Csuklós sarokszekrények a fürdőszobában: specifikációk és funkciók

A saját lakhatása minden tulajdonosa mindent megtesz, hogy kényelmet és kényelmet teremtsen benne. Gyakran nincs különleges igény a fürdőszobában, amely helytelen – ilyen szobákban mindig hangulatos és kényelmes, minden dolognak kell lennie a helyükben. A fürdőszobában lévő csuklós sarokszekrény kiváló helyet biztosít a higiéniai termékek, törölközők, tisztítószerek tárolására.

Sajátosságok

A modern apartmanokban nem sok tud büszkélkedhet nagy méretű szobákkal, különösen a vízvezeték kis méretét. Szép és kényelmes bútorok minden helyiségben lesz díszített vele dekoráció, és válasszon egy érdekes lehetőség minden helyiségben nem lesz sok nehézséget, de nem ez a helyzet a választás Bútor fürdőszobához, ami a legtöbb gyakran kis méretű.

Figyelembe kell venni, hogy mely anyagot készít fürdőszobai bútorokból, és milyen gyakorlati és funkcionális lesz a kiválasztott lehetőség.

A fürdőszobában lévő bútorok kiválasztásakor emlékezni kell a szoba méretére, Állandó páratartalom és hőmérsékletcseppek. A szekrények leggyakrabban a sarokban vannak elhelyezve – itt nem sok helyet foglalnak el. A speciális modellek meglehetősen felkészültek és kényelmesek, a fürdőszobában szükséges dolgok tárolására szolgálnak. Bútorok nedvességálló anyagból, így a polcok még a fürdőszobában is szolgálják hosszú ideig.

Ha a fürdőszoba szögletes mosdót biztosít, akkor a fenti polc tökéletesen illeszkedik a helyiség belsejébe.

Ha egy tükör van a szekrényen, akkor további kényelmet fog létrehozni.

Ha a szoba területe lehetővé teszi, két szögletes szekrényt helyezhet el, és állítsa be a mosogatót. A nem szabványos elrendezéssel a szögletes hab elhelyezése egyensúlyozhatja az adott konfigurációt.

A szögletes szekrény kiválasztásakor szem előtt kell tartani, hogy a legjobb helyen kell lennie, hogy ne zavarja a szoba arányát. Ha a helyet helytelenül választják, a sarokban lévő szekrény vizuálisan csökkentheti a szobát, így a sarokelemnek kiegyensúlyozottnak kell lennie.

Előnyök és hátrányok

A bútor felszerelésénél a fürdőszobában, figyelni kell a csuklós sarokszekrényekre, amelyek bizonyos előnyökkel járnak.

 • Kis méret és tömörség. A sarokkabinének homlokzata általában kis méretű, de belül van, a falak alakja miatt, rengeteg hely van a dolgok befogadására és tárolására.
 • Egyszerű használat. Tegye vagy kapja meg a kívánt dolgot a sarokkabinet sokkal könnyebb, mint a szokásos szekrények.
 • A falakon lévő hibákra álruhákként szolgálnak, amelyek a rossz minőségű javítás után maradhatnak.

 • Lehet egy álcázás a vízcsövek számára.
 • A sarokbútorok kevés helyet foglalnak el. A mellékelt tervezés alatt fürdő vagy mosógépet helyezhet el.
 • A rögzített szekrény telepítése lehetővé teszi, hogy megoldja a problémát a tükrökkel.
 • A magas sarokszekrény telepítésekor vizuálisan emelheti a mennyezetet.

A hátrányok esetében talán csak akkor csak attribútumot adhat meg, hogy nincsenek fiókok a csuklós sarkokból, mivel nem fedezhetők fel egyfajta bútorok miatt.

Nézetek

Gyakran a fürdőszobában válassza a sarok csuklós szekrényeket, amely lehetővé teszi, hogy optimálisan használja a helyet a szoba felső és középső részén. Ugyanakkor, a csuklós modell alatt, a mosogató, a fürdő vagy a mosógép.

Az ilyen kialakítás nyitott vagy zárt tok lehet, amely nem enyhíti a padlóburkolatot. A polcok a falon lógnak, speciális zárójelek vagy Capels használatakor. A megbízhatóbbnak tekinthető a fém sarkokhoz való rögzítéséhez. Ebben az esetben a fal és a polc között nem lesznek rések, amelyeket zárójeleket használnak, emellett, a szekrények felszerelésénél, nem lehet attól tartani, hogy a tervezés kiesik, mert képesek ellenállni egy nagyobb terhelésnek.

Annak érdekében, hogy a szoba mérete jobban tűnt, jobb, ha a tükörfelülettel ellátott bútorokra figyelhet. A tükörzáró a tökéletes opció a mosogató vagy mosás. Gyakran ilyen modellekben állítsa háttérvilágítást további világításra. A közelben telepíthető és egy olyan aljzat, amely ugyanazon a háttérvilágításhoz és hajszárítóhoz használható.

Kiválaszthat egy ceruza-tokot tükör ajtóval, hogy a látogatóknak lehetősége van arra, hogy teljes mértékben növekedjenek maguknak.

A gyakorlati büntetés sikeresen illeszkedik egy miniatűr helyiségbe, meg kell felelnie és tágas helyiségeket.

A szerelt modellek mellett vannak olyan szekrények, akik a padlóra helyeznek.

Telepíthetők:

 • kis kerekeken;
 • a lábakon;
 • Nincs lábuk.

Gyakran előfordul a preferencia modellek kerekeken. A fém kerekek gyártják, ami nem korrózió, ami nagyon releváns a magas páratartalmú szobák számára. Ezenkívül kiválaszthat egy forgó állványt a kerekeken, hogy gyors hozzáférést biztosítson minden alanyhoz.

A lábak állványa is jól megérdemelt figyelmet igényel, ez az opció nagyon kényelmes és praktikus.

A szekrény alatti szemét tisztítása során könnyen eltávolíthatja a mopot, miközben a bútorok mozgatása nem szükséges.

Ha a szekrényt a lábakon vagy kerekek nélkül helyezik el, akkor az anyag fokozatos megsemmisítéséhez vezethet. A hőmérséklet csökkenése, a megnövekedett páratartalom és más tényezők hozzájárulhatnak a penész vagy gomba felszínén, és a tisztítás nehéz lesz beltéren, ahol a bútorok a padlón vannak.

A fürdőszobában lévő szekrény típusa változatos lehet. Valakinek, a legjobb választás lesz egy nyitott polc, összecsukott törölköző, mások zárt szekrény lesz, ahol minden piperecikk rejtőzik a szemtől.

Anyagok

A csuklós sarokzáró kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy melyik anyagból áll, hogy ez a modell áll. A bútorokat magas páratartalmú szobákra választják, így az anyagok megnövekedett követelményt fizetnek. A leggyakoribb lehetőségek több anyagnak tekintendők.

Ragasztott fából készült lemez

Az ilyen lemezek közé tartoznak a forgácslap, a szál, az MDF. Ez az anyag egy tömörített fűrészpor összetétele, amelyet gyantával keverünk, majd a tömeget préseljük, és a kívánt méretű és vastagságú lemezt kapjuk.

A tapasztalt mesterek véleménye szerint a fürdőszobai bútorok jobb választani az MDF-től. Az ilyen termékek költsége valamivel magasabb lesz, de az ilyen szekrény sokkal hosszabb ideig tart, emellett ez az anyag környezeti. Meg kell említeni, hogy a termék párja és páratartalma az MDF lemezekből nem teljesen jó.

A magas páratartalom felszínének biztosításához bútorokat vásárolhat, amelyekben a falak MDF-ből és a bejárati ajtóból készülnek – egy természetes fához.

Egy ilyen polc sokkal hosszabb ideig tart, és gyönyörű megjelenéssel lesz megkülönböztetve.

Faipari

Valódi fa bútorok díszítenek bármilyen szobát. Sarok szekrények készült tölgyből, rack, bükk, mahagóni lehetővé teszi a fürdőszoba fényűző nézet.

A természetes anyagok rosszul tolerálják a nedvességet, Ezért a bútorok idővel gördülhetnek. A bútorok káros hatásainak védelme érdekében a gyártók lakkozik, vajjal, viaszral vannak borítva. Az ilyen alapok védik a bútorokat nedvességtől, de időről időre a védőréteget frissíteni kell.

A természetes fa szekrények jobbak nagy szobákban, jó szellőzőrendszerrel.

Műanyag

A műanyagból készült fürdőszobai bútorok a legjobb megoldás lesznek. Ez a polimer jól tolerálja a hőmérséklet-különbségeket és a megnövekedett páratartalmat.

A műanyagból készült szerelt sarokszekrényeket beton színekre festették, Érdekes minta vagy minta, díszíthet egy szokatlan díszet, vagy akár egy fotót.

Az anyag alacsony áron van, ennek köszönhetően népszerű a magánházak és apartmanok tulajdonosai, valamint a közegészségügyi helyiségek elrendezésében. Azonban ez az anyag fizikai hatásokban repedhet, mert nincsenek nehéz tárgyak a műanyag polcokon.

Üveg

Gyakran a fürdőszobákhoz válasszon szöges üvegszekrényeket. Ez az anyag alkalmas olyan szobákra, ahol sok gőz és nedvesség, mivel az üveg nem fog feküdni a hőmérsékletcseppekből.

A bútorok gyártásához speciális üveget használnak, ami ellenáll a csapásnak, és nem összeomlik. Annak érdekében, hogy biztosítsák az üveg polctermékének sarkainak használatának biztonságát.

Az üvegtermékek nagyon érdekesnek és szokatlannak tűnnek. A szögletes szekrény homlokzata lehet átlátszó és matt, minták alkalmazhatók rajta, szál.

Az üveg polc nagyon lenyűgözőnek tűnik, adott esetben kiválaszthat egy modellt matt vagy tükörfelületen. Az üvegtermékek költsége azonban szintén messze van a kicsi.

A költségek csökkentése érdekében kiválaszthatja a kombinált modelleket, ahol csak polcok vagy homlokzat üvegek lesznek.

Fém

A fürdőszobai fém szekrények ritkán találhatók, mivel egy ilyen anyag nem alkalmas olyan szobákra, ahol sok nedvesség van. Még a védőfelszereléssel történő feldolgozás után is a fém rozsdásodik, ami azonnal befolyásolja a termék megjelenését, az ilyen szerelt szekrény élettartama mellett rövid lesz.

A fürdőszobában lévő fém polcok több faj is lehetnek.

 • Kovácsolt struktúrák gyakrabban tesznek rendet, külsőleg egy polcra hasonlítanak. Alkalmas helyiségek díszítésére a klasszikus stílusban.
 • A rozsdamentes acélból készült modellek nagymértékben költségesek, gyakrabban használják a laboratóriumokban. Kifelé néznek, nem néz ki látványos, de nagyon tartós és kedves.
 • Az alumínium szerkezetek általában csak az anyagból származnak, míg más anyagok használhatók polcokhoz.

Űrlapok és méretek

A fürdőszobai szekrények eltérőek lehetnek a tervezés mérete és megjelenése, más formában is.

 • Háromszög alakú. A háromszögletes felfüggesztett szekrények jó lehetőség lesz egy kis szoba számára. A mosdó felett gyakrabban helyezkedik el tükörrel.
 • Trapéz formájában. Az ilyen ezred nagy méretű és nagyobb térfogatú, nagy kapacitással rendelkezik. Az ilyen típusú polcok süket vagy félig nyitottak.
 • Az űrlap a “g” betű formájában. Ez a fajta polcok ritkán használnak. A mosogató feletti telepítésekor egy szögcsökkentési benyomás kialakítható.

A fürdőszobai bútorok kiválasztásakor figyelmet kell fordítania magasságára. Kívánatos, hogy olyan modelleket válasszon, ahol a magasság sokkal nagyobb lesz, mint a szélesség. Ahhoz, hogy helyesen válasszon magasságot, fontolja meg a magasságát. Ne lógjon a polcok nagyon magas – fontos, hogy helyezze őket, hogy a felső sor a szem szintjén legyen.

A csuklós sarokszekrény elhelyezése a bérre vagy a WC-re a legmegfelelőbb választás lehet, Valójában ebben az esetben nem kell keresni a szükséges elemeket. A keskeny fali szekrény a piperecikkek, törlőkendő, tisztítószerek tárolási helye lesz.

Bútor a fürdőszobában gyakrabban fehér színű, de a sorrendben különböző árnyalatok modelljei: kék, zöld, rózsaszín vagy fekete.

A modell kiválasztásakor előnyben kell adnia a méretben megfelelő szögletes csuklós szekrényeket. Kis fürdőszoba megfelelő méretű szekrény. A nagy szobák számára ajánlatos több funkcionális modellek kiválasztása, ahol nem csak WC-elemeket tárolhat, hanem törölközőt vagy mosáshoz is.

Gyártók

Számos híres vállalkozás és cég foglalkozik a bútorok gyártásával és értékesítésével. A legnépszerűbb cégek hívhatók IKEA, Timo, “Gloria”, “Aquaton”.

Orosz cég “Aquaton” Részt vesz a bútorok gyártásában a vízvezeték helyiségeihez. A vállalat képes volt meghódítani a vásárlók bizalmát a termékek minőségének köszönhetően, a termék ára is elfogadható. A cég olcsó szögletes szekrényeket gyárt az MDF-ből és forgácslapból, amely lamináló filmmel ellátott termékeket tartalmaz. A gyártó termékeire vonatkozó garancia 10 év.

Timo A természetes fából készült sarokszekrényeket termel, a tartományban vannak olyan termékek, amelyeket MDF-lemezekből készítenek.

Az IKEA bútorok nagyon népszerűek – ez a vállalat nagy választékot kínál a fürdőszobai bútorok és kiegészítők számára.

Tippek a választáshoz

A fürdőszobában egy csuklós sarokszekrény kiválasztásakor a következő tényezőkre támaszkodva: funkcionális, tartós és esztétikai megjelenésűnek kell lennie.

A szobában lévő bútoroknak meg kell egyezniük az általános tervezéssel. A vízvezeték helyiségének színskálájának a falak színét kell közelítenie.

A szekrény kiválasztásakor fontos figyelembe venni az anyag textúráját.

A fürdőszobában minden kényelmesnek kell lennie, a bútoroknak működőképesnek kell lenniük. Még a legkisebb részleteket is gondosan meg kell vizsgálni a modell kiválasztásakor. Ellenőrizze a szekrényt, ellenőrizze, hogy a kényelmes az ajtók nyitva és bezáruljanak, nem pedig szorosan hurok.

A szekrény anyagának kiválasztására is megközelíteni kell. Érdemes megállítani a választásodat a ártalmatlan anyagokon, mert egyes anyagok megkülönböztethetők a hőmérsékleti cseppek káros anyagokkal.

A fő dolog az, hogy helyesen telepítse a terméket a falra. Fontos, hogy rögzítsük a szekrényt a falon, hogy ne essen össze a padlón a fürdőszobában.

Legjobb lehetőségek

 • Sarok mosogatóasztallal és tükörszekrénnyel.
 • Példa egy szögletes mosdóra egy csuklós szekrény és ceruza tok.
 • Corner elrendezés a fürdőszobában.

 • A szerelt polcok sikeres változata.
 • Stílusos és eredeti fürdőszoba bútorok.
 • Ezen polcokon sok palackot, krémeket és krémet helyezhet el, helyszín lesz.

 • Tükörszekrény.
 • Szokatlan felfüggesztett polc.

Hogyan készítsünk szögletes szekrényt a fürdőszobában a saját kezével, az alábbi videóból tanulhatsz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: