Mosógépek Leran: Jellemzők és modelltartomány

Mosógépek Leran nem túl gyakran. De mégis, jellemzőikben teljes mértékben megfelelnek a legtöbb fogyasztó követelményeinek. Csak megfelelő modellt kell választani a teljes modelltartomány között, és megfelelően működtetni.

Sajátosságok

A Leran mosógépekről beszélve lehetetlen, hogy ne rámutat arra, hogy az orosz piac háztartási készülékei csak 2010-ben jöttek ki. Az összes termék több mint 30% -át orosz gyárakban állítják elő. A Kirov gyárban szervezett országunkban szervezett lerán mosógépek gyártása. Különösen kiváló minőségű mosóberendezések különbségei az Izmir városában található török ​​gyárban. Ennek a márka kizárólagos képviselője – a kereskedési hálózat “szakértői-rembittechnika”.

Érdemes megjegyezni ezt A LERAN termékek fő része még mindig Kínában, Guangzhou ipari területén készül. A fejlett modern vállalkozások gyűjtése. A vállalat sikeresen megszervezte a kivételes olcsó autók fejlesztését és felszabadulását. A fejlesztések létrehozásakor figyelembe veszik a háztartási készülékek jelenlegi trendjeit, mert megfelelnek a legszigorúbb követelményeknek.

Bármely vállalati lerán termelésben a legfontosabb nemzetközi szabványoknak megfelelően tanúsított. Továbbfejlesztett minőség-ellenőrzés lehetővé teszi, hogy számíthat a stabil teljesítése háztartási készülékek funkcióinak teljes időtartama alatt használható. A gyártott berendezések 100% -a független vizsgálatot is tartalmaz. Ez egy olyan fényképes jelentéshez tartozik, amely szigorú protokollban fordul elő.

Népszerű modellek

Osztályú félautomata mosógépek Lerán vonalban. Van egy kizárólag gépi technika. A feltűnő példa az TWM 210-30 B. Legfeljebb 3 kg vászonot tölthet le. A fül függőleges nyíláson keresztül történik; A készülék méretei 0.6×0.5х0,4 m.

TWM 210-30 B képes lesz megnyomni a fehérneműt 1350 fordulat / perc sebességgel. A tervezők, sajnosok, nem vigyáztak a halasztott indítási módra. Az intelligens mosás és a hőmérséklet kiválasztása lehetetlen.

Nem tudod mosni a sportcipőt, nincs megerősített öblítési módok és a leggazdaságosabb program. A tartály műanyagból készül, és a gép teljes tömege 11,5 kg.

Más funkciókból meg kell jegyezned:

 • a közvetlen befecskendezés lehetősége;

 • a gőz biztosítása;

 • a világítás hiánya;

 • 80 ° C-os nyílás megnyitása;

 • Hagyományos fehér színezés;

 • a gyermekek védelmének hiánya, a feszültségű ugrásoktól;

 • 70 dB mosás esetén hangerő;

 • Hangmennyiség a 68 dB lágyítására;

 • Márkás garancia 1 év.

Egy másik függőleges modell – TWM 220-45 W. Töltötte 4,5 kg vászon. A gép méretei 0,655×0.73×0,35 m. A sebesség legfeljebb 1300 fordulat / perc sebességgel szorul. A termék a B teljesítményfogyasztáshoz tartozik.

A fogyasztók nem tudják elhalasztani az indítást, de lehetséges egy konkrét véget érő idő létrehozása. A dob kiválasztott műanyagból készült. A készülék méretei – 0,655×0.73х0.35 m. Tömege 16 kg, és a vezetést tisztán mechanikus elven hajtják végre.

Ez az aktivátorgép 1 mosáshoz 95 liter vizet fogyaszt. Ez a hagyományos fehér hangon festett. Válassza ki az önkényes centrifugálási sebességet. A centrifugálás 72 dB. Összehasonlítás: A fő mosási cikluson a hangmennyiség 59 dB lesz.

A jó választás gyakran figyelembe veszi WMXS 10632 WD. Legfeljebb 6 kg vászonot állíthat be ebben a mosógépben. A betöltést a bejárati ajtón végzik. A rendszert az A kategóriával összhangban kell bélelni. Lehetőség van 1-24 órára elhalasztani.

A mosás intelligens koordinációja is. Az autó képes lesz magabiztosan mosni a gyapjú. További öblítés a felhasználók kérésére történik. Érdemes megemlíteni a fokozott költséghatékonyságot, a gyors véget, a gyűrött anyag megelőzésével. A buborékmosóhoz nincs biztosítva.

Egyéb paraméterek:

 • 60 kg súlya;

 • Méretek 0,6×0,85×0,34 m;

 • Telepítés külön üzemmódban;

 • LCD kijelzö;

 • elektronikus ellenőrzés;

 • A legfeljebb 1000 fordulat / perc sürgetésének üteme;

 • A sajtó paraméter kiválasztása;

 • Átlagos vízfogyasztás mosás közben 48 l;

 • az ajtó 180 fokos kinyitásának képessége;

 • Hangmennyiség 56 dB mosáskor;

 • Hangerő, ha 75 db.

Következő vonzó modell a listában – WMS 43126 WD2. Elutasíthatja az elindítást és előkészítheti az előmosást. Programok Érdemes megemlíteni a finom szövetek, gyapjú, sportruházat, megerősített öblítés és gyorsított mosás feldolgozását. A vonzó tulajdonság gazdaságos (energiafogyasztás A +++). A gép súlya 54 kg, és méretei 0,595×0,85×0,46 m; A mosás vége nem lesz.

Kiválaszthat egy másik modellt WAD 9914K WD3, amely a szárítási funkcióval történik. A gépet elektronikus egység vezérli, és szigorúan be van építve. Legfeljebb 10 kg vászon van kialakítva, és szárítás üzemmódban – akár 7 kg-ig. Megmoshatja mind a finom, mind a gyermekek dolgokat (ezek különböző programok). A készülék tömege eléri a 74 kg-ot, méretét – 0,595×0,845×0,66 m.

Kizsákmányolás

A Leran mosógép csak szobákban biztonságos lehet, ahol nincs túlzott páratartalom. Az aljzat csatlakoztatásához használt berendezések szükségesek. Meg kell igazolni, hogy a padlóburkolat nem zavarja a normál szellőzést. Nem ajánlatos az illékony anyagokkal eltömődött ruhákat mosni. Ha a gép nem üríti le a vizet, akkor szükséges:

 • Ellenőrizze a csatorna tömlő telepítését;

 • Ellenőrizze, hogy befagyott-e, hogy befagyott-e, hogy a jogosulatlan elemek eltömődjenek-e;

 • Szükség esetén tisztítsa meg a lefolyót;

 • Ellenőrizze az automatizálás és az elektromos áramkörök használhatóságát.

A munkamegállapodási folyamatban való túlzott hangok általában a felesleges alanyok által kiváltottak. De a víz áramlása az első indítás során megfelel a normának – ez a folyadék marad a gyári tesztelés után.

Hasznos, hogy figyelembe vegye a márkájú lerán hibakódokat. Ezek jelzik őket, a szóhibával kezdődően, amelyhez a szekvencia számot ad hozzá.

Az 1. ábra azt mutatja, hogy nem zárva van. A 3. jel azt jelzi, hogy a hőmérséklet-érzékelő sérült. A 4-es hiba jelzi a Tanulás munkáját. Amikor az 5. ábra, beszélhet a vízzel kapcsolatos nehézségekről. Hiba a 6. és 7. hiba az elektronikus rendszer problémáiról. A 8. és 9. jelzés akkor jelenik meg, amikor túlcsordul, és egy Unbrones-álló kastély azt mutatja, hogy a fehérneműt helytelenül terheli.

Értékelések áttekintése

Vásárlók és szakemberek véleményei a Leran mosógépekről Nem értek egyet. Elég sok ember kapcsolódik ehhez a technikához, mert az alacsony hírnév miatt. Azonban az ilyen autók megjelenése kielégíti az esztéták legszigorúbb kérését. Megjegyzik az egyszerűséget és a tisztességes építési minőséget. Az orosz-kínai aggodalom mosóegységének többsége kijelenti, hogy van értelme várni arra, hogy a legtöbb ilyen modell közül melyik legyen. De az elsődleges feladataikkal az ilyen termékek nem működnek jól.

Mindig egy olcsó gépet vásárolhat egy tőzsdén. Más gyártók rendkívül ritkán találtak mondatokat azonos ár- és minőségi arányt. Minden alapvető programot biztosítanak, amelyek valóban szükségesek a fogyasztók 80% -ának mindennapi életében. Jóváhagyási hívások és egyszerű kezelési rendszer.

Más vélemények szerint:

 • megbízhatóság;

 • viszonylag kis zaj;

 • tisztességes pörgetések;

 • a különösen keskeny testvérekkel rendelkező modellek jelenléte;

 • Teljes mértékben megfelel a termék elvárásainak költségeinek.

Mosógép áttekintése Lásd még.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: