminkpiac bőséges lehetőséget ad arra, hogy minőségi, tartós és stílusos sminket készítsenek. Ehhez termékekre és kiegészítőkre lehet szüksége:

 1. Arc és szemhéj alapozó.Ez egy alapvető termék a bőr tónusának és textúrájának kiegyenlítéséhez. És győződjön meg róla, hogy a szemhéjfestékek és szemceruzák a lehető leghosszabb ideig tartanak.

 2. Korrektúrázó korrektorKisebb esztétikai hibák és sötét karikák a szem alatt. A zúzódások senkinek sem állnak jól, és hacsak nem szeretné, hogy kifejező tekintetét követve a bámészkodók figyelme az arcán lévő sötét karikákra irányuljon, a legjobb, ha mindig elrejti őket.

 3. Árnyékok– Raktározza fel az ilyen típusú smink különböző változatait. A barna szemű lányok szinte bármilyen színárnyalatot felvehetnek (kivéve a szivárványhártyához illő színt). Így különböző árnyalatú, matt és fényes, száraz és krémes szemhéjfestékeket egyaránt használhatsz. Az Ön által kedvelt színek biztosan megtalálják a számításukat.

 4. Nyilak húzására szolgáló eszközök. Ezek lehetnek különböző színű ceruzák, szemceruzák, szemceruzák vagy egy speciális kajal zsíros ceruza.

 5. Szempillaspirál– Vásároljon több terméket különböző alkalmakra. Néha a legegyszerűbb szempillaspirált kell használni, más esetekben viszont maximalizálni kell a szempillák térfogatát, és speciális szempillaspirált kell használni, amely növeli a szőrszálak vastagságát és hosszát.

 6. Tartozékok– különböző méretű és vastagságú kefék, applikátorok, kefék, szivacsok, szempillagöndörítő göndörítők. A szakemberek azt javasolják, hogy rögtön professzionális szerszámokat vásároljon, mivel azok hosszabb ideig tartanak, és kényelmesebb a használatuk, mint az általános célú kiegészítőké.

Ezenkívül ahhoz, hogy a barna szemsmink teljes legyen, meg kell vásárolnia alapozót, púdert, highlightert, matt bronzosítót, pirosítót és néhány rúzsot vagy néhány fényt. Ha maximálisan kifejezővé szeretné tenni a megjelenését, vásárolhat műszempillákat, amelyek esti megjelenéshez ajánlottak.

Könnyű nyári smink barna szemekre

Könnyű nyári smink barna szemekre

Miért van ez a smink nyári sminkként pozicionálva?? Egyszerűen csak tartsa minimálisra a sminket, mivel a bonyolultabb keverékek a hőségben “csöpöghetnek”. Ez a sminktechnika, akárcsak a nude technika, segít kiemelni a barna szemek természetes szépségét, felfrissíti az arcot és a megfelelő helyekre helyezi a hangsúlyokat.

A barna szemek nyári könnyű sminkje nem igényli a fényes smink használatát. Sokkal könnyebb és jobb egy színtartományon belül a tónusok különbségével játszani. Például használhat pasztell halvány lila és lila szemhéjfestéket, amely mélységet ad a megjelenésnek. A szemöldök és a szempillák közötti terület a megfelelő tintával (tartós színező termék) kiemelhető és hangsúlyozható. A szemsminket szemhéjfestékként is lehet használni. Ebben az esetben nem kell aggódnia amiatt, hogy golyókká gurulnak, a szemhéjak ráncaiba ragadnak, vagy a hő és a magas páratartalom elkeni őket.

Hogyan lehet könnyű nyári sminket készíteni barna szemekre:

 1. Vonalazd ki a szemöldököd egy speciális termékkel, például ceruzával vagy árnyékolóval, hogy formázd és ívelté tedd.

 2. Vigyen fel lila árnyalatot vagy szemhéjfestéket a mozgó szemhéjra, és keverje össze. Ha színezőt használsz, mindenképpen vedd figyelembe, hogy az gyorsan szárad, és gyorsan kell felvinni.

 3. Vigyen fel egy második réteg terméket a szemhéj ráncába és/vagy a külső sarokba, és keverje el.

 4. Rajzolj nyilakat, ajánlott árnyékolni is.

 5. Egy réteg szempillaspirál felvitelével igazítsa meg a szempillákat.

Könnyű smink barna szemekre – Alkalmazza a Nude stílust

Nude szemsmink barna szemekhez

A nude technika nagyszerű választás a mindennapi sminkeléshez irodai dolgozók, főiskolás lányok és középiskolások számára. Alkalmazása lehetővé teszi a megjelenés minden előnyének hangsúlyozását, de ugyanakkor az arc smink nélküli hatását kelti.A barna szemek elegáns és egyszerű sminkje így néz ki:

 1. Az arcát meg kell tisztítani minden lehetséges szennyeződéstől, használhat sminkeltávolítót vagy folyóvizet.

 2. Ha az arcodon apró esztétikai hibák vannak (pattanások, tág pórusok, bőrpír, szem alatti táskák), használj korrektort. A zöld színt a vörös szín felszínre helyezésére használják, a bézs vagy fehér színt a bőr sötétedésének, pigmentációjának és karikáinak eltávolítására használják, a rózsaszín segít a zúzódások és ráncok elfedésében.

 3. Alkalmazzon alapozót, azaz sminkalapot, majd alapozót, könnyű púdert és pirosítót. Szükség esetén a púder felvitele előtt bronzosítóval és highlighterrel lehet az arc kontúrozását elvégezni.

 4. A szemhéjra is ajánlott alapozót felvinni. Még ha nincs is szemhéj alapozója, használhatja a.

 5. A felső szemhéjra világos bézs árnyalatú árnyékot alkalmaznak, a szem belső sarkai világos, lágy gyöngyházfényű árnyékkal vannak kiemelve.

 6. A felső mozgó szemhéjra meleg, barackos színű szemhéjfestéket kell használni.

 7. A szemöldök hegye alá vigyen fel egy kis highlightert.

 8. Az alsó szempillasor alatt ugyanezt a barackszínű szemhéjfestéket használjuk.

Olvasson tovább  6 legjobb bozót a férfiak számára - ajánlások a használatra

Fekete vagy barna ceruzával rajzolja a szempilláit, csak Önön múlik. Ha úgy döntesz, hogy nyilakat rajzolsz, ne tedd őket túl zsírosra, és próbáld meg összezsugorítani őket, hogy természetesebb hatást keltsenek.

A szempillaspirál felvitele előtt a szempillákat szempillagöndörítő csipesszel lehet göndöríteni. A szempillaspirál nem szükséges, a göndör szempillák úgyis kifejezővé teszik a szemet.

A nude sminket kiegészítő rúzsnak lágy, pasztell árnyalatúnak kell lennie. Bézs, hamvas rózsaszín, világos korall, karamell, barackszín stb. néhány megfelelő változat..

A nude sminkhez különböző, természeteshez közeli árnyalatú árnyékok használhatók. Barna és grafit, bézs és arany, zöld és szilva árnyalatú.

Könnyű esti smink barna szemek számára

Esti smink barna szemek számára

Ez a technika lehetővé teszi, hogy az ajkakra összpontosítson, és a szemek csak kissé jelezzék, csak azért, hogy kiemeljék szépségüket. Az ajkakhoz egy nagyon divatos, ebben a szezonban nagyon divatos matt árnyalatú rúzst – bor vagy sötét cseresznye – választanak.

A barna szemekhez könnyű sminket készítsen:

 1. Vigyen fel alapozót az arcra és a szemhéjra.

 2. A felső szemhéjra gyöngyházfényű szemhéjfesték kerül, ezüstös árnyalatban a szempillavonaltól a szemöldök alsó széléig. A szem belső sarkát gyöngyházfényű szemhéjfestékkel is kiemelik, amelyet az alsó szemhéj egy részére is felvittek.

 3. Képzeljünk el egy vonalat, amely a felső szemhéjat két részre osztja. Fekete, barna vagy szürke árnyékok a szemhéj külső felén. A pigmenteket óvatosan tolja el úgy, hogy a világos tónus átmenjen a sötét tónusba, anélkül, hogy elkenődöttnek érezné a területet.

 4. Az utolsó simításokat a szemsminkben a fekete szempillaspirál csavaró hatású felvitelével végezzük. Ha egy nyilat szeretne rajzolni – hasznos lesz az esti sminkben, de jobb, ha nem túlterheli a képet, mert még mindig meg kell festeni az ajkakat, amelyeknek a megjelenés legszembetűnőbb jellemzőjének kell lenniük. A sminkszakértők szerint a barna szemű lányoknak jól áll a bor vagy a sötét meggy rúzs….

Retro barna szemsmink

Smink barna szemek retro stílusban

Ez a sminkelési technika egy formás nyílvessző rajzolását jelenti, amely a tövénél és a végén vékonyabb, mint a közepén. A barna haj mogyoróbarna szemceruzával rajzolhat egy nyilat, és a barnák számára – a fekete szemceruza alkalmas. Nem kell árnyékot használni, a szemhéjra alapozót és alapozót is felvihetsz, hogy kiegyenlítsd a bőr árnyékát és domborulatát.

Kövesse a retro megjelenést szemceruzával:

 1. 5-6 milliméteres átlós vonalat húzunk a szemhéj külső sarkában. A vonalnak a szemöldök csúcsára kell mutatnia.

 2. A felső szemhéj közepétől egy második vonalat húzunk, amelynek a hegye csatlakozik az első vonal felső végéhez. Egyfajta oldalirányú, hosszúkás háromszög jön létre.

 3. A szem belső sarkából egy harmadik nyílvesszőt húzunk, amely simán csatlakozik a másodikhoz.

 4. a háromszög belsejét a vonalak rajzolásához használt kozmetikummal színezzük be. Retro stílusú szemceruza kész.

 5. A nyíl rajzolásához jobb, ha nem ceruzát, hanem egy vékony ecsettel ellátott szemceruzát használ, amely lehetővé teszi, hogy tiszta és kecses vonalakat rajzoljon.

Egyszerű és eredeti smink barna szemek számára

Egyszerű és eredeti smink barna szemek számára

A meleg évszakban különösen szeretnénk kísérletezni a sminkkel, kipróbálni valami újat és szokatlanul, hogy fényes és vonzó képeket hozzunk létre. Ezért a sminkeseknek azt tanácsolják, hogy próbálják ki a smink technikáját, amely magában foglalja a buja zöld és réz árnyalatú árnyékok használatát.

A sminket ebben a sorrendben kell felvinni:

 1. A sminkalapot használják.

 2. A felső mozgó szemhéjat zöld szemhéjfestékkel festik. A szemhéj külső, a halántékhoz legközelebbi oldalán hagyjon egy kis helyet a második árnyalatú szemhéjfesték felviteléhez.

 3. A rézszínű szemhéjfestéket a szemhéj külső sarkában kell használni. A pigmenteket nem kell árnyalni és keverni, egymás mellett kell lenniük, de nem szabad összeolvadniuk.

 4. Most alkalmazzon szemhéjfestéket az alsó szemhéjra – a belső saroktól kezdve és az út 2/3-án lefelé haladva alkalmazzon rézszínű árnyékot, és egészen a szem külső sarkáig menjen fel – zöld árnyékot. Nem kell árnyékolni sem.

 5. A felső szemhéjra nyilat rajzolunk, és szempillaspirált adunk a szempillákhoz.

Ez az eredeti smink a barna szemekhez biztosan vonzó lesz a fiatal lányoknak, akik szokatlan és frissnek akarnak tűnni.

Könnyű smink barna szemekre színes szemceruzával

színes szemceruza barna szemekhez

A Masters smink azt mondja, hogy ha világos színű szemceruzát használ, különösen a csillogás hatásával, akkor könnyű és látványos sminket készíthet árnyékok használata nélkül. Mindössze egy színes és egy fekete szemceruzára, valamint szempillaspirálra van szükséged.

Olvasson tovább  Tejhéj az arcra otthon - a legjobb receptek

Szemceruza használati lehetőségek:

 1. A színes nyíl csak a felső szemhéjon jön létre.

 2. A színes szemceruzákat csak az alsó szemhéjra húzzuk.

 3. Az alsó és a felső szemhéjra két színes nyilat rajzolunk.

 4. Fekete szemceruzával rajzolj egy széles, retrónak tűnő nyilat a felső szemhéjra. A vonalnak nem a szem sarkában kell kezdődnie, hanem 3-4 milliméterrel arrébb. Erre egy második vonalat húzunk színes szemceruzával. Ez a vonal a szem belső sarkának közepén kezdődik.

 5. Ez a barna szemek sminkje alkalmas egy baráti partira, romantikus estére vagy ünnepi eseményre.

A szemceruza és a szemhéjfesték kombinációjának lehetősége:

 1. Használjon alapozót.

 2. A szemhéj belső területére világoskék szemhéjfestéket viszünk fel, mélykék árnyalatú és alaposan elmosott szemhéjfestéket, hogy áttetszőnek tűnjön.

 3. A külső területre élénk lila szemhéjfesték kerül, amelyet szintén gondosan elmosunk. Az egyik színnek simán bele kell olvadnia a másikba, látható szegély nélkül.

 4. Vigyen fel kék szemhéjfestéket az alsó szemhéj nyálkahártyájára, és lila szempillaspirállal készítsen nyilat a felső szemhéjra.

A színes szemceruzával készült sminkben különböző árnyalatú árnyékokat kombinálhat, minden attól függ, hogy milyen linerek állnak rendelkezésre, valamint az ízlésétől és preferenciáitól.

Mindennapi smink barna szemek ázsiai típus

smink ázsiai barna szemek számára

Ha a lány ázsiai megjelenésű, a szemei nemcsak barnák, hanem keskenyek is. Kontúrozó technika, hogy a szem nyitottabb és magával ragadóbb legyen. Világos és sötét árnyalatú árnyékokat használnak, például világos bézs, gyöngyházfényű és csokoládé.A keskeny barna szemek sminkje ebben a szekvenciában történik:

 1. Alkalmazzon alapozót a szemhéjakon.

 2. Az egész felső szemhéjat világos bézs szemhéjfestékkel festjük.

 3. A mozgó szemhéjat gyöngyházfényű szemhéjfestékkel színezik.

 4. A mozgó és a statikus szemhéj közötti vonalat csokoládé szemhéjfestékkel hangsúlyozzuk, amelyet finoman kell elkenni a szem külső sarkai felé.

 5. Egy vagy két réteg szempillaspirált kenünk a felső szempillákra.

 6. Bézs vagy gyöngyházfényű szemhéjfestéket alkalmazunk, szempillaspirált nem használunk.

Mivel a világos árnyalatok a sminkben nagyobb volument adnak a szem formájának, a szem alakja szélesebbnek tűnik, és a tekintet hívogatóbb és csábítóbb.

Könnyű smink barna szemekhez színes szempillaspirállal

színes szempillaspirál barna szemre

A barna szemek gyönyörűen kiemelhetők színes szempillaspirállal. A megjelenés nemcsak eredeti, hanem elbűvölő is.

Hogyan emeljük ki a barna szemek szépségét színes szempillaspirállal:

 1. Vigyen fel alapozót és matt szemhéjfestéket húsos árnyalatban.

 2. Fekete vagy barna szemceruzával húzott szemceruza. A szem sarkát alaposan be kell fedni, hogy a pigment az alsó szemhéj első 2-3 milliméterére is jusson.

 3. Egy második nyílvonalat húzunk az elsőre, ezúttal a lehető legvékonyabbat. Arany színű szemceruzát használnak.

 4. A felső szempillákat fogóval göndörítjük, és fekete szempillaspirállal festjük, amelyet 1 vagy 2 rétegben alkalmazhatunk.

 5. Vigyen fel lila szempillaspirált az alsó szempillákra, 5-7 milliméterre a szem belső sarkától.

 6. Ha van egy lila szemceruzája, húzza vele a szempillák alatti szemhéjra egy vonalat, ahol a lila szempillaspirált alkalmazta.

A szemceruzához hasonlóan a szempillaspirál és az árnyékoló színe is csak Öntől és az ízlésétől függ.

Világos kontrasztos smink barna szemekhez

Könnyű kontrasztos smink barna szemekre

A világoskék szemhéjfesték tökéletes kontrasztot alkot a sötétebb írisszel. Ezzel az árnyalatú sminkkel mély, mégis üde megjelenést biztosít anélkül, hogy elnyomná a látványt.

Ehhez a sminkhez világoskék és sötétlila szemhéjfestékre, fekete szemceruzára vagy ceruzára, szempillaspirálra lesz szükségünk.A sminket ebben a sorrendben kell felvinni:

 1. A mozgó szemhéjra kék szemhéjfestéket és sminkalapot viszünk fel.

 2. A sötétlila terméket a mozgó szemhéj feletti ráncvonal mentén alkalmazzuk. Körülbelül 5 milliméter szélesnek kell lennie, mindkét irányban jól eloszló pigmenttel.

 3. Fekete ceruzával húzzunk egy finom vonalat a sötétlila vonal közepére, jelezve a ráncot, a vonal is enyhén árnyékolva van.

 4. A nyilak a felső és az alsó szemhéjon készülnek, a felső szemhéj vastagabb, mint az alsó.

 5. A felső és alsó szempillákat gondosan kezeljük fekete szempillaspirállal.

Ez a fajta smink a szemre helyezi a hangsúlyt, ezért a rúzsnak világos, természetes árnyalatúnak kell lennie.

Füstös jég barna szemekhez

Füstös jég barna szemekhez

Ha füstös sminket szeretne készíteni, de nem szeretne túl sötét árnyalatú szemhéjfestéket használni, használhat barna színárnyalatokat. A legfontosabb, hogy a smink színe eltérjen az írisz színétől, különben a szem “elveszik” a háttérben.

Hogyan készítsünk füstös szemsminket:

 1. A felső szemhéjra vigyen fel egy hússzínű szemhéjfestéket.

 2. Használjon barna ceruzát a szempillák között, és rajzoljon egy egyszerű, lekerekített nyilat, amely nem megy túl a szemhéjon.

 3. Vegyünk például egy sötét, matt barna szemhéjfestéket, például egy sötét csokoládé árnyalatban. Vigye fel az egész mozgó szemhéjra, eloszlatva és árnyékolva úgy, hogy a pigmentet a lehető legnagyobb mértékben a szempillavonal és a szem külső sarkának közelében alkalmazza, de a szemhéj ráncához közeledve eloszlik.

 4. A felső és az alsó szemhéj közepétől kiindulva fekete ceruzával rajzoljon egy nyilat. A vonal jól árnyékol, füstös hatást keltve.

 5. A szem sarkát, a szemöldök alatti területet highlighterrel vagy világos árnyékolóval emeljük ki.

 6. Vigyen fel fekete vagy barna szempillaspirált a szempillákra.

Ez a füstös-jeges változat meglehetősen szerénynek tűnik, ugyanakkor nagyon feltűnő. A technika használható a mindennapi sminkhez, valamint az ünnepi sminkhez is.

Keleti smink barna szemek számára

Keleti smink barna szemek számára

A barna szemek egyik legmeglepőbb szemsmink technikája a keleti nők által használt szemsmink. Ha egyetértesz azzal, hogy amikor az arcodat teljesen eltakarja a fátyol vagy a hidzsáb, akkor érdemes csak a szemedet felfedni, és a tekintetedet a lehető legkifejezőbbé és legmegragadóbbá tenni. A legtöbb keleti nőnek pedig barna írisze van, így a technikájuk különösen alkalmas az európai barna szemű nők számára.

A barna szemek sminkjének főbb jellemzői keleti stílusban:

 1. Sötét, mély árnyalatú árnyékokat használnak. A maszk bármilyen színű lehet – zöld, rózsaszín, kék, lila….

 2. A szemek formáját zsírceruzával hangsúlyozzuk, a legtöbb esetben kajal-t használunk.

 3. A csillogás, a gyöngyház, a csillogás és a csillogás mértékkel mind üdvözlendő.

 4. A szempillákat a lehető legjobban fel kell gyűrni, háromdimenziós szempillaspirált kell használni.

 5. Hosszú, mértani alakú nyilakat rajzolj, hogy a szemek nagyobbnak és kifejezőbbnek tűnjenek.

Olvasson tovább  Hogyan végezzen minőségi és biztonságos hámozást otthon

Nem számít, milyen árnyalatú szemhéjfestékkel vagy más sminkkel készül a smink, a vezető szín a fekete. Ennek a színnek a túlsúlya varázslatos mélységet kölcsönöz a megjelenésnek. A keleti sminktechnika egyetlen hátránya, hogy nem biztos, hogy alkalmas a keskeny vagy kicsi szemű lányok számára.

Itt van az egyik lehetőség az esti keleti smink barna szemekhez:

 1. Egy vékony fekete ceruzával húzzon egy vonalat, amely a szem külső sarkánál kezdődik és majdnem a szemöldök csúcsánál ér véget.

 2. Hússzínű szemhéjfestéket és alapozót viszünk fel az egész szemhéjra, hogy megteremtsük a színes árnyékok alapját.

 3. A lila-lila szemhéjfestéket a puha applikátorra öntjük, és a mozgó szemhéjra kenjük. A pigmentnek el kell fednie a bőrt, az orrnyeregtől kezdve az orrnyeregig, és a ceruzával húzott finom fekete vonallal jelölt határon kell végződnie.

 4. Egy puha, természetes szőrből készült kis ecsetet használunk a fekete szemhéjfesték felviteléhez. A mobil szemhéj felett is alkalmazzák, az orrhídtól kezdve az orrnyeregig és a szem külső sarkáig. Az eredmény a mozgó szemhéj fekete elszíneződése kell, hogy legyen, a fekete pigment pedig lilás-lilássá válik felette.

 5. A mozgó szemhéj külső sarkára mély, tengerkék árnyalatú szemhéjfestéket kell használni. A lapis lazuli egy kissé világosabb árnyalatát vigye fel az arc többi részére. Ugyanezzel a szemhéjfestékkel emeljük ki az alsó szemhéjat, a szem sarkától a szem közepe felé haladva.

 6. A fekete kiale-t körkörös körvonalakban alkalmazzák, az alsó szemhéjat a nyálkahártyára rajzolják. Ugyanezzel a termékkel rajzoljon egy nyilat a felső szemhéjra, a szemhéj közepétől kezdve a külső sarokig.

 7. Vigyen fel fekete szempillaspirált két rétegben a szempillákra.

Ez egy nagyon munkaigényes technika a barna szemek esetében. Ha alkalmazni akarod, érdemes előzetesen gyakorolnod, mert első alkalommal nem biztos, hogy kielégítő eredményt érsz el.

A keleti sminkben nagy figyelmet fordítanak a szemöldök formázására. A szemöldök látható a hidzsábon keresztül, és nagy hatással van arra, hogy a nő szemét hogyan látják. Ha tehát a barna szemek sminkelését keleti stílusban tervezed, a szemöldöknek ápoltnak kell lennie. Világos formájúnak kell lenniük, amelyet csipesszel és dekoratív kozmetikumokkal – ceruza, szemfesték vagy szempillaspirál – alakítanak ki.

A szakértők tippjei, amelyek segítenek a barna szemek egyszerű és gyönyörű sminkjének létrehozásában

Gyönyörű smink barna szemek számára

Nézzen meg néhány tippet a magazinunknak nyilatkozó profi sminkesektől. Ezek az ajánlások biztosan segítenek a szemed formálásában és a sminkelés során elkövetett hibák elkerülésében:

 1. Használjon minőségi kozmetikumokat megbízható márkáktól. Az ismeretlen gyártóktól származó termékek károsíthatják a bőrt, a szempillaszőröket, és a kívánt eredmény elmaradhat. Például a rossz minőségű árnyékok színe egyenetlen, kellemetlen állagú lehet. A szemhéjakról az arcokra hullanak, a legkisebb érintésre vagy napfény hatására elkenődnek. Egy bizonyos ponton rájöhetsz, hogy fél napig sminkeltél, anélkül, hogy észrevetted volna.

 2. Ne használjon sminket, Ha lejárt, megváltozott az állaga, színe, szaga. Jobb, ha nem kockáztatunk, és új termékeket vásárolunk.

 3. A kozmetikumok kiválasztásakor ne csak az áruk alapján döntsön. minden magára valamit is adó márka szükségszerűen többféle dekoratív kozmetikai termékcsaládot gyárt, amelyek a különböző pénzügyi lehetőségekkel rendelkező fogyasztók különböző csoportjait célozzák meg. És még ha így is van, a termék minősége nem igazán számít, mivel a legtöbb esetben egy bizonyos színű kozmetikai termékcsaládra való hivatkozás csak egy marketingfogás a szempillaspirál és a szemfesték gyártójának részéről.

 4. Tavasszal és nyáron lehetőleg ne használjon sűrű, krémes állagú szemsminket. Az optimális megoldás, ha kompakt vagy laza, ásványi alapú szempillaspirált választasz, amely felszívja az izzadságot és más váladékokat a bőrből.

 5. Ha ezt vagy azt a technikát több réteg szemhéjfesték felvitelével alkalmazza, nagyobb a kockázata annak, hogy a smink csomókban gördül szét. Ennek elkerülése érdekében az alapozó mellett egy speciális fixáló spray is használható, amely segít lezárni az egyes sminkrétegeket.

 6. Bármilyen smink technikát is használunk barna szemeknél,A szemceruza soha ne legyen hosszabb, mint a szemöldököd.

 7. Ha lógó szemhéjai vannak,a füstös szem technika vagy a szép nyilak nem ellened vannak. Éppen ellenkezőleg, az ilyen sminkelési módszerek használatával elkerülhető a nagyszámú szín használata, mivel szinte lehetetlen olyan sima átmeneteket készíteni, amelyek szintén láthatóak lesznek. Bármilyen módszert is választasz a sminkeléshez, jobb, ha elkerülöd a fekete kozmetikumokat. Jobb, ha világosabb árnyalatokat használ – bronz, csokoládé, szürke, elefántcsont és bézs.

 8. A hangsúly mindig a szemen vagy az ajkakon van. A barna szemre való színes szemsmink alkalmazásakor a pirosítót, a rúzst vagy a szájfényt korlátozott mennyiségben kell használni. De ez megszakadhat, ha esti sminket vagy stúdiófotózáshoz készítesz sminket.

 9. A szempillaspirál felvitele a szempillákra,cikcakkos mozdulatokkal, a szempillák tövétől kezdve, hogy a pigment nagy része ott maradjon. Mindig az alsó szempillákat színezd ki utoljára, amikor már szinte nincs is szempillaspirál a kefén.

 10. Egy utolsó tanács– fogadd el a sminkesek javaslatait a barna szemek szemsmink technikáira, mint alapot, de ne ragaszkodj ahhoz, hogy olyan típusú sminket csinálj, amely valamilyen okból nem illik hozzád. Kísérletezzen az árnyalatokkal, válassza ki pontosan azt, ami megfelel a színtípusának és egyéni preferenciáinak.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Comments: 1
 1. Dániel

  Mi a véleményed a 11 egyszerű smink ötletről barna szemekhez? Szerinted melyik lehet a legmegfelelőbb választás a mindennapokban? Van már tapasztalatod valamelyik smink technikával? Ajánlanátok valamilyen szemfestéket vagy sminkterméket? Köszönöm előre is a segítséged!

  Válasz
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: