Mandzsetta a mosógép elvezetésére: jellemzők, kiválasztás és telepítés

Leggyakrabban az automatikus mosógép megfelelő telepítésével kapcsolatos probléma az utolsó szakaszban – a folyékony leeresztő szervezet. Itt mindent hermetikusan és megfelelően kell csatlakoztatni, különben a szivárgások működnek a működés során. A folyamat felgyorsítása és a megfelelő végrehajtás gyakran speciális mandzsettát használjon a leeresztő tömlőhöz. Ebben a cikkben foglalkozunk azzal a ténnyel, hogy ez a rugalmas zenekar azt képviseli, hogy milyen megfelelően választották meg, és milyen méretűek a tömítés.

Jellegzetes

A mosógépből származó víz elvezetésére szolgáló mandzsetta egy speciális eszköz, amely biztonságosan és szivárgás nélkül segít a készülék leeresztő tömlőjének csatlakoztatásához a csatornarendszerhez.

Végrehajtott eszköz szakosodott üzletekben. A megjelenésben az eszköz hasonlít egy pólót, bár szokatlan, és különleges rugalmas, de ugyanakkor tartós és tartós anyag.

A készülék legszélesebb része közvetlenül a csatornába van felszerelve, és a tömlő egy oldalsó lyukakhoz van csatlakoztatva.

Különböző fajok mandzsetta áll rendelkezésre. A megfelelő opció megvásárlása érdekében, Ismernie kell az átmérő méretét a csöveken belül és kívül. Ő kell egyenlő a mandzsetta méretével.

Leggyakrabban az értékesítésre megfelelhetnek a 32×25 vagy 50×25 méretekkel rendelkező tömítések. Ez az átmeneti mandzsetta lehetővé teszi, hogy biztonságosan csatlakozhasson a szennyvízhez, nem egy mosógéphez – automatikus, de egyszerre.

Célja

A mosógépből származó víz elvezetésére szolgáló mandzsetta fő célja a lefolyócső és a csatornarendszer hermetikus és biztonságos csatlakoztatása.

Továbbá, csatlakoztassa a készüléket a folyékony leeresztő rendszerhez otthonokban, Ahol a kommunikáció messze van a géptől, egyszerűen lehetetlen.

Az ilyen mandzsetta elsősorban a csatornában lévő leeresztő tömlő javítja, és nem teszi lehetővé az eszköz működését. Így maga a készülék tulajdonosai nem aggódnak a szivárgás lehetséges megjelenése miatt.

A mandzsetta főként egy tömítőgyűrű, amely megbízhatóan rögzíti a leeresztő tömlőt. Ez sűrű gumiból lehet, ami nem mindig kényelmes, vagy a rugalmas műanyagból. Ez a második lehetőség, amely a legelőnyösebb.

Kiválasztási szabályok

A Cuff helyes és megbízható csatlakoztatásához a csatornarendszerre nem elég megvásárolni – szükség van egy igazán megfelelő gyűrűt választani. Ezért, ha kiválasztja, akkor számos kritériummal kell vezetni.

  • Szükséges pontosan mérni a cső átmérőjét, és mint kívül, és így belül. Csak ebben az esetben a tömítőanyag lesz, és szilárdan leereszkedik a csatornacső falához, és megbízhatóan rögzíti a leeresztő tömlőt.
  • Csak egy pecsét, amelyben a gumi a leginkább sűrű. Nagyon szorosnak kell lennie a mosógép fúvókájának. Csak ebben az esetben megbízható rögzítés kerül rendelkezésre, különösen a víz elvezetésének módjában és a dolgok megnyomásával.

Ha a mandzsetta beszerzéséről a pólótól való felvásárlásról beszélünk, amellyel szabályként végrehajtják a készletben, a választott szabályok azonosak. A legfontosabb dolog az, hogy válasszon egy egész mandzsettát, repedésekkel és lyukakkal.

A professzionális vízvezeték azt sugallja, hogy a legmegfelelőbb a modern műanyag ötvözetekből készült termék megvásárlása. Az ilyen tömítések megbízhatóbbak és tartósabbak.

Telepítés

Ha a mosógép lefolyójának mandzsettáját helyesen választják ki és megvásárolják, meg kell hozni és helyesen meg kell állapítani. A cselekvések sorrendje ebben az esetben a következő:

  • Helyezze be a pecsétet a tömítőcsatlakozóba, anélkül, hogy eltávolítaná a tömítőgumiót;
  • biztonságosan rögzítse az eszközt;
  • Helyezze be a mandzsettákat a dugó tömlő csatlakozójába;
  • Tegye a leeresztő tömlőt.

Ezen az összes telepítési folyamat vége.

Ha a mandzsetta értékesítik már telepítve van a tee magát, majd a tömítés van rögzítve a csatorna cső, majd a mosógép tömlő maga helyezünk rá. Mindkét esetben a telepítési és csatlakozási folyamat könnyen és gyors.

Mandzsetta egy leeresztő tömlő mosógéphez – egy teljesen opcionális vásárlás, de rendkívül kívánatos.

A tapasztalt vízvezetékek szerint olyan otthonokban, ahol egy ilyen pecsét van felszerelve, szivárgás és hibák a készülék lefolyójával rendkívül ritka.

Ezenkívül maga az adaptáció meglehetősen olcsó. Ezért ez nem így van, ha érdemes megtakarítani.

A mosógép vízelvezetésének módjáról egy mandzsettával, nézd meg.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: