Mosógépek függőleges terheléssel Indesit

A függőleges terhelésű mosógépeket elsősorban kompakt méretük miatt választják ki. Szélességük általában nem haladja meg a 40-45 cm-es standard mélység 60 cm-es mélységét. Azonban az ergonómia mellett az aggregátumok sok előnye van. Megismerkedünk velük az Indesit márka gépeinek példáján, valamint az ilyen típusú legnépszerűbb modellek.

Sajátosságok

A függőleges terhelésű mosógépek jellemzője elsősorban a fehérnemű elrendezése. Ezekben a modellekben tetején van, és nem az elülső részből. Általános szabályként ez egy téglalap alakú fedél, nem pedig kerek (mint az elülső modellek). Egy másik konstruktív különbség 2 tengely jelenléte (az elülső analógban lehetetlen, mert egyrészt átlátszó nyílás van). Függőleges rakodási modell esetén a dobot a tengelyek mindkét oldalán körülvették, ami nagyobb stabilitást biztosít, “merevséget”. Ez viszont csökkenti a csapágyak terhelését, ezáltal növelve élettartamukat.

Az átlátszó nyílás hiánya lehetővé teszi, hogy a tartályt és a dobot a lehető legnagyobb mértékben merítse, és további zajszigetelést biztosítson az utóbbiakban. Ennek eredményeként, amikor mosáskor a készülék rezgése minimális. A függőleges rakodóegységek általában kompaktabbak – kisebb szélességűek, ami népszerűségük egyik oka. Ergonómikusan illeszkednek a kis méretű terekbe. De a víz 1 mosási cikluson a függőleges terhelés típusú gép több szükséges.

Bár néhány szeretője nem látja ebben a nagy “mínusz”. Először is, a vízfogyasztás növekedése kismértékben, másrészt egyes nők szerint, a fenti írógépben való mosás minősége.

Ha az előírás osztályról beszélünk, akkor Általában ezeken a modellekben a B. osztály, azaz a maximális számú forradalmi 800-1000 percenként. A háztartási igényekhez általában elég. De ha rövid idő alatt szárításra van szükség, akkor jobb, ha egy elülső designt keres. Érdemes megjegyezni a függőleges terhelési eszközök alacsonyabb költségeit. Szabályként az azonos műszaki paraméterekkel rendelkező árkülönbség 20-30%.

Végül, A szolgáltató központok munkatársai szerint, a mosógépek javításával függőleges típusú csomagtartóval, kevesebbet kezelnek. Ez a fent leírt konstruktív jellemzőknek köszönhető.

Ha a tengely vagy a csapágy lebontásának elülső terhelésű modellekben – közös probléma, analógok a függőleges terhelés, mint – ritkaság.

A legjobb modellek

Fontolja meg a mosógépek legnépszerűbb modelljeit függőleges típusú terheléssel.

  • Indesit Itw A 51052 W. Az átlagos műszaki előírásokkal rendelkező költségmodellben elérhető. A betöltött ágynemű maximális tömege 5 kg, a maximális számú fordulat során az Antealing – 800 fordulat / perc. Az egység kezelésében meglehetősen egyszerű és intuitív tiszta, ami nagyrészt a teljes mosási folyamat feltüntetésének köszönhető. A terv szélessége 40 cm, az egyik “plusz”, amelyet a legtöbb tulajdonos – csendes munka.

  • INDESIT WITE 87. Általánosságban elmondható, hogy a modell nagyrészt a betöltött ágynemű súlyának, a centrifugálási sebességnek az előző tömegére, az aggregátum szélességére vonatkozik. Energiahatékonysági osztály mindkét esetben – a. Ebben a modellben azonban a funkcionalitás bővült – több mosási program, van egy halasztott indítási funkció.

  • INDESIT WT 62. Kompakt modell (szélesség 40 cm) Lehetőség akár 5 kg száraz vászon és a mosó akkumulátor opció mosás közben. A forradalmak maximális száma percenként az Antealing – 600 (Kiválaszthatja az előírás más paramétereit, vagy teljesen elhagyja ezt az opciót), a programok száma – 10, beleértve az előzetes és expressz mosást, mosás gyapjú és kényes termékeket. A habzás ellenõrzésének hasznos funkciói között, ami a gép működésének ideiglenes megszüntetését jelenti, amikor nagyszámú hab felhalmozódása (a helyzet kockázata megszűnik, amikor a hab elkezdi behatolni a fedélen, kimenő).

  • INDESIT Wilt 1067. A modell a magas szintű hatékonyság (a), a kapacitás – 5 kg textília, az aggregált felszerelt száraz nemű busbag funkció. Az 1 mosási ciklusra felhasznált víz mennyisége – 52 liter, amely gazdaságosnak tekinthető. A készülék fel van szerelve 17 mosási programok, beleértve a mosási program sport tárgyak, opcionális öblítés opciót és könnyű vasalás. Van egy halasztott indítási funkció. Érdemes megemlíteni a készülék magas szintű biztonságát – ez a habzás, a túlcsordulás védelme, az automatikus vízszint beállítás.

  • INDESIT BTW A5851 (RF). Mosógép maximális súlya betöltött vászon – 5 kg. Menedzsment – Elektronikus, maximális centrifugálási sebesség – 800. Energiafogyasztás és minőségi mosás – A, Vízfogyasztás – 41 liter 1 ciklusonként. Ez 12 mosási programok, jellemző a magas szintű megbízhatóság – védelem a tartály az áramlás, az irányítást és a kiegyensúlyozatlanság habzó, blokkolja a gombok, a funkció további terhelése vászon a mosás során. Hátrányoktól – Műanyag tartály.

  • INDESIT BTW D51052 (RF). Kompakt modell, amelynek lehetősége van 5 kg vászon betöltésére. Menedzsment típusa – Nyomógomb, a maximális SPIN SPEIN – 1000 maximális száma – 1000, a mosási programok száma – 12. A modell jellemzi a magas szintű védelem – vannak funkciói öndiagnosztizáló, többlépcsős tartály védelmet az áramlás, felett vízszint és a hab mennyisége.

Választott kritériumok

Az Indesit márka az olasz aggodalomhoz tartozik, azonban az autók összeszerelését 14 országban végzik a vállalat hivatalos üzemeiben. Beleértve Oroszországot is – a Lipetskben. Bármi legyen a háztartási készülékek üzletei, az olasz összeszerelés a legjobb. Sok hazai modell “fájdalmas helye” tartálycsapágyak, az orosz termelés egyes modelljeiben is azt állítja, hogy a szomszédos részek sűrűsége is van.

Telepítés

Az egyik szükséges elem a telepítéshez – tömlő. Egyes modellekben hossza csak 1 méter. Jobb, ha győződjön meg róla, hogy ilyen tömlőhossz elegendő, ha szükséges, külön tömlőt vásárolhat külön-külön. Egy másik paraméter a vásárlásra való figyelem megfizetéséhez az elektromos vezetékek teljesítményének és a keresztmetszet mennyiségének teljesítménymodellének megfelel.

Ha az utolsó paraméter kevesebb, mint a teljes terheléshez szükséges, akkor az elégtelen teljesítmény árama van. Ez viszont negatívan befolyásolja a berendezés működésének időtartamát.

Aktivátor vagy dob

Az aktivátor az alacsony költségű modellekben van felszerelve. Ez egy forgó lemez és tengely pengék, mozgásuk és biztosítja a mosási folyamatot. Pengék, forgó, mozgó víz és vászon biztosítása a kamrában. Az utóbbi rozsdamentes acélból vagy műanyagból készült tartály. Az ilyen modell kevésbé tartós (különösen, ha műanyag kamerával van felszerelve), lehetővé teszi, hogy törölje és öblítse le a fehérneműt. A Popper funkció és más opciók nem állnak rendelkezésre.

A Drum típusú modell funkcionálisabb és megbízhatóbbá válik. Logikus, mint a fenti költségek. Ez a fém dob jelenléte lehetővé teszi a vászon megnyomásának funkcióját. Ideális esetben az ilyen típusú mosógépet egyensúlytalansági vezérlőrendszerrel és a dob tömeges észlelési technológiájával kell felszerelni.

Ezután lehetséges, hogy elkerülhető legyen az aggregáció erős rezgéseinek és egyenlegességének, a szövetnek nem megfelelő (túl erős) lágyítással.

Fizetési képesség

Ez egy nagyon hasznos funkció, amely a függőleges terhelés típusú modelljével jellemző. Általános szabályként jelenléte nem befolyásolja az eszköz költségeit, és közvetlenül a mosási folyamat során lehetővé teszi, még csak a víz egyesítését, nyitja meg a sraffozást, és jelentse a fehérneműt vagy a port. Csak egy szünetet kell nyomni, hogy megállítsa a dob (aktivátor) munkáját.

Ellenőrzés

A menedzsment általában mechanikus vagy elektronikus. Az első esetben a vászon betöltése után a felhasználónak meg kell nyomnia néhány gombot és karot, hogy felvegye az optimális mosás típusát. Az elektronikus vezérlés csak a szövet típusát teszi lehetővé, amely után automatikusan kiválasztásra kerül a szükséges paraméterek (vízhőmérséklet, a mosási ciklus jellemzői). Az intelligens vezérlési típusú még modern aggregátumok is vannak. A betöltés után a vászon az automatikus mérlegelés és a szövet típusának meghatározása történik. A kapott adatok alapján az optimális mosási paraméterek vannak kiválasztva.

További funkciók

A hasznos kiegészítő lehetőségek közül szeretné felhívni a gombokat, amelyek megakadályozzák azokat a gombokat, amelyek védelmet nyújtanak a panel véletlenszerű megnyomásával. Ezt az opciót elsősorban a kisgyermekes családok értékelik. Az automatikus tisztítás ciklusa nem minden modellben jelen van, de ahol rendelkezésre áll, lehet biztosítani a dob belső felületének tisztítását, amely kiterjeszti élettartamát.

A halasztott kezdési mód, annak ellenére, hogy számos modellben jelen van, további funkciónak számít. Ez kényelmes, mert lehetővé teszi, hogy beállítsa a kezdési időpont a munka (meg a dob a „mosás” éjjel, amikor a villamos áram olcsóbb vagy fuss mosás érkezését a tulajdonosok munka).

Ha lehetséges, érdemes kiválasztani a modell további biztonsági rendszerek – a véd a szivárgások ellen (hibaelhárítás során észlelt egy speciális szelep, vízellátás lesz tiltva), habzó ellenőrzés funkciójának öndiagnózis, a funkció a kiegyensúlyozatlanság alatt Étkezés, Automatikus mérés a vászon.

Lehetséges hibák

Mint minden gyártó esetében, az Indesit márka hibái jellemzőek sok modelljére. A függőleges típusú terhelésű modellekhez ez egy csapágytörés (kevésbé gyakori, mint az elülső analógok, azonban a csapágyak gyenge helyek minden márkájú gép számára). Ennek a meghibásodásnak a következménye rezgésgé válik, és a “mosás” munkája során megnövekedett zajszint lesz. Ha nem tudja megjavítani a lebontási időt időben, akkor a forgási ellenállás meghaladja a motor lehetőségeit, és a dob megállítja a fonást (a biztosítékok fognak működni).

Egy másik tipikus probléma az INDESIT gépek – Háborús reggeli. Ilyen lebontás esetén lehetséges az események fejlesztéséhez 2 lehetőség – a tíz nem felmelegszik, vagy rosszul melegszik fel. Eredmény – A mosás hideg vízben történik, a dolgok nem diszpergálódnak. A második változatnál a folyamat megkezdése nem fordul elő, azaz a gép nem kap vizet, az egyik hiba kód jelenik meg a kijelzőn – F07 vagy F08. Határozat – Tanulás cseréje. Sokkal ritkábban, az elektronika meghibásodása történik, mivel az egység villog a megjelenés az F06, F12 és F18 megjelenítési hibakódon. Okok – ragasztó gombok, kábelezési oxidáció (ezek korrigálhatók egymástól függetlenül) vagy a kezelőtábla meghibásodása.

Értékelések áttekintése

Az egész Indesit gép függőleges típusú terhelési len kap pozitív vásárlói visszajelzések. A modellek rendelkezésre állásakor a modellek tömörsége és praktikusa. A legtöbb esetben ezeknek az eszközöknek a funkcionalitása elegendő a háztartási használathoz. A nagy családok esetében a felhasználók a BTW D61253 modelleket ajánlják (“Mínusz” – nincs gomb blokk), BTW A5851. Azok számára, akik ritkán törlik, nem lehet túlfizetni és megállítani a választást Indesit Itw A 51052 W. A márka modellek hátrányai között – a műanyag szag esetleges megjelenése az első 2-3 mosáskor, a speciális rekeszből készült por hiányos öblítése, olcsóbb modellekben – a tartály hiánya folyékony mosószerekhez, a nyílás fedelének melegítéséhez Melegvíz mosáskor.

A mosógép áttekintése függőleges terheléssel Indesit ITW D 51052 W.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: