Hogyan kapcsolja ki az iPhone energiatakarékos üzemmódját?

Az Apple okostelefonok alacsony energiafogyasztású üzemmódja lehetővé teszi az akkumulátor élettartamának meghosszabbítását egyetlen töltéssel. A hatás a háttérben futó adatszolgáltatások felfüggesztésével és néhány vizuális hatás törlésével érhető el. Szakértőink elmondják, hogyan kapcsolja ki az iPhone energiatakarékossági funkcióját, ha nincs rá szükség.

Be- és kikapcsolás

Lépjen be az okostelefon beállításaiba, és görgessen a kiemelt sávhoz. Nyissa meg az akkumulátor-használati beállításokat.

A képernyő tetején lévő nyílvesszővel lehet be- vagy kikapcsolni az energiatakarékos üzemmódot.

Hozzáférési beállítások

Az iOS 12 óta lehetőség van arra, hogy a leggyakrabban használt elemeket a Vezérlőpultra hozza az iPhone-on. Nyissa meg a beállításokat, és lépjen a képernyőképen megjelölt részhez.

Menjen a képernyő aljára a fel nem használt elemek részhez. Keresse meg a nyíllal jelölt vonalat, és nyomja meg a “+” szimbólumot az elején.

Menjen vissza a képernyő tetejére. A kiválasztott elem megjelenik a használt elemek listáján. A sor jobb oldalán lévő három vízszintes sáv ikon megérintésével és lenyomva tartásával a sor a megfelelő pozícióba mozgatható. A sávban lévő elemek négy sorban vannak elrendezve, balról jobbra haladva, felülről kezdve.

Kezelési tétel

Nyissa meg a Vezérlőpultot, és keresse meg az ott található Energiatakarékosság engedélyezése gombot. A képernyőképen be van dobozolva. Az elem használaton kívül fekete színben látható.

A gomb egyetlen érintésével aktiválható az energiatakarékos üzemmód. A vezérlőelem most fehérrel van kiemelve. Az ablak tetején lévő keretes töltésjelző sárgára változik. Többször koppintson a vezérlőre a letiltásához. Az akkumulátor használatára vonatkozó korlátozások automatikusan megszűnnek, ha az okostelefont a töltőhöz csatlakoztatják, amint az okostelefon eléri kapacitásának 80%-át.

Összefoglalva

Szakértőink tippjeit követve letilthatja az iPhone energiatakarékossági funkcióját, és beállíthatja, hogy könnyen vezérelhető legyen.

Olvasson tovább  Az alvó üzemmód engedélyezése a Windows 10-ben
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: