Folyadék a biotuette thetford

A Thetford B-Fresh Green sorozatú folyadékok, Aqua Kem, Aqua Kem Blue a felső és alsó tartályok számára népszerűek az EU-országokban és azon túl. Az amerikai márka szabványosítja termékeit a legszigorúbb egyenletes követelményeknek megfelelően, folyamatosan frissíti a tartományt, lehetővé téve az ország ingatlantulajdonosok kényelmét a megfelelő eszközök kiválasztásához. A Thetfordból a WC-k speciális kompozícióinak megválasztásának és használatának megértése segít a fajok és utasítások áttekintésében.

Folyadék a biotuette thetford

Sajátosságok

Thetford cég, folyadéktermelő folyadékok, az offline termékek egyik világpiac vezetője a higiéniai szükségletek indulásához. Kezdetben a vállalat összpontosított az utazókra, akik kedvelik az ünnepeket a kempingek és a “kerékházak”. Thetford cég 1963-ban, Michigan (USA), több mint 30 éve egy nagy Dyson-Kissner-Moran Corporation része. Európai székhelye Hollandiában található.

A speciális folyadékok felszabadulását a biotetov számára az autonóm vízvezeték-eszközök értékesítésével egyidejűleg hozták létre. Termékei számára a vállalat csak a legjobbat akarta. Ezért a száraz lidéki folyadéka a világ több tucat országaiban értékesítési vezetőkévé vált.

A márkás termékek sajátosságai között megkülönböztethető.

 1. ISO 9001: 2015 szabványosítás. Ez azt jelenti, hogy a termékek teljes mértékben összhangban vannak a legszigorúbb környezetvédelmi követelményekkel.
 2. Egyedi képletek. A vállalat maga is kifejleszti az egyes termékek összetételét, alaposan teszteli a laboratóriumokban és a tesztközpontokban.
 3. Széles választéka. A márka szerint a Thetford, a nyilvános és otthonos beyouts forrásai előállíthatók, beleértve a szagtalanítót, töltse ki a felső tartályt. Az eszközök tökéletesen kombinálódnak nemcsak a vállalat autonóm vízvezetékkel, hanem más gyártók termékeivel is.
 4. Megbízható csomagolás. A folyadékok nem fröccsennek az öbölben és a tárolás során, a toxikus anyagok elpárologtatása kizárt.
 5. Gyors cselekvés. A Thetford kompozíciók hatékony felosztást biztosítanak a széklet tömegek és ammónia, amely lehetővé teszi a hulladék újrahasznosítását a jövőben. Átlagosan a bomlás legfeljebb 7 napig tart.
 6. Gazdaságos áramlás. A felső és alsó tartályok kompozíciói könnyen adagolhatók, optimális koncentrációval rendelkeznek a tartály hozzáadásához.

Folyadék a biotuette thetford

Folyadék a biotuette thetford

Ezek a legfontosabb különbségek, amelyekkel a Thetford termékek rendelkeznek. Az alapok 400, 750, 1500 vagy 2000 ml nagy csomagokban kaphatók.

Hatótávolság

A WC-k számára készült Thetford termékek széles körben vannak állítva, amely az értékesítési régiótól függően változhat. Oroszországban és a FÁK-országokban az alapokat a szeptikusok kellemetlen szagok megszüntetésére, az ellátás és a tiszta felületek, valamint az alsó és a felső tartályok koncentrátumai. Mindannyian nagyobb figyelmet érdemelnek.

A hulladéktartály-meghajtó számára

A Márka Thetford címkéinek termékei nemcsak sorozatból, hanem a színjelzés segítségével is. Az alsó tartályban lévő öbölben a folyadékokat a következő sorozat kék és zöld színében használják.

 1. Aqua Kem Blue. A legerősebb kémiai összetételű folyadék. A cselekvése miatt a biztonságos összetevők hulladékkezelése.
 2. Aqua Kem Zöld. Szerszám az alsó tartályhoz való hozzáadásához. Hatékonysága a biológiailag aktív folyamatok stimulálásán alapul a széklet tömegekben.
 3. B-friss kék. Gazdaságos csomagolás az öbölben az alsó tartályban. A kémiai képlet gyors felosztást biztosít a széklet tömegek és folyékony hulladék a tartályban.
 4. B-friss zöld. Szerszám az alsó tartályhoz egy nagy csomagban 2 l. Biológiai tisztítási módszert használ.
 5. Aqua Kem Blue Weekender. Az időszakosan használt biotálok folyékony töltésével.
 6. Aqua Kem Blue Lavender. A leghatékonyabb folyadék a biológiai hulladék megosztására a levendula fragmenssel. Alkalmas kazettára és hordozható toalettekre. Az egyik adag elegendő 5 napig, a szerszám csökkenti a gázok felhalmozódását, kiküszöböli a kellemetlen szagokat, hígítja a széklet tömegét. A hulladékot nem lehet szeptikus, de a csatornarendszerben lehet.

Folyadék a biotuette thetford

Folyadék a biotuette thetford

Folyadék a biotuette thetford

A termékek mindegyike előnye van. Fontos, hogy figyeljen az adagolásra és a csomagolási volumenre az optimális eredmény elérése érdekében.

Folyadék a biotuette thetford

Folyadék a biotuette thetford

Folyadék a biotuette thetford

A felső tartály számára

A felső tartályban olyan pénzeszközök, amelyek hozzájárulnak a hatékonyabb vízi hatáshoz. Népszerű B-friss öblítő és B-friss rózsaszín kompozíciókat jelenítenek meg ebben a sorban, Hasonló cselekvéssel rendelkező. A vízi szagtalanítás mellett megvédik a viaszszelepeket a korai kopásból. 2 literes adagolás gazdaságos fogyasztást biztosít.

Aqua Rinse Plus – folyadék dezodoráló hatással. Hozzájárul a száraz falakból származó hulladékok javításához, alkalmas műanyag és kerámia WC-tálakra. A szerszám elnyomja a folyadékban patogén mikroflóra kialakulását. Levendula illatú. A koncentrátum formájában is kapható, sokkal vastag konzisztenciával.

Folyadék a biotuette thetford

Folyadék a biotuette thetford

A biotoidok tisztításához

Kazetta tartály tisztító – az alacsonyabb érzékelések tisztítására szolgáló eszközök, amelyek magas szintű higiéniát biztosítanak. Időszakos egészségügyi feldolgozásra használják, teljesen eltávolítja a patogén mikroflórát, frissítőket és szagtalanul. Alkalmas a tartály tisztítására a szezon végén.

Ezenkívül a The Thetfordnak van tisztítószerei, hogy a higiéniát a WC-tál tál belső felületén tartsák fenn. Összetételgel WC-tál tisztító Könnyen megszabadulhat a limescalle-től, távolítsa el a bakteriális mikroflórát tömítéssel és egyéb elemekkel.

Folyadék a biotuette thetford

Folyadék a biotuette thetford

A szerszám tökéletesen működik kerámia és műanyag felületeken. Gélformátumban koncentrált képletű.

Tippek a választáshoz

A Thetford száraz lámpák folyadékának kiválasztását közvetlenül a megbízás határozza meg. Megvásárlása előtt érdemes figyelembe venni a következő ajánlásokat.

 1. A Rose Tools csak a Top Tartályok számára készült. Szagtalanító és tisztító hatásuk van.
 2. A kék csomagokban lévő sorozatban a pénzeszközöket a központi csatornák visszaállítására mutatják be. A sorozat bemutatja az Aqua Kem kék klasszikus változata illatú ízzel és egy levendula illatú verzióval. Az üres tartály 5 naponként lesz.
 3. A zöld csomagolás sorozatában egy környezeti szempontból megfelelő kompozíciót hajtanak végre, amely szeptikus tartályokba és komposzt gödrökbe önthető. Módosítsa a folyadék kapacitását 4 naponta.

Folyadék a biotuette thetford

Folyadék a biotuette thetford

A kompozíció kiválasztása, fontos figyelembe venni a hulladék eldobását. Ez a fő kritérium, amellyel a pénzeszközök minősülnek.

Használati útmutató

A Biothuettes thetfordi folyadékok alkalmasak rendszeres használatra. Egyszerűen használjuk őket. A száraz retesz első kizsákmányolása előtt meg kell töltenie a megfelelő folyadékot a leeresztő tartályba és az alsó tartályban lévő hulladéktartályba. A tartály ürítése után új részre van szüksége – 1 óra 4-5 nap alatt, a használt vegyi anyagok típusától függően.

.

A gyártó azt ajánlja, hogy a Totford Cassette Tank Cleaner Line 2-3-szor alkalmazza évente, hogy eltávolítsa a mészlemezeket és tisztítsa meg a tartályt. A biotípus élettartamának meghosszabbítása.

Az intenzív tisztítás figyelmezteti a tartós kellemetlen szagok megjelenését is. Fontos, hogy megfigyeljék az alsó tartály ürítésének gyakoriságát. Hosszú leállások előtt határozottan üres, hogy elkerülje a túl hosszú érintkezést a hulladék- és vegyi anyagok tartályaival.

Folyadék a biotuette thetford

Folyadék a biotuette thetford

Az AQUA RINSE PLUS sorozat és más rózsaszín folyadékok nem szolgálnak a központi felhalmozódó víztartályokhoz. Még akkor is, ha a csatorna a vízellátó rendszerhez van csatlakoztatva, a kompozíciót közvetlenül a mosó tartályba kell adni. Ez a tartálynak is üresnek kell lennie a hosszú távú leállások előtt, leeresztőcsővel vagy öblítő rendszerrel.

Folyadék a biotuette thetford

Folyadék a biotuette thetford

Folyadék a biotuette thetford

Folyadék a biotuette thetford

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása