Hogyan változtathatja meg e-mail címét a Gmailben

A regisztrációkor a Gmailben létrehozott e-mail cím változatlan marad a használat teljes időtartama alatt. Pontosabban, nem tudja megváltoztatni a bejelentkezés karakterek sorrendjét. A szabályok azonban nem tiltják, hogy álneveket hozzon létre hozzá. Ebben a tartalomban szakértőink elmagyarázzák, hogyan használhatja őket az e-mail cím megváltoztatására anélkül, hogy új postafiókot hozna létre.

Domain nevek

Az álnevek lényege, hogy vizuálisan megváltoztatja a címet. Ha van user@ mezője, akkor user@ formátumban adhatja meg a user@ címet. A fenti címek bármelyikére küldött üzenet eléri a címzettet. A fórumokon vagy szolgáltatásokban alkalmazott regisztrációs algoritmusok eltérőnek tekinthetők. Ily módon a felhasználó két e-mailt kaphat egyszerűen a domain név helyesírásának megváltoztatásával.

Extra pontok

A felhasználónévben a címnek a kutya előtti része tartalmazhat pontot. Két karaktert egymás után nem lehet beírni, de a karakterek szétválaszthatók. Ily módon a “felhasználói” fiókot “u”-ként lehet ábrázolni.ser” vagy “us.er”. Az e-mail cím vizuálisan változik, de az e-mailek továbbra is ugyanabba a postafiókba érkeznek.

“+” szimbólum

A “plusz” szimbólum használata nyitja meg a legtöbb lehetőséget. A név után elhelyezve a felhasználó bármilyen további karakterkombinációt “hozzáadhat”. A “user” felhasználónév “user+a” vagy “user+bb” formában is megjeleníthető.

Összefoglalva

Az elsődleges e-mail címhez használt álnevek használatával elkerülhető a spam és lehetővé válik az e-mailek egyszerű szortírozása.

Olvasson tovább  Hogyan készítsünk képernyőképet iPhone-on
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: