ENDEVER Odyssey Q-410/Q-411/Q-412/Q-413

Vettem4. pozíció a minősítésben:

6 LEGJOBB RUHAGŐZÖLŐ

Ugrás a minősítésre

ENDEVER Odyssey Q-410/Q-411/Q-412/Q-413

Általános teljesítmény

Típus gőzhajó
Tervezés Kézi
Teljesítmény 800 watt
Gőz hőmérséklet 98 °C
Víztartály 0.2
felmelegedési idő 2 perc
Futási idő 20 perc
Maximális gőzteljesítmény 18 g/perc
Test anyaga műanyag

Teljes készlet

Fúvókák klipszes rögzítés, kefés rögzítés

Jellemzők

További információk Tartalmazza: gallérgőzölő, mandzsetták, mérőpohár

Vélemények az ENDEVER Odyssey Q-410/Q-411/Q-412/Q-413 készülékről

Előnyök:Nagyon jó kabátok gőzölésére
Hátrányok:nincs
Hátrányok:Már régóta nézegetem a gőzösöket. Úgy döntött, hogy nem drága vásárolni, hogy lássam, ha szükségem van rá egyáltalán. A gőzölő egyszerűen készült (mint egy elektromos vízforraló), nekem a kék 413-as van. A víz kényelmesen a tetején van feltöltve, ha nincs elég víz, könnyen hozzá lehet adni. 150 ml víz két dologra elegendő. 20 perc folyamatos üzemidő az utasításoknak megfelelően. A fogantyú nem melegszik fel használat közben. A gőzölő nem helyettesíti a vasalót (a pasztellszíneket például nehéz lenne gőzölni), de nagyszerű kiegészítője a vasalónak, azokhoz a dolgokhoz, ahol a vasaló mindent tönkretesz. Nagyon jól kisimítja a kabátokat (és azokat, amelyeket nem szabad vasalni), pehelykabátokat, kabátokat, kabátokat, vastag kötött ruhákat (pulóverek), kötött ruhákat, selymet, kabátokat (gyűrődések a háton és az ujjakon). Csak a fogasokat lehet gőzölni (csak függőlegesen). Nagyon jól tisztítja a konyha falán lévő sötét csempéket is. Egyszerűen gőzöljük, töröljük le, és minden fényes. Elégedett a termékkel.

Nikitina Marina


Előnyök:Alacsony ár, könnyű használat, nagyszerű gőzkibocsátás.
Hátrányok:Nem találom.
Hátrányok:Már régóta gondolkodtam azon, hogy veszek egy gőzölőt, és úgy döntöttem, hogy mégiscsak kipróbálom. Elégedett a megoldással, a gőzölő most segít nekem otthon, jó munkát végez a szövetek tisztításában, gyengéden és kíméletesen eltávolítja a szennyeződéseket. A nagy gőzsugár gyorsan eltávolítja a szennyeződéseket a felületekről. Nagyszerű puha játékok tisztítására. Gyorsan és egyszerűen újratölthető.
Olvasson tovább  Daikin MC70LVM

Rjabova Júlia


Előnyök:Olcsó, kompakt, könnyen használható
Hátrányok:Nem sok minden
Hátrányok:Már régóta szeretnék egy gőzölőt. Nem tudtam, hogy szükségem van-e rá vagy sem. Nem akartam sok pénzt költeni, hogy aztán a végére álljon. Ezért egy olcsóbb modellt választott, hogy “kipróbálhassa”. Meglepő módon, ez egy nagyszerű termék. Megkönnyíti a ruhák gőzölését, felfrissíti a felsőruházatot a szezon előtt. Nagyon praktikusnak találom a függönyök gőzöléséhez. Felakasztva, egy gyors sétát, ahol ráncos, és ez az. Gyönyörű. Időnként a matracomat az ágyon gőzölöm vele. Nem tudom, hány baktériumot öl meg, de remélem, hogy segít))). Egy kis hátránya számomra az, hogy gyorsan pazarolja a vizet. Rengeteg csomagom van, amit állandóan vízzel kell megtölteni. De ez nem kritikus. Az ár – a minőség nagyszerű.

Netesa Maria


Előnyök:Körülbelül három éve hűségesen használja.Gyorsan forr, könnyű, könnyen használható.Ingek, pólók, farmernadrágok…-jó; vászonnadrág – tökéletes!Még a párnákat is megpróbáltam felfrissíteni.
Hátrányok:Használat közben ne töltse tele, csak félig!-így a vásárlás után hat hónappal elkezdtem használni.Ár/minőség = jó.Az elmúlt fél évben csak minimális vízre használtam, különben kiköpne.Néhány hónapja szivárog…Megpróbálok egy másikat.Három évig dolgozott, eljött az idő …A harmadik évben a gőzteljesítmény csökkenni kezdett…Mindig töltött csak szűrt vizet ozmózisból.A műanyag élettartama azonban nagyon rövid.
Hátrányok:

Petrov Vaszilij


Előnyök:Látványos megjelenésű, 200 ml folyadék térfogatú, maximális hőmérséklete 98 fok, készenléti ideje mindössze 2 perc. Tartalmaz egy gallérgőzölőt, egy mandzsettát és egy mérőpoharat. Időt takarít meg.
Hátrányok:még nincs
Hátrányok:A vasalóval való vasalás nem gyors megoldás. Pillanatok alatt elvesztegetett idő és energia, és egyáltalán nem reggel, munka előtt. Így egy nap a feleségem megvette ezt a gőzölőt, az ENDEVER Odyssey-t, és ez életmentő volt. Most nevetünk, ahogy reggelente harcoltunk egy nehéz, lassú vasalóért, elkésve a munkából.)
Olvasson tovább  Winia AWM-40

Nekem nincs vele semmi bajom


Előnyök:A zsinór hosszú és kompakt, a legbonyolultabb dolgokat is gyorsan és függőleges helyzetben vasalhatja, a hangerő néhány dologra elegendő (kb. 20 perc), teljes felszereltséggel érkezik
Hátrányok:A gőz néha forró vizet permetez, de ritkán
Szegénykém:a gőzölő gyorsan elvégzi a munkát. Nagyon kompakt méretű, könnyen használható. Nekem is nagyon hiányzott, mert gyakran kell gőzölnöm függőleges helyzetben. A 200 ml elég nagy ahhoz, hogy néhány dolgot gőzölni tudjon. 2 sebességgel rendelkezik. A készletben van egy csésze, egy kefefúvóka (a szöszök, foltok, por eltávolítására), egy készülék a mandzsetták, gallérok, zsebek gőzölésére, a fúvóka a nadrágok nyilainak irányítására. Kényelmes, hogy van egy hosszú zsinór. Könnyedén vasalhat bonyolult dolgokat (függönyök, gallérok, kis ráncok a szoknyán).

Yermoshuk Anna


Előnyök:– Ár – minőség – nem szivárog, nem csöpög, így a hátrányok – a gőz elegendő egy ilyen egyszerű modellhez – a liter megfelelő, 10-15 percig gőzöl – hosszú a vezeték
Hátrányok:Minden teljesült, a modell minden elvárásnak megfelel
Gyengeségek:Kicsit gyenge a kemény anyagokhoz, de olcsón beszereztem, hogy lássam, mire képes. Általában a legjobb megoldás ár, minőség és a legjobb választás. Néhány egyszerű ing és blúz egy pillanat alatt kisimítható egy töltéssel. Ajánlom.

Zarubin Alekszej


Előnyök:Kompakt, olcsó, irreális, hogy tönkreteszi a dolgokat vele
Hátrányok:Alacsony költségű
Hátrányok:Nem vártam semmi különlegeset 1100r-ért, és az elvárásaim ésszerűek voltak:) Az ingeket például könnyebb vasalni, mint 10 percig állni ezzel a dologgal. Én pliszírozott szoknyákhoz és női zakókhoz használom, a gőzölő kapacitásának felét veszi fel darabonként. Azt hiszem, hamarosan lecserélem valami erősebbre.

Martynova Y

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: