A fűtött törölköző sínek mérete

  A fűtött törölköző sínek csak néhány évvel ezelőtt jelentek meg, de már népszerűvé váltak. Ők vásároltak a fürdőszobában. Törölköző és egyéb dolgok szárítására szolgáló eszközök. A választáskor a készülék méretére kell összpontosítania, és a hely, amelyre megvásárolható. Ma tartjuk mindazt, amire szüksége van a szükséges adaptációról. Tartsunk a fűtött törölköző sínek méretét.

  Melyek a méretek?

  A fűtött törölköző sínek nagy mennyiségben vannak bemutatva a piacon. Vannak olyan lehetőségek, amelyek alkalmasak a kis szobák számára a standard körülmények között, valamint a nagy szobák számára. Fontolja meg, hogy melyikük kizárólag az Ön ügyében van.

  Fontos! A választáskor figyeljen a fűtött törölköző sínek műszaki követelményeire. Ha nem teheted meg magad, lépjen kapcsolatba az értékesítési vezetőivel. Azt tanácsolják, hogy lehetséges legyen.

  Először vegye figyelembe az eszköz vízét vagy elektromos verzióját. Válasszon egy személyt, attól függően, hogy egy személy íze preferenciái.

  A struktúrák működésének elve megközelítőleg azonos.

  A kis helyiségekben olyan eszközöket vásárolnak, amelyeknek egy tengelyes távolságának mérete 35 cm-rel egyenlő. A 40, 47 és akár 32 cm-es opciókat is beszerezheti – a fürdőszoba területétől függően. A 400×800, 400×600, az oldalán csatlakoztatott vízszerkezetek a rozsdamentes acél gyártása.

  A középső fűtött törölköző sínek közé tartoznak az 50 cm-es méretű, hosszalapú méretű, hosszarányok és magasságok: 600×600, 500×500, 500×600 és más. A szobákban telepítve vannak. A tervek ugyanazt a belső szálat tartalmazzák, amely 1 hüvelyk méretű. Fontos szerepet játszanak az eszköz szélességével is.

  Minden tervezésre vonatkozik.

  A standard fűtött törölköző síneket számos előnye megkülönbözteti. Ők jól vannak melegen. Az eszközök sokáig szolgálnak, anélkül, hogy problémákat adnának, egy kis területet foglalnak el bármely szobában. A piacon bemutatott sokrétől kiválaszthatja az opciót.

  Nagy területű helyiségekben, valamint az úszómedencék, a fürdőszobák, a vízi parkok felszerelése ajánlja az erőteljes felszerelések telepítését. Bennük a közép-elrendezés szélessége meghaladja a 60 centiméteres értéket. Ezenkívül a kialakításnak nagyobb méretűnek kell lennie a hosszúságú hosszúság arányával. Válasszon opciókat több mint 500×800.

  jegyzet! Ha a megvásárolt termékcső átmérője és a vízvezetéklemezek átmérője telepíthető a rendszerbe, de speciális adaptereket kell használni.

  A választásnál meghatározott, figyelembe véve a következő pontokat.

  1. A konfiguráció típusa. A struktúrák előnyösebb vásárlása “Lestenka” formájában. Segítségük segítségével nagyszámú különböző értékű dolgot tudsz szárítani.
  2. Számítsa ki a termék teljesítményét. Ehhez használja a képletet, szaporítsa a 140 W értéket kvantitatív méterenként. Miután megkapta a kívánt opciót, megvásárolhat egy designt, amely kedvezően néz ki a fürdőben.
  3. Hogyan feldolgozzák a csöveket belülről. Ehhez ismerkedjen meg a szöveges utasítással. Ez írva van, amelyet előnyben kell részesíteni.
  4. A termékgarancia biztosítja vagy nem adja meg a gyártót. Ha ez az, akkor lehetséges, ha meghibásodik a hiba megjavítására. Az eladó helyettesíti a hasonló terméket, vagy saját költségén javítja a kialakítást.
  5. Milyen rögzítések vannak raktáron. A távollétükkel nehéz megtalálni a telepítési munkákhoz használt termékeket.
  6. Árár. Mindenki kiválasztja a megfelelő verziót a pénzügyi konzisztenciától függően.

  Most fontolja meg a népszerű design fajtákat – összességében és további részleteket.

  Átfogó

  A terv kiválasztásakor a termék alakja figyelembe veszi. Gyakran vásárolnak ilyen eszközöket.

  1. A kompakt a P-alakú fajok közé tartoznak. A fejlesztők már a fokozatos épületek építése során telepítik őket. Általában 32 cm magassága és 40-80 cm szélessége. Az N-alakú könnyen elhelyezhető bármilyen szögben.
  2. Gyönyörű és vonzóan nézi az M forma kialakítását. Ezek hagyományos “tekercsek”, az 50-60 cm-es magasság és a szélesség 40-80 cm. Alkalmasak bármely helyiségben történő telepítésre, és hangsúlyozzák a stilisztikai megoldás modernitását.
  3. Nagy méretűek létra formájában. Magasra kerülnek, 50-120 cm magassága, 50-80 cm szélessége. A létrán bármilyen különböző méretű dolgot rendezhetsz: kicsi és nagyból.
  4. Ahhoz, hogy megkapja az eredeti szobát, az apartmanok tulajdonosai összpontosító struktúrákat szereznek. A magassága 32-60 cm, szélesség – 40-80 cm.

  Mellékletek

  Meghatározva a választás, megvásárolható a terméket figyelembe kell venni az összekötő dimenziók. Ma az átmérőtől függően a következő lehetőségek megvásárolhatók:

  • 1,9 centiméterrel rendelkező külsővel rendelkező második hüvelykkel egyenlő;
  • egyenlő háromnapot, külső 2,5 centiméterrel;
  • egy külső 3,2 centiméterrel egyenlő egy hüvelykkel;
  • meghaladja az egyik hüvelyket külső 4 centiméterrel.

  Tanács! Konzultáljon a mesterrel, milyen méretű telepítésre alkalmas a lakás számára. Ebben az esetben a holisztikus rendszer felszerelése nem fog működni.

  Csatlakozzon függőlegesen, alulról vagy vízszintesen. A telepítési folyamat során kiválasztott módszertől függ, és specifikus körülményekhez alkalmas.

  A tengely közötti távolságról

  Az optimális eszköz kiválasztása, meg kell vizsgálnia a folyamatot egy olyan helyiséggel, ahol a fűtött törölköző sín kerül telepítésre. A szakemberek ezt a kérdést meglehetősen meghatározták.

  • A 4,5-6 négyzetméteres méretű szobákban alkalmasak az 50×40, 50×50 és 50×60 centiméter intersticiális törülköző sínekkel rendelkező fűtött törölköző sínekre.
  • 6-8 négyzetméteres terület, 60×40, 60×50 vagy 60×60 centiméterrel rendelkező tengelyes értékű kiválasztott eszközök.
  • Több mint 7,5 négyzetméteres méretű, de kevesebb, mint 11 négyzet, választás a struktúrák a tengely méretű, 80×40, 80×50 és 80×60 centiméterrel.
  • A 14 négyzetmétert nem haladó helyiséggel a 100×40, 1000×50 vagy 100×60 centiméteres tengelyek közötti nagyságrendek kialakítása lesz.

  A 14 négyzetmétert meghaladó területű fürdőszobák esetében szükség van a minták, amelyek tengelyei 120×40, 120×50 120×60 vagy 120×80 centiméter.

  Érdekes! Ha olyan terméket választ, amelynek mérete van, amely nem alkalmas kábelezésre, ez sokféle problémához vezet. Új módon kell telepíteniük a vízellátó rendszert. Jobb, ha a kábelezést pontosan megfelelő modellek választéka.

  Ez megmenti a pénzügyi kiadásokat és idegeket.

  A paraméterek kiválasztása

  Válassza ki a fürdőszobában a legmegfelelőbb lehetőséget, figyelembe véve a szakemberek ajánlásait saját esetükben. Azt tanácsolják, hogy figyeljen arra a szobára, amelyben megvásárolt eszközt telepít. A vízvezeték átmérőjétől függően a vízvezetéket kell kiválasztani, a gyártási folyamatban alkalmazott anyag, valamint az építési forma.

  Annak érdekében, hogy ne találkozzunk különböző problémákkal, javasoljuk, hogy mérje meg az előfizőt. Ez lehetővé teszi, hogy kiválassza a vízvezeték-eszköz optimális verzióját a kívánt tengely méretével.

  A választás folyamatában ajánlott kiszámítani, hogy milyen hosszúság és magasság kell a fal felülete, amelyre a készülék várhatóan telepíthető.

  A telepítési folyamatot a lakás tulajdonosától függően végzik, mert attól függ, hogy a megvásárolt fűtött törölköző sín milyen kényelmes lesz.

  Tény! A design felett eltérő lehet. Az oldalsó méretek helyétől a falak, ajtókészülékek, bútorok 10-20 cm-es távolságára kell helyezni. Ellenkező esetben a termék kényelmetlen lesz a lakás tulajdonosai és mindenki, aki meglátogatta őket.

  Meg kell határoznia a termikus teljesítményt is. Általában a szokásos terméket erre vesszük, m-alakú. A segédcsövek használatakor, a kígyóval együtt, lehet, hogy növeljük a hőködés hőátadását egy és félszer több, mint a kiszámításkor.

  A választáson meghatározott, figyeljen a fűtött törölköző sín kiválasztott lehetőségének jellemzőire. Ehhez nézd meg, hogy a modell gyártói ajánlottak.

  Különösen figyeljen a termikus jellemzőkre.

  Ha önállóan dönt a választásról, nehéz meghatározni, hogy a terméket az eladó jellemzi. Javasoljuk, hogy a területtől függően megvásárolhassa a fürdőjét.

  Egyes állampolgárok figyelmet fordítanak arra is, hogy mennyire hatékonyan mutatják a készüléket a helyiség felmelegedésének folyamatában, de ez nem alapvető kritérium. Például egy 500 wattos speciális szolgáltatás felmelegíti a szobát 5 négyzetméterre.

  A fűtött törölköző sínek határozottan beléptek az oroszok életébe. Sok apartmanban különböző termékeket láthatunk, amelyek eltérnek a megjelenéstől és a műszaki jellemzőktől.

  A megfelelő opció kiválasztásához figyelni kell ezeket a részleteket.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: