Leberg LW-15

Vettem2 hely rangsorolás:

Legjobb alacsony költségű légtisztító

Ugrás a rangsoroláshoz

Leberg LW-15 jellemzők

Általános teljesítmény

A készülék céljalégtisztítás / párásítás
energiafogyasztás15W
Használható terület28 négyzetméter.

Párásítás

A víztartály kapacitása6.2
Vízfogyasztás400 ml/h
Hygrostatvan

Levegőkezelés

Szűrőkvíz

Jellemzők

Ionizációvan
A ventilátor sebességének / párologtatás intenzitásának beállításavan
Telepítéspadló
Energiaforráshálózat

Comfort

Vezérlőkelektronikus, kijelző
Wi-Finincs
luetoothnincs
Megjelenítésalacsony vízszint
Zajszint25dB

Méretek és súly

Méretek (WxHxD)330x410x300 mm
Súly6.15 kg

Leberg LW-15 vélemények

Előnyök:Csendes, egyszerű és könnyen használható

Olga Pankova


Előnyök:Spacey gép )) Stílusos, csendes, nincs fogyóeszköz, gyermekbiztos, nagy kapacitású
Hátrányok:nincs levegő előmelegítés a kimenetnél
Hátrányok:Őszintén szólva, nem éreztem az ionizációs hatást! Egyszobás lakásban élni sokkal szórakoztatóbb: könnyebb lélegezni, valóban kevesebb a por, minden nap feltöltjük a vizet..!!! ( Őszintén szólva megdöbbentem: mi lenne, ha vennél egy 2 literes párásítót ??? Nehezen tudnám megtölteni a vizet!!!) majd meglátjuk, hogy mennyi áramot fogyaszt egy hónap múlva, de egyelőre imádom! A fiam űrkészüléknek hívja, és szereti “nyomogatni a gombokat” – a gyermekbiztosítás megment engem )))) de most hideg időben olyan hideg: remélem, hogy nyáron lesz egy kis légkondicionáló hatása. Összességében nagyon elégedett vagyok a választásommal! Ajánlom

Oksana Shchipkova


Előnyök:kis méret.
Hátrányok:nincs.
Hátrányok:Tényleg nem látok semmilyen hátrányát ennek a párásítónak, éppen ellenkezőleg, csak előnyöket látunk. A legfontosabb dolog az, hogy szinte semmi helyet nem foglal el, az asztal alá helyezi, és nem zavar senkit, és csendben teszi az időjárást a házunkban.

Gorcsakova Júlia


Előnyök:Nem rossz párásító megfizethető áron.
Hátrányok:nincs.
Hátrányok:Elégedett vagyok a vásárlásommal? Abszolút – igen, a párásító mesés. Nem kerül olyan sokba, és tisztességes teljesítményt nyújt. Ajánlom ezt a modellt, szeretem.

Daniel Okulovskikh


Előnyök:Kompakt, nem foglal sok helyet, könnyű, alig több mint 6kg. Elég könnyen mozog, például a gyerekszobából a nappaliba és vissza. Nem csap nagy zajt, amikor fut, és éjszakai üzemmóddal is rendelkezik. Az áráért – nagyszerű készülék, ajánlom.
Hátrányok:nincs

Yukhnina Natalia


Előnyök:jó minőségű higrosztát, stabilan tartja a szoba páratartalmát
Hátrányok:nem észlelték
Hátrányok:Ezt a párásítót télre vásároltam. Télen még hasznosabb, mint nyáron, a radiátorok és a fűtőtestek sokkal jobban szárítják a levegőt. Jól ellátja feladatát, gyorsan kiegyenlíti a helyiség páratartalmát és kényelmes szinten tartja azt.

Krjukov Pavel


Előnyök:Nagy víztartály, általában napi 1 utántöltésem van. A surf rendelkezik ionizátorral, amennyire tudom, a negatív ionok jót tesznek az egészségnek, mivel segítenek a por leülepedésében.
Hátrányok:nincs

Riazhenova Olga


Előnyök:dizájn, ár, építési minőség
Hátrányok:nem volt
Hátrányok:Több párásító modell közül választottam, ez tetszett a design és az alacsony ár. A szállításkor is képes volt értékelni az építési minőséget, ami jó az árhoz képest. A műanyag kiváló minőségű, nem nyikorog és nem büdös. Nagy párásító az árához képest.

Gubanova Margarita


Előnyök:hatékony munka, olcsó
Hátrányok:nincs
Hátrányok:mint a hatékonyság. Egy kis eszköz, de komolyan befolyásolja a lakás mikroklímáját. Nagy funkciókészlet, lehetővé teszi az egyéni beállításokat. Ha szükségem lenne egy másik párásítóra, ugyanezt venném meg.

Nyulak Denis


Az előnyök:Olcsó, könnyen karbantartható és nem igényel gyakori vízutántöltést
Hátrányok:Nem találkoztam
Hátrányok:Vásárláskor az árcédula vezérelt, mivel a költségvetés nem volt túl magas, ez a párásító a legjobb megoldásnak tűnt az árkategóriájában. 2 hónapja használom, és rájöttem, hogy jó döntést hoztam: úgy működik, ahogyan kell, és nagyon kevés karbantartást igényel. A tartály sokáig tart, különösen az irodai párásítóhoz képest.

Mironova Jekatyerina

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: