A mosógép áramlása: A probléma oka és megszüntetése

Amikor elindulása után a mosógép otthon folyik – amikor a vizet hevítik, a lágyítás vagy a szilvák során meg kell találni a probléma okát, és a lehető leghamarabb megszünteti. A mosás során a probléma forrása olyan lehet, mint a berendezés tulajdonosának saját hanyagsága – a háztartási vegyi anyagok rossz kiválasztása, a működési szabályok megsértése és a gyári házasság, valamint a belsejében lévő mértékének meghibásodása.

Tekintse meg a gép szivárgásának pontos okait az ajtóból és a porrekeszből, hogy kárt okozjon a tömlőkkel csak teljes ellenőrzési és hibás diagnosztikával.

Mit kell tennie azonnal a probléma megtalálása után?

A szivárgás felismerése esetén fontos, hogy a skála további növekedését megelőzzék. Amikor a mosógép áramlik, nem számít, a cseppek esnek a padlóra, vagy a víz már futott a rúd, azonnal cselekednie kell azonnal. Először is, meg kell határozni az elektromos készüléket, átfedi a vízellátást a daruk segítségével, vagy teljesen blokkolja a vízellátást. Ezt követően a szivacsokkal vagy szivacsokkal kell csöpögni, összegyűjteni a folyadékot.

A következő lépés a mosógép vizuális ellenőrzése lesz. Néhány részlet különös figyelmet szentel.

 1. Tömlők. Az integritás vagy gyengítés megsértése esetén a víz csökkenthető és táplálja a tartályba.
 2. Kapu mandzsetta. Idővel elveszíthetik a hermetikát, a bontásokat és más károkat. Ezenkívül a probléma lehet a termelési házasságban.
 3. Por adagoló bunker. A bor lehet egy szünet az adagoló vagy a szívószelep törése. Néha egy idegen tárgy esik a lefolyóba, megakadályozza a folyadék kiáramlását.
 4. Vízellátás és szennyvízcsövek. Néha a szivárgás oka a vízellátó rendszer banális károsodása. Rúgott csövek, zúzott tömítőanyag, gyengített bilincsek, túl nagy nyomás és még halmozott kondenzátum – itt csak egy kis része a forrásokból, ahonnan pocsolyák merülnek fel a padlón az autó teste alatt.

Ha a felületi vizuális ellenőrzés nem ad semmit, meg kell mennie a diagnózishoz. Ehhez erre erre kényszeríteni kell a vizet, a szűrőnyíláson keresztül, engedje fel a technikát a fehérneműből, majd kezdje meg a valódi szivárgás forrását keresni. A “baleset” kiküszöbölése során teljesen meg kell távolítania a mosógép tartalmával való érintkezést, amíg ki van kapcsolva.

Az elektromos áramú elváltozás halálos egy személy számára, és ha a jármű belsejében zárva van, a bontás az elektronikus vezérlőegység meghibásodásához vezethet.

A Tech okai

A szivárgás valódi okainak felismerése érdekében gondosan meg kell vizsgálnia az összes lehetséges problémát. A diagnosztika a készülék hálózatból történő leválasztása után történik. A tömlők szintén jobbak a leválasztáshoz, a helyet az aggregátum mozgatásához. A szivárgás sok oka lehet. Itt csak kis része van nekik.

  Helytelen működés

  Ez arra a tényre vezet, hogy a mosógép nem teljes erővel dolgozik, elzáródások merülnek fel. Ha teljesíti az összes ajánlás a szűrési és leeresztő rendszerek tisztításához, a kockázatok a szivárgás minimális lesz. A probléma akkor fordulhat elő, ha a tömlők mechanikai sérülést kapnak. A veszély forrása lehet gyermekek, háziállatok.

  Ha a szivárgás nem a gép teste alatt van, de elöl, érdemes figyelmet fordítani a mandzsetta állapotára. Leggyakrabban rossz fellebbezést szenvednek.

  Ha idegen tárgyak vagy megfelelő, az ajtó zárása, a mosás során a tömítőgyűrűbe kerül.

  A vegyi anyag érvénytelen kiválasztása

  Amikor a mosógép ellenőrzése során a porrakodó rekeszből származó vízszivárgás explicit nyomait észleli, az ok nemcsak hívható. Ha a mosáshoz szükséges kémiai eszköz túlságosan hozzáadásra kerül, vagy magasabb habosítóval rendelkezik, mint amennyire szükséges, a felesleges hab a tálca csomópontjai révén kimenetet fog keresni.

   Gyártási hibák

   Néha mosógépek, amelyeket a leghíresebb gyártók is gyártanak, gyári házasságkötéssel rendelkeznek, ha a szivárgás oka a rendszer egyik elemének elutasítása volt. A szivárgást leggyakrabban az alacsony minőségű tömítések és csövek – alkatrészek telepítésével okozzák, így könnyen cserélhető garancia.

    Bontás részletek

    Szabályként a szivárgások csak akkor kapcsolódnak hozzá az alkatrészek lebomlásához, ha a leeresztő rendszerre kerül. Ebben az esetben a szivárgás az előírásban vagy az öblítés szakaszban történik, ha a vizet visszaállítja a rendszerből. Ha a szivattyú hibás, a víz felhalmozódik a hátsó falon. A szivárgás szivárgása is van, ha a mirigyek vagy a dob csapágya. Az adagoló szivároghat a leeresztő szelepkárosodáshoz.

    Amikor a víz szivárog a mandzsettán keresztül, szükség van a sajtó munkájára. Ha ez a szenzor felelős a vízszint ellenőrzéséért, akkor a túlfolyók elkerülhetetlenül fordulnak elő a dobban.

    Ha az autóban már túlterhelt folyadékkal, adjunk hozzá néhány tartalmat, megtalálja a kifelé szivárgás módját. Mindenesetre a törés pontos diagnózisa megakadályozza.

    A gép és a javítási tippek diagnosztikája

    Általában olyan kérdések, amelyekkel a mosógép munkájában való szivárgás a hosszú távú működése során a karbantartás vagy a figyelmetlenség nélkül történik. Például az ajtó alján található pocsolya általában azzal a ténnyel jár, hogy nem a dob mosására szolgál. kívül, Gyakorlatilag bármilyen rugalmas tömlő telek előrehaladható.

     A víz felhalmozódik az ajtón

     Víz szivárog a padlón a nyílásból, ha a tömítő mandzsetta lazít. Mechanikus károsodást kaphat a dob tárgyak belsejében való érintkezéskor. Ha a tömítés belép az ajtó ajtajához, amikor zárva van, fennáll a szakadás veszélye. Hosszú használat esetén a gumi gyűrű tömítése megszakadhat – speciális készítmények állnak rendelkezésre.

     A kis szünetek javítása és a mandzsetta sérülése önállóan hajtható végre. A hasonló anyagkészítményből készült rugalmas csövek könnyen elhelyezhetők gumi ragasztón. A rögzítéshez a részleteket eltávolítják a tartóból, gyengítik a bilincset. A patchwork elhelyezése után a mandzsetta telepítve van, hogy a javított terület a nyílás felső része fölött van, az aggregátum “tetője” alatt.

     Portálca

     Amikor a folyadék kiáramlik a porrekeszből, a tálcából, az ok túl erős víznyomás. kívül, Ha a mosószer rosszul mosott, akkor fokozatosan kialakíthatja a bunkerben lévő blokkolás, az itt telepített kimenet vagy szűrő. Néha a probléma az a tény, hogy az alacsony minőségű víz elhagyja a kalcinált lerakódásokat a porfelezmentőben.

     Távolítsuk el a szivárgásokat a tálca területén, nagyon egyszerű. Távolítsa el a mechanikus blokkolás eltávolítható a por akceptor vezetésével és alaposan öblítse ki az összes részét. Különösen gondosan tisztítani kell a hálószűrővel. Szennyezése leggyakrabban megzavarja a rendszerforgalmat.

     Szivárgás

     Ha a szivárgás akkor fordul elő, amikor a vízkészlet, a gép problémái lehetnek a töltő tömlővel. Mechanikai károsodás esetén a tömítés törött, a repedések egyértelműen észrevehetőek a felületen. Néha a bútorok vagy más munkák átrendeződése után a fürdőszoba tömlőkön. Ha nincsenek nyilvánvaló kár a rugalmas szemceruza során, és a víz még mindig a padlón van, alaposabb diagnózist kell költenie.

     A sérült terület legegyszerűbb módja a tömlő leválasztása a dugó egyik oldaláról történő felszerelésével. Ezután duzzadt WC-papírral, vízzel töltve. A sérülés helyén nedves folt jelenik meg. Ha a tömlő rendben van, akkor a probléma túl alacsony lehet a rugalmas bélés a felszereléssel – érdemes ellenőrizni, ha szükséges, húzza meg a bilincset.

     Szivárgás a mosási folyamatban

     Ha a lágyítás vagy az öblítés során a víz a mosógép alatt van, a probléma forrása a leeresztő rendszer. Az itt telepített szűrő nagyon ritkán halad át folyadékot. A szivárgás általában a legutóbbi tisztítás után történik. Ha a szűrő finoman forog, akkor a szilva átadhatja a vizet. Csak kapcsolja ki és telepítse a megfelelő helyzetbe.

     Amikor az autó áramlott, amikor mosáskor áramlott, a pocsolya a leeresztő fúvóka helyszínén található, a folyadék a helyzetben maradhat, vagy az alsó részen belül maradhat. A vegyület depressziója itt egy vibrációs hatással kötődik, az alacsony minőségű anyagok repedése. Ha a csövek egy tartály- vagy szivattyúszivattyúval való érintkezését pontosan károsodást kapunk, akkor csak a gép teljes leállításával érzékelhető, miután a.

     Javítsa meg a részét, ami kárból származik, nem szükséges – megváltoztatja a feszültség elvesztését, speciális ragasztóanyagot vagy tömítőanyagot alkalmazunk.

     A szivárgás összefügghet a szivattyú csigájának lebontásával. Ha kiszállsz az idegen tárgyakból a dobban, kapcsolatba léphetnek a rendszer más részeivel, és károsíthatják őket. A törött szivattyú cseréje viszonylag olcsó, könnyen megvásárolható speciális üzletekben, és telepítheti magát.

     A mosás bármely szakaszában bekövetkező szivárgás, és a gép működésének folyamata során folytatódik, a tartály reggelivel társítható. Ez megszűnik hermetikus, mert a fém zárványok mosása miatt. Erős hatással, a kapacitás nem ellenáll, repedések, elkezdi átadni a vizet. Ebben az esetben megpróbálhatja kiküszöbölni az áramlást poliuretán tömítőanyag alkalmazásával, teljesen szétszerelte a készüléket szárítás közben.

     Megelőző intézkedések

     Vannak egyszerű megelőzési intézkedések a mosógép szivárgásának védelmére. Meg lehet akadályozni a szivárgást az eset helytelenül megjelenített szintjének köszönhetően, csak alaposan a gyártó ajánlásait követve. Ha a technika telepítve van és összekapcsolódik az összes szabályban, a leginkább kellemetlenséget elkerülheti. Ezenkívül más intézkedések is tulajdoníthatók a megelőzési intézkedéseknek.

     1. A mosás eszközeinek gondos kiválasztása. A gépek nem szánt vegyületek használata negatívan befolyásolja a berendezés állapotát.
     2. A portálca rendszeres mosása. 3 havonta teljesen tisztítani kell a raidből. Ha ez nem történik meg, az elzáródás a mosás minőségének romlásához vezet, és a szivárgás megismétli.
     3. A lefolyószűrő időszakos tisztítása. Ha eltömődik, akkor mind a túlzott nyomás által okozott folyadék és szivárgás megtagadását is elvárhatja a rendszerben.
     4. A tömlőelemek ellenőrzése a mosás megkezdése előtt. Meg kell vizsgálni minden alkalommal, amikor tervezett mosás. Ha vannak állatok a házban, hozzáférhetnek a fürdőszobához, rugalmas tömlőket permetezhetnek, vagy ragaszkodhatnak a mellékletből.
     5. Rendszeres alkalmazása speciális tömítő keverék. Segít kiterjeszteni az olajellátás élettartamát, tisztítás után használható, és a tömítőgumi mosás után használható az ajtón.

     A megelőzési intézkedéseknek való megfelelés megakadályozza a szivárgást. Fontos követni őket, rendszeresen öntisztító technikákat gyártanak, segítenek elkerülni a blokkoló rendszert belülről. Ebben az esetben a mosógép a lehető leghosszabb ideig szolgál, bontások és problémák nélkül.

     A mosógép szivárgásának okairól.

     Értékelje a cikket
     ( Még nincsenek értékelések )
     Megjegyzések hozzáadása

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: