A 7 legjobb online fájlkonvertáló

Egy fájlformátumot át kell konvertálnia egy másikba? Nem kell telepítenie a megfelelő szoftvert a számítógépére vagy okostelefonjára. Használhat helyette online szolgáltatást. Csak a megfelelőt kell kiválasztani.

A 7 legjobb online fájlkonvertáló

Jelölés Helyszín Név Értékelés
Miért konvertáljon? 1 FreeFileConvert 5.0
2 Convertio 4.9
3 Zamzar 4.8
4 A oldalon
 • UniConverter
 • 4.7
  5 A oldalon
 • ne-Convert
 • 4.6
  6 FileZigZag 4.5
  7 SwiftConverter 4.4

  Miért kell megtérnünk??

  Bármely médiafájl számos különböző formátumban létezhet. A képek között például a JPEG a legnépszerűbb formátum. Ha azonban képekre keres a Google-on, akkor találkozhat a WEBM formátumban tárolt képekkel. Van itt egy probléma – a régebbi operációs rendszerek nem ismerik fel az ilyen fényképeket. Az egyetlen megoldás az átalakítás.

  Ez a folyamat a lemezterület megtakarításához is szükséges. Ez különösen hasznos az okostelefonok és táblagépek tulajdonosai számára. Például sokkal egyszerűbb, ha egy zenei albumot MP3 formátumban mentünk el a készülékünkre – ez 100 MB vagy még kevesebb lesz. Ha egy FLAC-ként mentett albumot veszel, akkor körülbelül 500 MB-ot kell felszabadítanod. A videókat is át lehet konvertálni erre a célra. De jobb, ha megváltoztatja a formátumot, vagy csökkenti a felbontást vagy a bitrátát.

  Egyes fájlokat könnyebb archívumként tömöríteni, mint konvertálni. Például a különböző dokumentumok archívumának “csomagolása” komoly lemezterület-megtakarítást eredményez.

  FreeFileConvert

  Értékelés: 4.9

  FreeFileConvert

  A webes szolgáltatás felülete angol nyelvű. Az oldalnak könnyen érthetőnek kell lennie mindenki számára Google fordító nélkül is, mivel úgy tervezték, hogy egyszerre csak egy dolgot csináljon. A legtöbb akció a zöld színű területen zajlik. Alapértelmezés szerint ez az erőforrás lehetővé teszi az eszközön tárolt fájl kiválasztását. Ezután válassza ki a kívánt formátumot. Ezután csak annyit kell tennie, hogy rákattint a kék “Konvertálás” gombra.

  Ha át kell alakítania a fájlt, amely valahol a globális weben van tárolva, menjen az “URL” fülre. Van itt egy “Felhő” fül is. Lehetővé teszi a fájlok gyors feltöltését a Dropboxból vagy a Google Drive-ból.

  Ez a szolgáltatás ingyenesen nyújtja szolgáltatásait, mint az összes többi, ebben a cikkben tárgyalt szolgáltatás. Emiatt bizonyos korlátozásokkal fog találkozni. Először is, egyszerre legfeljebb öt fájlt tölthet fel a szerverre. Másodszor, nem haladhatják meg a 300 Mb-ot összesen.

  Ez az oldal több mint 8700 konverziós kombinációt támogat. A legnépszerűbbek aktív gombokként jelennek meg. Kattintson bármelyikre, ha többet szeretne megtudni a használni kívánt formátumokról. A DOCX formátum például 2006-ban született. A kiterjesztés utolsó betűje azt mutatja, hogy a dokumentum támogatja az Office Open XML szabványt.

  A FreeFileConvert néhány olyan speciális funkciót is kínál, amely nem kapcsolódik közvetlenül a konverzióhoz. Ha mindet látni szeretné, kattintson a weboldal tetején található “Eszközök” gombra. Látni fogja, hogy ez a webes forrás lehetővé teszi a PDF-fájlok tömörítését, megosztását és titkosítását.

  Az online átalakító többek között a következő videofájlokat támogatja. De legyen tisztában a súlykorlátozással a. Nincs esély a filmek konvertálására ezzel az oldallal.

  Convertio

  Értékelés: 4.8

  Convertio

  A Convertio oldal egy számlálót biztosít, amely világosan mutatja az erőforrás népszerűségét. Megmutatja, hogy a szolgáltatás hány fájlt konvertált már át. Teljes méretük már régen meghaladta a 11 TB-ot! Elég jó. Csak egy 100 MB-os fájlt tölthet le a szerverről.

  A különbség ezen a weboldalon az, hogy nem kell meglátogatnia a honlapot. Telepíthet egy bővítményt a Google Chrome-hoz. A kívánt fájl átalakításához kattintson a böngésző tetején található ikonra.

  Van egy orosz nyelvű változata a Convertio. Ez lehetővé teszi, hogy néhány másodperc alatt megtanulja a kezelőfelületet. Csak egy vagy több fájlt kell kiválasztania, amelyet át akar konvertálni. Ezt a következő módokon teheti meg:

  1. A piros mezőben lévő első ikon segítségével kiválaszthatja a készüléken tárolt fájlokat.

  2. A második ikon a Dropboxba feltölteni kívánt fájlok kiválasztására szolgál.

  3. Ezt követi egy ikon a fájlok kiválasztásához a Google Drive-ban.

  4. Végül a negyedik ikon lehetővé teszi, hogy megadja a fájl URL-címét, amely valahol az interneten található.

  5. A fájl kiválasztása után a rendszer megkérdezi, hogy milyen formátumban szeretné megkapni a fájlt. Ha például egy rövid MP4-filmet tölt fel, a weboldal azt fogja feltételezni, hogy GIF-animációt szeretne létrehozni. Elfogadhatja a kiválasztást, vagy maga választhatja ki a formátumot.

  A Convertio összesen több mint háromszáz különböző formátumot támogat. A fejlesztők körülbelül 25600 lehetséges átalakítási kombinációt számoltak össze! Ahogy az ettől a szolgáltatástól elvárható, minden számítás a felhőben történik, így még egy nagyon gyenge számítógépen is használható. A Convertio a fájlbeállítások megadására is felszólítja Önt. Például csökkentheti a videó bitrátáját, megváltoztathatja a képarányt, sőt elforgathatja vagy megfordíthatja a képet! Röviden, ebben a tekintetben a Convertio szinte a lehető legnagyobb eszköztárat kínálja. Sok más online átalakító messze elmarad ettől!

  Ha már unja a weboldal okostelefonról történő elérését, letöltheti az Androidra kifejlesztett Convertio kliensalkalmazást.

  Sajnos ennek az online konverternek is vannak korlátai. Ha le akarja venni őket, előfizetést kell fizetnie. Három tervezet közül választhat, amelyek ára havi 10 és 26 dollár között mozog. A minimális díj a fájl maximális méretét 500 MB-ig növeli. Egyszerre legfeljebb 25 fájlt konvertálhat át. Az előfizetők a “queue” szót sem ismerik.

  Zamzar

  Értékelés: 4.7

  2.webp

  Egy másik könnyen használható webes szolgáltatás. Regisztráció nélkül használhatja. De számos korlátozással fog találkozni. A webhely például nem fogad el 50 MB-nál nagyobb fájlt. Ezért javasoljuk, hogy regisztráljon. Ne számítson arra, hogy utána képes lesz filmeket konvertálni. Nem, csak a fizető előfizetők konvertálhatnak nagyon nagy fájlokat.

  Egy vagy több fájl konvertálásához húzza őket a “Fájlok hozzáadása” gombra. Ha a fájl a windernet-en található, kattintson a “Select” (Kiválasztás) gombra

 • Az “nk” – azonnal átirányítjuk egy külön részbe, ahol a link beviteli mezője található.

  Miután kiválasztotta a kívánt fájlt, ki kell választania a formátumot. Meg kell jegyezni, hogy az online szolgáltatás körülbelül ezer formátumot ismer, így hatalmas bőséget talál. A befejezéshez kattintson a “Konvertálás most” gombra. Ha úgy dönt, hogy konvertálja a videót, a folyamat több percig is eltarthat. Ebben az esetben ajánlott bejelölni az “Email, ha kész” négyzetet?”A webszolgáltatás elküldi az előkészített fájl linkjét az Ön e-mail címére.

  A fent említett weboldalak egyikéhez hasonlóan a Zamzar is képes a legnépszerűbb formátumokban információt nyújtani. Azonban minden szöveg angolul van, így nem minden olvasónk számára lesz érdekes.

  Mint mondtuk, a szolgáltatás fizetős előfizetést kínál. A fejlesztők hagyományosan három tarifát hoztak létre. Ezek az online tárolási kapacitás, a konvertált fájl maximális mérete, a prioritás és természetesen a költségek tekintetében különböznek egymástól. A kiadások havi 9 és 25 dollár között javasoltak.

  A oldalon
 • UniConverter
 • értékelés: 4.6

  On<li></div><p>ne UniConverter” src=”/wp-content/uploads/2023/10/690166666619809191-307-.jpg” height=”400″ title=”On</p><li>ne UniConverter”><p>Ez az oldal a következő címen található: Media.io. Az oldal tulajdonosa a fejlesztő Wondershare. Az oldal felajánlja, hogy letöltheti és telepítheti a vállalat asztali alkalmazását. Használata azonban a számítógép teljesítményének felhasználásával jár, ami nem biztos, hogy elégséges. Ezért sokkal egyszerűbb a fenti oldal bal oldalán, ahol felajánlja, hogy konvertálja ezt vagy azt a fájlt online. Ne feledje, hogy ez a szolgáltatás audio- és videókhoz készült – a képek, archívumok és dokumentumok konvertálását más webhelyen kell elvégezni.</p><p>Sajnos ez a megoldás nem teszi lehetővé a videó testreszabását. Ez azt jelenti, hogy a konverzió után megtartja a frekvenciát és a felbontást, ha a kiválasztott formátum támogatja azokat. A fejlesztők ezáltal ösztönzik programjuk telepítését, ahol a tanú munkája a paraméterek megváltoztatása és a trimmelés.</p><p>Menjen a</p><li>Az UniConverter nem tartalmaz hirdetéseket. A videó nem lesz vízjeles. Önnek nem kerül semmibe. Hacsak nem akarja megszüntetni a korlátozásokat, amelyek itt még mindig jelen vannak. Ezekről azonban nem tudunk beszámolni, mivel a fejlesztők nem adták meg őket. Biztos lehet benne, hogy a kérdéses fájlméretről van szó – nem valószínű, hogy a szolgáltatás elfogadna egy pár száz megabájtnál nagyobb súlyú videót. Nagyon nagyméretű videókat szeretne konvertálni?? Fizetős előfizetést kell használnia. Ha egy teljes évre vállalja a fizetést, akkor minden hónap csak 2 dollárba kerül.95. A fájl mérete azonban legfeljebb 500 megabájt lehet. Ha ez nem elfogadható, akkor meg kell vásárolnia a fent említett szoftvert – az ára 59 dollár.95.<h3>A oldalon<li>ne-Convert</h3><p>Értékelés: 4.5</p><div style=3.webp

  Egy furcsa, de tökéletesen működő online átalakító. Amikor megnyitja ezt az oldalt, rengeteg kártyát fog látni, amelyek mindegyike egy adott formátumhoz igazodik. Például, az első kártya az audio fájlok konvertálására. csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a célformátumot, majd a ‘Go’ vagy a ‘Start’ gombra kattint. Ezután átirányítjuk abba a részbe, ahol különböző beállításokat választhat ki. Például a hang esetében a mintavételi sebesség, a bitráta, a műtárgyak eltávolításának képessége és a hang normalizálása (hogy a hangerő ne legyen túl alacsony). A dalodat rövidre is vághatod, hogy rövidebb legyen.

  Közvetlenül alább talál egy videókonverzióval foglalkozó kártyát. Ha itt kiválasztja a célformátumot, és megnyomja a “Go” gombot, akkor egy kissé eltérő oldalra kerül. Sok további lehetőség fog megjelenni. Megváltoztathatja a képarányt, a bitrátát, a codec-et és még sok mást. Néha még a dedikált asztali alkalmazások sem kínálnak annyi lehetőséget!

  Szinte minden kártya egy ilyen oldalra vezet. Itt is kiválaszthatja a konvertálni kívánt fájlt. Alapértelmezés szerint a webhely arra kéri, hogy töltse le a készülékéről. A megfelelő gomb alatt azonban más ikonokat is láthat. A Dropboxból és a Google Drive-ból való letöltésre szolgálnak. Megadhatja egy, a világhálón valahol található fájl URL-címét is.

  A oldalon

 • A ne-Convert nem csak médiafájlokkal működik. Dokumentumokat is konvertálhat – pl. DOCX fájlt PDF-be konvertálhat. Van egy hash generátor és egy szolgáltatás átalakító is. Vannak olyan speciális funkciók, amelyek szintén hasznosak lehetnek.

  Visszatérve a videóhoz, a kezdőlapon található egyik kártya lehetővé teszi a formátum és a céleszköz kiválasztását. Az eredmény biztosítja, hogy a készülék magabiztosan játssza le a konvertált videót.

  A oldalon

 • A ne-Convertnek vannak bizonyos korlátai? Nehéz megmondani. A honlap egyik oldalán sem szerepelnek. Vagy bármilyen méretű videót feltölthet a fejlesztő szerverére. Egyébként, ha rendszeresen fogsz konverziót végezni, tarts szem előtt két tippet:
  1. Regisztráljon az oldalon. A fiókja lehetővé teszi a beállítások mentését. A jövőben egyetlen kattintással visszatérhet hozzájuk.

  2. Bővítmény telepítése On

  3. ne-Convert a Google Chrome-hoz. Természetesen csak akkor, ha ezt a böngészőt használja. Kicsit felgyorsítja az oldal látogatását.

  Már kitaláltad, hogy számolunk

 • A ne-Convert a legjobb webes szolgáltatás a maga nemében. Keresse meg a hibáit a nagyító alatt. Az egyetlen dolog, ami eszembe jut, az a főoldal furcsa felülete, ami biztos, hogy elriaszt valakit.

  FileZigZag

  Értékelés: 4.4

  FileZigZag

  Ezt az online szolgáltatást a legkönnyebb megtanulni. A fájlok széles skáláját is képes átalakítani. Ezek közé tartoznak az archívumok, e-könyvek, zeneszámok, videók, képek és még weboldalak is. Lehet, hogy nem is kell számolni a támogatott formátumok számát!

  Ebben az esetben csak annyit kell tennie, hogy áthúzza a fájlokat a megfelelő területre. Ha ez a módszer kényelmetlen, akkor egyszerűen kattintson a “
  Fájlok keresése” a fájloknak az eszközön történő kereséséhez. Ezután a program felkéri a célformátum kiválasztására és néhány beállítás módosítására. Szintén meg kell adni az e-mail címet – erre egy levél fog jönni egy üzenettel az átalakítás befejezéséről. Ha egy hasonló szolgáltatásra szeretné feltölteni, akkor jobb, ha egy másik webhelyet használ.

  A FileZigZag gyakorlatilag okkal zárja a választékunkat. Sajnos, a legsúlyosabb korlátozásokkal rendelkezik. Naponta legfeljebb tíz fájlt konvertálhat át. Egyikük mérete sem haladhatja meg az 50 Mb-ot. A szolgáltatás azonban teljesen ingyenes. Nincsenek fizetős előfizetések. Ez még azt is tisztázza, hogy mi készteti a webes forrás készítőit arra, hogy.

  Ha gyorsabban szeretne egy fájlt konvertálni, akkor feliratkozhat a. Letöltheti és telepítheti a File ZigZag bővítményt a Google Chrome-hoz, ha azt használja!.

  SwiftConverter

  Értékelés: 4.3

  SwiftConverter

  Néhány online átalakító meglepheti Önt. Fentebb már beszéltünk egy olyan szolgáltatásról, amely akár weboldalakat is konvertálhat… A SwiftConverter kiemelkedik a 3D modellek konvertálásának képességével. Ez hasznos sok ember dolgozik vindustrii létrehozni játékok, videó szerkesztés vagy, mondjuk, a design építészeti struktúrák.

  De gyakrabban használják a SwiftConvertert médiatartalmak és dokumentumok konvertálására. Meg kell nyomnia a megfelelő gombokat. Nincs hibalehetőség. Még akkor is, ha egyáltalán nem értesz angolul, a gombok képként készülnek. Például egy audiokazettára kattintva konvertálhat audiofájlokat.

  Mint sok más ilyen jellegű szolgáltatásnak, a SwiftConverternek is számos korlátja van. Nem lehet szó szerint elárasztani az oldalt fájlokkal. De sokkal sértőbbnek tűnik a videó maximális mérete, ami csak 100 Mb. Ez azonnal véget vet minden kísérletnek, hogy bármilyen hosszú videót konvertáljon.

  Az átalakítás megkezdése egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy áthúzza a fájlt egy dobozos területre. Vagy használja a megfelelő gombot a kívánt fájl megtalálásához az eszközén. Válassza ki a formátumot, és kattintson a piros “Fájl átalakítása” gombra.

  Az előző szolgáltatáshoz hasonlóan a SwiftConverter is ingyenes, tehát nincs előfizetés. Az oldal kevés helyet foglal a memóriában, mivel minimális számú felületi elemmel rendelkezik. Még egy vélemény vagy hozzászólás megírása is erőfeszítést igényel: az erre a célra szolgáló gomb egyáltalán nem feltűnő.

  Következtetés

  Most már ismeri a legjobb online szolgáltatásokat a videók konvertálásához. Mint azt már észrevette, ezek leggyakrabban nem képesek nagyméretű videókkal dolgozni. Ennek oka, hogy az ilyen videók konvertálása sok számítási teljesítményt igényel, így nem kifizetődő egy ilyen oldal fenntartása.

  Olvasson tovább  A Windows 10 frissítése
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Comments: 1
  1. Ádám

   Melyik az a fájlkonvertáló, amit a 7 legjobb közül is ajánlasz, és miért?

   Válasz
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: